Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 88

Θέμα: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 408 ΤΟΥ MOTO ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ TRANSALP ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ v-strom.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΘΥΜΩΣΕ. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ(ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ) ΟΤΙ ΤΟ V-STROM ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΧΩΜΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΑΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ V-STROM ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ TRANSALP.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ V-STROM ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ V-STROM (KAI ΚΑΘΕ V-STROM) ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ V-STROM?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ

Ναι όντως, κι εγώ -αν και Χοντάκιας- βρήκα υπερβολικά τα κομπλιμέντα για το Transalp.

Μακάρι να είναι τόσο καλό όσο το παρουσιάζουν αλλά σίγουρα το V-Strom δεν άξιζε τέτοια περιγραφή, μέχρι προχτές το εκθείαζαν και τώρα το βάζουν στην άκρη (λίγο υπερβολικός γίνομαι, το ξέρω).

Γενικά δεν περιμένω να μάθω και πολλά απ'τα μοτοσυκλετιστικά περιοδικά, σαφώς το να οδηγήσω κάποιο μηχανάκι είναι ο μοναδικός τρόπος για να με κάνει να το αγοράσω και οπωσδήποτε οι απόψεις του καθενός μπορεί να διαφέρουν, όμως το να διαβάζεις σήμερα τα καλύτερα κι αύριο στο γυρνάμε στο "μα ναι, και ξέρεις, αλλά.." μου κάθεται κάπως.

Anyway δεν δίνω και πολύ σημασία, έχω οδηγήσει το V-Strom κι έχω να πω τα καλύτερα (παρόλο που το κράζω και καλά του κάνω γιατί είμαι Χοντάκιας ), μένει να οδηγήσω και το Χοντάκι και κρίνω μόνος μου μετά, η μπαλακλάβα μια χαρά μου έκατσε στο κεφάλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Πας και εσυ και παιρνεις στα σοβαρα τη γνωμη μεταφραστων.Αφου η δουλεια τους ειναι να μεταφραζουν τη δουλεια αλλων τι σκας;

Πληρωμένα "συγκρητικά" τέστ του κwλου. Με το που θα παρουσιατεί ένα καινούριο μηχανάκι αυτόματα όοοοολα τα άλλα γίνονται σκουπίδια.
    Μακριάαααααααααααααα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    Πας και εσυ και παιρνεις στα σοβαρα τη γνωμη μεταφραστων.Αφου η δουλεια τους ειναι να μεταφραζουν τη δουλεια αλλων τι σκας;
    Ποιοί είναι μεταφραστές ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Όντως το υποτιθέμενο "ΤΕΣΤ" ήταν σαν να παροουσίαζε η ίδια η HONDA την μηχανή. Ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση για κανονικό τέστ και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αναφερθούν άσχημα σε αυτό. Και ο πιο άσχετος θα το καταλάβαινε και νομίζω οτι απλά γελοιοποιούνται οι ίδιοι τελικά και χάνουν την όποια αξιοπιστία τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Τα συγκριτικά των περιοδικών είναι καλό να διαβάζονται. Κάτι ξέρουν κι αυτοί κάτι γνωρίζουν. Δεν είναι του πεταματού ούτε άσχετοι αυτοί που τα γράφουν.
    Αλλά δεν είναι να τα λαμβάνεις και 100%. Πολλές φορές ο "δοκιμαστής" ενθουσιάζεται με ένα μηχανάκι και γράφει κάτι παραπάνω. Όσο για τα συγκριτικά εντάξει παίζει ρόλο ποιος το οδηγά και τι βλέπει. Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη και ζητά διαφορετικά πράγματα από το κάθε μηχανάκι.
    Αλλά μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα. Ότι πολλές φορές οι εταιρείες επιθυμούν να βγάλουν πολύ καλό ένα δικό τους μοντέλο καιλένε στο δημοσιογράφο που έκανε το τεστ ρε συ πες κανά καλό λόγο παραπάνω.
    Γι αυτό η αλήθεια είναι νομίζω η εξής. Διαβάζουμε τα συγκριτικά αρκετών περιοδικών παίρνουμε μια εικόνα και μετά περιμένουμε να βγάλουμε και τα δικά μας συμπεράσματα.

ΥΓ ΑΥτό για τη μετάφραση δεν συμβαίνει πάντα. Δεν είναι όλα μετάφραση.

Αφού όλοι ξέρουμε ότι το vstrom είναι καλύτερο απο το TA

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Από μια ματιά που του έριξα (του περιοδικού) μπορώ να πω ότι μάλλον θα δώσω περισσότερη σημασία στο "συγκριτικό" 650-700 TA παρά στο 700-Στρμ. Ο μόνος λόγος είναι ότι έχω το 650ΤΑ! Όταν το δω από κοντά ή το οδηγήσω θα σας πω!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πληρωμένα "συγκρητικά" τέστ του κwλου. Με το που θα παρουσιατεί ένα καινούριο μηχανάκι αυτόματα όοοοολα τα άλλα γίνονται σκουπίδια.
    Μακριάαααααααααααααα
    Ακριβώς.Αν διαβάσεις κάποιο τεστ,για οποιοδήποτε μηχανάκι,θα αισθανθείς ηλίθιος που δεν το έχεις ήδη αγοράσει.
    Όσο γι' αυτό με το V Strom,δεν το διάβασα αλλά επειδή είχα V Strom,μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτό.
    Όχι πως ήταν και αψεγάδιαστο αλλά μ' αυτά τα λεφτά που κοστίζει σε σχέση μ' αυτά που κάνει,είναι μία επιλογή πρώτης τάξεως.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Αφού όλοι ξέρουμε ότι το vstrom είναι καλύτερο απο το TA
    Σε τι ;

Για διάβασε το Μοτό να δεις ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σε τι ;

Για διάβασε το Μοτό να δεις ;

Κανενας βαμένος πουλημένος χοντάκιας θα το έγραψε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Κανενας βαμένος πουλημένος χοντάκιας θα το έγραψε!
    Κωστή μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως δεν χρειάζεται να σε εξαγοράσουν για να πεις καλά λόγια για μια Χόντα, αρκεί να την καβαλήσεις !:o

:rotflmao:

Βασικα περσυ που βγηκε το Versys, ειχε σκισει Στροματα, Μουλτιστραντα και ΤΑ... Οποτε λογικα το νεο ΤΑ θα πρεπει να ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ...

...συμφωνα με τα περιοδικα ε;:rotflmao: :rotflmao:

Συγνώμη για τη ασχετοσύνη μου, αλλά μήπως μια σωστή δοκιμή, πρέπει να περιλαμβάνει και
    εξαντλητικά τεστ? Όπως π.χ. πολλά μα πολλά χλμ? Ούτως ώστε να δούμε στις πρώτες φθορές πως συμπεριφέρεται...

Είπε ο άσχετος......

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηπωσ Δεν Με Γουσταρετε???
    από Λουκάς στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 06:09
  2. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF