Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: Η πεζη, ο βρωμογκαζος και η λογικη μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    καλα περα του οτι δεν απαντησες σε τπτ απο αυτα που σε ρωτησα, θελω απλα να σου εξηγησω τι γινεται στο συγκεκριμενο θρεντακι.

θα εχεις ενδεχομενως καταλαβει οτι ο sergiosm εχει να κανει με νομικη.

εγω λοιπον σε βγαζω λαθος στο συγκεκριμενο θρεντακι με τον δικο μου τροπο (ελαφρως brutal, αλλωστε το στυλακι μου το ξερεις) ενω ο sergiosm σε βγαζει λαθος και στο αποδυκνυει κιολας επιστηΝοΜικα.

Καλά... καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
    Το θέμα σου εσένα μάλλον είναι να αποδειχθείς εσύ "σωστός" και να βγάζεις τους άλλους λάθος. ΟΚ δεν θα χαλάσω την αναταγωνιστικότητά σου.
    Όσο για το στιλάκι σου... καθείς κρίνεται και από αυτό το στιλάκι του δηλαδή.

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    loipon διαβασα μονο το αρχικο ποστ και λιγο παρακτω .
    απλ θελω να πω τυην γνωμη μου σε οτι αφορα πεζους .

γι αμενα λοιπον ισχυει το εξης .
    παιρνουμε διπλομα , μαθαινουμ τον τροπο να οδηγουμε , μαθαινουμε τον κοκ
    για να εχουμε σωστη συμπεριφορα στους δρομους και να συνηπαρχουμε με τους
    συμπολιτεσ μας οδηγους ...μοτο , τουτου κλπ.

ομως για μενα ... ο πεζος και ο ποδηλατης που δεν εχουν διπλωμα ,
    εχουν σχεδον παντα δικιο . τουλαχιστον στην ελλαδα που μεχρι οσο θυμαμαι εγω δεν υπαρχει καμια προσχολικη , σχολικη παιδια σε οτι εχει να κανει με την οδηγηση του τουτου , του μοτο , του πεζοδυο στα σχολεια ....

με λιγα λογια ισοσ και αυταρχικα περνουμε διπλωμα γιατι οι πεζοι δεν χρειαζονται ..
    και οταν οδηγουμε μοτο , χωρις να θελω να το παιξω μαστροοδηγαρα και γαμαουα ....
    κοιταμε κατω απο κανα λεοφορειο , για σκιες , πασουμακια που φενονται κατω απο τα τουτου , τζαμαριες ,και γενικα ολα τα κενα του εμποδιου που μας κοβει το οπτικο μας πεδιο ...

φιλικα παντα και η γνωμη μου ....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

...........................
    φιλικα παντα και η γνωμη μου ....
    Είναι αυτό "φιλικό" στυλ;
    Τέεεελος πάντων... θα τη δεχτούμε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει.
    Όταν λεώ ότι είμαι νόμιμος, δεν εννοώ πάω με το όριο και όποιον πάρει ο χάρος.
    Σημαίνει πάω όσο επιβάλλεται από τις εκάστοτε συνθήκες.

Στις συνθήκες όμως αυτές δεν περιλαμβάνεται π.χ ο ΕΝΗΛΙΚΑΣ πεζός που περπατά αμέριμνα στο πεζοδρόμιο και ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι θα πεταχθεί ξαφνικά μπροστά σου.
    Και δεν μιλάω ούτε για παιδιά που περπατούν μόνα τους και φυσικά πρέπει να τα προσέχουμε περισσότερο απο τους μεγάλους, αφού λόγω ηλικίας μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε.
    Και φυσικά δεν μιλάω για αντίστοιχες περιπτώσεις.

ΔΕΝ είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Η ένστασή μου σε αυτά που λες δεν είναι φυσικά στο ότι πρέπει να προσέχουμε και ότι πρέπει να προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
    Είναι στο ότι ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ότι δηλαδή επειδή δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πεζό δεν έκανα το παν για να τον αποφύγω.
    Αυτό είναι λάθος.

Τα χω πει όμως και δεν θα τα ξαναπώ,
    αυτή είναι η άποψή μου και όποιος θέλει να την δε ας διαβάσει όσα έχω ήδη γράψει ...
    Ναι ρε φίλε, εκ του αποτελέσματος θα σε κρίνει το δικαστήριο (και όχι εγώ φυσικά), γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος και γιατί το αποτέλεσμα δηλώνει, πως δεν έκανες το παν για να αποφύγεις τον τραυματισμό του πεζού! Δε θα προσέχεις με ξεχωριστό βαθμό για τον καθένα, ανάλογα με την αμφιβόλου αξιοπιστίας στιγμιαία κρίση σου, αλλά για όλους 100% κι ακόμη παραπάνω αν γίνεται! Δε δικαιολογείσαι να χτυπήσεις πεζό, το καταλαβαίνεις; Δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό! Αν όμως κάνεις πραγματικά, αυτό που λες στην πρώτη σου πρόταση, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς και γιατί πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση, παρά το γεγονός πως πηγαίνεις ανάλογα με την ταχύτητα που απαιτεί η εκάστοτε περίπτωση, να χτυπήσεις κάποιον πεζό (στην επόμενη παράγραφο βέβαια, το χαλάς εντελώς)! Αν πηγαίνεις πραγματικά με προσοχή και όπως ακριβώς απαιτείται, δεν πρόκειται ποτέ, να χτυπήσεις κανέναν! Τα δυο αυτά είναι αντιφατικά! Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, να χτυπήσεις κάποιον αν το υποθετικό στροφόμετρο που αντιπροσωπεύει την προσοχή σου, είναι συνεχώς στα κόκκινα και πηγαίνεις όπως απαιτεί η εκάστοτε περίπτωση! "Εγώ πρόσεχα κυρία πρόεδρε, αλλά πετάχτηκε ξαφνικά πίσω από το λεωφορείο και δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα!": Ξέρεις πόσες φορές έχει ακουστεί αυτή η σκυλάδικη δικαιολογία; Εκατοντάδες! Ίσως και χιλιάδες, αν υπάρχει κι άλλη μπανανία (που σίγουρα υπάρχουν. Κάτι Αλβανίες, Βουλγαρίες, Σκόπια, Ρουμανίες). Ξέρεις γιατί είναι σκυλάδικη (εκτός του ότι, είναι σκυλάδες αυτοί που την επικαλούνται; ) Γιατί αν πηγαίνεις δίπλα σε σταματημένο λεωφορείο, που είναι παραπάνω από προφανές, πως υπάρχει ο δυνητικός κίνδυνος να πεταχτεί κάποιος ανά πάσα στιγμή, πηγαίνεις σαν κότα και όχι σαν το Schumacher! <-- που τον προσβάλλω, γιατί κι αυτός, σαν κότα θα πήγαινε, αλλά εννοούσα όταν έτρεχε στην πίστα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καλά... καληνύχτα και όνειρα γλυκά. επισης
    Το θέμα σου εσένα μάλλον είναι να αποδειχθείς εσύ "σωστός" και να βγάζεις τους άλλους λάθος. ΟΚ δεν θα χαλάσω την αναταγωνιστικότητά σου. το να αποδειχθει σωστος ειναι θεμα του οποιυδηποτε αν μιλαμε για αποψη.ολοι ειμαστε ανταγωνιστικοι οταν προκειται για αποψη διαμορφωμενη.αλλα εδω μιλαμε για δυο γαιδαρων αχυρα στελιο.δεν τιθεται θεμα αποψης.ειναι θεμα κανονων συμπεριφορας που δεν επιδεχονται αμφσβιτηση για να μην γινουμε περισσοτερο ζουγκλα απ οτι ειμαστε.αν δεν καταλαβαινεις οτι η αποψη σου ενιχυει αυτη τη ζουγκλα ειναι προβλημα σου.
    Όσο για το στιλάκι σου... καθείς κρίνεται και από αυτό το στιλάκι του δηλαδή.
    και ποιος ειναι ο κριτης ???με ποια κριτηρια γινεται κανεις κριτης???δε μαςτα λες καλα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω!!!!

Ποιοί από εσάς έχετε διαβάσει τον ΚΟΚ? Και ναι θα συμφωνήσω με κάποιους ότι μπερδεύεται λίγο το πράγμα, αλλά ο ΚΟΚ αναφέρει ολόκληρη παράγραφο για το πώς πρέπει να κινούνται οι πεζοί σε σχέση με τα οχήματα!!!!

Και πραγματικά λυπάμαι που πεθαόυν άνθρωποι με τέτοιο τρόπο, αλλά μην λέμε ότι έχουν και δίκιο! Δεν μπορεί να έχει δίκιο ο κύριος που περνάει την Συγγρού απέναντι και βγαίνει ξαφνικά στην αριστερή από τους θάμνους!

Οι δρόμοι είναι ζούγκλα! Κι αν δεν τηρήσουμε τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες θα σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες! Δεν είμαι μλκς που περιμένω το πράσινο των πεζών για να περάσω απέναντι! Απλά θέλω να φτάσω ολόκληρος! Δεν είμαι μλκς που περνάω απο τις υπόγειες διαβάσεις απλά θέλω να ζήσω! Δεν είμαι μλκςπου ελέγχω το δρόμο (όπως μου έμαθαν οι γονείς και όχι το κράτος) πριν περάσω απέναντι σε δρόμους που δεν έχουν διαβάσεις! Και δεν ειμαι μλκς που όταν ο δρόμος έχει διαβάσεις (χωρίς φωτινό σηματοδότη!) πάω σαν κότα!!!!

Τώρα αν όσοι δεν τα κάνουν αυτά και πολλά άλλα θεωρούντε έξυπνοι τότε....... έχει χαλάσει πολύ το πράγμα!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

δεν γινεται να φταις και παρ ολα αυτα να εχεις δικιο.

και για να απαντησω στην ερωτηση σου.οχι δεν θα κοιμαμαι ησυχος.αλλα δεν θα εχω τυψεις.θα σου πω γιατι.ακομα και σε στενο να γινει μπορει νομιμα να κινουμε με 50 χλμ.πιστευεις οτι αν πεσει με 50χλμ μια μηχανη πανω σε ενα παιδακι δε μπορει να το σκοτωσει???καλλιστα!!!παμε παρακατω λοιπον.κινουμαι νομιμοτατα πεταγεται παιδακι, γρια, whatever και το σκοτωνω. ξερεις μετα τι θα εχω ???οχι τυψεις, αλλα νευρα !!!

νευρα που ενας ασυνειδητος πεζος (ανεξαρτητως ηλικιας, χρωματος, φυλης, κοινωνικης καταστασης κλπ)με υποχρεωσε να σκεφτομαι τα πανικοβλητα ματια του πριν ξεψυχησει !!!

νευρα γιατι θα με εχει βαλει μεσα σε μια κατασταση που δεν θα ηθελα να μπω !!!
    νευρα γιατι αυτος αποφασισε για μενα αν θα με κανει φονια η οχι οπως αναφερεις παρακατω.
    νευρα γιατι δεν σεβαστηκε εμενα με την ενεργεια του.

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΨΗ Η ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΞΗ !!! [/B]

συμφωνω. δικαιολογιες ειναι ολα τα αλλα περνανε απο παντου αναρχα γιατι καποιος τους ειπε οτι εχουν παντα δικιο, κακος. και για αυτους και για τους οδηγους. (και εγω ετσι παω σα πεζη , εχω βελτιωθει πολυ τα τελευταια χρονια που επιασα τιμονι και καταλαβα τι εκανα βεβαια)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω!!!!

Ποιοί από εσάς έχετε διαβάσει τον ΚΟΚ? Και ναι θα συμφωνήσω με κάποιους ότι μπερδεύεται λίγο το πράγμα, αλλά ο ΚΟΚ αναφέρει ολόκληρη παράγραφο για το πώς πρέπει να κινούνται οι πεζοί σε σχέση με τα οχήματα!!!!

Και πραγματικά λυπάμαι που πεθαόυν άνθρωποι με τέτοιο τρόπο, αλλά μην λέμε ότι έχουν και δίκιο! Δεν μπορεί να έχει δίκιο ο κύριος που περνάει την Συγγρού απέναντι και βγαίνει ξαφνικά στην αριστερή από τους θάμνους!

Οι δρόμοι είναι ζούγκλα! Κι αν δεν τηρήσουμε τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες θα σκοτωνόμαστε σαν τις μύγες! Δεν είμαι μλκς που περιμένω το πράσινο των πεζών για να περάσω απέναντι! Απλά θέλω να φτάσω ολόκληρος! Δεν είμαι μλκς που περνάω απο τις υπόγειες διαβάσεις απλά θέλω να ζήσω! Δεν είμαι μλκςπου ελέγχω το δρόμο (όπως μου έμαθαν οι γονείς και όχι το κράτος) πριν περάσω απέναντι σε δρόμους που δεν έχουν διαβάσεις! Και δεν ειμαι μλκς που όταν ο δρόμος έχει διαβάσεις (χωρίς φωτινό σηματοδότη!) πάω σαν κότα!!!!

Τώρα αν όσοι δεν τα κάνουν αυτά και πολλά άλλα θεωρούντε έξυπνοι τότε....... έχει χαλάσει πολύ το πράγμα!

Οσοι θελουν ν' αυτοκτονησουν εδω πεφτουνε στις γραμμες του τραινου που με τα 240 που παει δε νοιωθουν το πονο της προσκρουσης.

Βεβαια στο δρομο δε περπαταει κανενας, υπαρχουν πεζοδρομια και αν θες να πεθανεις εκει ειναι αδυνατον. Πολλοι περιμενουν να κανει -15 καμμια φορα γινονται ντιρλα απο οτι προσφερουν τα μπαρ και τη πεφτουν για υπνο σε καμμια γωνια. Αυτος ο τροπος τους στελνει κοιμισμενους οποταν παλι δε το καταλαβαινουν.

Μερικοι παιρνουν τ' αμαξια και πανε με 280 οταν ψιλοπαγωσει σε δρομους που με 50 οριο ΟΛΟΙ πανε με 30 και ψαχνουν για στροφες με δεντρα η κανα καναλι. Καμμια φορα γλυτωνουν.
    π.χ. ο βασιληας που εχουμε εδω κατεληξε σε ενα καναλι αλλα τη γλυτωσε (μαλλον πηγαινε με λιγοτερο απο 280). :rotflmao: :rotflmao:

Αν πατησεις πεζο ειναι για μαζοχες γιατι αντι ν' αυτοκτονησουν προτιμουν τον αργο θανατο.

Βασικα ο πεζος δεν εχει ποτε λαθος γιατι ειναι πεζος. Αλλα ειπαμε πιο πανω. Υπαρχουν και καλυτεροι τροποι αυτοκτονιας.

Δεν υπαρχει ομως πουθενα μηχανοβιος που να θελει ν'αυτοκτονησει, εχει δημιουργηθει βεβαια λογω λογων η γενικη ιδεα οτι οσοι εχουν μηχανες ειναι αυτοκαταστροφικοι τυποι και πανω στη τρελλα τους παιρνουν κι' αλλους μαζυ.

Αυτο ειναι βλακεια και χαμερπης αντιμετωπιση γιατι ο οποιοσδηποτε που εχει μηχανη αν τυχει κατι και γλυτωσει το πρωτο πραμα που θα σκεφτει ειναι να παει να δει αν η μηχανη του ειναι ενταξει, εστω κι αν ποναει η οτι αλλο !!
    Και παλι ετσι και φιλη/ος του πεσει πεταει τη μηχανη και τρεχει να βοηθησει !!!
    Επισης το οτι δινει ολα του τα λεφτα να καλυτερευει τη μηχανη του σημαινει οτι δεν εχει σκοπο ν' αυτοκτονησει με το πιο ωραιο τουμπανο !!!

Ολα τα παραπανω δεν εχουν καμμια σχεση με το ατυχημα της μητερας του mustili. Απλα θελω να πω οτι κατι τετοιο δεν θα επρεπε να γινεται αν αν αν ξερανε ολοι πως να οδηγουνε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    κλείνοντας
    Ποδηλάτες και πεζοί δεν σε πληρώνουν (αντίθετα με εξωτερικό)

Δεν θα έπρεπε από το ποσοστό ασφάλισης που πληρώνουμε στα ταμεία μας να συμπεριλαμβάνεται ποσοστό ασφάλισης και κάτι γι αυτές τις περιπτώσεις...τόσα τους πληρώνουμε
    *λέω ο μλκας, δεν περνιέμαι και για κάνας έξυπνος νομοθέτης

Ευχαριστώ
    Νίκος
    Εδω (στο εξωτερικο) πληρωνουν οι ασφαλειες επειδη στην ασφαλεια που εχει ο καθενας εχει και "ζημιες κατα τριτων" που σημαινει οτι ετσι και γινει ατυχημα οι ασφαλειες αναλαμβανουν τα υπολοιπα μεχρι το αποτελεσμα της δικαστικης αποφασης.

Αν δεν ειναι ετσι σακειθε ζητω που χεστηκατε.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Εδω (στο εξωτερικο) πληρωνουν οι ασφαλειες επειδη στην ασφαλεια που εχει ο καθενας εχει και "ζημιες κατα τριτων" που σημαινει οτι ετσι και γινει ατυχημα οι ασφαλειες αναλαμβανουν τα υπολοιπα μεχρι το αποτελεσμα της δικαστικης αποφασης.

Αν δεν ειναι ετσι σακειθε ζητω που χεστηκατε.

χεστήκαμε - χεστήκαμε
    ...ούτε ακράτεια να είχαμε

κάντε upload κάνα slipad

* το ότι σε εμβολίζει στην πίστα κάποιος και δεν σε πληρώνει ???

χεστήκαμε - χεστήκαμε
    ...ούτε ακράτεια να είχαμε

κάντε upload κάνα slipad

* το ότι σε εμβολίζει στην πίστα κάποιος και δεν σε πληρώνει ???
    Η πιστα εχει διαφορετικες ασφαλειες !

Η πιστα εχει διαφορετικες ασφαλειες !

δηλ. ? γιατί εδώ δεν παίζει κάτι

δηλ. ? γιατί εδώ δεν παίζει κάτι
    Τι εννοας "δεν παιζει κατι" !!!

Τι εννοας "δεν παιζει κατι" !!!

με την ισχύουσα νομοθεσία ασφαλιστικών εταιρειών δεν καλύπτεσαι σε ατύχημα εντός πίστας

με την ισχύουσα νομοθεσία ασφαλιστικών εταιρειών δεν καλύπτεσαι σε ατύχημα εντός πίστας
    Εχετε ξεφυγει τελειως σακειθε !

χχμμμ γι' αυτο δεν εχει πιστες ;

αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα εδω ...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  2. Και αυτό εναντίον μας!!!
    από Alx 84 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 14:12
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 14:43
  4. Και στα δικά μας
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10