Σελίδα 13 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 289

Θέμα: ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    βρε ευακι ψηνεσαι να σου παρω λιγο τα μετρα?θα σε αφησω να φυγεις με πορτοκαλι και θα ξεκινησω με τ επομενο πρασινο για να δεις τι τσετλεμαν ειμαι!!Α!και που σαι..θα ερθω δικαβαλος με σκασμενο πισω λαστιχο και θα φορεσω και το κρανος αναποδα και θα οδηγησω και σαν το ψαλτη!!!!!!πως σου φανηκε??δικαιο??

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟς ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ??ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕς ΦΥΛΟ Ο ΕΛΕΕΙΝΟς??
    :rotflmao: :rotflmao: prosexe mhn ragisei kanenas egkefalos (ths mhxanhs lemeee)

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

dromoi..mono me strofes.. Το avatar του/της GsM
    προς " gcrook"

0χα0χ0αχ0α0χαχ00χα0χ0α

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a19:

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    http://www.motorcyclistonline.com/fe...ard/index.html

πωωωωωω μου την τεντωσες(την ντιζα του αποσυμπιεστη εννοω)
    καλα μιλαμε σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και τα ποδια!!!ασε μας ρε ευακι..μαλλον δεν εχει υπαρξει ο αντρας που θα σε κανει να νιωσεις ΓΥΝΑΙΚΑ ακομα και δεν εννοω μονο σεξ!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Προς ευη και φλωρο
    Ρε σεις μπας και ψηνεστε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

μπλα μπλα μπλα

χαΛΛαρωσε φλωρε!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Απαπαααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ κρούκ...αν είχα μοτοπεριοδικό και διάβαζα αυτό που έγραψες,θα πλάκωνα στίς σφαλιάρες πολλούς συντάκτες-αρθρογράφους-πώς σκατά τούς λένε.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    @-> flwros, το νού σου. :a28:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρε Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοο

Τα ποστάκια σου με το ''συμβάν'' στα Μέγαρα τα έκανα αρχειάκι word, το τύπωσα και το χω διαβάσει 4-5 φορές.

Τί joe bar και μαλακίες...εδώ έχουμε gcrook τροbar :rotflmao:

Φλώρε ,στείλε με πμ αυτά που έγραψες πιο πάνω για την EVI στο μέλος idi :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Φλώρε ,στείλε με πμ αυτά που έγραψες πιο πάνω για την EVI στο μέλος idi :rotflmao: :rotflmao:
    Συνοδευόμενο από σημαία τού ολυμπιακού για να τον καλοπιάσεις
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

πωωωωωω μου την τεντωσες(την ντιζα του αποσυμπιεστη εννοω)
    καλα μιλαμε σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και τα ποδια!!!ασε μας ρε ευακι..μαλλον δεν εχει υπαρξει ο αντρας που θα σε κανει να νιωσεις ΓΥΝΑΙΚΑ ακομα και δεν εννοω μονο σεξ!!

εχω εναν που θα κανει εσενα να νιωσεις γυναικα ψηνεσε?(μην το παρατραβας)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε μλκα κρουκ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πεθανα στα γελια....

παρα πολυ καλο!!

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχω εναν που θα κανει εσενα να νιωσεις γυναικα ψηνεσε?(μην το παρατραβας)
    κοιτα αν και δεν προκαλεσα και αν και ξερω οτι τα περισσοτερα προβληματα μεταξυ αντρων δημιουργουντε απο την κ@υλ@ μιας οποιασδηποτε γυναικας και επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξη και επειδη υπαρχουν και αντρες οι οποιοι χαλαν την πιατσα και δινουν παραπανω σημασια στις γυναικες απ οτι πρεπει και τελοσπαντων αν ειναι δικια του η ατακα να με κανει να νιωσω γυναικα και αν οντως τον εχει μεγαλο εγω ειμαι ανοιχτα 24ωρες το 24ωρο να κερασω "καφε"!!σεπολια μενω και μπορουμε καλιστα μεσω πμ να κανονισουμε!!!μονο να μιλησουμε κανα 2ωρες νωριτερα να ξυρισω το μπικινι!!!

σε διαφορετικη περιπτωση που η ατακα ειναι δικια σου θα ξανατονισω οτι πολυ αερα σου χει δωσει!!

εγω ουτε εχω τπτ με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω ουτε θα θελε να με γνωρισει:hypnotize !!το προβλημα ειναι δικο του..δεν σ εχω εγω γκομενα
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

κοιτα αν και δεν προκαλεσα και αν και ξερω οτι τα περισσοτερα προβληματα μεταξυ αντρων δημιουργουντε απο την κ@υλ@ μιας οποιασδηποτε γυναικας και επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξη και επειδη υπαρχουν και αντρες οι οποιοι χαλαν την πιατσα και δινουν παραπανω σημασια στις γυναικες απ οτι πρεπει και τελοσπαντων αν ειναι δικια του η ατακα να με κανει να νιωσω γυναικα και αν οντως τον εχει μεγαλο εγω ειμαι ανοιχτα 24ωρες το 24ωρο να κερασω "καφε"!!σεπολια μενω και μπορουμε καλιστα μεσω πμ να κανονισουμε!!!μονο να μιλησουμε κανα 2ωρες νωριτερα να ξυρισω το μπικινι!!!

σε διαφορετικη περιπτωση που η ατακα ειναι δικια σου θα ξανατονισω οτι πολυ αερα σου χει δωσει!!

εγω ουτε εχω τπτ με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω ουτε θα θελε να με γνωρισει:hypnotize !!το προβλημα ειναι δικο του..δεν σ εχω εγω γκομενα
    εχω να σου δωσω μια συμβουλη

στο πλυντηριο πιατων καταναλωνουμε λιγοτερο νερο απο οτι οταν πλενουμε τα πιατα στη βρυση για αυτο εαν δεν εχεις αγορασει πλυντηριο και πλενεις στο νεροχυτη καλο ειναι να πουλησεις το μηχανακι σου (παρταλι ειναι ετσι και αλλιος) και να παρεις ενα πλυντηριο θα κανεις καλο!

Σελίδα 13 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα ε?....last year...
    από tools στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 11:41
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28
  3. Ειναι Σωστο...
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:57
  4. Τι ομορφιες ειναι αυτες
    από bsari στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0