σωστά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε ειναι η εξεταστικη και μου εχει παρει το μυαλο...
και επεισης μετα να καθαρισει τη μηχανη με μπατονετα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που θα βρούμε μια γυναίκα απο αυτές γμτ![]()
![]()
![]()
![]()
σωστά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε ειναι η εξεταστικη και μου εχει παρει το μυαλο...
και επεισης μετα να καθαρισει τη μηχανη με μπατονετα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιπα καπνιζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και την πίπα![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σωστά!!!
![]()
![]()
![]()
πουθενα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΖΕΎΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΠΊΠΕΣ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
πιπα καπνιζεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσ τσ τσ ξεχασατε τα βασικα
να ξυρισουμε τις λαμπες
να μπουμε στη θαλασσα με -9
να κανουμε πους απς πανω απο τις καλτσες που ΔΕΝ ΠΛΗΝΑΜΕ εγκαιρως και φοραγατε για 14 τρακ ντει συνεχομενα
να φουσκωνουμε τα λαστιχα με το στομα και της μηχανης και του αυτοκινητου
να εχουμε νερο και ξηρα τροφη στον φοριαμο οταν θα μας κλεινετε εκει μεσα να μην μουρμουραμε οτι πεινασαμε η διψασαμε
κλπ κλπ
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Θέλω να γίνω ο IDI στη θέση του IDIΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να ξυρισουμε τις λαμπες
να κανουμε πους απς πανω απο τις καλτσες που ΔΕΝ ΠΛΗΝΑΜΕ εγκαιρως και φοραγατε για 14 τρακ ντει συνεχομενα
να εχουμε νερο και ξηρα τροφη στον φοριαμο οταν θα μας κλεινετε εκει μεσα να μην μουρμουραμε οτι πεινασαμε η διψασαμε
κλπ κλπ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να ξυρισουμε τις λαμπες
κλπ κλπ
![]()
![]()
![]()
δε μπορει, ξεχασαμε κι αλλα...
θα τα βρουμε ομως...
![]()
Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τα μηχανάκια είναι μόνο για άντρες.
Η αντρική συμπεριφορά είναι μόνο για άντρες όμως.
Κοινώς, μερικές του σπάνιου είδους που προσπαθούν να το παίξουν σκληρές και μηχανόβιες κτλ δεν το έχω καταλάβει. Απωθημένα ίσως...
Βασικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και επειδή ΕΣΕΙΣ το γουστάρετε.
Δηλαδή... άν σας αρέσει κορίτσια να κάνετε βόλτες με τα μηχανάκια σας, και εγώ μαζί σας.
Όμως, μην γίνεται αυτοσκοπό η προβολή αυτού και όχι η ουσία του. Δηλαδή, το να πηγαίνουν κάποιες σε καφετέρια για "δειχτούν" ότι είμαστε μηχανόβιες και όλοι οι άντρες μένουν μαλάκες, είναι μεγάλο λάθος. Τότε, δεν το κάνετε επειδή γουστάρετε, αλλά επειδή θέλετε να προβληθείτε.
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τα μηχανάκια είναι μόνο για άντρες.
Η αντρική συμπεριφορά είναι μόνο για άντρες όμως.
Κοινώς, μερικές του σπάνιου είδους που προσπαθούν να το παίξουν σκληρές και μηχανόβιες κτλ δεν το έχω καταλάβει. Απωθημένα ίσως...
Βασικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και επειδή ΕΣΕΙΣ το γουστάρετε.
Δηλαδή... άν σας αρέσει κορίτσια να κάνετε βόλτες με τα μηχανάκια σας, και εγώ μαζί σας.
Όμως, μην γίνεται αυτοσκοπό η προβολή αυτού και όχι η ουσία του. Δηλαδή, το να πηγαίνουν κάποιες σε καφετέρια για "δειχτούν" ότι είμαστε μηχανόβιες και όλοι οι άντρες μένουν μαλάκες, είναι μεγάλο λάθος. Τότε, δεν το κάνετε επειδή γουστάρετε, αλλά επειδή θέλετε να προβληθείτε.
symfono 100% me oti les kai akoma parapano! polles dystixos to kanoyn aytoalla den einai OLES ETSI (ksero oti to katanoeis afto genika milao) prosopika mesa sth polh moy kykloforo apo tis 10 fores tis 9 me to scooter kai kammia fora otan me rotane ti mhxanh exo se kafeteria leo to scooter moy :rotflmao: kai kseneronoyn :rotflmao: ektos kai an me petyxan sthn 1 apo tis 10 me thn mhxanh.
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ασε μας κοπέλα μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ektos kai an me petyxan sthn 1 apo tis 10 me thn mhxanh.![]()
![]()
![]()
επειδή ο δικό σου είναι αργός, κότα και ΑΕΚτζής, και η μονη διαφορά με σενα ειναι οτι εχεις μαλιά, νομίζεις οτι ειναι εύκολο να κανεις τον ΆΝΤΡΑ??![]()
καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
εσύ σε λίγο θα μας βγείς και γαύρος για το ξεκάρφωμα![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΈΝΕ ΚΑ'ΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΉ![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
![]()
μην χαιρεσε γιατι θα απογοητευτεις στο τελοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
![]()
ασε μας κοπέλα μου!!
![]()
επειδή ο δικό σου είναι αργός, κότα και ΑΕΚτζής, και η μονη διαφορά με σενα ειναι οτι εχεις μαλιά, νομίζεις οτι ειναι εύκολο να κανεις τον ΆΝΤΡΑ??![]()
καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
παραβλεπω οτι ειπες και εχω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ερωτηση να σου κανω...
ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΧΕΙΣ?Η ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
(βρε αντε φτιαξε καινουργιο πανι για το παπορι σου θα εχει ανεμους στην ετησια εμαθα)
και ποσες φορες πρεπει να το πω επιτελους? ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ουφ αμαν πια![]()
Δε με λες.... έπιασες δουλειά νυχτοφύλακας![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και ποσες φορες πρεπει να το πω επιτελους? ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ουφ αμαν πια![]()
Εγω ΓΥΝΑΙΚΑ δεν εχω γι'αυτο μην προκαλεις...
![]()
Θα σου στελνω πιατα με delivery
![]()
![]()
![]()