..ΞΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ABUS ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ-(ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΩ)ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6949202628-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-
MΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ 6949202628
Καλά ήσουν επάνω σε ΑΥΤΗ τη μηχανή και δεν σου είπαν τίποτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
1![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά ήσουν επάνω σε ΑΥΤΗ τη μηχανή και δεν σου είπαν τίποτα?![]()
![]()
ρε δν ηταν κανεις εκει.. ρωταω καποιους αν απαγορευεται.. κ μου λενε μαλλον ναι αλλα εγω ανεβηκα (δυο φορες)κ μετα ανεβηκε πολυς κοσμος.. ειπα η τωρα η ποτε.. σιγα που θα την αφηνα!
![]()
Πριν λίγο γύρισα από την έκθεση,και η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλη βλακεία....Πεταμένα τα 8?.Έχω δει και στο εξωτερικό εκθέσεις κι εδώ,και η φετινή είναι μακράν η χειρότερη.Τουλάχιστον πέρσι έφεραν και τον Edwards και δικαιολόγησε τα λεφτά.Φέτος θα φέρουν κανέναν ή...
Ακόμα και γκόμενες δεν είχε όπως πέρσι.Μάλλον έκαναν οικονομία για να μην ανεβάσουν το εισιτήριο και δεν πατήσει κανείς!Πολλοί-κυρίως πιτσιρικάδες-είχαν πάει για τις γκόμενες και μόνο 4-5 υπήρχαν σε όλες τις εταιρείεςΜερικές επισκέπτριες ήταν καλύτερες :rotflmao:
Ήθελα να βρω έναν πωλητή της Kawasaki να ρωτήσω κάτι,και δεν ήταν κανείς εκεί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder21
Πριν λίγο γύρισα από την έκθεση,και η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλη βλακεία....Πεταμένα τα 8?.Έχω δει και στο εξωτερικό εκθέσεις κι εδώ,και η φετινή είναι μακράν η χειρότερη.Τουλάχιστον πέρσι έφεραν και τον Edwards και δικαιολόγησε τα λεφτά.Φέτος θα φέρουν κανέναν ή...
Ακόμα και γκόμενες δεν είχε όπως πέρσι.Μάλλον έκαναν οικονομία για να μην ανεβάσουν το εισιτήριο και δεν πατήσει κανείς!Πολλοί-κυρίως πιτσιρικάδες-είχαν πάει για τις γκόμενες και μόνο 4-5 υπήρχαν σε όλες τις εταιρείεςΜερικές επισκέπτριες ήταν καλύτερες :rotflmao:
Ήθελα να βρω έναν πωλητή της Kawasaki να ρωτήσω κάτι,και δεν ήταν κανείς εκεί...
Συμφωνω απολυτος καθε περσυ και καλυτερα![]()
![]()
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Συμφωνω με προλαλισαντα
Στην έκθεση άξιζε μονάχα η μακρυμαλουσα καστανη στα ΚΤΜ με το τζινακι της και το μαύρο τιραντε μπλουζακι.
Απλη και πανέμορφη.
Μακράν καλύτερη από τα ξέκωλα μοντέλα και επισκέπτηριες.
Φωτό της υπάρχει πιο πάνω αλλά είναι μακρυνή.
Εάν την έχει πάρει κανείς από κοντά ας ανεβάσει φωτό. Αξίζει τον κόπο.
Ε......τώρα άμα ξέρετε όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση και που συχνάζει και δουλεύει
ας τα γράψει να κινηθουμε ανάλογα
οταν λουζομαι ιδρωνω
Την τύπισα τη φωτογράφησε ο φίλος μου,αλλά επειδή τραβάει με φιλμάτη μηχανή,υπομονή μέχρι αύριο που θα εμφανίσει το φιλμ!!
ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΙ
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ
οταν λουζομαι ιδρωνω
Ερε τρελαμένοΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
1![]()
ρίσκαρες που ρίσκαρες δεν πήγες να κάτσεις σε κανένα μηχανάκι της ανθρωπιάς
![]()
σε κανένα SUZUKI ας πούμε
![]()
![]()
χμ έτσι όπως το βλέπω μάλλον το άλλο σαββατοκύριακο θα είμαι εκεί![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις