Σιγά ρε μην κολλήσω και κανα "Lady D" να το παίξω Έλληνας κροίσος με CBFΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και εγω αυτο σκεφτηκα..:a029: βαλε repsol αυτοκολητα maki, τουλαχιστοιν να εισαι αγωνιαρης και οχι μπατιρης![]()
![]()
:rotflmao:
Σιγά ρε μην κολλήσω και κανα "Lady D" να το παίξω Έλληνας κροίσος με CBFΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και εγω αυτο σκεφτηκα..:a029: βαλε repsol αυτοκολητα maki, τουλαχιστοιν να εισαι αγωνιαρης και οχι μπατιρης![]()
![]()
:rotflmao:
Μου επιτρεπεται να καταθεσω και εγω τις εντυπωσεις μου απ'την συμβιωση με το μπλε CBFακι μου του '04??
Το μηχανακι το αγορασα τον Ιουνιο του 2007 με 6,500χλμ στο κοντερ και δυο ολοκαινουργια Spoetrec M1 για προικα απο τον προηγουμενο κατοχο της....
Σημερα,σχεδον ενα χρονο μετα την αγορα της,εχει φτασει τα 22,700χλμ με ελαχιστα εξοδα συντηρησης,μια αλλαγη μπουζι και 2αλλαγες λαδιων εχω κανει μονο...
Α,ξεχασα...αλλαξα αλυσιδογραναζα στα 21,500χλμ..
Ετοιμαζομαι για ενα σερβισακι τωρα,αλλαγη τακακια,λαδακια,μαλλον θα βαλω και καποιο αφτερ μαρκετ φιλτρο αερα (Κ&Ν η DNA η Pipercross δεν ξερω ακομα τι να διαλεξω).
Απο την καθημερινη μετακινηση ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,χωραει παντου και απο καταναλωση στις συνθηκες πολης απολυτα λογικο σε σχεση και με τον ανταγωνισμο της.
Στο ταξιδι ειναι πλοιο,κανενα προβλημα δεν ειχα ποτε,αν και ειναι η πρωτη μου μεγαλη μοτοσυκλετα και το οδηγικο μου ειπεδο δεν ειναι αρκετα ανεβασμενο,δλδ δεν εχω βρει τα απολυτα ''ορια'' της,ειδικα τα ορια του πλαγιασματος της.Απ'τις φιλοτιμες προσπαθρειες που κανω παντως για να μπορεσω να το στριψω,ο χαρακτηρας και το στησιμο της δεν με εχουν αποθαρυνει αφου μου προσφερει αρκετη σταθεροτητα μεσα στη στροφη.
Απο αξεσουαρ,εχω βαλει Ακραποβιτς τελικο χωρις καμια αλλαγη στις ρυθμισεις των καρμπ,φωτα ξενον,καγκελεκια προστατευτικα givi,ψηλη ζελατινα givi και μπλε ταινια στις ζαντουλες του..
Καλα χλμ να εχουμε με τα CBFακια μας ολοι![]()
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!
Δεν συμφωνω και μου κακοφαινεται παρα πολυ η υπερβολικη καταναλωση του ....Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimakos13
...και απο καταναλωση στις συνθηκες πολης απολυτα λογικο σε σχεση και με τον ανταγωνισμο της.
Μεση καταναλωση 7-8 λτ στα 100χλμ. ΠΑΡΑ πολλα. Και το ξερω καλα γιατι κανω παρα πολλα χιλιομετρα εντος αθηνας.
Α ρε πτνα yamaha ποτε θα βγαλεις το ΧΤ με abs ...![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
καλημέρα!
έχω τη μηχανή από τον ιούλιο του 2004 κι έχει πλέον 52.000+ χλμ.
δεν έχω παράπονο, δε δημιούργησε προβλήματα.θα συμφωνήσω με όλους σας πως είναι εξαιρετικά εύχρηστη, τα περισσότερα χλμ είναι στην Αθήνα κι αν εξαιρέσεις ότι το βεντιλατέρ δουλεύει υπερωρίες μιά κι υπερθερμαίνεται κανένα άλλο πρόβλημα. τα σέρβις πάντα στην ώρα τους εννοείται!
έσπασε προχθές η ντίζα του συμπλέκτη και δυστυχώς η μηχανή είναι ακόμη ακινητοποιημένη, διότι δεν υπάρχει ανταλλακτική ντίζα. στη Honda Hellas είπαν πως τα ανταλλακτικά τα έχει πιά άλλη εταιρεία και πως λόγω απεργίας δεν έχουν. το θεωρώ απαράδεκτο να μείνει η μηχανή στο συνεργείο τόσες μέρες για ένα " ταπεινό " ΄σύρμα!
σκεφτόμουν να πάρω το χιλιάρι, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτώ αν θα είναι Honda. μα είναι δυνατόν να μην έχεις την πρέπουσα υποστήριξη;!
το συνεργείο θα κάνει πατέντα με μία aftermarket που δυστυχώς δεν ταιριάζει απόλυτα λόγω μήκους, αλλά επειδή τη μηχανή τη χρησιμοποιώ πάρα πολύ δεν είναι δυνατόν να την έχω άλλο σε απραξία!
δεν ξέρω αν είμαι ΄σωστά σε αυτή τη συζήτηση, αλλά σκέφτηκα πως θα θέλατε να ενηνερωθήτε κι από αυτή τη σκοπιά.
ελπίζοντας στην υπομονή σας!
καλά χλμ σε όλους!
PS προς javaneze : ανακάλυψα πρόσφατα το γερμανικό Honda board. εξαιρετικό σάιτ για πληροφορίες!
η ζωή είναι ωραία!!!
Για την ντιζα μην ανησυχεις, κι εγω μια απο hornet εχω ... δεν ειναι καμια σπουδαια πατεντα το κοντυμα της ντιζας.
Το Honda board. εξαιρετικό σάιτ για πληροφορίες αν ξερεις γερμανικα ομως ετσι ...
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Α ρε πτνα yamaha ποτε θα βγαλεις το ΧΤ με abs ...![]()
![]()
![]()
Δεν πιστεύω να σκοπεύεις να κάνεις αυτό που νομίζω οτι σκοπεύεις να κάνεις ;;;;;![]()