Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΤΧ 660 ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΕΓΓΕΙΛΑ ΤΟ Κ8 1000 ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ Κ8 1000.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ?ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ!(ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΓΩ).ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ.ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΩ(ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΝ)ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΚΑΙ 3.000 ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ,ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ<ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ>.ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΥΠΗΣΑ?ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙΣ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤ ΤΟ ΠΑΡΕΓΓΗΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΠΡΑΔΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ 36 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Η' ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ????(ΠΗΓΑ,ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΟΝΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΤΙΜΗ!)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙPS ΣΑΣ!!!!!

πανε παρε μια βαρυοπουλα κ ξανακανε την ιδια ακριβως ερωτηση!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx black
    ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!
    Φιλε θα το παρεις απο αντιπροσωπεια η παραεισαγωγης??

Αν το δευτερο πριν το παρεις στα χερια σου ζητα τον αριθμο πλαισιου και πηγαινε σε καποια ντιπροσωπεια να σου πουν αν ειναι οντως Κ8 για να μην σου πουλησουν κανενα Κ7 που εχει μεινει σε καποιο μαγαζι τους.
    Keep spamming!!!:a13:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

....

Eχεις οδηγήσει ποτέ κάτι ανάλογο του Κ8 1000;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Eχεις οδηγήσει ποτέ κάτι ανάλογο του Κ8 1000;

+1 απο εμένα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Φιλε θα το παρεις απο αντιπροσωπεια η παραεισαγωγης??

Αν το δευτερο πριν το παρεις στα χερια σου ζητα τον αριθμο πλαισιου και πηγαινε σε καποια ντιπροσωπεια να σου πουν αν ειναι οντως Κ8 για να μην σου πουλησουν κανενα Κ7 που εχει μεινει σε καποιο μαγαζι τους.

δε παιζει γιατι τα χρωματα ειναι αλλα οποτε δε νομιζω
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Re: Re: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    +1 απο εμένα!

Αλλο ρωταει,το κυρηγμα ειναι σε αλλο θρεντ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ gixxerakia ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ??????????????????????????????.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΞΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ!ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ sniper ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ Κ8 ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΑΩ ΑΠΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ R1,R6,CBR1000RR.ΑΥΤΑ!!!

ρε παιδια το παιδι αλλο πραγμα λεει μας πεφτει εμας λογος τι εχει οδηγησει? επειδη θελει να παρει κ8 1000 ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει δεν εχουμε δικαιωμα να του λεμε τπτ εμεις

φιλικα

ΦΙΛΕ ΜΟΥ gixxerakia ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ??????????????????????????????.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΞΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ!ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ sniper ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ Κ8 ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΑΩ ΑΠΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ R1,R6,CBR1000RR.ΑΥΤΑ!!!

Πες μου οτι το πηρες σε ασπρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Πες μου οτι το πηρες σε ασπρο

ωραιο το ασπρο

αλλα το μαυρο ειναι +3αλογα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    ωραιο το ασπρο

αλλα το μαυρο ειναι +3αλογα

Τα μαυρα

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ SOUZA...
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΜΜΜΜΜΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΒΩ ΤΗΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΛΑ@ΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΕΩΑ ΑΠΟ ΤΟ DELIVERY 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.......

ΦΙΛΕ SOUZA ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να χαρώ εγώ βαριά κι ασήκωτη ζεμπεκιά ...
    από THEOD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 10:18
  2. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. δε μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου...
    από 618RR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 00:57
  4. E-bay Να χαρώ η να κλάψω ?
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 18:16
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF