Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 88 από 88

Θέμα: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

  1. #76
    ηpat, καταπληκτικο κειμενο!!!! Συγκροτημενο, αντικειμενικο, ευκολοδιαβαστο, χαλαρωτικο. Βαζει τα πραγματα στη θεση τους. Ετσι ενοιωσα μολις το διαβασα. και παλι να στειλεις κειμενα σου στην κυβερνηση μηπως και σε κανουν κυβερνητικο εκπροσωπο.:rotflmao: Αν δεν εισαι με αυτη την κυβερνηση δεστο σαν δουλεια, αν σε παρουν.:rotflmao: Παντως περα απο την πλακα, τοχεις

  2. #77
    Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγγραφή
    09/09/2005
    Μηνύματα
    3.918
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Να σου πώ την αλήθεια για τον συντάκτη δεν μου καίγεται καρφάκι.
    Απλά πιστεύω οτι λέει την αλήθεια που τον βολεύει και οχι όλη την αλήθεια.
    Γιατί αν θέλεις είναι δύσκολο κάτι βαρύτερο ογκοδέστερο ακριβότερο και ιταλικότερο να είναι καλύτερο απο ένα ελαφρύτερο φτηνότερο και γιαπωνέζικο.
    Επείσης αν θες δεν μου καίγεται καρφί αν το 700 είναι καλύτερο, εφόσον βρίσκεις 650 με τριβάλιστο bagster καγκελα προσεγμένο 03 και μετά με λίγα χιλ. 2800€.
    Το πιο τίμιο που θα μπορούσε να κάνει ο συντάκτης είναι να παρουσιάσει αντικειμενικά τα μηχανάκια χωρίς να προχωράει σε συγκρίσεις,
    ΚΤΜ LC4 Vs YAMAHA XT 600 (ναι παλιότερο τέστ).
    Αυτά γίνονται για να μπερδεύονται οι αναγνώστες και να τα σκάνε σαν κορόιδα.
    Δεν νομιζω να διαφωνουμε καπου.

    Αλλα με βαση αυτο το σκεπτικο, θα επρεπε τα ss να ειχαν σταματησει να παραγονται με το λανσαρισμσα του fireblade 954 και του πρωτου R1.

    Αντιθετως ομως υπαρχει μια πολυ μεγαλη μεριδα αγοραστων που θα καταχρεωθουν προκειμενου να αποκτησουν το νεο ελαφρυτερο κατα 1500γρ. και δυνατοτερο κατα 2hp γαμιστερο τετρακυλινδρο, του οποιου τις δυνατοτητες παλι δεν θα μπορεσουν να εξαντλησουν, οπως ακριβως συνεβει και με το ποηγουμενο και το προηγουμενο και το πορηγουμενο...

    Αρα οι αγοραστες-μοτοσικλετιστες (που τσιμπανε το δολωμα του marketing) ειναι αυτοι που διαμορφωνουν την αγορα και οχι τα περιοδικα. Τα περιοδικα ανταποκρινονται στις απαιτησεις των μοτοσικλετιστων και συμπλεουν με την υπαρχουσα κατασταση.

    Ποσα απο τα ss που θα πωληθουν θα χρησιμοποιηθουν στο πεδιο οπου ειναι φτιαγμενα να λειτουργουν; Ελαχιστα...

    Για τους μοτοσικλετιστες της καφετεριας, τους αρκει που στα χαρτια το μηχανακι τους ειναι πιο δυνατο και ελαφρυτερο απο του κολλητου τους, ετσι για να χουν κατι να λενε εν μεσω φραπεδιας και στριφτου τσιγαρου.

    Ομοιως και με τα on-off. Φορτωνει ο αλλος το ADVENTURE GS με εξοπλισμο και gadgets για να φτασει μεχρι το Cape Town και η μακρυτερη διαδρομη που εχει κανει ειναι Εκαλη - Down Town...και χανει κιολας τον δρομο παρ ολο που εχει τεσσερα gps, πυξιδα, εξαντα και αστρολαβο

    Ειναι αντιληπτο πιστευω οτι TA600-650-700 και V-Strom χρησιμοποιουνται ως επι το πλειστον για αστικες διαδρομες και αντε κατα ανοιξη μερια μια εκδρομη μεχρι το φραγμα του Μαραθωνα η το Σουνιο.

    Για αυτη την χρηση θα ηταν προτιμοτερο ενα Beverly 250...

    Και δεν εχει καμια απολυτως σημασια ποιο ειναι βαρυτερο, ισχυροτερο, Ιταλικοτερο κτλ

  3. #78
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    El hymador...

    Το ΜΟΤΟ ξεκίνησα να το παίρνω στα τέλη του 1999. Μάλιστα πέρασαν σποραδικά και κάποια τεύχη απο τα χέρια μου πιο πριν απο αυτό. Ξέρεις ποιά ειναι η διαφορά με το σήμερα φίλε;

    Οτι ακριβώς δεν κάνουν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα περιοδικά. Τότε το έκαναν. Οι μηχανές όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΆ, ειπώθηκε δεν διαχωρίζονται σε κακές και καλές, αλλά στο ποιά ταιριάζει περισσότερο στις καθημερινές ανάγκες (και ευχαρίστηση) του καθενός.

    Τα συγκριτικά πλέον είναι ανούσιες παραθέσεις αριθμών που θα τις δώ και απο τις ιστοσελίδες του εργοστασίου , που δεν θα με χρεώσουν και 7? φορτώνοντας μου και 30 σελίδες απο τις 100 με διαφημίσεις. Το ΜΟΤΟ το αγόραζα για να διαβάζω τις περιπέτειες και τον ανθρώπινο παράγοντα πάνω στην μηχανή. Το πως κάποιος έκανε τον 36ωρο ας πούμε με "μπόμπο" ή με βέσπα.

    Το πως πέρασαν στο πρώτο mega enduro test με τον Stukerman να γίνεται θύμα ποιμενικών και την Νύμφης του ποταμού.

    Το συγκριτικό "γυμνών street" μέσα σε μια νύχτα , το 2004 νομίζω , ενώ η πόλη κοιμάται!

    Αυτά είναι που σου μένουν. Αυτά είναι που σε κάνουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να μην το σκεφτείς διόλου.

    Δυστυχώς το τελευταίο κομμάτι που διάβασα με φοβερό ενδιαφέρον στο περιοδικό , ήταν του φίλου Λύκου (κατά κόσμον Λάζαρου) σχετικά με τον Καζαμία και το χιουμοριστικό περιγραφικό των ονείρων και των μηχανικών. ΑΠο τότε τίποτα... απολύτως τίποτα. Δεν με ελκύει ρε αδερφέ.

    Ναι...οκ... κάποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να ζυγίζουνε με γραμμαρόμετρο (sic) την σχέση βάρους ροπής και ιπποδύναμης. Οχι όμως σε τόσο βαθμό που όλα τα περιοδικά να στρέφονται και να δημιουργούν τάση σε αυτό το θέμα. ΕΛΕΟΣ δηλαδή!

    Οπότε χάρισμα τους τα περιοδικά ειδικού τύπου έτσι όπως τα έχουν κάνει. Αριθμοί και συγκριτικά δεν είναι παρά μόνο για τους κολλημένους και τους εξιδεικευμένους. Για μένα και χιλιάδες άλλους που είναι ο μέσος όρος.... η μηχανή είναι ενα αγαπημένο μέσο , μεν ... αλλά πάντα σε συνδυασμό με τον άνθρωπο. Γιατί η μηχανή είναι άψυχα σίδερα φίλε... ζωντανεύει μόνο σαν επαγωγικό μέσο της ψυχής του αναβάτη.

    Αν κάποιο περιοδικό το πιάσει αυτό, θα δείς πάρα πολλές πωλήσεις ξαφνικά να το πλαισιώνουν, πίστεψε με.


    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  4. #79
    HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Εγγραφή
    29/10/2002
    Μηνύματα
    2.019
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ......
    Αρα οι αγοραστες-μοτοσικλετιστες (που τσιμπανε το δολωμα του marketing) ειναι αυτοι που διαμορφωνουν την αγορα και οχι τα περιοδικα. Τα περιοδικα ανταποκρινονται στις απαιτησεις των μοτοσικλετιστων και συμπλεουν με την υπαρχουσα κατασταση.
    .....
    Μα αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό ακριβώς λέμε. Τι νόημα έχει να γράφει ενα περιοδικό αυτά που θέλει να ακούσει ο καθένας και όχι την πραγματικότητα? Αλλιώς ας αλλάξουν και το όνομα και ας το κάνουν "HONDA news", "SUZUKI news", ή ακόμη "TRENDY moto" ή "MOTO fasion" ή κάτι τέτοιο να ξέρουμε και εμείς τι πρόκειται να διαβάσουμε.

