Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα σ'αυτες τις δυο επιλογες.
Θα γραψω μια μινι συγκριση μεταξυ των δυο, συμφωνα με την προσωπικη μου αποψη και θελω τις αποψεις σας.
Επισης να πω οτι οδηγουσα για χρονια παπακι 50αρι, οδηγω αμαξι και ειναι η πρωτη μου επαφη με μοτοσυκλετα μεγαλου κυβισμου και ογκου.
Ακομη η χρηση θα ειναι καθημερινη μετακινηση στην πολη,εξορμησεις το σαβ/κο σε αποστασεις περιπου μεχρι 100km και κινηση σε επαρχιακους δρομους το καλοκαιρι (νησι).
Εχουμε λοιπον:
Το ΤΑ φαινεται και ειναι πιο συμμαζεμενο απο το V-strom και με μικροτερο ογκο.
Δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο αλλα ανεβηκα και στα δυο και μου φαινεται οτι το strom μου δημιουργει μια ανασφαλεια εξαιτιας του ογκου του και της απειριας μου φυσικα.
Απο εξωτερικη εμφανιση-ομορφια μου αρεσουν εξισου.
Η τιμη ειναι ενα ζητημα.Το ΤΑ ειναι στα 8600 και το στρομ στα 7200.
Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα οικονομικο αλλα το θεμα value for money ειναι ενα κριτηριο.
Το στρομ εχει καποια χρονια στην αγορα που σημαινει οτι εχει εμφανισει παιδικες ασθενειες και υπαρχει πλεον σχετικη εμπειρια και στα συνεργεια αλλα και μεταξυ των κατοχων.
Βεβαια και το ονομα ΤΑ ειναι χρονια στην αγορα αλλα μιλαμε και για καινουργιο μοντελο.
Το στρομ εχει πουλησει παρα πολυ κατι που ειναι και καλο και κακο.
Καλο γιατι για να το εχουν παρει πολλοι σημαινει οτι ειναι αξιοπιστο και επισης αν χρειαστεις κατι γραφεις στο φορουμ και ολο και καποιος κατοχος θα σε βοηθησει η θα εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.
Κακο για καθαρα εγωιστικους λογους!!Θα εχεις κι εσυ μια μηχανη που την εχουν αλλοι δεν ξερω κι εγω ποσοι.
Θα παρακαλεσω να αρκεστουμε σ'αυτα τα μοντελα δηλαδη μην πει κανενας παρε πχ το Versys η οποιοδηποτε αλλο.Αρκετα κουραστηκα για να καταληξω σ'αυτα τα δυο. :smilea:
Επισης δε με ενδιαφερουν καθολου οι επιδοσεις.Αν το ενα βγαζει 10-20-30 αλογα παραπανω η το αλλο ειναι 0.4 sec γρηγοροτερο στα 0-100 δε με απασχολει.
Τελος ισως το σημαντικοτερο κριτηριο για μενα ειναι ποια μοτοσυκλετα ειναι φιλικοτερη σε εναν νεο αναβατη οπως εγω.
Αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων!!![]()