Σελίδα 1 από 35 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 520

Θέμα: Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008

Στα τέλη Μαρτίου ως τις αρχές του Απριλίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας από το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ). Συγκεκριμένα, η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα υποδεχθεί το κοινό από το Σάββατο 29η Μαρτίου ως την Κυριακή 6η Απριλίου 2008 στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα αξιοποιήσει εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 17.000 m2 και αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους πιστούς φίλους του δικύκλου όσο και νέους. Ειδικότερα, η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα χαρακτηρίζεται από:

Δύο (2) ειδικά διαρρυθμισμένες αίθουσες (“halls”), για την έκθεση δικύκλων, αξεσουάρ, ανταλλακτικών και υπηρεσιών που αφορούν το δίκυκλο.
    Μεγάλα και πολυτελή περίπτερα, όλων των μαρκών δικύκλων (Aprilia, Benelli, BMW, Daytona, Gilera, Honda, Kawasaki, ΚΤΜ, Kymco, MBK, Modenas, Motoguzzi, Peugeot, Piaggio, Rieju, Suzuki, SYM, Triumph, Vespa, Yamaha κα).
    Όλα τα νέα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στην αγορά μοτοσικλέτας το 2008.
    12-ωρη λειτουργία (10 πμ – 10 μμ) τα Σαββατοκύριακα και 8-ωρη λειτουργία τις καθημερινές (2 μμ – 10 μμ).
    Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως on road & off road test rides.
    Εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες, μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και άνετη και φυλασσόμενη στάθμευση.

πηγή:enduro.gr

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Τελευταία έκθεση που πήγα ήταν το 2005.

Έχει βελτιωθεί καθόλου απο τότε?

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Και σκεφτόμουν αν θα γίνει φέτος έκθεση χθές...πέρσι πάντως ήταν ακλύτερη απο αυτήν του 2006 χωρίς να είναι κάτι το φανταστικό όμως. Όπως και να χει θα την τιμήσουμε....
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Καθε χρονο παω και γουσταρο σαν τρελλος. Γυρναω παντα με μια τσαντα εντυπα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το δελτίο τύπου αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων /Κλάδος Μοτοσικλετών, θα διοργανώσει το έτος 2008, την 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας, στο χώρο του Πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό. Ανάδοχος οργανωτής της 5ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας είναι η εταιρεία Lamarco ΕΠΕ (τηλ. 210-6614100).

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 29η Μαρτίου 2008 και θα παραμείνει ανοικτή ως την Κυριακή 6η Απριλίου 2008. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 10.00πμ - 10.00μμ τα Σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί από τις 2.00μμ - 10.00μμ. Το κόστος εισιτηρίου θα είναι ?8, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) θα έχουν δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από τη γνωστή οργανωτική και λειτουργική αρτιότητα των εκθεσιακών εκδηλώσεων του ΣΕΑΑ και θα συμπληρώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις (πχ. On & Off-road test rides, αγώνες μοτοσικλέτας, κα.) και ενέργειες προώθησης των κλαδικών στόχων.

Στην 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας θα υπάρξει καθολική συμμετοχή των κατασκευαστών μοτοσικλετών οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της έκθεσης θα έχουν και οι υπόλοιποι εκθέτες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αγορά του δικύκλου (ανταλλακτικά, αξεσουάρ, προϊόντα συντήρησης, καύσιμα, λιπαντικά, ειδικός τύπος, τραπεζικές υπηρεσίες, ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ).

Στην 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας αναμένονται περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες, γεγονός που θα επιτρέψει στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με ένα ευρύτατο τμήμα καταναλωτών και να προσεγγίσουν άμεσα τον αγοραστή και χρήστη μοτοσικλέτας.

Και το σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες....
    Λέει πολύ η έκθεση, περνάνε οι ωρίτσες χωρίς να το καταλάβεις...
    Τη πλάκα τη φοβερή την έχει η γυναίκα μου που πέρυσι έκανε όπως κάνω εγώ όταν πηγαίνουμε σε κάτι εκθέσεις κουζινικών, γάμου, κλπ.... Η απόλυτη βαρεμάρα!!
    Άλλα 8 ευρώ μου φαίνονται αρκετά, δεν θυμάμαι πόσο είχε πέρυσι αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν λιγότερα...(ή εγώ είμαι πιο φτωχός φέτος !).

Άραγε θα δούμε και το F800 GS ??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Άραγε θα δούμε και το F800 GS ??

λογικά θα είναι.κάπου είχα διαβάσει οτι απο απριλιο αρχίση η κυκλοφορία του.

Πέρυσι ήταν αποτυχία... όπως και πρόπερσυ...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Άλλα 8 ευρώ μου φαίνονται αρκετά, δεν θυμάμαι πόσο είχε πέρυσι αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν λιγότερα...(ή εγώ είμαι πιο φτωχός φέτος !).
    8 ευρώ ήταν και πέρσι και πρόπερσι

Όσο ένα εισιτήριο σινεμά δηλαδή... Και μπορείς να μείνεις όση ώρα θέλεις. Αν βέβαια είσαι... οικογενειάρχης πολλαπλασιάζεται το κόστος (ας πρόσεχες )

Η αλήθεια είναι πάντως πως αν δε σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούρια μηχανή το ενδιαφέρον περιορίζεται.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Φτηνα ειναι σε συγκριση με Ολλανδια η Γερμανια που περναει τα 12 ευρω !

Νέο μέλος
    Ναι αλλά και ο μέσος μισθός είναι υπερδιπλάσιος των δικών μας

... Το avatar του/της dimzab
    Ξέρουμε μήπως ποιες εταιρείες θα έχουν test drive?

Πέρσυ μόνο η Yamaha είχε σχεδον όλη τη γκάμα της, ενώ οι αλλοι από λίγα εώς τίποτα....
    Πρόπερσυ, απ'οτι μου έχουν πει ήταν περισσότερες εταιρείες στα test drive.

Λέτε να δώσει η BMW το 800GS για test drive????
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Δεν θα παμε γιατι ειναι σαν να πηγαινουμε σε στριπτιτζαδικο και να κανουμε τζαμπα lap dance... ανεβαινεις, καθεσαι κλπ αλλα δεν αγγιζεις αντε καμμια μλκ.... test drive ηθελα να πω....χαχαχαχα

Και για να μην πελαγώσεις πρέπει να το οργανώσεις από πριν.Να πεις,πρώτα θα δούμε τις μηχανές και μετά τις γκόμενες ή αντίστροφα,μαζί και τα δύο δεν γίνονται

Σελίδα 1 από 35 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πήγε κανείς στην έκθεση μοτοσικλέτας ?
    από xristoforos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 17:01
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2008, 23:10
  3. 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας
    από BILLY FILTH στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 01:43
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 14:31
  5. 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας