Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 85

Θέμα: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ

Μου το ειχε στειλει ο mx or sex την περασμενη εβδομαδα και πιστευω οτι πρεπει να το ξερουν ολοι οι μηχανοβιοι... Μολις το ειδα δακρυσα και μου επεσε η ψυχολογια... δεν ηθελα να καβαλησω την μηχανη μου ξενερωσα φρικτα... Αυτο απο οτι εχω ακουσει εγινε στην Ιταλια δεν ξερω κατα ποσο αληθευει παντως αξιζει να το δειτε...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Kyyk8qY0QBQ
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

εγω δεν κατάλαβα, το κρανος της το εδωσε ενω πηγαινανε με 180???
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγω δεν κατάλαβα, το κρανος της το εδωσε ενω πηγαινανε με 180???

Κι εγω την ιδια απορια εχω...
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    τι ανατριχιαστικο και μαλακιες, ενα παραμυθη ειναι ρε παιδια

Και αρκετά παλιό. Χρόοοοοοοοοοονια το ακούω!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    τι ανατριχιαστικο και μαλακιες, ενα παραμυθη ειναι ρε παιδια
    δεν νομιζω ρε χαμπο γιατι εχουν πει οτι το εχουν γραψει και στις εφημεριδες... ασχετα με το οτι το λεει και στο βιντεο μεσα...
    Το κρανος τωρα δν ξερω πως το εδωσε... Ειναι λιγο χοντρο ομως για να ειναι ψεμα...

Τι να πω???!!!!!!
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Καλά ρε σεις....

Καθόλου κριτικό πνεύμα δεν έχετε και τσιμπάτε με ότι σαβούρα υπάρχει στο νετ?

Φαντάζομαι η όλη συνομιλία "σ΄ αγαπω - μ' αγαπας" γίνεται πολύ εύκολα με 180 χλμ και μεσα απο κρανος...

Ειναι δε πολυ ευκολο με 180 να λυσεις ενα κρανος να το δωσεις στον πισω ο οποιος πολυ ευκολα θα το φορεσει....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    δεν νομιζω ρε χαμπο γιατι εχουν πει οτι το εχουν γραψει και στις εφημεριδες... ασχετα με το οτι το λεει και στο βιντεο μεσα...
    Το κρανος τωρα δν ξερω πως το εδωσε... Ειναι λιγο χοντρο ομως για να ειναι ψεμα...

Τι να πω???!!!!!!
    ρε συ συγνωμη δηλαδη αλλα δεν πιστευα να το εχει παρει στα σοβαρα ενας μοτοσυκλετιστης αυτο το πραγμα !! κι ομως υπαρχει!!

αυτα δεν γινονται :rotflmao: με 180 μιλουσανε :rotflmao: εδω για να μιλησεις με τον συνεπιβατη πρεπει να κοψεις κατω απο 40 και παλι φωναζεις και αυτος εδωσε κρανος στη κοπελα

φρενα δεν ειχε? μπορουσε να κατι κατι πιο χρησιμο απ το να δωσει το κρανος στη κοπελα ας πουμε να αρχισει τις κατεβασιες για να κοψει ταχυτητα αααααανετα σταματαει αν δεν εχεις εμποδιο μπροστα

αυτο το βιντεακι το εδειχνα σε κατι γκομενες και τις επιαναν τα κλαματα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    φρενα δεν ειχε? μπορουσε να κατι κατι πιο χρησιμο απ το να δωσει το κρανος στη κοπελα ας πουμε να αρχισει τις κατεβασιες για να κοψει ταχυτητα αααααανετα σταματαει αν δεν εχεις εμποδιο μπροστα
    τι να λεμε ρε Χαμπο....

Ξεκολάτε ρε παιδες λιγο απο τα δακρυβρεκτα chain mails ( που τώρα ανεβαίνουν και στο youtube )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    στα 180 για να βγαλεις το κρανος να το δωσεις σε κοπελα και να το φορεσει, πρεπει να ειστε και οι δυο ζογκλερ:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Λετε να είχε cruise control αυτή η μηχανή και να πηγαινε σταθερα με 180?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Είχα δει μια φωτογραφία σε κάποιο περιοδικό όπου ένας μοτοσυκλετιστής είχε κάνει το λάθος να ανοίξει το στόμα διάπλατα με 200χλμ...

Η παραμόρφωση του προσώπου του απ' τον αέρα ήταν το λιγότερο ξεκαρδιστική...

Ο τύπος έμοιαζε με

Τώρα, να μιλάς, να ακούς, και να σε ακούνε...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Στα διάλα και πλάνταξα στο κλάμα ξένερωτοι...

:rotflmao:

Όχι ότι μου σηκώθηκε η τρίχα μου σηκώθηκε !:o

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    δηλαδη ο τυπος επιασε 180, δοκιμασε να φρεναρει, συνειδητοποιησε οτι δεν εχει φρενα, οπότε άφησ το τιμόν, εβγαλε το κρανος, το έδωσε στην κοπέλα η οποια προλαβε και το φορεσε και μετα σκασανε στην κολωνα ....

ψιτ, αν δεν κοψεις 130 χιλιομετρα, θα σκοτώσω όλο το χωριό, κανείς δε θα μεινει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανατριχιαστικο
    από the big boy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2009, 14:51
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 10:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία