Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

  1. #61
    ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Εγγραφή
    02/02/2006
    Μηνύματα
    2.504
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    όντως υπάρχουν και τέτοιες ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ




    ό,τι πεις εσύ

    ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
    οκ.......μαλλον εγω φταιω

    δεν ειπα οτι ειναι αχρηστα ειπα οτι στη ελλαδα στην πλειοψηφια των εργοδοτων στον ιδιωτικο τομεα ητε εχεις ενα πτυχιο ειτε 10 ειναι το ιδιο δεν ξερουν να αξιολογουν σωστα.

    ελπιζω τωρα να το καταλαβες και ελπιζω να μην συνομιλω με αλλον εναν που απλως θελει να την πει σε καποιον.

    εγω παντως ΔΕΝ πηγα πανεπιστιμιο ημουν βουλρο ειμαι αγραμματη πηγα σε ενα ταπεινο Ιεκ μετα το λυκειο και σε πληροφορω οτι απο ολους τους φιλους μου που πηγαν ΑΕΙ η ΤΕΙ εκτος ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ και αυτοι γιατι βρηκαν μια στωμενοι δουλεια απο τους γονεις τους (οχι οτι δεν δουλευουν σαν σκυλοι βεβαια και αυτοι) εβγαζα τα περισσοτερα ΧΡΗΜΑΤΑ αυτο δεν ειναι το ζητουμενο ετσι πως μας εχουν κανει?

    και οχι η παρεα μου δεν αποτελειτε απο 2 ατομα ειναι πολυ πολυ μεγαλυτεροι και ολοι ψαχνωντε να βρουν κατι καλυτερο και οργιζοντε απο την αδικια και εχουν δικιο.

    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

  2. #62
    ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Εγγραφή
    02/02/2006
    Μηνύματα
    2.504
    και τελος σιγουρα ακουγομαι απαισιοδοξη αλλα δε το θελω δεν ειναι του χαρακτηρα μου τουλαχιστον εκει που πηγα εγω ετσι ηταν παντου δεν ερχωμαι σε αντιπαραθεση με κανεναν για αυτο το ζητημα δε τα βρηκα ευκολα δοξα το Θεο δε μου λειπει τπτ αλλα βλεπω οτι δεν υπαρχει μελλον στα ζητηματα εργασιας και αυτο με κανει απαισιοδοξη γιατι μεγαλωνω τα θελω μου εχουν αλλαξει και δεν ανταποκρινομε σε αυτα και τα θελω μου δεν ειναι καλλυντικα ρουχα και διασκεδαση (που και αυτα χρειαζοντε αλλα δευτερευων)

    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

  3. #63
    Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Εγγραφή
    18/03/2007
    Μηνύματα
    319

    Τελικά, τί σημαίνει ο όρος "Δημοκρατία";

    Περηφανευόμαστε ενίοτε οτι, στην εποχή της προχριστιανικής Ελλάδας, πρώτοι οι Έλληνες δίδαξαν στούς άλλους λαούς τί σημαίνει και πώς πρέπει να λειτουργεί η Δημοκρατία.

    Σήμερα καταντήσαμε ν' ανεχόμαστε "200 φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς", όπως φαίνεται στο πρώτο πόστ, να σπάζουν, να ρημάζουν, να κλέβουν κάλπες, να καταλαμβάνουν σχολές απαγορεύοντας τη διενέργεια εξετάσεων, να προσπαθούν να καταλύσουν κάθε έννοια νομιμότητας.

    Καταντήσαμε να μας εκπροσωπούν αυτόκλητοι, στο όνομα μάλιστα ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού και υπέρ τών συμφερόντων του, μερικές εκατοντάδες άσχετοι με ηγέτες κάποιους επίσης άσχετους που δέν τους αποδέχεται και δέν τους ψηφίζει ούτε η μάνα τους.

    Κανείς δέν ρωτά πλέον άν οι "φοιτητές" αυτοί ανήκουν όλοι στη φοιτητική δύναμη της συγκεκριμένης κάθε φορά σχολής, της οποίας τις λειτουργίες προσπαθούν να καταλύσουν.
    Είναι πλέον κοινό μυστικό οτι μεταφέρονται διάφοροι οπουδήποτε κρίνουν οι ηγέτες τους οτι πρέπει να δημιουργηθεί πρόβλημα (δημοκρατικό αγώνα τον λένε). Είναι επίσης κοινό μυστικό οτι, αυτοί οι διάφοροι, βαφτίζονται, ανάλογα με τίς ανάγκες της εκάστοτε "επιχείρησης", πότε φοιτητές, πότε οικοδόμοι, πότε ναυτικοί, πότε καθηγητές κ.ο.κ.

    Αυτοί όμως λένε οτι είναι οι "δημοκράτες". Όλοι οι άλλοι, οι πολλοί, γι' αυτούς είναι φασίστες αναπαραγόμενοι απο το "σύστημα". Αυτοί χρησιμοποιούν μόνο "δημοκρατικές διαδικασίες". Αυτοί, και μόνο αυτοί, δικαιούνται να διεκδικούν όλα τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού, εξ ονόματος και για λογαριασμό του οποίου λαού ομιλούν. Το γεγονός οτι ο λαός ΔΕΝ τους αποδέχεται και ΔΕΝ τους ψηφίζει απορρίπτοντας την ιδεολογία τους, είναι γι' αυτούς δευτερεύουσας σημασίας.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

  4. #64
    Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγγραφή
    07/08/2006
    Μηνύματα
    1.533
    Καταλήψεις επί καταλήψεων,δήθεν αγώνας για μη απαξίωση του πτυχίου και λοιπές μαλακίες...
    Τα διαβάζω στο site της σχολής μου και δεν ποστάρω γιατί θα banαριστώ.
    Και θα προσπαθήσω πολύ να γράψω κάτι εδώ στο ΜΟΤΟ.gr για το θέμα χωρίς να βρίσω...γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο αμήν με το δήθεν κίνημα της επανάστασης.

    Πρώτα απ'όλα οι ίδιοι οι φοιτητές απαξιώνουν το πτυχίο τους απέχοντας από τα μαθήματα.Ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί παράγει και μεταδίδει την γνώση δεν κλείνει ΠΟΤΕ.Οι ίδιοι οι φοιτητές δεν θα έπρεπε να θέλουν να κλείσει,είτε γιατί θεωρούν ότι έτσι ''αγωνίζονται'' είτε απλά για να χάσουν μάθημα.ΑΝ είχαν τα άντερα και πραγματική διάθεση για αγώνα τότε το πρωί μαθήματα και το απόγευμα διαδηλώσεις,σε καθημερινή βάση.
    Και ποιός είναι αυτός που υποβαθμίζει ένα πτυχίο ποτέ δεν κατάλαβα...
    Ποιός (εργοδότης) θα σου αμφισβητήσει το πτυχίο αν ξέρει ότι στην σχολή που τέλειωσες ''γίνεται δουλειά'' και δεν είναι κωλοχανείο?Αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον απόφοιτο του ιδιωτικού πανεπιστημίου και του δημοσίου,γιατί να προτιμήσει τον ιδωτικού όταν ο απόφοιτος του δημοσίου έχει πλουσιότερες γνώσεις?Ή απαξίωση του δημόσιου πανεπιστημίου γίνεται σιγά σιγά εδώ και χρόνια.Από τη μια μεριά οι ''ανεξάρτητες παρατάξεις'' που ουδεμία σχέση έχουν με τα κόμματα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ,από την άλλη οι ίδιοι οι φοιτητές που πετάν τη σκούφια τους για χαμένα μαθήματα, καφετέρια,εκδρομές στη Μύκονο,σε συνδυασμό με τον ωχαδερφισμό που υπάρχει (δεν ξέρω πως διάολο) και την παγετωνική αντίληψη περί κατάληψης και ''κινητοποίησης'',έχουν όλα αυτά δημιουργήσει μια νοσηρή κατάσταση στα πανεπιστήμια που δύσκολα ανατρέπεται.Και για να ανατραπή χρειάζεται όντως κινητοποίηση και επανάσταση μέσα στο μυαλό του κάθε φοιτητή ξεχωριστά.

    Κανένα ιδιωτικό χαρτί δεν μπορεί να υποκαταστήσει την γνώση (αν αυτή υπάρχει) και αυτό φαίνεται στην αγορά εργασίας.Ο ανταγωνισμός είναι το κλειδί,και για να γίνει και πάλι ανταγωνιστικό το δημόσιο πανεπιστήμιο ,εκτός από τα κρατικά κονδύλια που σίγουρα χρειάζονται (υπάρχουν αλλά πως διαχειρίζονται...και από ποιούς..),χρειάζεται να ξυπνήσουν οι φοιτητές και να καταλάβουν όσο το συντομότερο ότι το πανεπιστήμιο είναι ζωντανός οργανισμός και όχι απλά οθόνη τηλεοράσεως όπου οι καθηγητές μιλάνε στο κενό.

