συλλυπητήρια σε όλους και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους![]()
Έχω διαπιστώσει στις περιπτώσεις που μου έχει συμβεί με πεζούς, η αστραπιαία αντίδραση είναι η αποφυγή της πρόσκρουσης και αλλαγή κατεύθυνσης .....
Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιό είναι ?
Εάν θα έχεις το περιθώριο καλώς, με την ψυχή στο στόμα βέβαια,
εάν δεν το έχεις αναγκαστικά για να αποφύγεις το πεζό θα την κάνεις προς παντού εκτός του πεζού βέβαια, με την ψυχή σου να πετά ψηλά![]()
Ας προσέχουμε βέβαια όλοι και να σταματάμε στις διαβάσεις που είναι ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ
και οι πεζοί τους δρόμους που είναι χώρος των οχημάτων, που δυστυχώς τις περισσότερες φορές κυκλοφορούν χαζεμένοι από το στρες της καθημερινότητας μη κοιτώντας ρεύμα κυκλοφορίας πετάγονται από το πουθενά και αναγκάζοντας σε να γίνεις μάντης (να μαντέψεις τι θέλει να κάνει) και ζογκλέρ αντιμετωπίζοντας να αποφεύγεις ότι σου πετάγεται....το εάν χτυπήσει ή σκοτωθεί βέβαια ο οδηγός κανένας δεν ενδιαφέρεται σε αντίθεση με τον πεζό.
Τα κενά της η νομοθεσία πάντως τα έχει.
Το 1998 για να αποφύγω πεζό σουρομενάκια που πέρασε με κόκκινο πλακώνομαι στα φρένα, η μοτό σταμάτησε ίσα-ίσα πάνω στην πίσω γωνία παρκαρισμένου αυτοκινήτου (το κρύσταλλό του έσπασε..πληρώνω και άλλες 25000 για το φανάρι του) κάνοντας ζημιά κυρίως σε μένα με 0 χλμ (μούτρο, βάση, πλαϊνό φέρινκ καθρέπτη και ότι άλλο fuck δεν θυμάμαι....θυμάμαι πολύ καλά το σύνολο σε δρχ. 450.000 !!!!
ποιός τα πλήρωσε ?
ο *μλκας που γράφει και ξέρετε γιατί:
πάει να την κάνει, τον βουτάω (ευτυχώς δεν τον βάρεσα, συγκρατήθηκα),
καλώ 100 και έρχονται και τι μου λένε:
αγόρι μου δυστυχώς είσαι άτυχος διότι ο τύπος έχει χαρτί στραβισμού που εάν θα τον πας νομικά θα το προσκομίσει στο δικαστήριο ....και ΑΘΩΩΣΗ !!!!
Και σε περίπτωση που δεν είχε χαρτί στραβισμού εάν δεν έχει λεφτά δεν σε πληρώνει !!!
έχω καμμιά 10 συμβάντα που μου έχουν τύχει και δεν θέλω να δώσω έκταση βαρεμάρας με αυτά που γράφω οπότε
κλείνοντας
Ποδηλάτες και πεζοί δεν σε πληρώνουν (αντίθετα με εξωτερικό)
Δεν θα έπρεπε από το ποσοστό ασφάλισης που πληρώνουμε στα ταμεία μας να συμπεριλαμβάνεται ποσοστό ασφάλισης και κάτι γι αυτές τις περιπτώσεις...τόσα τους πληρώνουμε
*λέω ο μλκας, δεν περνιέμαι και για κάνας έξυπνος νομοθέτης
Ευχαριστώ
Νίκος![]()