Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Απατεώνας άσχετος στην Πάτρα

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Απατεώνας άσχετος στην Πάτρα

Συνέβη πέρσι όταν είχα το cbf250, το γράφω τώρα λόγω στρατού.

Πάω λοιπόν στο μάστορα που μου είχε συστήσει ένα παιδί από εδώ μέσα ως πολύ εξηγημένο, και του λέω απλά και κατανοητά: "Κάνε του ένα απλό σέρβις, καθάρισε καρμπυρατέρ και ρύθμισέ το λίγο πιο πλούσιο για να τραβάει λίγο καλύτερα. Δε με νοιάζει ας μην είναι τόσο οικονομικό. Εντάξει?" "-Εντάξει."

Μιλάμε στο τηλέφωνο την άλλη βδομάδα και μου λέει "άστα τι τράβηξα, το καρμπυρατέρ έχει πρόβλημα, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, το καθάρισα τρεις φορές, θα το προσπαθήσω πάλι και θα σε πάρω να σου πω". Εγώ το ήξερα το μηχανάκι μου, και οδηγούσα και ένα άλλο ίδιο cbf250 ενός φίλου, οπότε ΗΞΕΡΑ ότι το καρμπυρατέρ δούλευε μια χαρά και απλώς ήθελα ένα προληπτικό καθάρισμα και λίγο πιο πλούσια ρύθμιση.

Με παίρνει τηλέφωνο "εντάξει, ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ, τα κατάφερα, είναι έτοιμο έλα παρτο" Πάω, το κάνω βόλτα, ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, σε όλη τη γκάμα των στροφών πολύ πιο αργό από πριν. Τι έκανες του λέω? Μου λέει "άλλαξα ζιγκλέρ με πιο μικρό για να δουλεύει καλύτερα, είναι και πιο οικονομικό!" "Μάστορα σέρνεται το μηχανάκι, σου είπα πιο πλούσιο" "Ναι αλλά δε δούλευε... κράτησέ το έτσι και αν δε σου αρέσει έλα να σου το κάνω όπως ήταν πριν" Συμφωνώ τεσπα, του λέω πόσο να σε πληρώσω? "100 ΕΥΡΩ !!" Κοιτάω την απόδειξη "Πλύσιμο μηχανής 10 ευρώ, Ζιγκλέρ 20 ευρώ, καθάρισμα καρμπυρατέρ 60 ευρώ, φόρτιση μπαταρίας 10 ευρώ" Τα σχόλια δικά σας γιατί εγώ θα βλαστημήσω.

Περνάει μια βδομάδα, ήταν τόσο αργό το μηχανάκι που δε μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα. Του το πηγαίνω πίσω, "έλα το απόγευμα να το πάρεις" μου λέει. Τον ρωτάω θα μου πάρεις λεφτά? Μου λέει "Δε γινεται να μην αφήσεις τίποτα, έστω για το μαγαζί!!!" ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Το απόγευμα το παίρνω με το παλίο του ζιγκλέρ απάνω, και με 100 ευρώ λιγότερα, με το μηχανάκι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ το σέρβις! Του ζητάω το ζιγκλέρ που αγόρασε (το μικρό) για λογαριασμό μου και ξυνίζει και τα μούτρα του!!!! Ηθελε να το κρατήσει ρε παιδιά!!! Του λέω πόσα είναι αυτά τα λίγα που θα αφήσω για το μαγαζί? Με βλέπει εκνευρισμένο μου λέει μην αφήσεις τίποτα. Του αφήνω πέντε ευρώ για να μην έχω και υποχρέωση στο ζώο και φεύγω..... Μεγάλος απατεώνας παιδιά... Αν θέλετε σας απαντώ με π.μ. για το ποιος είναι. Μιλάμε για Πάτρα.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Θα βγουνε και αλλων μαστορων τα καμωματα στην φορα...

Μπραβο που ενημερωνεις το ιδιο σκεφτομαι να κανω

κι εγω αλλα λογω υποχρεωσεων το καθυστερω...

Ιδωμεν...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Μανιβελάτο μέλος

Re: Απατεώνας άσχετος στην Πάτρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Συνέβη πέρσι όταν είχα το cbf250, το γράφω τώρα λόγω στρατού.

Πάω λοιπόν στο μάστορα που μου είχε συστήσει ένα παιδί από εδώ μέσα ως πολύ εξηγημένο, και του λέω απλά και κατανοητά: "Κάνε του ένα απλό σέρβις, καθάρισε καρμπυρατέρ και ρύθμισέ το λίγο πιο πλούσιο για να τραβάει λίγο καλύτερα. Δε με νοιάζει ας μην είναι τόσο οικονομικό. Εντάξει?" "-Εντάξει."

Μιλάμε στο τηλέφωνο την άλλη βδομάδα και μου λέει "άστα τι τράβηξα, το καρμπυρατέρ έχει πρόβλημα, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, το καθάρισα τρεις φορές, θα το προσπαθήσω πάλι και θα σε πάρω να σου πω". Εγώ το ήξερα το μηχανάκι μου, και οδηγούσα και ένα άλλο ίδιο cbf250 ενός φίλου, οπότε ΗΞΕΡΑ ότι το καρμπυρατέρ δούλευε μια χαρά και απλώς ήθελα ένα προληπτικό καθάρισμα και λίγο πιο πλούσια ρύθμιση.

Με παίρνει τηλέφωνο "εντάξει, ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ, τα κατάφερα, είναι έτοιμο έλα παρτο" Πάω, το κάνω βόλτα, ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, σε όλη τη γκάμα των στροφών πολύ πιο αργό από πριν. Τι έκανες του λέω? Μου λέει "άλλαξα ζιγκλέρ με πιο μικρό για να δουλεύει καλύτερα, είναι και πιο οικονομικό!" "Μάστορα σέρνεται το μηχανάκι, σου είπα πιο πλούσιο" "Ναι αλλά δε δούλευε... κράτησέ το έτσι και αν δε σου αρέσει έλα να σου το κάνω όπως ήταν πριν" Συμφωνώ τεσπα, του λέω πόσο να σε πληρώσω? "100 ΕΥΡΩ !!" Κοιτάω την απόδειξη "Πλύσιμο μηχανής 10 ευρώ, Ζιγκλέρ 20 ευρώ, καθάρισμα καρμπυρατέρ 60 ευρώ, φόρτιση μπαταρίας 10 ευρώ" Τα σχόλια δικά σας γιατί εγώ θα βλαστημήσω.

Περνάει μια βδομάδα, ήταν τόσο αργό το μηχανάκι που δε μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα. Του το πηγαίνω πίσω, "έλα το απόγευμα να το πάρεις" μου λέει. Τον ρωτάω θα μου πάρεις λεφτά? Μου λέει "Δε γινεται να μην αφήσεις τίποτα, έστω για το μαγαζί!!!" ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Το απόγευμα το παίρνω με το παλίο του ζιγκλέρ απάνω, και με 100 ευρώ λιγότερα, με το μηχανάκι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ το σέρβις! Του ζητάω το ζιγκλέρ που αγόρασε (το μικρό) για λογαριασμό μου και ξυνίζει και τα μούτρα του!!!! Ηθελε να το κρατήσει ρε παιδιά!!! Του λέω πόσα είναι αυτά τα λίγα που θα αφήσω για το μαγαζί? Με βλέπει εκνευρισμένο μου λέει μην αφήσεις τίποτα. Του αφήνω πέντε ευρώ για να μην έχω και υποχρέωση στο ζώο και φεύγω..... Μεγάλος απατεώνας παιδιά... Αν θέλετε σας απαντώ με π.μ. για το ποιος είναι. Μιλάμε για Πάτρα.
    :hypnotize Διαβάζω κάτι πράγματα εδώ μέσα ώρες ώρες.. απορώ πως κρατιέστε και δεν τους κάνετε τα συνεργεία καλοκαιρινά.. χαρά στο κουράγιο σας.. Καλά κάνεις και ενημερώνεις, και να ενημερώνουμε αν είναι και για την αντίθετη περίπτωση όταν ξέρουμε για ξηγημένα παιδιά, να ξέρουμε που θα πάμε το μηχανάκι μας όταν έχει πρόβλημα..

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ρε παιδια καλυτερα να λεμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ και σωστοι γιατι σπανιζουν στις μερες μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    ρε παιδια καλυτερα να λεμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ και σωστοι γιατι σπανιζουν στις μερες μας
    Στην Πάτρα έχουμε έναν από τους καλύτερους μηχανικούς σε όλη την Ελλάδα.

:a19: Φελουτζής :a19:
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Μια απλη ερωτηση ....

γιατι ολοι περιγραφετe τις ιστοριες και παραπονιεστε ΑΦΟΥ πληρωσετε σαν βοδια...!!!!!

Εκεινη την στιγμη επρεπε να του την πεις και να μην δωσεις φραγκο....ετσι χαλαει η πιατσα...να τους την πεις να μαθει και να μην το ξανακανει...

Fight back

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    σαν βοδια...!!!!!

οι χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εσύ βάσει δικών σου λεγομένων αποκαλείς απατεώνα έναν μηχανικό και σε χαλάει που σε αποκαλούν κάποιοι έτσι;

Είσαι και mod......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μανιβελάτο μέλος
    Μια απλη ερωτηση ....

γιατι ολοι περιγραφετe τις ιστοριες και παραπονιεστε ΑΦΟΥ πληρωσετε σαν βοδια...!!!!!

Εκεινη την στιγμη επρεπε να του την πεις και να μην δωσεις φραγκο....ετσι χαλαει η πιατσα...να τους την πεις να μαθει και να μην το ξανακανει...

Fight back
    το λάθος ίσως είναι που δεν ρώτησε εξαρχής πόσα θα του πάρει γιατί από την στιγμή που έχει κοπεί απόδειξη και γενικά έχει γίνει η εργασία δεν μπορείς να μην πληρώσεις, μπορείς μόνο να τους βάλεις φασαρία αλλά και αυτοί ξέρεις, δεν θα κοιμηθούν το βράδυ.. εγώ επειδή τους φοβάμαι τους ρωτάω από πριν και αν μου πουν πολλά απλά μαθαίνω πως γίνεται και το φτιάχνω (δλδ ο πατέρας μου ) μόνος μου. Γενικά αυτά τα συνεργεία πιστεύω ότι πιο πολύ ζουν ξεζουμίζωντας πιτσιρίκους που σκάνε ένα τσουβάλι λεφτά για μισό μουλάρι παραπάνω στο παπί.. ένας σοβαρός με μεγάλη μηχανή απλά δεν πάει, τουλάχιστον όχι 2η φορά..

Η αληθεια πρεπει να λεγεται.....

θα μπορουσα βεβαια να πω μ@λ@κες....

it's up to you !

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    το λάθος ίσως είναι που δεν ρώτησε εξαρχής πόσα θα του πάρει γιατί από την στιγμή που έχει κοπεί απόδειξη και γενικά έχει γίνει η εργασία δεν μπορείς να μην πληρώσεις, μπορείς μόνο να τους βάλεις φασαρία αλλά και αυτοί ξέρεις, δεν θα κοιμηθούν το βράδυ.. εγώ επειδή τους φοβάμαι τους ρωτάω από πριν και αν μου πουν πολλά απλά μαθαίνω πως γίνεται και το φτιάχνω (δλδ ο πατέρας μου ) μόνος μου. Γενικά αυτά τα συνεργεία πιστεύω ότι πιο πολύ ζουν ξεζουμίζωντας πιτσιρίκους που σκάνε ένα τσουβάλι λεφτά για μισό μουλάρι παραπάνω στο παπί.. ένας σοβαρός με μεγάλη μηχανή απλά δεν πάει, τουλάχιστον όχι 2η φορά..
    και αυτο ισχυει αλλα συνήθως το αποφευγουν....

Να ρωτάτε, να αμφισβητείτε και να μην ειστε κοροΐδα...

Καλοι επαγγελματιες υπάρχουν...ψαξτε τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσύ βάσει δικών σου λεγομένων αποκαλείς απατεώνα έναν μηχανικό και σε χαλάει που σε αποκαλούν κάποιοι έτσι;

Είσαι και mod......
    ΔΕΝ είμαι mod. Εχω παραιτηθεί πολλούς μήνες τώρα. Ανοιξα θρεντ για αυτό το λόγο και το ζήτησα καθαρα

Το σχόλιο "είσαι και Mod" επιστρέφεται με αυτά που γράφεις
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Η αληθεια πρεπει να λεγεται.....

θα μπορουσα βεβαια να πω μ@λ@κες....

it's up to you !
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΔΕΝ είμαι mod. Εχω παραιτηθεί πολλούς μήνες τώρα. Ανοιξα θρεντ για αυτό το λόγο και το ζήτησα καθαρα

Το σχόλιο "είσαι και Mod" επιστρέφεται με αυτά που γράφεις
    Λοιπόν, άκου να σου πω γιατί την έχεις δει κάπως.

1. Δες το leader board να δεις ότι είσαι ακόμα mod στα CBF
    2. Αν σε πιάσανε μαλάκα και έρχεσαι και το γράφεις φόρα παρτίδα και λες τον άλλο απατεώνα (χωρίς ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ και το ξέρεις αφού ΕίΣΑΙ ή ΗΣΟΥΝ mod να το γνωστοποιήσεις στον Julius πρώτα) να είσαι και σε θέση να ακούσεις και την κριτική.

Αυτά τα επιστρέφω ή μη είναι παιδικά όπως και η όλη σου παραπάνω περιπέτεια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μανιβελάτο μέλος
    και αυτο ισχυει αλλα συνήθως το αποφευγουν....

Να ρωτάτε, να αμφισβητείτε και να μην ειστε κοροΐδα...

Καλοι επαγγελματιες υπάρχουν...ψαξτε τους...
    Εδώ με το mtx γιατί το καινούριο προφανώς δεν χρειάστηκε ακόμα τπτ, μέχρι να το μαζέψω πήγαινα σε 2 honda και ένα μικρό ψιλοάκυρο συνεργείο και ο καθένας

1) έκανε άλλη διάγνωση

2) έδινε εντελώς άλλο κοστολόγιο

οπότε πήγαινα σπίτι, το σκεφτόμουν, έπρηζα τους πάντες στα τεχνικά.. και πήγαινα εκεί που μάλλον μου καθόταν καλά η διάγνωση :rotflmao: Εδώ με την μανιβέλα, ποια την μανιβέλα, άλλος μου έβγαζε σκάρτο τον άξονα, άλλος έλεγε ότι έφταιγαν τα πάσα της αλενόβιδας, άλλος έλεγε ότι είχαν φαγωθεί τα δοντάκια της εκεί που πιάνει, άλλος μου λεγε έλα να στην κολλήσω με ηλεκτροκόλληση άλλος μου λεγε, έλα μωρε τι την θες, βγάλτην και βάζε το σπρωχτό.. :rotflmao: τελικά είχε ραγίσει η μανιβέλα και το κατάλαβα μία μέρα όταν αγόρασα μία πάπιας και την άλλαξα..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απατεώνας μάστορας στην Πάτρα Νο.2
    από ArgyP στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2010, 13:04
  2. 7:15 στην Πατρα.
    από ktm640lc4 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 12:55
  3. προς άπαντες διαμένοντες στην ΠΑΤΡΑ!!!
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 12:11
  4. GLX 90cc πωλείται στην Πάτρα
    από compsci στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2004, 15:01
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 09:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε