Εσύ γιατί γελάς γυναίκα, γρήγορα στη κουζίνα σου μη βγάλω την ζωστήραΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
μπουαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
Αι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Tα βλέπεις ρε;![]()
Φόρεσε το strap on dildo και σου έρχεται...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ γιατί γελάς γυναίκα, γρήγορα στη κουζίνα σου μη βγάλω την ζωστήραΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
μπουαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
Αι ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Tα βλέπεις ρε;![]()
Φόρεσε το strap on dildo και σου έρχεται...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Τι έγινε ρε γμτ , η pocahondas πήγε στ’ αλήθεια στη κουζίνα? Πλάκα έκανα, δεν πιστεύω να γυρίσει με πλάστη![]()
:rotflmao:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ξαναδιαβαζοντας το θρεντ απο την αρχη μπορω να πω οτι προβληματιστηκα,και κατανοωντας τα γραφομενα του φιλου φλωρου θα ηθελα να σας διηγηθω κατι που μου συνεβη πριν απο πολυ καιρο και με αλλαξε σαν αντρα......
Ηταν μια εξαιρετικα καυτη ημερα του Ιουλιου.Μας βρηκε, οπως συνηθιζαμε τον τελευταιο καιρο,εξω απο την πιστα των Μεγαρων με την γνωστη τρελλοπαρεα.Περιμενοντας να τελειωσει το αδερφιστικο γυναικωτο γκρουπ των αρχαριων για να μπουμε στους βαρβατους αγωνιζομενους, που και μονο η εσανς της βαρβατιλας που αποπνεουν, ειναι ικανη να αφησει γυναικα εγκυο στο χιλιομετρο, και να φερει σε οργασμο καλογρια και μονο με την σκεψη,χαζολογουσαμε με την παλιοπαρεα.
Τα γνωστα οχι τιποτα σπουδαιο.Κλαναμε ρευομασταν και φτυναμε, -πιο επιδεικτικα οταν περνουσε γυναικα απο μπροστα μας- ,η οποια εφευγε τρεχοντας με κλαμματα κατω απο τα γελια και τις αγριοφωναρες μας.Αφου ηπιαμε και την τελευταια αντρικεια μπυρα με 80% αλκοολ,(που βασικα ηταν ενα μειγμα μπυρας,κυροζηνης, ταμπασκου και 10-40 φουλ συνθετικ) , και βιντεοσκοπησαμε ενα πολυ καλο πυροκλανιδι του Κωστα μεσα απο τα δερματα,-που τον αφησε με εγκαυματα δευτερου βαθμου στο 50% του σωματος του- μπηκαμε στην πιστα.
Ανεβασαμε γρηγορα ρυθμο παρ'οτι οι 57 βαθμοι κελσιου που επικρατουσαν στη πιστα, σκοτωσαν ολους τους συμμετεχοντες μετα τον τριτο γυρο.Απο καθαρο πεισμα στον καυσωνα,και μεσα σε μια εξαρση αντρικης τιμης και βαρβατιλας, ειχαμε αποφασισει απο πριν, πανω απο τα δερματα να φορεσουμε 3 μαλλινα πουλοβερ.Στο τελος του σεσιονς μαλιστα ειχαμε κανονισει να μετρησουμε και τα πουλια μας με μεζουρα αμεσως μετα τον διαγωνισμο χλεμπωνας.Δυστυχως ειχαμε φερει μονο μια μεζουρα και δεν θα εφτανε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Οπως ελεγα λοιπον, εχω αφησει πισω τα παιδια μιας και γυρναγα στο μηδεν και ενα, και δυο, και τρια, και τεσσερα παιδια, αφηνοντας μια μαυρη γραμμη λιωμενου ελαστικου στο διαβα μου.Ξαφνικα ενιωσα ενα μηχανακι απο πισω στην εξοδο της Κ6 που τα ειχα σκασει κανονικα και η γκαζιερα ουρλιαζε για ελεος μεσω της τεραστιας μπουκας μου που ξερναγε φωτιες και αλλα πραγματα ακατανομαστα και αυστηρως ακαταλληλα για μικρα παιδια."Κοιτα λεω απο μεσα μου, που τα κουλαδια με εφτασαν" ,και πριν προλαβω να τελειωσω την σκεψη μου,ενα ροζ σουπερσπορτ αγνωστων λοιπων στοιχειων εσκασε μια γκαζια δυνατη στην μεγαλη ευθεια και με εναν ηχο που θυμιζε χιλιες παρθενες να καιγονται στην πυρα, με φιλοδωρησε με ενα γκρι συννεφο σκονης και μερικα χαλικακια καρφωμενα στα καταμαυρα φαιρινγκ μου.
Σκυλιασα! Ο Αττιλας εμοιασε με παουερπαφ γκερλ μπροστα μου."Μα ποιος τολμαει να μου τα σκασει στην εξοδο ετσι,εμενα που στα συνεργεια δεν τολμανε ουτε να ψιθυρισουν το ονομα μου χωρις να γινει σεισμος, και που τις φωτογραφιες μου τις κοιτανε μονο κατω απο το φεγγαροφως μερα Κυριακη στις 13 του μηνα γυρω στις μια το βραδυ (να μην ξεχασω να γραψω το LOST) ,για να μην μετατραπουν σε στηλη αλατος;" Ανοιξα το γκαζι 5 στροφες η ντιζα εγινε τιρμπουσον, και ξεχυθηκα σαν σπερματοζωαριο κοκαινομανους πορνοσταρ.
Στην εισοδο της Κ8 τον προλαβα και κολλησα πισω του.Δεν ηταν καποιος γνωστος μου.Μονο του χαρακτηριστικο γνωρισμα εκτος απο την καταμαυρη φορμα ηταν τα ξανθα μακρυα μαλλια.Αντρας με μακρυα μαλλια!!!!Ο τελευταιος που περασε απο μπροστα μου τιναζοντας τα μαλλια του εφαγε χλεμπωνα στο στηθος και πεθανε απο πνευμονικο οιδημα.Παλιοχιπηδες...Αν οι αντρες στην τελικη ηταν απο την φυση τους να εχουν μακρυα μαλλια σκεφτηκα,γιατι και οι γυναικες να μην φυτρωσουν αρχιδια;Γελασα μεσα απο το κρανος για λιγο και μετα εσκυψα και ευθυς σοβαρευτηκα, γιατι ο τυπας μπροστα ειχε αρχισει να μου κανει διαφορα.Αποφασισα να τα παιξω ολα για ολα γιατι ο τυπος δεν αστειευοταν.Τα'σκασα τοσα ασχημα που ο ουρανος μαυρισε και αρχισε να βρεχει αιμα και βατραχια.Πηγαιναμε διπλα διπλα, οποτε αποφασισα να του κανω νοημα να κοψει για να δω επιτελους ποιος ειναι.Σηκωσα την ζελατινα και φωναξα "σε ξερω;" Η ζελατινα του τυπου ανοιξε και εμεινα στηλη αλατος οταν ακουσα μια γυναικεια φωνη να μου τρυπαει τα αυτια "Μπορεις να κανεις στη μπαντα γιατι μου χαλας το γυρολογιο ρε μπηχτη;"
Δεν ξερω αν το σκασιμο του κινητηρα με οδηγησε στα χωραφια,η αν βγηκα πρωτα και μετα το μηχανακι εγινε σωβρακο.Απο την στιγμη που ακουσα γυναικεια φωνη μεχρι την στιγμη που σηκωθηκα μεσολαβησε καποιο χρονικο διαστημα κατα το οποιο ολα ηταν θολα.
Σηκωθηκα τιναζοντας την σκονη απο πανω μου εφερα μια μεσα τον ωμο μου που ειχε βγει για 24η φορα καβαλησα το μηχανακι και βγηκα στα πιτς.
Τα παιδια ηταν εκει βουβα αλλα δεν κοιταζαν εμενα.Πλησιασα και ο Αλεξης με τρεμαμενο χερι μου εδειξε μια ξανθια κοπελα στα πιτς λεγοντας...γ...γ...γ...γυναικα!!!Εμεινα αποσβολωμενος να κοιταζω εκεινο το πραγμα, το αποτελεσμα της λαθος τοποθετησης Χ και Ψ στην αλυσιδα του ΝτιΕνΕι που οι επιστημονες το ονομασαν θηλυ να μου κλεινει το ματι περιπαικτικα και να μου λεει: "Σου αρεσε μαγκα η ψωλια που εφαγες;;;" Στο ακουσμα αυτων, ενοιωσα εναν φριχτο πονο στα αυτια ολα μαυρισαν για λιγο και επεσα στο γονατα μου βαριανασαινοντας.Τα παιδια ειχαν μετατραπει σε μαυροφορουσες αρχαιας τραγωδιας, και ετριβαν καρβουνο στα μουτρα τους υψωνοντας το βλεμμα στον ουρανο μοιρολογωντας.
Σαν χτικιο κατευθυνθηκα προς την μηχανη,εβαλα μπρος και εφυγα.Ενιωθα πιο κενος και απο μητρα μετα την επισκεψη στο μαιευτηριο,οταν αποφασισα μετα απο καποια χλμ Εθνικης που δεν καταλαβα πως εφυγαν, να σταματησω καπου στο Κεντρο για ενα τσιγαρο να ξεθολωσω.Το μυαλο μου τριβελιζε η ιδια σκεψη..Πως ειναι δυνατον μια γυναικα να καβαλαει μηχανη καταρχας;Κατα δευτερον πως ειναι δυνατο να κανει γυρολογιο σαν το δικο μου;Τι διαολο εκτρωμα της φυσης ηταν τουτο;Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να βλεπει εφιαλτες μετα απο ενα γερο μεθυσι με τερατομορφες γυναικες τρια μετρα ψηλες με σουβλερα δοντια και παντελονια να με βαζουν στην κουζινα να πλενω πιατα, ενω εκεινες εβλεπαν ποδοσφαιρο.Παντα ξυπνουσα καταιδρωμενος και ηθελα 7 πουρα και 5 φραπεδες με βοτκα για να συνελθω.Αλλα τωρα δεν μιλαμε για ονειρο.Μιλαμε για ενα θλιβερο γεγονος....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τις σκεψεις μου εσπασε ενας συνδυασμος μαγευτικων αρωματων που δεν καταλαβα απο που ερχοντουσαν.Κοιταξα τριγυρω μου, και συνειδητοποιησα οτι ειμαι εξω απο ενα Υβοννη Στορ.Εκανα να φυγω παρεξηγημενος που τολμησα και εκατσα εξω απο το "Ανδρο της Φερεμονης" οπως περιπαικτικα αποκαλουσαμε τετοια μαγαζια με την παρεα πριν τους βαλουμε φωτια,μια πραξη που μας καθιερωσε σαν στελεχη στην ΜΠΙΤΣ (Μεριμνα Προς Ιδιους Τσατσους Συνδεσμολογους ) μια οργανωση που κανενας δεν καταλαβε ποτε τι σημαινει και τι προασπιζεται. Συνθημα μας "Αν ειναι γυναικειο ειναι στανταρ μαλακια, και λιγα λες" .
Βεβαια δεν το κουνησα ρουπι.Ολα αυτα τα χρωματα και τα αρωματα μου δημιουργουσαν ενα πρωτογνωρο συναισθημα.Αναψα και αλλο τσιγαρο, αυτη την φορα παιρνοντας βαθειες τζουρες εναλλαξ.Οταν ηρθε η ωρα να καβαλησω να φυγω ενιωσα σαν να αφηνα πισω μου ενα πολυ αγαπημενο προσωπο.
Φτανοντας στο σπιτι εβγαλα βιαστικα τα δερματα και τα πεταξα ετσι οπως τα εβγαλα στην καρεκλα,οπως συνηθως.Γυρισα αλλα σαν καπως να μου φανηκαν τσαλακωμενα, δεν ξερω.Τα σιδερωσα με το χερι, και τα ξανααφησα στη καρεκλα, αλλα κατι δεν φαινοταν σωστο σαν να χαλαγαν την εικονα του καθαρου και σιγυρισμενου δωματιου, (ασχετα αν απειχε ετη φωτος απο το "σιγυρισμενο") ,και ετσι αποφασισα να τα βαλω στην κρεμαστρα και μεσα στη ντουλαπα.Μου φανηκε πιο λογικο ετσι ασχετως αν την επομενη θα τα ξαναεβγαζα για να ξαναπαω πιστα.Σειρα ειχε το ντους.Κατω απο το καυτο νερο ενιωσα ολες τις σκεψεις που με ταλανιζαν να φευγουν απο πανω μου.Συνηθως εμεις οι αντρες δεν χρησιμοποιουμε σαπουνι ουτε καν ζεστο νερο,τριβομαστε με παγακια κατευθειαν και βγαινουμε στα χιονια για πουσαπς,αλλα σημερα ηθελα να νιωσω την ιδια αισθηση με πριν στα Υβοννη.Ανοιξα το ντουλαπι και βρηκα κατι παλια αρωματικα σαπουνακια της πρωην που δεν θυμομουν το ονομα της,-αλλωστε χωρισαμε πριν απο δυο μερες και ποιος θυμαται τετοια πραγματα- ,και τα εριξα ολα μεσα στην μπανιερα.
Το αρωμα που αναβληθηκε προκαλεσε απειρες εγκεφαλικες συναψεις που η μπυρα ολα αυτα τα χρονια ειχε αδρανησει,με αποτελεσμα να βλεπω χρωματα και σχεδια περιεργα οπως μπλε κυκλους σε μωβ τριγωνα να περιστρεφονται σε πολυχρωμα ψηφιδωτα και που και που κομητες με τα χρωματα του ουρανιου τοξου να συγκρουονται σε αυτα και να δημουργουν ενα πυροτεχνημα γεματο εικονες και μυρωδιες.Πρεπει να εκατσα πολλη ωρα στο μπανιο κατω απο το καυτο νερο,γιατι οταν βγηκα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη μποτουσα να διακρινω μεσα στο στομαχι μου το χαμπουργερ ετσι οπως το καταβροχθισα το μεσημερι να κολυμπαει μεσα σε μια θαλασσα μεξικανικου εντσιλαδα και μικρα κομματια πιτσας να αναδυονται.
Με το που βγηκα πηγα κατευθειαν στην κουζινα,ανοιξα το ψυγειο και αρπαξα μια μπυρα.Με το που ανοιξα το καπακι μου ηρθε μια αναγουλα απο την μυρωδια της παγωμενης μπυρας.Σκεφτηκα οτι μαλλον θα ειχε χαλασει η οτιδηποτε και ανοιξα αλλη μια και αλλη μια αλλα με το ιδιο αποτελεσμα για τα ρουθουνια μου τα οποια ειχαν γινει τοσο υπερευαισθητα που ετσουζαν."θεε μου σαν γυναικεια ρουθουνια" συλλογιστηκα και ευθυς απο την ταραχη μου ξερασα."Χριστε μου αναφωνησα αυθιρμητα, καλε το χαλι" κατι που με εκανε να ξαναξερασω τοσο δυνατα που ο εμετος ποτισε και το υπολοιπο χαλι.Αρχισα να τρεχω προς το δωματιο οπου κλειδωθηκα ανασαινοντας βιαια με την καρδια μου σαν να θελει να σπασει.."Τι μου συμβαινει ειπα, και κοιτα καλε ποση σκονη εχει πανω του το συνθετο" και με το που το ξεστομισα ενοιωσα παλι εκεινον τον πονο να μου τρυπαει το κεφαλι.
Σηκωσα απεγνωσμενα το τηλεφωνο και πηρα τον κολλητο μου για να ακουσω μια γνωριμη φωνη,για να μου πει καποιος οτι δεν ειμαι τρελλος,γιατι ειχα απελπιστει.Εβαλα το θερμομετρο στο στομα καταπια και 3 ντεπον και σχηματισα τον αριθμο με το μικρο δαχτυλακι βριζοντας ταυτοχρονα χυδαια ολους τους Αγιους απο Ψ,ετσι για να εχω κατι να σκεφτομαι.Ο Νωντας στην αλλη μερια της γραμμης απαντησε.
-"Ελα ρε Νωντα εγω ειμαι ρε μαλακα δεν ειμαι και πολυ καλα και θελω να σου μιλησω"
-"Ελα ρε μαν πεστο τι εχεις τι σου συμβαινει" και ενω ειχα τοσα πολλα να του πω οι λεξεις που αυθορμητα βγηκαν απο το στομα μου δεν ξερω ποιον απο τους 2 μας ξαφνιασαν πιο πολυ...
-"Να ρε συ...η μυρωδια του εμετου απο το χαλι φευγει με γαλα η να το τριψω με πρασινο σαπουνι;...."
...Η παυση που ακολουθησε δεν διηρκεσε πολυ και με μια κινηση εκλεισα το τηλεφωνο.
Σαν βουβος κατευθυνθηκα στο σαλονι και ανοιξα την τηλεοραση.Υπνος δεν με επιανε και ετσι σκεφτηκα οτι το καλυτερο θα ηταν να αποβλακωθω για λιγο μπας και μου περασει.Ανοιξα την ΤιΒι αλλα επιανε μονο Νετ (καποιο προβλημα με την κεραια οπως εμαθα αργοτερα) και εκεινη την ωρα επαιζε την Αμερικανικη σειρα Σεξ Εν Δε Σιτι.Αηδιασμενος πηγα να κλεισω την τηλεοραση και να πεσω για υπνο αλλα κατι με παροτρυνε να παρακολουθησω εκεινη την αλλοκοτη ιστορια των 3 γυναικων που ζουνε στην νεα Υορκη και ειναι πολυ ξενερωνες για να τις πηδηξει καποιος.Μετα απο λιγα λεπτα επιασα τον εαυτο μου να συμπασχει με το δραμα των 3 ξενερωτων αγαμητων με καριερα γυναικων που δεν ξερουν να θελουν να νιωσουν αγαπη η κανα καδρονι εξ Αφρικης στα σκελια τους.Πηρα αγκαλια το μαξιλαρι και ακουσα μια φωνη απο μεσα μου "Ηρθε η Ωρα..απελευθερωσου...και θα σωθεις" και μεσα σε ενα κυμμα αρωματων συναισθηματων χρωματων και αλλων ροζ πραγματων ξεσπασα σε εναν λυγμο που διηρκεσε ωρες και που η ενταση του αυξομειωνονταν αναλογα με το χρωμα των σοκολατακιων που καταβροχθιζα, καθως παρακολουθουσα Σεξ Εν Δε Σιτι.
Συντομα ο Μορφεας με πηρε στην αγκαλια του και εκεινο το βραδυ ονειρευτηκα πολυχρωμα Πονυ να ανταλλασσουν κορδελες και να πινουν τσαι σε καταπρασινους λοφους.....
Το πρωι που ξυπνησα αποφασισα να μην ξαναπαω ποτε στη μπιστα.
Καργιολες.......
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
..μα δεν έχω καν πλάστη...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Τι έγινε ρε γμτ , η pocahondas πήγε στ’ αλήθεια στη κουζίνα? Πλάκα έκανα, δεν πιστεύω να γυρίσει με πλάστη![]()
![]()
η κουζίνα τί ακριβώς είναι???
![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
οταν μεγαλωσω θα γινω gcrook
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ισως να ναι το μονο ποστ τερας που εχω διαβασει απο ολα τα φορουμ που ασχολουμαι!!
http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook![]()
![]()
Τι να πω, αν είναι δικό σου το κείμενο, πραγματικά αδίκησε. Μεγάλο ταλέντο, τρομερή πένα.
Τελικά η μυρουδιά του εμετού φεύγει με το γάλα?
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Πως λέμε κουζινέτο, ε καμία σχέσηΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
..μα δεν έχω καν πλάστη...η κουζίνα τί ακριβώς είναι???
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
μπρρρρ έλεος λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Πως λέμε κουζινέτο, ε καμία σχέση![]()
![]()
Άρχισε και το ξύλοΑρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
μπρρρρ έλεος λέμε...![]()
![]()
![]()
![]()
(και αφήνει και μελανιές ρε γμτ)
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
έλα μωρέ τσώπα τσώπα μια φάπα ήταν πως κάνεις έτσι??Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Άρχισε και το ξύλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι που να αρχίσει τοΑρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Άρχισε και το ξύλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Θεός ρε μλκ ΘΕΟΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΦΟ ΒΕ ΡΟ...!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()