Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Αγορα ΤΑ700 η V-strom650???

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    TA 700 και ξερό ψωμί !!!!

( καβάλα και τα δύο ... γνώρισε τα ...και πάρε το ΤΑ700 )

Φιλαράκο όποιο σου αρέσει πιο πολύ .Πάνω κάτω ίδιες μηχανές είναι .Τι σου κάνει κλικ? αυτό τράβα πάρε χωρίς πολλά πολλά .Οταν διαλέγουμε μηχανή το κύριο κριτήριο (εφόσον λες οτι δεν τιθεται χρηματκό ζήτημα)είναι η προσωπική ευχαρίστηση .Τώρα λίγο πιο δυνατό λίγο πιο αδύνατο το ίδιο έργο παιζεται και στα 2. Αν πάλι θέλεις γενικώς συμβουλή το τι νά πάρεις με βάση αυτα που έγραψες πες το !

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    και τα δυο μηχανακια ειναι μαι χαρα για να ξεκινησεις! Οταν πλεον θα εχεις μαζεψει καποια εμπειρια θα καταλαβεις οτι ειναι εντυπωσιακα βαρετα και θα ψαξεις πιο συγκεκριμενα και με μεγαλυτερες απαιτησεις!

Για την ωρα και τα δυο μια χαρα ειναι!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Εμενα παντως το dl μου δινει μια τελειως ξηλινη αισθηση.
    Τραχυς κινητηρας, σπογγώδη φρενα γενικα απο θεμα αισθησης το μηχανακι ειναι απο τα χειροτερα.

Νέο μέλος

Μεταξύ χόντα και σουζούκι

Εγώ είμαι μεταξύ TA και V-STROM. Πήρα ένα περιοδικό αυτό το μήνα που έχει συγκριτικό. Από ότι καταλαβαίνω(είμαι άσχετος από μηχανές-μέχρι τώρα οδηγούσα παπί), το σουζούκι έχει καλύτερες επιδόσεις και ταιριάζει περισσότερο για ταξίδι. Το χόντα, από την άλλη, τα κάνει όλα και ....... δε συμφέρει!
    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς, τώρα ειδικά που πολύς κόσμος που θέλει να πάρει μηχανή στριμώχνεται οικονομικά, αποφάσισε να το βγάλει η χόντα με 8.650 ΕΥΡΩ(!!!). Το σουζουκάκι κάνει μόνο 7.200 κι είναι και δοκιμασμένο! Μέχρι τώρα, ήμουν αποφασισμένος να πάρω χόντα γιατί με το παπάκι μου(που δεν ήταν χόντα) είδα κι έπαθα. ΧΟΝΤΑ=ΕΓΓΥΗΣΗ, που λένε. Αλλά 1.450 ΕΥΡΩ και 10 άλογα λιγότερα μου φαίνονται πολλά για εγγύηση.
    Δεν ξέρω φίλε ειλικρινά: αν η χόντα πουλούσε το τρανσάλπ με ABS στην ίδια τιμή που το πουλάει χωρίς ABS(δηλ 8000) μάλλον χόντα. Αλλά τώρα προβληματίζομαι.
    Αλήθεια, μπορεί κανείς να δώσει μια εικόνα στο περίπου για τη συντήρηση μετά;
    Θέλω μια καινούργια καλή 600άρα που να κάνει για την πολη, να καιει λιγο, να κανει και για ταξιδια, να πηγαινει και στο χωμα, ναχει πανω απο 65 άλογα και να κοστιζει λιγοτερο από 7,000 Ευρω. Γίνεται;

Παλαιό μέλος
    Καλώς ήρθες!

Δες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Φίλε μου αγόρασε όποιο σου αρέσει περισσότερο.Είναι μηχανές που κάνουν τα πάντα και μπορεις να γράψεις 100.000χλμ + μαζί τους αν είσαι προσεχτικός.

προς τους υπολοιπους συμφορουμίστες:
    Δεν καταλαβάινω γιατί γίνεται τόση συζήτηση για το ότι η HONDA πουλάει ακριβα..η BMW δεν το κανεί σε υπερβολικό βαθμό;
    Τις τιμές τις καθορίζει και η πρόβλεψη της ζήτησης ενός προιόντος και από ότι φαίνεται η HONDA πιστευει πολύ στο προιόν της.
    Το ποιός πουλάει ακριβά ειναι σχετικό.Να μην ξεχναμε πόσα χώνουν όλοι οι ιάπωνες στα R&D και τους αγώνες.Με αυτή την σκέψη εγώ νομίζω ότι η KAWA πουλαει πιο ακριβά από όλους!!!

To συγκεκριμενο τρανσαλπ , ειναι για τα πανηγυρια, σε σχεση με αυτα που ζηταη και αυτα που προσφερει. Αν σε ψαρωνει ο ογκος του βεστρομ, πιστεψε το ειναι ιδεα σου και μετα απο λιγα χιλιομετρακια θα εισαι οκ. Αντιθετος αν παρεις την μονοφθαλμη χηνα οπως εχει πει κοποιο φιλαρακι εδω μεσα. Μολις το στρωσεις και στεκεσε σε κανενα φαναρι, και σκαει διπλα κανα βεστρομ, θα νοιωθεις σαν κακομοιρης και θα κλαις τα φραγκα που εσκασες. Ειδικα οταν αναβει πρασινο, θα θες να ανοιξει η γη να σε καταπιη να πας να κανεις παρεα με τα Νεφφελιμ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον, περα απ την πλακα, το βεστρομ ειναι μακραν καλυτερη μοτοσυκλετα και σε τιμη που δεν παλευετε. Το οτι την εχουμε παρει τοσοι θα πρεπει να σε προβληματισει θετικα. εκτος αν μας θεωρεις κοροιδα ολους μας οποτε παω πασο. Αυτα που μπορεις να κανεις με ανεση και ασφαλεια με το βεστρομ, το τρανσαλπ δεν τα βλεπει ουτε με το κυαλι. Κατι καραγκιοζιλικια που ακουω οτι το τρανσαλπ παει καλυτερα στο χωμα, ειναι καθαρα θεμα οδηγου. Αμα το κατεχεις το χωμα πας με οτι ναναι.

Τώρα είδα πόσο έχει το καινούριο TA....

Πραγματικά, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα συγκρισης πλέον, την στιγμή που το SUZUKI έχει πέσει στα 7200€...
    Όταν το SUZUKI έκανε 8000€ και το TA το ρίξανε στα 7000€, είχε νόημα η σύγκριση και τα επιχειρήματα του τύπου: είναι χόντα και δεν ξέρω εγώ τί...
    Αλλα ΤΩΡΑ.... Να δώσεις 1500€ παραπάνω για να πάρεις μία χειρότερη, άντε και ίδια σου λέω, μηχανή το βρίσκω ανούσιο...

Δεν τη καταλαβαίνω τη Χόντα...

και τα δυο ειναι πολυ καλα μηχανακια!!

το καθενα υπερτερεί σε κάποιους τομείς..

πάντως προσωπικά από το φάγωμα που έχω κάνει στο δικό μου μηχανάκι εδώ και 47,000 χιλιόμετρα μέσα σε 2 χρόνια μπορώ να σου πώ ότι το στρομάκι ειναι παλικάρι δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Και προσωπικά ούτε σε κίνηση με προβληματίζει ούτε σε τίποτα. Τα κιλά του δεν του φαίνονται παρά τον όγκο του..

Θα το φορτώνεις με τριπλέτα κλπ και θα ξεκινάς ταξίδι και δεν θα σε νοιάζει τίποτα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic