Με αφορμη μια συζητηση στα στραβα και αναποδα που αναφεροταν στη συγκρουση ενος απο εμας με μια πεζη θα ηθελα να σημειωσω οτι θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την λογικη που μας/σας διεπει οταν κατι τετοιο συμβαινει.
Ξαφνικα εχουμε να κανουμε με γιδια, μοσχαρια, αλλοδαπους, γριες που μπαινουν μπροστα μας στην γρηγορη ζωη μας με τα 4-5 χλμ την ωρα (τοσο αργα ρε παιδι μου) και απο την αλλη εχουμε εμας εναντια στο συστημα που ποοοτε δεν παραβιαζουμε τον ΚΟΚ (ενω οι πεζοι πρεπει να ψαχνουν διαβασεις, οι αλητες).
Προφανως και για ολους εμας/εσας που σας εχει χτυπησει αυτοκινητο ετσι θα αναφερονται καποιοι αλλοι μαγκες σε φορουμ αυτοκινητων π.χ. " Βγηκε το κ...παιδο με το ΧΤ/παπι/hayabusa και τον κολλησα στον τοιχο, το γιδι. Πολυ θα ηθελα να τον σκοτωσω" Ε ! Ωραιο δεν σας φαινεται;
Σας τα γραφω γιατι η μητερα μου πεθανε στις 9/1 υστερα απο 38 μερες στο νοσοκομειο εξ αιτιας μιας τραγικης ασυννενοησιας μεταξυ του οδηγου του αυτοκινητου και της πεζης μητερας μου, μιας φοβερα κακης στιγμης. Ο Dirty Gas ειναι ενα παραδειγμα (δεν εχω τιποτα μαζι σου) και φυσικα και σε μενα εχει τυχει να μου πεταχτει πεζος και βλαστημουσα.
Απλα καμια φορα σκεφτειτε τι λετε, τι γραφετε και πως αντιδρατε...![]()