    Πώς είναι πχ οι αθλητικές εφημερίδες? Κάθε ομάδα έχει και 3-4 δικές της που απευθύνονται στους δικούς της και γράφουν αυτά που τους αρέσουν. Υπάρχει περίπτωση εσύ να θέλεις να διαβάσεις πραγματική κριτική ενός ντέρμπυ και να πας να αγοράσεις DERBY, ΦΩΣ κλπ? Μάλλον όχι. Για αυτούς που τους αρέσουν τα κους κους υπάρχουν επίσης οι αντίστοιχες.

    Εαν όμως θέλεις να λέγεσαι ΕΓΚΥΡΟ περιοδικό μοτοσυκλέτας τότε απλά προσπαθείς να γράψεις την αλήθεια όσο μπορείς εσύ να την αξιολογήσεις. Και γράφεις ΟΛΑ αυτά που πέφτουν στην αντίληψή σου και όχι τα μισά. Και μάλιστα τα γράφεις με τον σωστό τρόπο διότι μπορείς να γράψεις τα πάντα αλλα με τρόπο που προσπερνά ουσιαστικά αυτά που δεν θέλεις να πείς.

    Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Εαν αυριο έρθεις και μου πεις οτι θέλεις ενα σπίτι και μου το περιγράψεις και θέλεις να βάλεις σε αυτό διάφορα κομμάτια από άλλα σπίτια που είδες και σου άρεσαν μεμονομένα, εγω τι θα πρέπει να κάνω? Να σου το φτιάξω όπως ακριβώς ΕΣΥ μου το ζήτησες, ή να σου πω την επαγγελματική μου γνώμη ποια από αυτά τα πράγματα που θέλεις ταιριάζουν και ειναι καλό να γίνουν και ποια είναι όμορφα μεν, άσχετα δε με το σύνολο του σπιτιού που θέλεις να κάνεις? Μετά φυσικά αποφασίζεις εσύ, αλλα δεν θα έπρεπε να σου τα εξηγήσω πρώτα πριν να αποφασίσεις? Ή να σε αφήσω να το κάνεις όπως έλεγες και ήθελες και μετά αφου έχεις ξεπαραδιαστεί να ανακαλύψεις ότι ειναι μαλακία?

    Ο οποιοσδήποτε θέλει να λέγεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ είναι υποχρεωμένος να δίνει την πραγματική του γνώμη. Το πόσο αυτή θα λαμβάνεται τελικά υπόψην δεν έχει σημασία διότι ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικό γούστο. Εαν απλά πας με το τι θελει να ακούσει ο κόσμος, ή με αυτόν που πληρώνει πιο πολλά, απλά εμείς που μπορούμε και κρίνουμε, θα σε αγνοήσουμε.

    Αυό γίνεται και με τα περιοδικά μοτοσυκλέτας και πάντα γίνονταν απλά τελευταία αυτό έχει αρχίσει και παραγίνεται και μάλιστα είναι πια πολύ εμφανές σε όλους όσους έχουν την ελάχιστη σχέση με το αντικείμενο.

  5. #80
    βαριέμαι να γράφω ολόκληρο κατεβατό, αλλά συνοπτικά :
    διαβάζω το περιοδικο μοτο απο το '93 ανελιπως... και ενίοτε και άλλα (motorsport, rider, 2τροχοι παλιότερα, 0300 τώρα), αν θεωρουσα κάποιο άρθρο ενδιαφέρον...

    τα τεστ σήμερα, ΔΕΝ ειναι όπως παλιότερα. Τότε διάβαζες και σου έμενε μια ξεκάθαρη και αρκετά αντικειμενικά τεκμηριωμένη άποψη για το μηχανάκι.
    Σήμερα, καμία σχέση. Εκτός του ότι οι συντάκτες φαίνεται να μην το "έχουν" (δεν αμφισβητώ τις γνώσεις τους και τις οδηγικές τους ικανότητες, αλλά, άλλο το "ειμαι τιμόνι" και άλλο το ξέρω και "γραφω"),
    σπάνια διαβάζω τεστ και λεω μετα οτι ήταν ... ικανοποιητικό (η γραφή, ο τρόπος, οχι η ετημυγορία του τεστ)

    κάποια στιγμή άρχισα να διαβάζω τεστ απο το sportrider (αμερικάνικο) και ενίοτε απο το superbike (αγγλικό). Μετά απο αυτό, πολύ απλά ... τα ελληνικά άρθρα είναι ΓΤΠ...
    (και δεν εχει να κανει με υποδομή, δυνατότητες εδω, μικρότερη αγορα κλπ. Μιλάμε για τρόπο γραφής και τεκμηρίωσης....)

  6. #81
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγγραφή
    03/10/2005
    Μηνύματα
    3.096
    Πάντως επειδή ρε παίδες αγοράζω κι εγώ τ μοτό ανελλιπώς θα έλεγα χτες βραδάκι έριξα μία ματιά στο συγκεκριμένο τεύχος και βέβαια στο τεστάκι. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει ευθαρσώς τι ακριβώς τον πείραξε; Και τι τέλος πάντων βρήκατε προκλητικά λάθος; Γιατί λίγο που το διάβασα δεν είδα κάτι τρομερό εκτός αν δεν πρόσεξα καλά. Επειδή όμως κι εδώ από αυτά που γράφετε δεν πολυκατάλαβα κάτι το εξαιρετικά στραβό, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει...
    κατά τα άλλα να ξαναπώ τη γνώμη μου. Περιοδικά μοτοσικλέτας υπάρχουν σε όλο τον κόσμο! Δεν φτιάχτηκαν τυχαία ούτε εκείνοι που εργάζονται σε αυτά είναι ο κάθε τυχάρπαστος ντε και καλά. Για παράδειγμα ο Χούντρας ή ο Μπαζίνας δεν είναι τυχαίοι στο χώρο. Ούτε αυτοί που κάνουν τα τεστ. Κάτι ξέρουν κι αυτοί έχουν τις γν'ώσεις τους κι αν μη τι άλλο έχουν περάσει δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες μοτοσικλέτες από τα χέρια τους.
    Απλώς επειδή πίσω από κάθε μοτοσικλέτα "κρύβεται" μία πολυεθνική είναι λογικό πολύ λογικό να τους λένε ειδικά στα "εμπορικά" μοντέλα ότι κοίτα να δεις πες καμιά καλή κουβέντα ή ανέβασε το λίγο περισσότερο.
    Γι αυτό... είπαμε. Διαβάζουμε τα τεστ όχι ένα αλλά διαβάζουμε 2-3 για να έχουμε κάποια αντίληψη και από κει και πέρα έχουμε τη δική μας γνώμη και κρίση.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

  7. #82
    Απλώς επειδή πίσω από κάθε μοτοσικλέτα "κρύβεται" μία πολυεθνική είναι λογικό πολύ λογικό να τους λένε ειδικά στα "εμπορικά" μοντέλα ότι κοίτα να δεις πες καμιά καλή κουβέντα ή ανέβασε το λίγο περισσότερο.

    Οπότε εκεί πάει περίπατο και η εμπειρία του κάθε Χούντρα και του κάθε Μπαζίνα, και η αντικειμενικότητα και η αλήθεια. Οπότε τι συζητάμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

  8. #83
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγγραφή
    03/10/2005
    Μηνύματα
    3.096
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Απλώς επειδή πίσω από κάθε μοτοσικλέτα "κρύβεται" μία πολυεθνική είναι λογικό πολύ λογικό να τους λένε ειδικά στα "εμπορικά" μοντέλα ότι κοίτα να δεις πες καμιά καλή κουβέντα ή ανέβασε το λίγο περισσότερο.

    Οπότε εκεί πάει περίπατο και η εμπειρία του κάθε Χούντρα και του κάθε Μπαζίνα, και η αντικειμενικότητα και η αλήθεια. Οπότε τι συζητάμε;

    ΟΧΙ ρε φίλε με τίποτα!!! Δεν είναι έτσι!!! Εκτός του ότι αναφέρεσαι σε ανθρώπους που περνούν τη ζωή τους μέσα στις μοτοσικλέτες και έχουν αφιερώσει πραγματικά μέρος της ύπαρξής τους στις μηχανές, ειδικά για τον πρώτο μην το συζητάς καν, σου λέω πως η αλήθεια είναι ΠΑΝΤΑ κάπου στη μέση! Τα τεστ έχουν το σκοπό τους και την ωφελιμότητά τους. Τώρα αν εμείς τα ισοπεδώνουμε όλα... οκ πάω πάσο.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

  9. #84
    Δεν τα ισοπεδώνουμε εμείς όλα.
    Μας προλαμβάνουν αυτοί. Και δεν εννοώ τους 2 προαναφερθέντες μόνο. Για μένα που διαβάζω περιοδικά του χώρου πάνω από 20 χρόνια πλέον, το γενικότερο σύνολο των τέστ-δοκιμών είναι μια μούφα και μισή όπως προείπα. Καθάρα προσωπική άποψη που δεν χρειάζεται να είναι και σωστή.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

  10. #85
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγγραφή
    22/03/2003
    Μηνύματα
    6.231
    Πολυ απλα ολα τα Ελληνικα περιοδικα μοτοσυκλετας ανεξαιρετως,ειναι προσαρμοσμενα στην Ελληνικη καθαρα καταναλωτικη αγορα μοτοσυκλετας,οπου ολα ειναι μοδα.
    Το αν αυτη διαμορφωθηκε ετσι λογω καποιων παραγοντων η το αν τα περιοδικα τα ιδια διαμορφωσαν την αγορα ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

  11. #86
    Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εγγραφή
    26/10/2002
    Μηνύματα
    3.563
    Παντου το ιδιο ειναι...

    Σε θεματα επιλογης καλυτερης η οχι με μετρα οπτικο γουστο ΜΟΝΟ ειναι επικινδυνο απο τη στιγμη που ενα περιοδικο διαβαζεται απο το κοινο.

    Βεβαια να πουλησουν θελουν αλλα απο την αλλη γινονται αιτια για οτι ασχημο συμβαινει σε θεματα οδικης αγωγης.

    Εγω πιστευω οτι καθε μηχανη εχει το δικο της χαρακτηρα και στο χερι μας ειναι να το απολαυσουμε αλλα μας κοβουν τα εσοδα για να μην αγοραζουμε στολους.


  12. #87
    Tο διαβασα τελικα και γελαω ακομα! Με το μπιστολι στο κεφαλι να τον ειχε ο Σαρρακακης τετοιο γλυψιμο, δεν θα εριχνε ο συντεκνος Πατερακης. Μηπως πινουν τιποτα ρακες μαζι, γιατι πρεπει να ειναι πατριωτακια. Οσον αφορα το συγκριτικο, εκει βγαζει ματι . Τι να το κανει το αλουμινενιο πλαισιο το transalp, ss ειναι;:rotflmao: Ναι ρε Πατερακη δικιο εχεις:a31: Ο ογκος του vstrom ειναι για να πουλανε μουρη οι ιδιοκτητες, και οι 8 ιπποι παραπανω, ειναι ψηλα και χανοντε στον ουρανο;:a31: Πατερακη, συγχαρητηρια! Αξιος ο μισθος σου. Στα χωνω, γιατι πληρωσα 6 ευρο, για να με συγχισεις. Μονο τζαμπα πλεον θα διαβαζω μοτο, αμα πεφτει στα χερια μου. Ο υπολοιπος κοσμος ας κρινει μονος του. Το τι τσαγακι εχει να φαει το τρανσαλπακι μετα απο αυτο το αρθρο δεν λεγετε. Εκει θα δεις που ειναι οι 8 ιπποι, που εσυ τους εχασες γιατι πεταγανε καπου ψηλα

  13. #88
    D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εγγραφή
    11/10/2007
    Μηνύματα
    2.954
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ............................η αλήθεια είναι ΠΑΝΤΑ κάπου στη μέση! Τα τεστ έχουν το σκοπό τους και την ωφελιμότητά τους. Τώρα αν εμείς τα ισοπεδώνουμε όλα... οκ πάω πάσο.
    Δεν σου εχει συμβεί, να διαβάσεις ''τεστ'', αργότερα να οδηγήσεις την ΙΔΙΑ μοτο και να καταλάβεις ότι τσεπώνουν ανάλογα....εφ΄οσον σχεδόν τίποτε από τα ''γραφόμενα'' δεν συνάδει;

    Τα Ελληνικά περιοδικά ΓΙΑ ΜΕΝΑ --εδώ και αρκετα χρονια-- έχουν τελειώσει
    (πλην του R&D στο οποίο είμαι κ συνδρομητής εξ αρχής, καθώς κ σε ξένο τύπο)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

  1. Μηπωσ Δεν Με Γουσταρετε???
    από Λουκάς στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 06:09
  2. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF