Συνέβη πέρσι όταν είχα το cbf250, το γράφω τώρα λόγω στρατού.
Πάω λοιπόν στο μάστορα που μου είχε συστήσει ένα παιδί από εδώ μέσα ως πολύ εξηγημένο, και του λέω απλά και κατανοητά: "Κάνε του ένα απλό σέρβις, καθάρισε καρμπυρατέρ και ρύθμισέ το λίγο πιο πλούσιο για να τραβάει λίγο καλύτερα. Δε με νοιάζει ας μην είναι τόσο οικονομικό. Εντάξει?" "-Εντάξει."
Μιλάμε στο τηλέφωνο την άλλη βδομάδα και μου λέει "άστα τι τράβηξα, το καρμπυρατέρ έχει πρόβλημα, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, το καθάρισα τρεις φορές, θα το προσπαθήσω πάλι και θα σε πάρω να σου πω". Εγώ το ήξερα το μηχανάκι μου, και οδηγούσα και ένα άλλο ίδιο cbf250 ενός φίλου, οπότε ΗΞΕΡΑ ότι το καρμπυρατέρ δούλευε μια χαρά και απλώς ήθελα ένα προληπτικό καθάρισμα και λίγο πιο πλούσια ρύθμιση.
Με παίρνει τηλέφωνο "εντάξει, ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ, τα κατάφερα, είναι έτοιμο έλα παρτο" Πάω, το κάνω βόλτα, ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, σε όλη τη γκάμα των στροφών πολύ πιο αργό από πριν. Τι έκανες του λέω? Μου λέει "άλλαξα ζιγκλέρ με πιο μικρό για να δουλεύει καλύτερα, είναι και πιο οικονομικό!" "Μάστορα σέρνεται το μηχανάκι, σου είπα πιο πλούσιο" "Ναι αλλά δε δούλευε... κράτησέ το έτσι και αν δε σου αρέσει έλα να σου το κάνω όπως ήταν πριν" Συμφωνώ τεσπα, του λέω πόσο να σε πληρώσω? "100 ΕΥΡΩ !!" Κοιτάω την απόδειξη "Πλύσιμο μηχανής 10 ευρώ, Ζιγκλέρ 20 ευρώ, καθάρισμα καρμπυρατέρ 60 ευρώ, φόρτιση μπαταρίας 10 ευρώ" Τα σχόλια δικά σας γιατί εγώ θα βλαστημήσω.
Περνάει μια βδομάδα, ήταν τόσο αργό το μηχανάκι που δε μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα. Του το πηγαίνω πίσω, "έλα το απόγευμα να το πάρεις" μου λέει. Τον ρωτάω θα μου πάρεις λεφτά? Μου λέει "Δε γινεται να μην αφήσεις τίποτα, έστω για το μαγαζί!!!" ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Το απόγευμα το παίρνω με το παλίο του ζιγκλέρ απάνω, και με 100 ευρώ λιγότερα, με το μηχανάκι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ το σέρβις! Του ζητάω το ζιγκλέρ που αγόρασε (το μικρό) για λογαριασμό μου και ξυνίζει και τα μούτρα του!!!! Ηθελε να το κρατήσει ρε παιδιά!!! Του λέω πόσα είναι αυτά τα λίγα που θα αφήσω για το μαγαζί? Με βλέπει εκνευρισμένο μου λέει μην αφήσεις τίποτα. Του αφήνω πέντε ευρώ για να μην έχω και υποχρέωση στο ζώο και φεύγω..... Μεγάλος απατεώνας παιδιά... Αν θέλετε σας απαντώ με π.μ. για το ποιος είναι. Μιλάμε για Πάτρα.