Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Tι παπάκι?

Παλαιό μέλος

Tι παπάκι?

Παιδιά θέλω να πάρω ένα παπάκι καινούριο (ή ίσος ελάχιστα μεταχειρισμένο) τουλάχιστον 125cc. Είχα το Honda Inova πριν από 3 χρόνια και δεν θα έλεγα ότι ήμουνα ευχαριστημένος γιατί καινούριο μηχανάκι να τσιμπάει λαδάκι και να τρίζει συνέχεια νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.

Μετά από το παπάκι είχα Fazer600 2001, μετά το Fazer600 S2 και τέλος για περίπου 2 μήνες το Honda Lead 100cc.

Η δουλειά που το θέλω είναι πέρα από την δυνατότητα να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου γρήγορα μέσα στην πόλη (όποτε και άμα χρειάζεται) να μπορώ να πηγαίνω καθημερινά (όταν ο καιρός το επιτρέπει) στην δουλειά μου μέσο του περιφερειακού Θεσσαλονίκης μιας και δουλεύω στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και έτσι κάνω συνολικά 60 χλμ πάνε έλα.

Όπως καταλαβαίνετε θέλω ένα παπάκι αξιόπιστο αλλά ταυτόχρονα και γρήγορο ώστε να μπορώ να κινούμε τουλάχιστον αξιοπρεπώς με 100-110 ή και παραπάνω (όσα περισσότερα τόσο καλύτερα) στον περιφερειακό και στην απόσταση που θα καλύπτω.

Από μία μικρή και πρόχειρη έρευνα που έκανα είδα ότι ίσως βολεύουν τα :

Kymco Straight 150cc
    Yamaha Crypton X 135cc
    Modenas Kristar 125cc
    Modenas X-Cite 135cc

Από τα παραπάνω απλά από ότι είδα το Kymco ίσως είναι το λιγότερο αξιόπιστο ενώ το Yamaha είναι το πιο ακριβό με μεγάλη κιόλας διαφορά οπότε σκέφτομαι πιο πολύ για τα Modenas αλλά από την άλλη θα με ενδιέφερε να ακούσω τις γνώμες σας αναφέροντας τα θετικά και αρνητικά του κάθε μοντέλου καθώς και την στοιχειοθέτηση της δικής σας επιλογής.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για τις απαντήσεις σας.
    Raised from the Dead

MHN πάρεις παπάκι!

Πάρε μοτοσυκλέτα 125-250cc.

Βλέπε ΧΤ125, CBF,YBR...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Ψευδό enduro κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω γιατί δεν τα μπορώ άσε που με δυσκολεύουν αφάνταστα λόγω ύψους . Σε ότι αφορά μοτοσικλέτα το σκέφτηκα και εγώ απλά δεν βρίσκεις εύκολα και στην μεταπώληση το παπάκι φεύγει πολύ πιο εύκολα όταν είναι 4-5 ετών παρά μία μοτοσικλέτα και τέλος το παπάκι είναι πολύ πιο οικονομικό από όλες τις απόψεις.
    Raised from the Dead

Φίλε Λάζαρε μία λέξη θα πω και αν θέλεις σκέψου τη.

Yamaha YBR-125.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Πολύ άσχημο είναι. Το τσέκαρα λίγο στο νετ και δεν μου άρεσε καθόλου από εμφάνιση
    Raised from the Dead

Η εμφάνιση δεν είναι το παν φίλε μου.

Για τσέκαρε και το 250...

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα δεν είναι το παν αλλά μετράει.

Σε ότι αφορά το 250 σίγουρα ξεφεύγει η τιμή οπότε τι να το δω
    Raised from the Dead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tragos
    μην περιμενεις να παρεις παπακι και να πηγενεις με 110km/h οπως γραφεις ποιο πανω! λιγα πανε τοσο αλλα πιστευω οτι το κουραζεις το μηχανακι σε αυτα τα χιλιομετρα! εγω εχω innova με 6.000κμ κ ειμαι ευχαριστημενος. λιγο τριζουν τα πλαστικα μονο δεν καιει καθολου λαδι. απο αυτα που αναφερεις εγω προτεινω το crypton x
    CBR 600F PC35 2004
    VFR 400R NC21 1986
    INNOVA 125 2006
    KAZE R 112 2006

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    crypton x 135

δεν υπαρχει αλλο τσαμπα ψαχνεις ]

πηγαινα για ενα χρονο θερμη -ωραιοκαστρο (απο θεσσαλονικη εισαι και ξερεις ) που ειναι 60 χλμ πανε ελα,

κοιτα ομως , με 110 οτι παπι και να παρεις δεν μπορεις να πηγαινεις !!!!! οχι οτι δεν τα πιανει απλα δεν μπορεις να κρατας 110-120 συνεχεια γιατι στο τελος θα τσιμπαει και αυτο λαδι !!!

90-100 πηγαινεις ανετα, (ετσι κι αλλιως στον περιφεριακο τα αυτοκινητα δεν πανε παραπανω τις ωρες αιχμης

2400 κανει το special edition τωρα και 2100 το απλο, σου προτεινω το απλο καθως τα 300 ευρω δεν ειναι και λιγα !! και δεν χανεις και τπτ, (απλα ενα χρωμα και τις ζαντες που εχει το s.e

Παλαιό μέλος
    Ναι σίγουρα δεν θα είμαι συνεχεια στα 110 αφού με την κίνηση που έχει όλο και σε κόβει κάποιος στο περιφέριακό, απλά για το Δερβένι και μετά θέλο να μπορεί να πηγαίνει τόσο. Με μέση ταχύτητα εάν πάω με 100 μία χαρά είμαι.

Και εγώ για το Crypton X 135cc έχω προτίμηση απλά νόμιζα ότι πάει στα 2300 ευρώ. Τώρα άμα είναι 2100 ε όλο και κάτι θα μου κόψουν άμα τα σκάσω μετρητά και δεν πάρω δώρα (γιατί δεν τα χρειάζομαι αφού έχω τα πάντα τόσα χρόνια) οπότε το συζητάω άνετα.

Κανένα μαγαζί η σελίδα που προτείνετε για Θεσσαλονίκη για να ψάξω?
    Raised from the Dead

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    θα σου πω τι έκανα εγώ.

αφου μια βλαμμένη πιτσιρίκα ερχόταν από γλυφάδα με τραβηγμένο χειρόφρενο, είναι επόμενο όταν χρειάστηκε φρένα να μην έχει...
    έφυγε λοιπόν ευθεία και αφού στο τσακ δεν μπήκε μέσα στο γραφείο μου, εμβόλισε με επιτυχία -θα έλεγα- το παπάκι μου (supra 100cc) που το είχα απ'έξω σταθμευμένο.
    Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω..

έτσι λοιπόν αποφάσισα και πήρα ένα κινέζικο αντίγραφο του supra (zipstarr 125) με 1000€ -αν θυμάμαι καλώς- και έκτοτε του έβαλα 12500χλμ..

έχω αλλάξει τα εξής: 1 καρμπ (το κινέζικο ήταν μπ@@ρδέλο), δισκάκια συμπλέκτη (πολύ κακής ποιότητος -έβαλα από χόνδα) και μία εξάτμησΕΙ (σκούριασε --εντός εγγυήσεως--)
    το καρμπ/δίσκους τα αγόρασα.
    Επίσης έβγαλα και κόλλησα όλες τις ποδιές με μαυρη σιλικόνη...(σημείωσε ότι δεν έτριζε περισσότερο από το σούπρα...)
    Δουλεύει και ακούγεται σαν χόνδα και δεν καίει σταγόνα λάδι.

Σε απ'ευθείας ανοιγμα με ινόβα φίλου πάμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ μέχρι τα 100χλμ.

Αυτά από μένα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	accident 001.jpg 
Προβολές:	1869 
Μέγεθος:	40,1 KB 
ID:	133355

Παλαιό μέλος
    Καταλαβαίνω τι ενοείς αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έπερνα οτιδήποτε Κινέζικο. Ούτε και ένα ευρώ δεν θέλω να τους δίνω
    Raised from the Dead

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazaros32
    Πολύ άσχημο είναι. Το τσέκαρα λίγο στο νετ και δεν μου άρεσε καθόλου από εμφάνιση
    Λες άσχημο το κορίτσι μου..??
    :a017: :rotflmao: λοιπόν, έχω οδηγήσει παπί, και έχω στην κατοχή μου ένα ψευτοεντουράκι δίχρονο και το ybr.. μπορεί να μην είναι ότι πιο τρέντικο κυκλοφορεί αλλά πίστεψε με είναι πραγματικά τίμια μηχανή, και ασύγκριτη με παπί.. φοράει το ίδιο μοτέρ με ελάχιστες διαφορές με το xtάκι, είναι injection και δεν καίει τπτ..ενδεικτικά 400 χλμ με 10 λίτρα.. όχι εργοστασιακή τιμή..τόσα κάνω..

Παλαιό μέλος
    Θα το δω πάλι με την όταν έχω χρόνο απλά έχω αδυναμία στα παπιά. ΑΠό τιμή τι παίζει?
    Raised from the Dead

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazaros32
    Θα το δω πάλι με την όταν έχω χρόνο απλά έχω αδυναμία στα παπιά. ΑΠό τιμή τι παίζει?
    αν εννοείς το δικό μου 2120, εγώ με 2000 στο χέρι πήρα και την ταξινόμηση και στα σερβις πληρώνω μόνο τα αναλώσιμα πάντως το xtάκι είναι πολύ κοντό..

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι σπρώχνεις, κύριος ???
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 18:56
  2. Tι σας χαρακτηρίζει?????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 02:38
  3. Tι τραβάμε...
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