![]()
![]()
an kai tha protimousa epistrofi apo kapios pio xekourasti diadromi giati paizei na eimai dikavalos![]()
![]()
![]()
an kai tha protimousa epistrofi apo kapios pio xekourasti diadromi giati paizei na eimai dikavalos![]()
Eγώ πάντως καλά πέρασα.... έχασα και κανα 2 κιλά από τη ζέστη... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Α ναι, και οι αλλοι 20 εκτος απ'την Λινα θα με βριζουνε..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσω πικρα που δεν θα μπορεσω αλλα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν υπαρχει πλεον ιχνος χωματος ακομα και γυρω-γυρω απο την λιμνη αφου εχει ασφαλτοστρωθει ολη η περιφερεια της.
Για χωματα στο φραγμα δεξια κατω και προς Ζαρουχλα... απιστευτη διαδρομη (αλλα δυσκολη τετοια εποχη)
![]()
![]()
![]()
καλα να περασετε![]()
...εγω παντοφλα...
Μέχρι την Γκούρα θα πάμε έτσι κι αλλιώς για φαγητό. Μετά νομίζω ότι είναι ο συντομότερος δρόμος... Όπως και να 'χει βλέπουμε και κάνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
![]()
Aν έχω μηχανάκι και καταφέρω να ξυπνήσω θα έρθω![]()
(Αλλά επιστροφή πριν τις 20:00 pls γιατί το βράδυ δουλεύω)![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
npat γιά την επιστροφή να υπολογίσεις ότι η παρακάτω διαδρομή :
Γκούρα - Στενό - Ταρσοί - Εβροστίνα (κακός επαρχιακός, 26 χλμ)
Εβροστίνα - Ρoζενά - Δερβένι (κακός επαρχιακός, 16 χλμ)
που επέλεξες για επιστροφή είναι φανταστική, το τέλειο φυσικό τοπίο ο δρόμος με ελάχιστη έως μηδενική κίνηση, ασφαλτος, διαρκεί περίπου 50 λεπτά χωρίς πολλά ζόρια, λίγο προσοχή σε ορισμένα σημεία γιατί δεν συντηρείται ο δρόμος και προς το τέλος (Ρoζενά - Δερβένι ) που στενεύει λίγο θέλει προσοχή επίσης.
Στην περιοχή Ταρσος υπάρχει η Παναγία των Βράχων που αξίζει επίσκεψης, νομίζω πρέπει να έχει και χώμα(Σαραντάπηχο)
Εβροστίνα έχει καλή ταβέρνα
Αυτά και καλά να περάσετε
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Να 'σαι καλά ρε Χάρη. Και εγώ είχα ακούσει καλά λόγια, γι' αυτό τη διάλεξα...Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
npat γιά την επιστροφή να υπολογίσεις ότι η παρακάτω διαδρομή :
Γκούρα - Στενό - Ταρσοί - Εβροστίνα (κακός επαρχιακός, 26 χλμ)
Εβροστίνα - Ρoζενά - Δερβένι (κακός επαρχιακός, 16 χλμ)
που επέλεξες για επιστροφή είναι φανταστική, το τέλειο φυσικό τοπίο ο δρόμος με ελάχιστη έως μηδενική κίνηση, ασφαλτος, διαρκεί περίπου 50 λεπτά χωρίς πολλά ζόρια, λίγο προσοχή σε ορισμένα σημεία γιατί δεν συντηρείται ο δρόμος και προς το τέλος (Ρoζενά - Δερβένι ) που στενεύει λίγο θέλει προσοχή επίσης.
Στην περιοχή Ταρσος υπάρχει η Παναγία των Βράχων που αξίζει επίσκεψης, νομίζω πρέπει να έχει και χώμα(Σαραντάπηχο)
Εβροστίνα έχει καλή ταβέρνα
Αυτά και καλά να περάσετε
Άντε και να τα ξαναπούμε σε καμιά βόλτα
![]()
αν δεν πάω μέγαρα για τον αγωνα, μάλλον θα ακολουθησω
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αφού θα πάτε που θα πάτε Ξυλόκαστρο, γιατί δεν κάνετε την εξής διαδρομή.
Ξυλόκαστρο ανηφορίζετε για τα άνω Τρίκαλα και με το που μπαίνετε κάνετε δεξιά για Καρυά.
Στάση στην Καρυά για καφέ ψηλά στο βουνό με ωραία θέα σύν ότι η διαδρομή απο Α.Τρίκαλα μέχρι εκεί είναι full στο έλατο.
Συνέχεια απο την Καρυά και στην διχάλα που θα βρούμε κάνουμε ακριβώς αριστερά και όχι παραδίπλα που θα σας οδηγήσει στο Σαραντάπηχο και όχι μόνο και δέν σας πέρνει(οι έχοντες street)
Συνέχεια για Γκούρα και απο εκεί για Λ.Δόξας μέσα σε υπέροχη καταπράσινη διαδρομή.
Στάση στην Λ.Δόξας και επίσκεψη στην μονή για γλυκάκι.
Επιστροφή από λ.Στυμφαλίας και στάση στα ΄΄έμπειρα΄΄ ταβερνεία της περιοχής.
Επιστροφή μέσο Κιάτου κτλ κτλ.
O kalgeorge είναι ΄΄τοπικός΄΄ δικός μου άνθρωπος και νομίζω ότι τις ξέρει τις καλές διαδρομές.
Καλά να περάσετε όπου και εάν πάτε και προσοχή στα σκιερά μέρη, κρατάνε πάγο και στα ψηλά χιόνι ακόμα.
Κατάλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Αφού θα πάτε που θα πάτε Ξυλόκαστρο, γιατί δεν κάνετε την εξής διαδρομή.
Ξυλόκαστρο ανηφορίζετε για τα άνω Τρίκαλα και με το που μπαίνετε κάνετε δεξιά για Καρυά.
Στάση στην Καρυά για καφέ ψηλά στο βουνό με ωραία θέα σύν ότι η διαδρομή απο Α.Τρίκαλα μέχρι εκεί είναι full στο έλατο.
Συνέχεια απο την Καρυά και στην διχάλα που θα βρούμε κάνουμε ακριβώς αριστερά και όχι παραδίπλα που θα σας οδηγήσει στο Σαραντάπηχο και όχι μόνο και δέν σας πέρνει(οι έχοντες street)
Συνέχεια για Γκούρα και απο εκεί για Λ.Δόξας μέσα σε υπέροχη καταπράσινη διαδρομή.
Στάση στην Λ.Δόξας και επίσκεψη στην μονή για γλυκάκι.
Επιστροφή από λ.Στυμφαλίας και στάση στα ΄΄έμπειρα΄΄ ταβερνεία της περιοχής.
Επιστροφή μέσο Κιάτου κτλ κτλ.
O kalgeorge είναι ΄΄τοπικός΄΄ δικός μου άνθρωπος και νομίζω ότι τις ξέρει τις καλές διαδρομές.
Καλά να περάσετε όπου και εάν πάτε και προσοχή στα σκιερά μέρη, κρατάνε πάγο και στα ψηλά χιόνι ακόμα.
Στην ουσία είναι περίπου η ίδια διαδρομή, με την διαφορά ότι μετά τους Ταρσούς, αντί να συνεχίσουμε για Ευροστίνα και Δερβένι στρίβουμε ανατολικά και πάμε από Καρυά, Τρίκαλα, Ξυλόκαστρο... Συν του ότι προτείνεις να την κάνουμε με την "ανάποδη" φορά...
Ενδιαφέρον... θα δούμε.
Thanks for the tip
![]()
oti kasi na lete το γρουπ καθε χρονο θα ειναι το ιδιο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Α ναι, και οι αλλοι 20 εκτος απ'την Λινα θα με βριζουνε..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
γρουπ 9 αν θυμαμαι καλα και φετος
τα ιδια ατομα ο ιδιος αρχηγος ...
η ιδια σκουπα :rotflmao: :rotflmao:
με υπομονη ορεες διαδρομες και ομορφα σκινικα ....
![]()
![]()
Περσυ που πηγαμε εκει πηραμε ενα διαφορετικο δρομο και βρεθηκαμε σε ενα χωματοδρομο οπου εβγαζε στην λιμνη.Εγω ακουλουθησα ως ενα σημειο τον χωματοδρομο αλλα μετα γυρισα πισω.Μαζι μας ηταν και ο TROOPER.Εννοειτε οτι αμεσως εκραξε το ιταλικο μηχανακι οτι χαλασε!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν υπαρχει πλεον ιχνος χωματος ακομα και γυρω-γυρω απο την λιμνη αφου εχει ασφαλτοστρωθει ολη η περιφερεια της.
Για χωματα στο φραγμα δεξια κατω και προς Ζαρουχλα... απιστευτη διαδρομη (αλλα δυσκολη τετοια εποχη)
![]()
![]()
![]()
καλα να περασετε![]()
...εγω παντοφλα...
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
πήγατε μέσα από το χωριό Φενεό γι αυτό βρήκατε χώμα για να πάτε λίμνη, πάντως θα μπορούσατε να πάτε σιγά σιγά δεν είναι τίποτα φοβερό εάν έχεις street(όχι ss) 10 λεπτά είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Περσυ που πηγαμε εκει πηραμε ενα διαφορετικο δρομο και βρεθηκαμε σε ενα χωματοδρομο οπου εβγαζε στην λιμνη.Εγω ακουλουθησα ως ενα σημειο τον χωματοδρομο αλλα μετα γυρισα πισω.Μαζι μας ηταν και ο TROOPER.Εννοειτε οτι αμεσως εκραξε το ιταλικο μηχανακι οτι χαλασε!:rotflmao:
Υπάρχει και δρόμος μόνο άσφαλτο για να πάς λίμνη εάν ακολουθούσατε λίγο πρίν το Φενεο τις πινακίδες που έλεγε πρός μονή Αγ.Γεωργίου.
Ψήνομαι....![]()
![]()
Αν μου πείτε ότι θα πατήσουμε και χωματάκι, τότε είμαι μέσα 100%. :smilea:
Αλλιώς, θα το σκεφτώ μέχρι το βράδυ και θα ενημερώσω...
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...