εμενα μου αρεσει αυτο που οι περισοοτεροι μισουν...το μουτρο του!
σοβαρα μιλαω, συνολικα το μηχανακι το βρισκω πανεμορφο μακραν τι πιο ωραιο jap ss
εμενα μου αρεσει αυτο που οι περισοοτεροι μισουν...το μουτρο του!
σοβαρα μιλαω, συνολικα το μηχανακι το βρισκω πανεμορφο μακραν τι πιο ωραιο jap ss
Χαλαρώστεεεεε... περιμένετε ρε παιδιά να το δούμε και live το μηχανάκι...
(μπορεί και να έχει "κρυμμένους" άσσους..)![]()
Βάλτε λιγο φαντασία και λίγο τέχνη μέσα στο μυαλό σας μαθατε όλοι με τα αλογα αλογα αλογα
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
Γιατι εχει δυο ταπες λαδιου στο πλαινο καπακι.
Μια πανω κανονικα και μια πιο κατω?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Για πές μου φιλαράκι πώς θα πετύχεις καλύτερη ροή αέρα απο μπρόστα και να παίρνει τον αέρα απο τα ψυγεία και να τον απελευθερώνει στον χώρο.Για πές μου που κατευθείαν κρίνεις χωρίς να βουτήξεις λιγο τη γλώσσα στο μυαλό σου.
Εάν δε δείτε κάτι απο κοντά μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα,ελληνάρες ε ελληνάρες
Είναι η δεν είναι το μούτρο του σαν του 1098 (το προσπαθεί δηλ.)
Αν δεν είχε αυτη την σχεδίαση δηλαδή και είχε μια διαφορετική θα είχε χειρότερη ροη αέρα???
Και εσύ που το ξέρεις στο κάτω κάτω αεροδυναμιστής είσαι?
Μίλησα καθαρά για την εμφάνλση του με βάση τις φώτος , όπως ακριβώς έκανες και εσυ...
Να μάθεις να σέβεσαι και την γνώμη του άλλου
Mερικές φωτό από ξένο forum - International Motorcycle Show - Chicago.Πιστεύω παρεξηγημένο - όπως όλα τα μηχανάκια της Honda άλλωστε...![]()
Και με αυτές τις φωτό το ίδιο πάλι θα πω:
Το πίσω μέρος είναι όμορφο και ανάλαφρο σο μάτι ενώ το μπροστά είναι ογκώδες, φουσκωμένο και βαρύ στο μάτι. Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν. Είναι σαν να σχεδίασε άλλος το μπροστά και άλλος το πίσω.
Είναι ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ της κατηγορίας.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Υπομονή αδερφέ να το δούμε άπο κοντά...Πάντως όσο οι φωτογραφίες έρχονται σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο (όπως αυτές) τόσο αλλάζω γνώμη για το αυτό το μηχανάκι , πιστεύω όσοι το δουν από κοντα και ακόμα καλύτερα όσοι το οδηγήσουνε το συγκεκριμμένο έχει να πει πάρα πολλά...(προσωπική άποψη έτσι...)Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Και με αυτές τις φωτό το ίδιο πάλι θα πω:
Το πίσω μέρος είναι όμορφο και ανάλαφρο σο μάτι ενώ το μπροστά είναι ογκώδες, φουσκωμένο και βαρύ στο μάτι. Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν. Είναι σαν να σχεδίασε άλλος το μπροστά και άλλος το πίσω.
Είναι ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ της κατηγορίας.
Αρχίζω να το συμπαθώ!?![]()
Άλλο ΟΔΗΓΩ κι άλλο ΒΛΕΠΩ. Σαν στήσιμο και επιδόσεις μπορεί και να είναι Νο1 αλλα οπτικά σαν μούτρο δεν είναι όμορφο (προσωπική άποψη πάντα). Σίγουρα θα το συνηθίσουμε όπως και πολλά άλλα μετά από ένα χρόνο αλλα....![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA