ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΑρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Oλοκληρη δικια σου!!!!
![]()
Οντως η καλυτερη της εκθεσης
ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΕΤΑΙ
οταν λουζομαι ιδρωνω
Συμβουλη........
εκθεση μουφα μην πατε
αν παλι θελετε να πατε πηγεντε στην εξοδο και ελενξτε αν υπαρχει σεκιουριτι
αν δεν μεσαααααα
αν υπαρχει ζητηστε απο εναν που βγενει το αποκομα και μπειτε μεσα
και στο τελος πατε και το δινετε σε εναν αλλο
εγω ετσι εκανα![]()
![]()
δεν ειναι γυφτια ειναι καλη διαχειριση χρηματων![]()
![]()
![]()
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi
Αν δεν έχεις 8? ή δε θέλεις να τα δώσεις μην πας.Ο τρόπος που προτείνεις είναι γυφτιά.Και αν σε πιάσουν θα γίνεις ρεζίλι.Αν για 8? θέλεις να γίνεις ρεζίλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
Συμβουλη........
εκθεση μουφα μην πατε
αν παλι θελετε να πατε πηγεντε στην εξοδο και ελενξτε αν υπαρχει σεκιουριτι
αν δεν μεσαααααα
αν υπαρχει ζητηστε απο εναν που βγενει το αποκομα και μπειτε μεσα
και στο τελος πατε και το δινετε σε εναν αλλο
εγω ετσι εκανα![]()
![]()
![]()
![]()
O καθένας... όπως το βλέπει! Δεν συμφωνώ καθόλου με το "έκθεση μούφα" που λες οπότε τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να τα συζητήσουμε.
ΥΓ. Από περιέργεια αφού είναι εντελώς μούφα η έκθεση... γιατί να μπεις σε ολόκληρη ιστορία να δεις αν μπορείς να μπεις τσάμπα; Αφού είναι μούφα!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder21
Αν δεν έχεις 8? ή δε θέλεις να τα δώσεις μην πας.Ο τρόπος που προτείνεις είναι γυφτιά.Και αν σε πιάσουν θα γίνεις ρεζίλι.Αν για 8? θέλεις να γίνεις ρεζίλι...
άλλωστε δεν σε πιέζει κανείς...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
καλα εκανα λαθος διατυπωση το περνω πισω
μουφα δεν ηταν
μουφα ηταν για 8 ευρω
θα μπορουσε να ειναι 8 ευρω αλλα να σου δινουν και σαντουιτσ η καφε η δεν ξερω και γω τι παραδειγμα φερνω
το να βλεπεις μηχανες ετσι απλα και να δινεις 8 ευρω ειναι μουφα
τωρα γιατι πηγα ειναι γιατι μου αρεσουν οι μηχανες
ακουγετε καπως ασχημο βεβαια αυτο που προτινω αλλα για εμας τους φοιτητες εχει γινει ρουτινα ο τσαμπας
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi
Ναι αλλά ο τζάμπας... πέθανε βρε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Στην έκθεση δεν πήγα γιατί είμαι μακριά .......... έτσι για την ποιότητά της δεν μπορώ να εκφέρω άποψη .........
Όμως σε κάποιους που λένε για τα 8 Ε ότι είναι πολλά, έχουν ποτέ σκεφτεί το τι έξοδα έχει μια έκθεση για να πραγματοποιηθεί ;;;
Ενοίκιο χώρου, Security, μεταφορά μηχανών, μοντέλες, υπάλληλοι εκθέσεων υλικά σταντ και μεταφορά τους, ρεύμα, κ.λ.π., κ.λ.π. ..........
Από κάπου πρέπει όλα αυτά να πληρωθούν .......... αλλιώς γιόκ έκθεση![]()
![]()
![]()
Να σας το πω και αλλιώς όλες οι εταιρείες στην έκθεση ξέρετε τι πληρώνουν στους οργανωτές ;;;
Ξέρετε πιθανότατα ότι η οργάνωση εκθέσεων ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και αυτός που το κάνει πρέπει να έχει ΕΣΟΔΑ αλλιώς θα πεινάσει .........
ΔΕΝ μαζευτήκαν οι εταιρείες ... ΑΪΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ έτσι σαν παρεάκι, φέρτε και κανα σκαμπώ απ' το σπίτι και εγώ θα φέρω ποτήρια ......
Τωρα αν κάποιοι ήθελαν και μασαζάκι δωρεάν από τις μοντέλες και 3ωρο test ride στο Desmosedici και την Μ1 και μετά ένα κοψιδάκι και ποτάκι γιατί λιγώθηκαν ............. τι να πω ..........
ΑΤΥΧΗΣΑΝ !!!
ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑ ΕΝΑΝ ΝΙΚΟ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οταν φτασετε στο περιπτερο της Honda και δειτε εναν ψιλο Ανδρεα.. να παρουσιαστειτε με ονομα και nickname..![]()
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ![]()
![]()