    Και το βασικότερο ? Toν ΜΠΟΥΛΟ όλες οι κωλοπαρατάξεις από τις σχολές.ΟΛΕΣ.
    Οι φοιτητές μπορούν να συστήσουν από μόνοι τους όργανα που θα μεριμνούν για τα θέματα της σχολής τους χωρίς να μπλέκονται κομματικά συμφέροντα στου κασίδη το κεφάλι(aka πανεπιστήμιο).Αλλά ξέχασα...είμαστε στην Ελλάδα και κανένας δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον συναδελφό του για το κοινό καλό και πρόοδο


    Και κάτι on topic... τα ΜΜΕ από πότε ΔΕΝ έλεγαν ψέμματα και δεν εξυπηρετούσαν συμφέροντα?
    Τόση έκπληξη???
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

  5. #65
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    02/12/2006
    Μηνύματα
    169
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    [B]ναι, στο ΜΙΤ, Harvard, Berkeley, Imperial College, U of Essex, UMIST... και άλλα ξεφτιλισμένα όργανα του ιμπεριαλισμού που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχουμε στην ελλάδα :smilea:
    Και γιατί πάς τόσο μακριά γεωγραφικά για παράδειγμα?
    Πάρε τα ελληνικά πανεπιστήμια πρίν και κατά την διάρκεια της χούντας.

    Παρ'όλα αυτά, σε κάποια από τα πανεπιστήμια που έχεις στον νού σου σαν κορυφαία (Berkeley) παλιότερα είχαν πέσει ακόμα και σφαίρες , ακριβώς γιατί οι φοιτητές εκεί δεν είναι πρόβατα όπως θέλουμε να κάνουμε τους δικούς μας.

  6. #66
    ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΠΗΡΞΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ>

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ...........ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...............
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....................ΩΣ ΤΟΤΕ..............ΡΕ ΑΝΤΑ ΓΕΙΑ!!!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
    ACHEXAR75

  7. #67
    Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Εγγραφή
    28/04/2005
    Μηνύματα
    1.260

    Re: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Είναι αδιανόητο να καθόμαστε πια, να τρώμε το κάθε ψέμμα που σερβίρουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης!!!

    μια καλη αρχη ειναι να σταματησουν οσοι βλεπουν ακομα τηλεοραση να βλεπουν.
    μετα απο 10-15 χρονια μακρια απο το χαζοκουτι θα ειμαστε σε θεση ως κοινωνια να σκεφτουμε λιγο ποιο ωριμα και να αλλαξουμε κατι απ αυτο το μπουρδελο κρατος
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

    Definition of a bad boy



  8. #68
    Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Εγγραφή
    28/04/2005
    Μηνύματα
    1.260
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Και γιατί πάς τόσο μακριά γεωγραφικά για παράδειγμα?
    Πάρε τα ελληνικά πανεπιστήμια πρίν και κατά την διάρκεια της χούντας.

    εγω παντως θυμαμαι τον γιακουματο πριν ενα χρονο στην ΤιΒι
    να λεει:

    δεν θελω τα παιδια μας να πηγαινουν στο Γεηλ, θελω Γεηλ στην Πανεπιστημιου
    δεν θελω τα παιδια μας να πηγαινουν στο ΜΙΤ, θελω ΜΙΤ στην Αλεξανδρας

    και θα κανουμε..


    κουνια που Μας κουναγε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

    Definition of a bad boy



  9. #69
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγγραφή
    15/10/2005
    Μηνύματα
    7.133
    -Τα πανεπιστήμια δεν μορφώνουν, εκπαιδεύουν.
    -Οι "συνδικαλιζόμενοι" φοιτητές πιο πολύ έχουν ανάγκη να υπερασπιστούν την ιδεολογία(?) τους
    ή τις ανέσεις τους (βλ.αριστερούς και κεντρώους/δεξιούς αντίστοιχα) παρά να μάθουν 5 πράγματα για το μέλλον τους.
    -Το καλύτερο προνόμιο της ανταλλάγής ελεύθερων απόψεων στα πανεπιστήμα είναι τα cd και τα λογισμικά. Συζητήσεις λαμβάνουν μέρος στις καφετέριες απέναντι με το φραπέ/φρέντο/ζάρια ανά χείρας.
    -Αν θες να γίνεις πετυχημένος στη ζωή σου κοίτα τι γίνεται στη κοινωνία κ όχι στα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Κανένα βιβλίο/γενική συνέλευση δεν αντικαθιστά τη ΖΩΗ.
    -Όσα φοιτητούδια γκρινιάζουν για τα αφεντικά, ας γίνουν αυτά αφεντικά και μετά ξαναλέμε αν θα πιστεύουν τα ίδια.
    -Αυτό που χρειάζεται στην Ελλαδίτσα είναι ένα υγιές και λειτουργικό πανεπιστημιακό σύστημα.Όχι καταλήψεις/συνελεύσεις/διαδηλώσεις που το μόνο αποτέλεσμα είναι το άδικο χάσιμο χρόνου.Υπήρχαν πολλές φορές που είπα:μακάρι να είχαμε ιδιωτική παιδεία.
    -Οι βαθμοί είναι πλασματικοί.Προσπάθησε να γίνεις καλός σ'αυτό που κάνεις.Κ γι'αυτό δεν αποφασίζουν οι καθηγητές αλλά η κοινωνία.
    -Οι φοιτητές περισσότερο γαβγίζουν για την κοινωνία παρά γνωρίζουν τι στο διάολο γίνεται στον πραγματικό κόσμο.

    Αυτά.


    Α και να μη ξεχάσω, όποιος μάθει πότε ανοίγει το ΤΕΙ Αθηνών ας μου το πεί για να πάω να χαζέψω τα κωλαράκια των ΔΑΠιτισσών και τις γάμπες των θαυμαστριών του Τσίπρα.

    Μέχρι τότε θα δουλεύω σα το σκυλί για να δίνω τα φράγκα μου στις μηχανές.

    Ευχαριστώ.

  10. #70
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    01/09/2002
    Μηνύματα
    102
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Υπαρχει αλλη χωρα στην Ε.Ε. που τα κομματα εχουν παρακλαδια μεσα στα πανεπιστημια τα οποια εξυπηρετουν τους προισταμενους τους και τους καθηγητες κομματοσκυλα για να ανεβουν κομματικα???Ειδικα τα 2 κομματα εξουσιας.....Κατι αντιστοιχο των <<συνδικαλιστικων>> παραρτηματων τους ειναι...

    Για εμενα ειναι ο πρωτος λογος που τα πανεπιστημια πανε οπως πανε...
    Τι σκατά χρειάζονται τα γαμωκόμματα στα πανεπιστήμια;


    Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Καλησπερα. Δεν εχω διαβασει τις αλλες απαντησεις. Να τονισω οτι δεν εχω τπτ εναντιον σ. Αλλα θα σταθω στο παραπανω. Να με συγχωρεσεις αλλα εμενα δε με εκπροσωπητε ουτε καν λιγο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι μονος αλλα μερος μιας αρκετα μεγαλης "ομαδας¨νεων ανθρωπων που δεν συμφωνουν με τα δικα σας αιτηματα. εμεις γιατι δεν ακουγομαστε καθολου. επειδη δεν ανηκουμε σε καποια ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ και δεν ξερω εγω τι αλλο??? εμενα ποιος με ρωτησε αν θελω να με εκπροσωπουν ,οπως αυθαιρετα λετε πως κανετε. Να θυμασαι και να μην ξεχνας πως ειναι πολυ λεπτη η γραμμη που χωριζει τη "δημοκρατια μας" απο το φασισμο. Παντα φιλικα

    Φασισμός... Αυτό είναι τα κόμματα...

    Ναι ο ένας, όχι ο άλλος... τους φοιτητές τους ρωτήσατε? Πόσοι σας ψηφίζουν; Όλοι οι άλλοι που απέχουν; Μάλλον έχουν κάτι να 'πουν που δεν το ακούτε... Και οι περισσότεροι απέχουν γιατί ακριβώς θέλουν να σας πουν να πάρετε τον πούλο από εκεί μέσα...Όλοι σας: μπλε, πράσινοι, κόκκινοι και κιτρινογαλαζοπορτοκαλοπράσινοι με μωβ κόκκους... Όλα τα προβλήματα που λες ότι υπάρχουν trumpet... Έχεις σκεφθεί ότι τα δημιουργήσατε εσείς; Όλα τα γαμωκόμματα που δεν χωράτε μέσα στα πανεπιστήμια... Η αλήθεια είναι ότι δεν χωράτε πουθενά- αλλά άντε πείσε τον παππού ότι δεν πρέπει να ψηφίσει...και αφού παππούδες είμαστε στην γαμωχώρα αυτή και ψηφίζει ο κάθε πικραμένος παππούς που του είπε ο παππούς του κ.ο.κ άντε να βρεις άκρη.

    Αυτή η χώρα δε σώζεται...ξέρεις γιατί trumpet; Όταν ήμουν στη θέση σου σκεφτόμουν με τον ίδιο γαμημένο τρόπο όπως σκέφτεσαι εσύ: ξέρεις ότι κάτι πάει στραβά αλλά δεν ξέρεις πως να το διορθώσεις...προσπαθείς, αλλά με λάθος τρόπο... Κι όταν φτάσεις να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξει κάτι πέφτεις στην ανάγκη για λεφτά... και κάνεις ότι πρέπει για να βγάλεις λεφτά.... κάνεις ότι και ο παππούς... είσαι παππούς και περιμένεις από τους νέους... όπως ακριβώς περιμένουν στα γηροκομεία μια επίσκεψη...

    Πότε θα σπάσει αυτός ο γαμημένος κύκλος; Είναι θέμα εντροπίας... Με τη μέχρι σήμερα γνωστή φυσική όλα τείνουν προς τη μέγιστη αταξία που εντελώς ειρωνικά είναι και η πιο σταθερή κατάσταση...

    Δεν αλλάζεις κάτι με το να είσαι μέσα σε ένα κώμα (η ορθογραφία είναι σχετική έννοια, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ)...

    Δούλευα και εγώ τα βράδια για να σπουδάσω... Τουαλλέτες καθάριζα και έπλενα ποτήρια και πιάτα...Και τι να λέει αυτό; Έχασα ένα εξάμηνο και; Μήπως όλοι αυτοί που ανήκουν σε κόμματα (ειρωνία ε; ανήκουν σε κόμματα, η απόλυτη ξεφτίλα και ξεπεσμός για έναν άνθρωπο να ανήκει κάπου...) προσδοκούν κάπου; Θα μου πεις trumpet (πραγματικά τέλειο μουσικό όργανο...) είσαι ανεξάρτητος και δεν σε εκπροσωπεί κανένα κώμα (είπαμε η ορθογραφία είναι σχετική έννοια) αλλά μήπως όλα αυτά που λες δεν είναι πραγματικά οι δικές σου απόψεις; Το έχεις σκεφτεί καλά;

    Η δική μου γενιά ακολούθησε τις προγενέστερες και απέτυχε... Μήπως πρέπει να αλλάξεις κάτι εσυ;

    Να είσαι καλά και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο... Εγώ για αυτό την κάνω από εδώ... Για το καλύτερο... Θα με πεις δειλό... Μπορεί να έχεις και δίκιο...

    Τα λέμε...

  11. #71
    Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Εγγραφή
    29/08/2006
    Μηνύματα
    91
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss

    Δεν αλλάζεις κάτι με το να είσαι μέσα σε ένα κώμα (η ορθογραφία είναι σχετική έννοια, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ)...


    Όχι φιλαράκι δεν είμαι σε κανένα κωμα, ειμαι υπερ της οργανωμενης πάλης όπως και κάθε λογικός άνθρωπος αλλά δεν έχω βρει το κώμα αυτό που θα την στηρίξει...
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

  12. #72
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Και γιατί πάς τόσο μακριά γεωγραφικά για παράδειγμα?
    Πάρε τα ελληνικά πανεπιστήμια πρίν και κατά την διάρκεια της χούντας.
    ε μην παραπονιέσαι τότε, δεν πρόλαβες τη χούντα των συνταγματαρχών, πρόλαβες όμως τη χούντα της ΕΑΑΚ...

    κι αυτοί εξάλλου "δημοκράτες" το παίζουν, όπως κι ο παπαδόπουλος... κι αυτοί το "λαό" ισχυρίζονται πως εκπροσωπούν

    κι αν ποτέ η χώρα στείλει στρατό στην άπω ανατολή ή κάπου αλλού μερικές χιλιάδες χλμ μακριά, είμαι βέβαιος πως, χάρη στους υγιείς φοιτητές, θα ξεπεράσουμε το berkeley

  13. #73
    Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Εγγραφή
    05/01/2005
    Μηνύματα
    58
    λοιπον η διαδικασια μαλλον εχει ως εξης:

    Παιδι --> επιροες απο σχολειο (τι ειπατε?δασκαλοι.ας γελασω.χειροτεροι και απο τα σκουπιδια), σπιτι(πως?ολη μερα στη δουλεια ποιος ασχολειται με τα παιδια?)
    Εφηβος--> επιρροες απο παρεες ,τηλεορασεις (ξερεις τωρα:Λαμπιρη ,γιουροβιζιον ,ειδησεις κοκ)
    Φοιτητης-> ???

    μιλαμε για την πρωτη φορα που το παιδι μενει μονο του και αρχιζει ουσιαστηκα να εξερευνα.Τωρα που το ειδαμε οτι πανεπιστημιο ειναι διαβασμα και πτυχιο για δουλεια απορω.
    (στη δικια μου ορκομωσια παντως ο αντιΠΡΥΤΑΝΗΣ ειπε επι λεξη:τοσα χρονια ελπιζω να μην μαθατε τιποτα.Εδω ηρθατε για να μαθετε τον τροπο να μαθαινετε.
    Σε ολο τον κοσμο τα πανεπιστημια εχουν 1002 παραλληλα πραγματα για ενα νεο.Ενωσεις ,συλλογους ,ραδιοφωνα ,ομαδες ,εκδηλωσεις.Οσοι εχετε παει εξωτερικο ξερετε.
    Οσοι εχετε παει εδω πανεπιστημιο επισης ξερετε τι εστι ελληνικο πανεπιστημιο.Χαος ,συναλλαγη ,ανικανοτητα.
    Ιδιωτικα πανεπηστημια βεβαιως μονο εφοσον τα δημοσια γινουν οπως πρεπει και οχι χωραφι του καθενος.
    Αλλα τι μας νοιαζει?αφου μας πηδανε στην κατωτατη παιδεια με τα φροντιστηρια τι εγινε να μας πηδανε και στην ανωτατη με ιδιωτικα?

    Οσοι βλεπουν γραφικους αυτους τους 200 που παλευουν απεναντι στο θηριο ας αναλογιστουν τι ονειρα ειχαν οσο ηταν νεοι,τι σκατα κανουν τωρα στη ζωη τους και ποσο γκρινιαζουν
    και στην τελικη ποιοι ειναι αυτοι και τι εχουν κανει για αυτο που οι ιδιοι ονομαζουν ΚΟΙΝωνια.τουλαχιστον αυτοι που κανουν καταληψεις κυριοι κατι κανουν.Ολοι οι αλλοι απλα δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ.
    Τρεχα τρεχα μικρουλι...

  14. #74
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    16/10/2004
    Μηνύματα
    1.661
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    -Όσα φοιτητούδια γκρινιάζουν για τα αφεντικά, ας γίνουν αυτά αφεντικά και μετά ξαναλέμε αν θα πιστεύουν τα ίδια.
    Εννοείς ότι τα "αφεντικά" έχουν δίκιο; Εννοείς ότι εάν γίνουμε αφεντικά θα κάνουμε τα ίδια;

    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    όποιος μάθει πότε ανοίγει το ΤΕΙ Αθηνών ας μου το πεί για να πάω να χαζέψω τα κωλαράκια των ΔΑΠιτισσών και τις γάμπες των θαυμαστριών του Τσίπρα.
    Όσο έχεις αυτή την νοοτροπία, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό.

  15. #75
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    16/10/2004
    Μηνύματα
    1.661
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
    τι εστι ελληνικο πανεπιστημιο.Χαος ,συναλλαγη ,ανικανοτητα.
    Ωρέ πουλάκι μου τι λες; Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις εάν θα πας με αυτό (χάος ,συναλλαγή ,ανικανότητα) ή όχι (θες να έρθεις μαζί μας; ).

    Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
    μονο εφοσον τα δημοσια γινουν οπως πρεπει και οχι χωραφι του καθενος.
    Γενικά και ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει ελπίδα να το φτιάξει αυτό κάποιος νόμος; Πρέπει να αλλάξουν οι νοοτροπίες λέμε!

    Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
    μας πηδανε στην κατωτατη παιδεια με τα φροντιστηρια τι εγινε να μας πηδανε και στην ανωτατη με ιδιωτικα?
    Τα φροντιστήρια δεν είναι υποχρεωτικά. Όπως δεν είναι και το Αρσάκειο και ο Μωραϊτής, και πάει λέγοντας. :smilea:

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 04:45
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 01:26
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF