Γιατί νυστάζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Y.Γ Μηπως να συνεχιζαμε την εποικοδομητικη κουβεντουλα μας αυριο το πρωι;![]()
![]()
![]()
Γιατί νυστάζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Y.Γ Μηπως να συνεχιζαμε την εποικοδομητικη κουβεντουλα μας αυριο το πρωι;![]()
![]()
![]()
Μα σας παρακαλω κυριε Barry Lyndon τι πραγματα ειναι αυτα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Νευρίασε ο κρούκης μου?.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ειναι βαρυς ο πελεκυς των βαρβαρωνΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Γιατί νυστάζεις?
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αυτό τώρα δεν το 'πιασα... και χθες στις τέσσερις το πρωί έβλεπα το Barry Lyndon (ξέρω δεν είμαι στις καλύτερές μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μα σας παρακαλω κυριε Barry Lyndon τι πραγματα ειναι αυτα;![]()
Ε αφού θα κόψει που θα κόψει... να κόψει πράμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειναι βαρυς ο πελεκυς των βαρβαρων![]()
![]()
Αν βρεις με τι φακους τραβηχτηκε η συγκεκριμενη ταινια θα σου'ρθει!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτό τώρα δεν το 'πιασα... και χθες στις τέσσερις το πρωί έβλεπα το Barry Lyndon (ξέρω δεν είμαι στις καλύτερές μου)
Δεν σου εκανε εντυπωση που η ταινια ηταν τραβηγμενη υπο το φως και μονο κατι κεριων;![]()
-..Not Yet!
Ναι ρε πούστη μου... και το έλεγα... η ταινία είναι για πολλούς ύπνους, αλλά ο φωτιστής πρέπει να έχει κάνει πάρτυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν βρεις με τι φακους τραβηχτηκε η συγκεκριμενη ταινια θα σου'ρθει!
Δεν σου εκανε εντυπωση που η ταινια ηταν τραβηγμενη υπο το φως και μονο κατι κεριων;![]()
![]()
Ποτε δεν την ειδα μεχρι τελους.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ναι ρε πούστη μου... και το έλεγα... η ταινία είναι για πολλούς ύπνους, αλλά ο φωτιστής πρέπει να έχει κάνει πάρτυ...
![]()
Την πρωτη φορα επρεπε να φυγω και την δευτερη σε σπιτι φιλου...κοιμηθηκα στον καναπε!![]()
-..Not Yet!
from wikipedia
Alcott used three f/0.70 lenses developed by Zeiss for NASA for use in the Apollo moon landings, which Kubrick discovered in his search for a lens that could film in low-light situations. The super-fast lens allowed him to shoot scenes lit with actual candlelight with an average lighting volume of only three candlepower. In fact, the film features the largest lens aperture in film history.
![]()
![]()
![]()
Με εναν τετοιο φακο τραβας πανσεληνο με συννεφα στον ουρανο με 100αρι ασπρομαυρο το εκτυπωνεις σε αφισσα και παραλαμβανεις το χρυσο κλειδι της πολης απο το φαντασμα του Ανσελ Ανταμς.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
![]()
![]()
![]()
Κατσε μπας και βρω και τα ενδιαμεσα διαφραγματα απο το 0.7 μεχρι το 1.4 να δουμε ποσο φωτεινος ειναι πια αυτος ο μπουστης![]()
-..Not Yet!
Για να πας από το 0.7 στο 1.4 πρέπει να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ το χρόνο έκθεσης...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατσε μπας και βρω και τα ενδιαμεσα διαφραγματα απο το 0.7 μεχρι το 1.4 να δουμε ποσο φωτεινος ειναι πια αυτος ο μπουστης![]()
![]()
![]()
Κρατώντας τη μηχανή στο χέρι και έχοντας πρώιμα συμπτώματα παρκινσον, θα συμπλήρωναΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Με εναν τετοιο φακο τραβας πανσεληνο με συννεφα στον ουρανο με 100αρι ασπρομαυρο το εκτυπωνεις σε αφισσα και παραλαμβανεις το χρυσο κλειδι της πολης απο το φαντασμα του Ανσελ Ανταμς.
θα μπω σε κανα σαιτ της προκοπης να βρω κανα μπουστη να ξεστοκαρει ασπρομαυρα 400αρια ΤΜΑΧ.
Δεν γινεται να πληρωνω 5 ευρω την μαλακια για 30+ φωτο...
Ετσι μουρθε τωρα.....![]()
-..Not Yet!
Τους παλιούς καιρούς κυκλοφορούσε φιλμ χύμα, με το μέτρο, το οποίο τύλιγες μόνος σου σε καρουλάκια... Η ποιότητα του δεν ήταν πάντα και η πιο εγγυημένη, αλλά τη δουλειά σου την έκανες (έτσι έλεγαν τουλάχιστον αυτοί που επιδίδονταν σ' αυτό το σπόρ), δεν ξέρω αν ακόμη παίζει αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
θα μπω σε κανα σαιτ της προκοπης να βρω κανα μπουστη να ξεστοκαρει ασπρομαυρα 400αρια ΤΜΑΧ.
Δεν γινεται να πληρωνω 5 ευρω την μαλακια για 30+ φωτο...
Ετσι μουρθε τωρα.....![]()
Αν παιζει καρουλι σε κανα παρακμιακο η αντιστοιχα σε κανενα πολυ εξειδικευμενο μαγαζι με παραγγελια.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τους παλιούς καιρούς κυκλοφορούσε φιλμ χύμα, με το μέτρο, το οποίο τύλιγες μόνος σου σε καρουλάκια... Η ποιότητα του δεν ήταν πάντα και η πιο εγγυημένη, αλλά τη δουλειά σου την έκανες (έτσι έλεγαν τουλάχιστον αυτοί που επιδίδονταν σ' αυτό το σπόρ), δεν ξέρω αν ακόμη παίζει αυτό...
Βλεπεις οι μονοι που ασχολουνται με φιλμ πια ειναι οι γραφικοι, οι νοσταλγοι, και οι σπουδαστες.
Οι πρωτοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα,οι δευτεροι τραβανε πια ψηφιακα (αν τραβανε καθολου) και που και που αναπολουν,και οι τριτοι ειναι μπατιρηδες (οσοι απο αυτους δεν ειναι οκνηροι και ευδαιμονιστες)![]()
-..Not Yet!