Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 85

Θέμα: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    βλακες ολοι.......
    ειχε μονοδρομο συμπλεκτη ρεεεεεεε!!!!!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Έχει και απάντηση !

:rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παντως δεν εκανε και καμια θυσια το παλικαρι.
    και να μην το βγαζε το κρανος, με 180 σε κολωνα δεν εχεις και πολλες ελπιδες.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ . -

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τι μεγιστη μαλακια ειναι αυτη ρ.π.μ.;

πολυ Φωσκολος ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ψιτ, αν δεν κοψεις 130 χιλιομετρα, θα σκοτώσω όλο το χωριό, κανείς δε θα μεινει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δηλαδη ο τυπος επιασε 180, δοκιμασε να φρεναρει, συνειδητοποιησε οτι δεν εχει φρενα, οπότε άφησ το τιμόν, εβγαλε το κρανος, το έδωσε στην κοπέλα η οποια προλαβε και το φορεσε και μετα σκασανε στην κολωνα ....

εγω θυμάμαι μια φορά γυρίζοντας απο Αθηνών Λαμίας, πάνω που είχα τρακοσαρισει δικάβαλος, πλησιαζοντας τα διοδια, καταλαβαινω ότι δεν εχω φρένα, και τι κανω ..... βγάζω το δευτερο κλειδί που έχω πάντα στο μπουφαν, λεω μια στον κολλητο μου να ερθει και να καθισει στο ρεζερβουαρ, ανοιγω το σελάκι του συνοδηγου, βγάζω κάτι χταποδια που έχω μέσα και τα πετάω στον προφυλακτήρα μιας νταλικας που περναω εκείνη την ωρα ..... μέχρι τα διόδια είχα καταφέρει να μειώσω μέχρι τα 70 χλμ, αλλα και πάλι δεν μας έπαιρνε .....οπότε σηκωνόμαστε και οι δυο όρθιοι στις σελες, ετοιμάζω τα ψιλα, τα πετάω μέσα στο παράθυρο, πάιρνω την απόδειξη και κάνουμε ταυτόχρονα ένα σάλτο για να περάσουμε την μπάρα τοων διοδίων που προφανώς δεν προλάβαινε να ανοιξει...

α ρε να σαι καλά, τι μου θύμισες ......τι εποχές και κείνες ....

ψιτ, αν δεν κοψεις τουλάχιστον 130 χιλιομετρα απο την ιστορία, θα βάλω φωτογραφία απο την απόδειξη των διοδίων, στην οποία αργότερα κατάλαβα ότι η ταμίας είχε προλάβει και μου είχε γράψει το τηλέφωνο της
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    gixxerpap....σκασε......δεν μπορω να συνελθω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε και εβγαλε το κρανος στα 180 και της το εδωσε....πως καναν τοσο μεγαλο διαλογο με 180 χλμ/ω ??? Βιονικα αυτιά ειχαν ?
    εμενα η γυναικα μου δεν με ακουει με 60 και φωνάζω σαν τρελλος

δηλαδη ο τυπος επιασε 180, δοκιμασε να φρεναρει, συνειδητοποιησε οτι δεν εχει φρενα, οπότε άφησ το τιμόν, εβγαλε το κρανος, το έδωσε στην κοπέλα η οποια προλαβε και το φορεσε και μετα σκασανε στην κολωνα ....

εγω θυμάμαι μια φορά γυρίζοντας απο Αθηνών Λαμίας, πάνω που είχα τρακοσαρισει δικάβαλος, πλησιαζοντας τα διοδια, καταλαβαινω ότι δεν εχω φρένα, και τι κανω ..... βγάζω το δευτερο κλειδί που έχω πάντα στο μπουφαν, λεω μια στον κολλητο μου να ερθει και να καθισει στο ρεζερβουαρ, ανοιγω το σελάκι του συνοδηγου, βγάζω κάτι χταποδια που έχω μέσα και τα πετάω στον προφυλακτήρα μιας νταλικας που περναω εκείνη την ωρα ..... μέχρι τα διόδια είχα καταφέρει να μειώσω μέχρι τα 70 χλμ, αλλα και πάλι δεν μας έπαιρνε .....οπότε σηκωνόμαστε και οι δυο όρθιοι στις σελες, ετοιμάζω τα ψιλα, τα πετάω μέσα στο παράθυρο, πάιρνω την απόδειξη και κάνουμε ταυτόχρονα ένα σάλτο για να περάσουμε την μπάρα τοων διοδίων που προφανώς δεν προλάβαινε να ανοιξει...

ψιτ, αν δεν κοψεις τουλάχιστον 130 χιλιομετρα απο την ιστορία, θα βάλω φωτογραφία απο την απόδειξη των διοδίων, στην οποία αργότερα κατάλαβα ότι η ταμίας είχε προλάβει και μου είχε γράψει το τηλέφωνο της
    :a19:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    ...ανοιγω το σελάκι του συνοδηγου, βγάζω κάτι χταποδια που έχω μέσα και τα πετάω στον προφυλακτήρα μιας νταλικας που περναω εκείνη την ωρα ..... μέχρι τα διόδια είχα καταφέρει να μειώσω μέχρι τα 70 χλμ, αλλα και πάλι δεν μας έπαιρνε .....
    Εμ βεβαια..το φρεναρισμα για να ειναι σωστο πρεπει να γινεται σταδιακα!

Μετα τη νταλικα γραπωνεσαι στον παπια που εχει προσπερασει η νταλικα σε παει μερικα μετρα με 50.....επειτα...ψαχνεις να βρεις ποδηλατη...ε...ολο και καποιον 8α πετυχεις...τον αρπαζεις απο τη σελα και μειωνεις παλι...τελος γραπωνεσαι απο τις σακουλες λα'ι'κης της πρωτης γριας που 8α πετυχεις κι εχεις σταματησει μια χαρα μπροστα στο φαναρι και πριν τη γραμμη της διαβασης πΕρικαλω! :o

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Ρε ψεύτη.... με 270 ήμασταν..... με AX-1...

Και η ταμιας..... ήταν Ο ταμίας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    ...τελος γραπωνεσαι απο τις σακουλες λα'ι'κης της πρωτης γριας που 8α πετυχεις ..

πΕρικαλω!
    με αυτά και με αυτά, να πως μας βγαίνει το όνομα, αλήτες μηχανόβιοι.... επειδή δεν έχουμε φρένα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πάντως αν θέλετε κάτι ανατριχιαστικό.....

Πάμε Μέγαρα με τον Θάνο παρέα και κάτω από την γέφυρα ενώ είμαστε με 190-200 μπροστά ο θάνος, πισω εγώ, περνάει ο Θάνος δίπλα σακούλα από σουπερ μάρκετ η οποία στροβιλιζεται από τον αέρα του Θάνου και ερχεται σε μένα και πιάνεται στην μανέτα του φρένου και λειτουργεί σαν αλεξίπτωτο αεροπλάνου και το μηχανάκι κοκκαλώνει απο τα φρένα.....

Ευτυχώς είχα τότε το 600.. με το 954 ακόμα θα πέταγα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και η ταμιας..... ήταν Ο ταμίας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Α γεια σου με πρόλαβες, εγώ ήμουν με τη μακρυά μου χαίτη :rotflmao: :rotflmao:

Κι αυτό δεν ήταν τηλέφωνο να του πεις, το νούμερο που θ'αναγράφει το πρόστιμο που θα τού'ρθει στο σπίτι του παλιοκάγκουρα ήταν :rotflmao:

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανατριχιαστικο
    από the big boy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2009, 14:51
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 10:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία