Παιδιά θέλω να πάρω ένα παπάκι καινούριο (ή ίσος ελάχιστα μεταχειρισμένο) τουλάχιστον 125cc. Είχα το Honda Inova πριν από 3 χρόνια και δεν θα έλεγα ότι ήμουνα ευχαριστημένος γιατί καινούριο μηχανάκι να τσιμπάει λαδάκι και να τρίζει συνέχεια νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.
Μετά από το παπάκι είχα Fazer600 2001, μετά το Fazer600 S2 και τέλος για περίπου 2 μήνες το Honda Lead 100cc.
Η δουλειά που το θέλω είναι πέρα από την δυνατότητα να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου γρήγορα μέσα στην πόλη (όποτε και άμα χρειάζεται) να μπορώ να πηγαίνω καθημερινά (όταν ο καιρός το επιτρέπει) στην δουλειά μου μέσο του περιφερειακού Θεσσαλονίκης μιας και δουλεύω στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και έτσι κάνω συνολικά 60 χλμ πάνε έλα.
Όπως καταλαβαίνετε θέλω ένα παπάκι αξιόπιστο αλλά ταυτόχρονα και γρήγορο ώστε να μπορώ να κινούμε τουλάχιστον αξιοπρεπώς με 100-110 ή και παραπάνω (όσα περισσότερα τόσο καλύτερα) στον περιφερειακό και στην απόσταση που θα καλύπτω.
Από μία μικρή και πρόχειρη έρευνα που έκανα είδα ότι ίσως βολεύουν τα :
Kymco Straight 150cc
Yamaha Crypton X 135cc
Modenas Kristar 125cc
Modenas X-Cite 135cc
Από τα παραπάνω απλά από ότι είδα το Kymco ίσως είναι το λιγότερο αξιόπιστο ενώ το Yamaha είναι το πιο ακριβό με μεγάλη κιόλας διαφορά οπότε σκέφτομαι πιο πολύ για τα Modenas αλλά από την άλλη θα με ενδιέφερε να ακούσω τις γνώμες σας αναφέροντας τα θετικά και αρνητικά του κάθε μοντέλου καθώς και την στοιχειοθέτηση της δικής σας επιλογής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τις απαντήσεις σας.