Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Tι παπάκι?

Παλαιό μέλος
    Και εγώ το είδα αλλά με φοβήζει λίγο το ντεπόζιτο που είναι μπροστά γιατί σε ένα τρακάρισμα δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει
    Raised from the Dead

Νέο μέλος
    Σίγουρα, αλλά αν είναι ένα τρακάρισμα να πιάσει στο ντεπόζιτο τότε σίγουρα ο οδηγός θα έχει "πετάξει" αρκετά μακρυά :rotflmao:

Τώρα όπως λέει και ο desperado όταν το παπί = εργαλείο γιατί να μην πάρω το daytona πχ 125 ούτε ψεκασμοί όυτε τίποτα. Συν ότι θα δώσω 1360 και όχι 2000 (κάπου εκεί θα έχει το Xcite).

Παλιές καλές εποχές Honda C-50 one size ούτε να προβληματιστείς ούτε τίποτα. Το έπαιρνες απ'τη χαρά σου και ότι χρώμα υπήρχε στο μαγαζί και τέλος.
    http://attikh.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Ναι σίγουρα άλλες εποχές τότε
    Raised from the Dead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Φίλε, εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις παπί με το σκεπτικό ότι διαλέγεις εργαλείο δουλειάς και όχι επιδόσεις και συγκινήσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    θα σου πρότεινα να αποφύγεις την υδρόψυξη και τον ψεκασμό, όχι ότι δεν είναι καλά , αλλά ότι δεν υπάρχει δεν χαλάει κιόλας στην τελική από το παπί μας θέλουμε να είναι απλό - οικονομικό και αξιόπιστο και να το κατσαβιδιάζουμε και μόνοι μας άμα λάχει
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ....Mε αυτό το σκεπτικό έγραψα και εγώ πιο πρίν...
    Αν είναι να μετατρέψουμε και την κατηγορία των παπιών από απλά, οικονομικά, καθημερινά, φθηνά, αξιόπιστα, και ευκολοσυντήρητα εργαλεία δουλειάς σε πανάκριβα hi-tech κατασκευάσματα που θα επικεντρώνονται στον βωμό των επιδόσεων και του technofreak εντυπωσιασμού....τότε κάπου χάσαμε την μπάλα...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Εγω με το γερο μου παραγγειλαμε το Kymco το 150αρι με ενδειξη ταχυτητας σασμαν και βενζινης ενταξει σαν ποιοτητα δειχνει νορμαλ εχει κακασχημο μπροστινο φτερο αλλα δε με χαλαει που εχει 5αρι σασμαν αφου θα δουλευει και εθνικη και πολυ καλα φρενα

Επισης δε με χαλαει το κοπουνι με τα δωρα αξιας 400Ε παιδες οι ενδιαφερομενοι τρεχτε γιατι η προσφορα της Kymco θα ειναι για λιγο.

Στα μειον το καρπυρατερ αλλα πιστευω για τα 1917Ε που κοστιζει ειναι οκ.

Παλαιό μέλος
    Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήγα πάλι στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας αν και μικρή. Βρήκα και θα πάρω ελπίζω αυτές τις μέρες (αφού μου πει και το ΟΚ ο μηχανικός μου) ένα CBR125R.

Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο THEOD για την διάθεση του να με εξυπηρετίσει και να με βοηθήσει. Χίλια ευχαριστώ φίλε.
    Raised from the Dead

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazaros32
    Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και πήγα πάλι στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας αν και μικρή. Βρήκα και θα πάρω ελπίζω αυτές τις μέρες (αφού μου πει και το ΟΚ ο μηχανικός μου) ένα CBR125R.

Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο THEOD για την διάθεση του να με εξυπηρετίσει και να με βοηθήσει. Χίλια ευχαριστώ φίλε.
    Καλά έκανες!! Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κανείς σήμερα 2.000 ευρώ για παπάκι την στιγμή που στα ίδια και λιγότερα λεφτά παίρνει μοτοσυκλέτα 125 διετίας..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κανείς σήμερα 2.000 ευρώ για παπάκι την στιγμή που στα ίδια και λιγότερα λεφτά παίρνει μοτοσυκλέτα 125 διετίας
    Μικρότερα έξοδα, το παρατάς όπου βρεις, δεν έχει ξεσκιστεί ως μεταχειρισμένο, δεν θέλει service/λάστιχα/λοιπά_κερατιάτικα/κλπ.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Μικρότερα έξοδα, το παρατάς όπου βρεις, δεν έχει ξεσκιστεί ως μεταχειρισμένο, δεν θέλει service/λάστιχα/λοιπά_κερατιάτικα/κλπ.
    Θα διαφωνίσω.. και εγώ 125 τετράχρονο μοτοσυκλετάκι έχω και πίστεψε με το κόστος συντήρησης διαφέρει ελάχιστα από ένα παπί.. λόγω των μικρών διαστάσεων τα ελαστικά είναι φτηνά και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα παπί σε κάποιον άλλο τομέα. Όσο ξεσκισμένο είναι ένα cbr125 που είχε ένας 15 χρονος άλλο τόσο είναι και αντίστοιχα ένα innova. Χίλιες φορές να πάει να πάρει ένα xr125 από ένα παπί.. Εγώ απλώς θα απέφευγα ένα cbr125 γιατί δεν μπορεί να φορτωθεί όπως ένα μικρό εντουράκι και γιατί η μέση ηλικία των προηγούμενων χρηστών συνήθως είναι μικρή όπως λες και εσύ.. πάντως για παπί με τις τιμές που έχουν τώρα ούτε με σφαίρες..

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Φίλε Λάζαρε σου προτείνω το Yamaha Crypton X 135cc, το οδήγησα και μου φάνηκε πολύ ωραίο. Τώρα το Kymco δεν το ξέρω κι εκτός αυτού πιστεύω πως YAMAHA είναι YAMAHA!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    cbr125 xr125 παπί τιμές
    Όταν με την ίδια τιμή βρίσκεις καινούργιο και μεταχειρισμένο, το ξανασκέφτεσαι ποιο θα καταλήξει με λιγότερα έξοδα.

Και εγώ με τα 1.000 για το YBRάρακι σε σχέση με το παπί, αλλά το καινούργιο παπί/YBRάρακι νικάει κατά κράτος το ξεσκισμένο CBR/XT/XR/wannabemoto, ειδικά με τον παράγοντα της ίδιας τιμής.

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά τι ενοείτε ξεσκισμένο CBR? Τι θα το κάνει δηλαδή? Θα το πάει πάντα τέρμα? Το ίδιο δεν κάνουμε όλοι μας και με τα παπάκια? Εγώ είχα παπάκια πριν από 27 χρόνια και πολλές φορές μέχρι τότε και ότι και να τα έκαμνες δεν πάθαιναν τίποτα οπότε γιατί να πάθει το CBR κάτι?

Εκτός από αυτό, αυτό που βρήκα ενώ είναι 2004 μοντέλο έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα οπότε γιατί αν το σκεφτώ άμα τελικά τα βρούμε με τον ιδιοκτήτη. Εάν δεν τα βρούμε τότε ίσος να δω τελικά για το Yamaha Crypton X 135cc (μετά από σκέψη γιατί ξεφεύγω στα χρήματα που ήθελα να δόσω αυτήν την στιγμή) εκτός και εάν βρω κάτι πάλι σε στυλ μηχανής.

Πάντος για το YBR πολλά καλά ακούω αλλά πρώτων ξεφεύγει και αυτό λίγο στην τιμή (το 250 γιατί το 125 δεν με εντυποσιαάζει και δεν θα έχει την μεταπώληση που έχει ένα παπί) και δεύτερων είναι πολύ άσχημο ρε παιδιά (τουλάχιστον στα μάτια μου).
    Raised from the Dead

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Όταν με την ίδια τιμή βρίσκεις καινούργιο και μεταχειρισμένο, το ξανασκέφτεσαι ποιο θα καταλήξει με λιγότερα έξοδα.

Και εγώ με τα 1.000 για το YBRάρακι σε σχέση με το παπί, αλλά το καινούργιο παπί/YBRάρακι νικάει κατά κράτος το ξεσκισμένο CBR/XT/XR/wannabemoto, ειδικά με τον παράγοντα της ίδιας τιμής.
    Πάντως αν ξανααγόραζα κάτι μικρό, πάλι το ybr125 θα επέλεγα αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και σε παπί.. είναι αλήθεια ότι δεν έχει μεταπώληση, θα το πουλήσεις σχεδόν όσο το παπί αφού η ελληνική αγορά ποτέ δεν το αποδέχτηκε, αφού δεν είναι κανένα trendy μηχανάκι.. Ο φίλος μας μπορεί να κοιτάξει και για 3ετίας cbf250 με 2000 ευρώ.. θα βρει αρκετά και εδώ μέσα..

Παλαιό μέλος
    Κοίταξα για CBF250 αλλά όλα πουλήθηκαν και δύσκολα βρίσκεις στα 2 χιλιάρικα νομίζω
    Raised from the Dead

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Όντως με 2000 ευρώ είναι κάπως δύσκολο να βρείς και μάλιστα σε ΟΚ κατάσταση. Με 2,500 βρίσκεις καλό πάντως αν ψάξεις.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι σπρώχνεις, κύριος ???
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 18:56
  2. Tι σας χαρακτηρίζει?????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11