λοιπον ειμαι απο μηχανιωνα και στο χωριο μου δεν συμβαινουν τετοια ανεγκδιηγητα πραγματα οπως αυτο που μου συνεβει χθες.
23:00ξεκιναω απο αριστοτελους(ημουν για ποτο)να παω κατω τουμπα.
Παιρνω την πρωτη παραλληλο πανω απο την λεοφορο νικης κατευθυνομενος προς τον λευκο πυργο.
Στα φαναρια στον λευκο πυργο σταματαω και ο μαλακας κατεβαζω τα ποδια κατω:rotflmao: :rotflmao: Τι το θελα βλεπετε εχω και μακρια ποδια (ειμαι 2 μετρα) και απλωνονται σε αρκετη εκταση θα ελεγα γυρω απο το fazerακι μου.
Το λοιπον ερχετε ενας ταριφας φορτσατος απο πισω μου.
Αναβει εκεινη την ωρα πρασσινο.
Με προσπερναει σταματημενο και μου παταει το ποδι με την ροδα του στις ακρες των δακτυλων μου και λιγο γκουτουπιε και φευγει.
Πολυ πονος![]()
![]()
![]()
![]()
το παιρνει χαμπαρει και παει τωρα πιο φορτσατος.Τον παιρνω απο πισω.Κανει τωρα και σφινες.
και τον σταματαω στο φαναρι,τον κοιταω,αριστερα μου αυτος και δεξια μου το λεοφοριο των ΜΑΤ σταματημενο,κατεβαζει το παραθυρο και λεει(τι) και εκει αρχιζω και χωνω ασχημα,οι μπατσοι εχουν τρελαθει κοιταν αναυδοι.Ο ταριφας κλαμενος ζηταει συγνωμες και δεν το καταλαβα και εχεις δικιο και ενα σορο μαλ@ιες να μου λεει.
βλεπω εναν μπροστα μου με ενα ζητα750 να δινει μπαντες απ'τα νευρα μου παω να το δοσω και εγω και βλεπω μπροσταμου στα 30 μετρα τον σταματαν οι μπατσοι και μου κοβουν τη φορα.(αμα δεν γινοταν αυτο δεν ξερω τι θα εκανα απο τα νευρα μου στο δρομο)