Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
Well said.
Carry on....![]()
![]()
....
Well said.
Carry on....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ας αφήσουμε λοιπον τα διαδικτυακά, ανέξοδα και άνευ ρίσκου μπουνίδια, μήπως και δούμε το θέμα σοβαρά...
And for once more the truth spoken has he ....![]()
Σας θυμίζω ότι πριν λίγους μήνες υπήρχε ολόκληρο πλάνο να κατεβούμε στον Πόρο για να παραδώσουμε "γνώσεις" σε τέτοια παιδιά ...
η μήπως όχι ;;
(μήπως πηγαίναμε για καλαμπαλίκι η για να ρίξουμε φάπες ;;; )
![]()
Φαπες δεν ξερω αν επρεπε να φαει αλλα σιγουρα με καποια τροπο θα επρεπε να καταλαβει ο πιτσιρικας οτι αυτο που εκανε μονο αστειο δεν ηταν.
Αρκετος κοσμος δεν ειναι και τοσο ανεκτικος με αυτη την ηλιθιοτητα και πιστευω πως εως ενα σημειο διακινδυνεψε και την σωματικη του ακεραιοτητα ( ετσι εχουν δειξει αλλα παραδειγματα με οδηγους αυτοκινητων που παρασερνουν δικυκλετιστες)
Αλλο ανθρωποι θα αντιδρουσαν με χιουμορ με αυτο που εβλεπαν.
Καποιος αλλος που δουλευε ολη την ημερα και το μονο που ηθελε θα ηταν να παει σπιτι του να ξεκουραστει θα αντιδρουσε διαφορετικα.
Καποιος αλλος που εχει τον ανθρωπο του στο νοσοκομειο .....
Μάριος
Συμφωνούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από R6_06
....
Μάριος
Μονο που, αν υποθέσουμε οτι ο εν λόγω πιτσιρικάς διαβάσει το θρεντ, τι θα αποκομίσει; Οτι υπάρχουν αρκετοι που θα τον πλάκωναν στις φαπες για το οτι εκλεισε για 20'' το δρομο και οχι γιατι εκανε μαλακιες ξεκρανωτος![]()
![]()
![]()
Το περάσαμε το μήνυμα;
@@δια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ας αφήσουμε λοιπον τα διαδικτυακά, ανέξοδα και άνευ ρίσκου μπουνίδια, μήπως και δούμε το θέμα σοβαρά...
![]()
Κατ' αρχήν προς τρουπερ αλλα και όσους νομίζουν οτι απλά γράφω "αντιδραστικά" έτσι για να γράφω, σας πληροφορώ οτι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, δικαιολογείται απο το γεγονός οτι δε γνωριζόμαστε ουσιαστικά. 3 ιντερνετικά χρόνια δεν ειναι και πολλά για να μάθεις το ακριβές ποιόν του άλλου.
Στο προκείμενο.
Αρχίσατε να βάζετε συγκρίσεις με κλέφτες, τσαντάκιες κλπ. Μα είναι δυνατόν; Την έννοια "διαβαθμιση", το οτι απο το Α ως το Ω μεσολαβούν 22 γράμματα δεν την κατανοείτε; Πως μπορείς να εξισώσεις την - όποια - αντιμετώπιση στη μαλακία ενός πιτσιρικά στο δρόμο, με την κλοπή που είναι καταφανώς ποινικό αδίκημα.
(παρακαλώ μην ακούσω οτι και η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι γιατί αφ' ενός τα 20'' που κράτησε η όλη φάση ειναι σταγονίδιο στον Ωκεανό της κυκλοφοριακά συμφορημένης πόλης, αφ' ετέρου χρόνια και χρόνια που κλείνουν δρόμοι, εθνικές οδοί κλπ απο τον καθένα, δεν ειδα να πηγαίνει καποιος φυλακή, οπότε)
Η διαφορά τελικα που έχω με τους περισσότερους απο εδω (το δυστυχώς Μήτσο πήγαινε σ' εμένα και, όχι, δεν περασα καθόλου στο ντουκου αυτο που έγραψες), δεν είναι τόσο απόψεων όσο θεώρησης των πραγμάτων.
Διότι κανένας ίσως δεν πρόσεξε οτι πουθενά δε σχολίασα αυτή καθεαυτή τη πράξη του πιτσιρικά, αν ήταν μαλακία ή όχι. Δε θεωρώ οτι πρέπει να αναλωνόμαστε στα αυτονόητα, σαφώς και ήταν μαλακία. Η διαφορά μας ειναι οτι πριν μπω και γράψω και υπερθεματίσω να τον δείρουμε, καψουμε, βράσουμε, ανασκολωπισουμε κλπ, περίμενα. Ομολογώ ξεκάθαρα οτι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ίδια με των περισσοτέρων. Αλλά... το σκέφτηκα λίγο. Κι εκεί μπήκε ο παράγοντας "ε, και;"
Ε, και τι έγινε δλδ; Σαφώς κι έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς αλλά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό (αυτές οι υπερβολές που γράφτηκαν περι νοσοκομειακών και εγγύων γυναικών ειναι αστείες - σε μια πολή κολλημένη σε διαρκές κυκλοφοριακό έμφραγμα με χιλιαδες ΙΧ και διπλό παρκαρισμα ο πιτσιρικάς μας έφταιξε; ).
Αφ' ετέρου τέτοιες ανάλογες ή αντίστοιχες παπαριές έχουμε κάνει αν όχι όλοι, οι περισσότεροι όντας παιδιά. Αν δεν τις θυμάστε, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.
Διότι Γιώργο (τρουπερ) τα παιδαγωγικά βιβλία γράφουν πολλά περισσότερα πράγματα απο την απλοϊκή και λαϊκευμένη θεώρηση του "στοργή και προδέρμ", τουλάχιστον τα βιβλία που γράφτηκαν απο την εποχή του breakthrough στο μεγάλωμα των παιδιών που έκανε ο Dr Benjamin Spock. Προτείνουν πως τέτοια θέματα να αντιμετωπιστούν, όχι με την έυκολη αλλα βραχυπρόθεσμη λύση του ξύλου (όπου ο μονος αρμόδιος και πάλι ειναι ο γονιός κι όχι ο πρώτος τυχόντας στο δρόμο), αλλά με ουσιαστική παρέμβαση και παρακίνηση του παιδιού προς άλλα ενδιαφέροντα, χωρίς σε καμία περίπτωση να αφαιρέσεις την παιδικότητα, την αφέλεια/αμέλεια και τον αυθορμητισμό της ηλικίας. Ανθρώπους μεγαλώνουμε όχι ευνουχισμένα κουτάβια...
Αλλά στην Ελλάδα πάντα κοιτάμε την εύκολη λύση, ποτέ δε προσεγγίζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα.
Και το πρόβλημα στο συγκεκριμένο βιντεάκι δεν ειναι η πλάκα που έκανε ο πιτσιρικάς, ούτε οτι γέλαγαν οι φίλοι του, τα έχουμε κάνει όλοι αυτά επαναλαμβάνω. Το πρόβλημα ειναι οτι τα ενδιαφέροντα αυτου του παιδιου - ενδεχομένως πάντα μια και δεν τον γνωρίζουμε - περιορίζονται σε αντίστοιχες φάσεις/πλάκες με παπιά με ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ οδηγικής παιδείας (κράνος κλπ). Αυτή δε θα έρθει, όσες μπουφλες και να πέσουν απο όποιον παλληκαρά, διαδικτυακό ή μη. Αυτή θα έρθει μονο αν αντιμετωπίσεις στην πηγή το πρόβλημα και η πηγή είναι οι γονείς. Οπότε, αυτή η γενιά ειναι ήδη ξοφλημένη, ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα νεογέννητα και τα αγέννητα. Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει "δώσε σε εναν πεινασμένο ενα ψάρι και θα χορτάσει σήμερα, μάθε τον να ψαρεύει και δε θα ξαναπεινάσει"
Σαν τελευταίο σχόλιο, να πω οτι σχεδόν όλοι όσοι ευχαρίστως θα δίνατε ενα χεράκι ξύλο στον πιτσιρικά έχετε ενα κοινό γνώρισμα: Δεν είστε γονείς ακόμα. Οταν γίνετε, θα δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά.
Τέλος, εάν θεωρείτε τέτοια φαινόμενα ενδεικτικά του καιρού μας και παρακμής της κοινωνίας μας κλπ κλπ σας προτείνω τρία βιβλία γραμμένα στο διάστημα 1900 - 1950 που εντρυφουν στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων με αλλο ματι - σίγουρα όχι κριτικό και στείρο.
α) Ο Πόλεμος των Κουμπιών - Λουίς Περγκώ (την κανονική όχι την παιδική έκδοση - Ερατώ)
β) Τα Ξύλινα Σπαθιά - Παντελής Καλιότσος
γ) Eroica - Κοσμάς Πολίτης
Να είστε όλοι καλά (και με συγχωρείτε για το μακροσκελές)
![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε ανθρωπε του θεου δεν εγραφες αυτο το μακριναριαπο την αρχη να μην ακουγες και οτι ακουσες?
Δεν συμφωνω σε ολα διοτι οι τα ρητα ειναι ρητα και τα βιβλια ειναι βιβλια...πες στον πιτσιρικα (τον συγκεκριμενο) το "δώσε σε εναν πεινασμένο ενα ψάρι και θα χορτάσει σήμερα, μάθε τον να ψαρεύει και δε θα ξαναπεινάσει" και θα το δεις το κωλοδαχτυλο,δωσε του ενα βιβλιο να διαβασει και θα στο φερει στο κεφαλι!Και μη μου πεις *δεν το ξερεις* γιατι οχι η πραξη του αλλα η αδιαφορια και η συμπεριφορα του για τους συνανθρωπους του αυτο δειχνει...Το ΟΛΟ θεμα ειναι στον γονεα που δεν του εμαθε καποια πραγματα αλλα και αυτο δεν ειναι *στανταρ*.Ξερω περιπτωσεις που οι γονεις να προσπαθουν να κανουν τα παντα μια ζωη για το παιδι τους και αυτο κουκια σπερνει!Ειναι και ο χαρακτηρας καμμια φορα..*οπου δεν πηπτει λογος πηπτει ραβδος* (να πω και εγω το δικο μου!)![]()
Δυστηχως εχουμε καταντησει αυτη την κοινωνια που ζουμε *κωλοκοινωνια* μονο και μονο με την αδιαφορια μας και κυριως με την *απραξια* μας...Ολα καλα στα χαρτια αλλα στην πραξη ειναι το θεμα....Τεσπα και πολυ ασχοληθηκαμε με τον χοντρουλη.....
![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
και ενα σχολιο που εκανε καποιος στο συγκεκριμενο βιντεο στο youtube.....
a re lazaridi malakismeno,tis ksexases tis ksilies pou ixes arpaksi mou fenete k psaxnis kiales...
χμμμμ
Θα το στρωσω που θα παει..
απλα ενα ακομα μαλακισμενο που κανει ''φιγουρα'' και δηθεν ''χαβαλε''....σε τετοιες περιπτωσεις δεν πιστευω ουτε με το ξυλο βγαζεις ακρη (γιατι σιγουρα εχει φαει αρκετο και θα φαει και αλλο).....οπως βεβαια και με την ''διαπεδαγωγηση'' που θα σε γραψει στα @@ του....καποια στιγμη που θα την παθει (και αυτο ειναι μαθηματικα σιγουρο) ισως να βαλει και λιγο μυαλο....αν καταφερει να την γλυτωσει βεβαια....
![]()
![]()
Κατ' αρχήν προς τρουπερ αλλα και όσους νομίζουν οτι απλά γράφω "αντιδραστικά" έτσι για να γράφω, σας πληροφορώ οτι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, δικαιολογείται απο το γεγονός οτι δε γνωριζόμαστε ουσιαστικά. 3 ιντερνετικά χρόνια δεν ειναι και πολλά για να μάθεις το ακριβές ποιόν του άλλου.
Στο προκείμενο.
Αρχίσατε να βάζετε συγκρίσεις με κλέφτες, τσαντάκιες κλπ. Μα είναι δυνατόν; Την έννοια "διαβαθμιση", το οτι απο το Α ως το Ω μεσολαβούν 22 γράμματα δεν την κατανοείτε; Πως μπορείς να εξισώσεις την - όποια - αντιμετώπιση στη μαλακία ενός πιτσιρικά στο δρόμο, με την κλοπή που είναι καταφανώς ποινικό αδίκημα.
(παρακαλώ μην ακούσω οτι και η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι γιατί αφ' ενός τα 20'' που κράτησε η όλη φάση ειναι σταγονίδιο στον Ωκεανό της κυκλοφοριακά συμφορημένης πόλης, αφ' ετέρου χρόνια και χρόνια που κλείνουν δρόμοι, εθνικές οδοί κλπ απο τον καθένα, δεν ειδα να πηγαίνει καποιος φυλακή, οπότε)
Η διαφορά τελικα που έχω με τους περισσότερους απο εδω (το δυστυχώς Μήτσο πήγαινε σ' εμένα και, όχι, δεν περασα καθόλου στο ντουκου αυτο που έγραψες), δεν είναι τόσο απόψεων όσο θεώρησης των πραγμάτων.
Διότι κανένας ίσως δεν πρόσεξε οτι πουθενά δε σχολίασα αυτή καθεαυτή τη πράξη του πιτσιρικά, αν ήταν μαλακία ή όχι. Δε θεωρώ οτι πρέπει να αναλωνόμαστε στα αυτονόητα, σαφώς και ήταν μαλακία. Η διαφορά μας ειναι οτι πριν μπω και γράψω και υπερθεματίσω να τον δείρουμε, καψουμε, βράσουμε, ανασκολωπισουμε κλπ, περίμενα. Ομολογώ ξεκάθαρα οτι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ίδια με των περισσοτέρων. Αλλά... το σκέφτηκα λίγο. Κι εκεί μπήκε ο παράγοντας "ε, και;"
Ε, και τι έγινε δλδ; Σαφώς κι έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς αλλά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό (αυτές οι υπερβολές που γράφτηκαν περι νοσοκομειακών και εγγύων γυναικών ειναι αστείες - σε μια πολή κολλημένη σε διαρκές κυκλοφοριακό έμφραγμα με χιλιαδες ΙΧ και διπλό παρκαρισμα ο πιτσιρικάς μας έφταιξε; ).
Αφ' ετέρου τέτοιες ανάλογες ή αντίστοιχες παπαριές έχουμε κάνει αν όχι όλοι, οι περισσότεροι όντας παιδιά. Αν δεν τις θυμάστε, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.
Διότι Γιώργο (τρουπερ) τα παιδαγωγικά βιβλία γράφουν πολλά περισσότερα πράγματα απο την απλοϊκή και λαϊκευμένη θεώρηση του "στοργή και προδέρμ", τουλάχιστον τα βιβλία που γράφτηκαν απο την εποχή του breakthrough στο μεγάλωμα των παιδιών που έκανε ο Dr Benjamin Spock. Προτείνουν πως τέτοια θέματα να αντιμετωπιστούν, όχι με την έυκολη αλλα βραχυπρόθεσμη λύση του ξύλου (όπου ο μονος αρμόδιος και πάλι ειναι ο γονιός κι όχι ο πρώτος τυχόντας στο δρόμο), αλλά με ουσιαστική παρέμβαση και παρακίνηση του παιδιού προς άλλα ενδιαφέροντα, χωρίς σε καμία περίπτωση να αφαιρέσεις την παιδικότητα, την αφέλεια/αμέλεια και τον αυθορμητισμό της ηλικίας. Ανθρώπους μεγαλώνουμε όχι ευνουχισμένα κουτάβια...
Αλλά στην Ελλάδα πάντα κοιτάμε την εύκολη λύση, ποτέ δε προσεγγίζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα.
Και το πρόβλημα στο συγκεκριμένο βιντεάκι δεν ειναι η πλάκα που έκανε ο πιτσιρικάς, ούτε οτι γέλαγαν οι φίλοι του, τα έχουμε κάνει όλοι αυτά επαναλαμβάνω. Το πρόβλημα ειναι οτι τα ενδιαφέροντα αυτου του παιδιου - ενδεχομένως πάντα μια και δεν τον γνωρίζουμε - περιορίζονται σε αντίστοιχες φάσεις/πλάκες με παπιά με ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ οδηγικής παιδείας (κράνος κλπ). Αυτή δε θα έρθει, όσες μπουφλες και να πέσουν απο όποιον παλληκαρά, διαδικτυακό ή μη. Αυτή θα έρθει μονο αν αντιμετωπίσεις στην πηγή το πρόβλημα και η πηγή είναι οι γονείς. Οπότε, αυτή η γενιά ειναι ήδη ξοφλημένη, ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα νεογέννητα και τα αγέννητα. Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει "δώσε σε εναν πεινασμένο ενα ψάρι και θα χορτάσει σήμερα, μάθε τον να ψαρεύει και δε θα ξαναπεινάσει"
Σαν τελευταίο σχόλιο, να πω οτι σχεδόν όλοι όσοι ευχαρίστως θα δίνατε ενα χεράκι ξύλο στον πιτσιρικά έχετε ενα κοινό γνώρισμα: Δεν είστε γονείς ακόμα. Οταν γίνετε, θα δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά.
Τέλος, εάν θεωρείτε τέτοια φαινόμενα ενδεικτικά του καιρού μας και παρακμής της κοινωνίας μας κλπ κλπ σας προτείνω τρία βιβλία γραμμένα στο διάστημα 1900 - 1950 που εντρυφουν στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων με αλλο ματι - σίγουρα όχι κριτικό και στείρο.
α) Ο Πόλεμος των Κουμπιών - Λουίς Περγκώ (την κανονική όχι την παιδική έκδοση - Ερατώ)
Να είστε όλοι καλά (και με συγχωρείτε για το μακροσκελές)
![]()
![]()
![]()
+100000000000000000000000![]()
![]()
![]()
Αν ημουνα με το Xmax επειδη ακριβως θα με θεωρουσε ''σκουτερα'' και θ' απαξιουσε ν' ασχοληθει μπορει να ελεγα μια βρισια και να εφευγα. Αν ημουνα με το Fazer θα σταματαγα διπλα του [ουτως η αλλως την ειχε κλεισει τη λωριδα] και θα του ελεγα μερικα πραγματα και που κατεληξαν καποιοι φιλοι μου. Μπορει απο το ενα αυτι να μπαινανε κι απ' το αλλο να βγαινανε. Εκεινη ομως τι στιγμη θα με ακουγε. Θα επεστρεφα μετα απο λιγο κι αν συνεχιζε θα καλουσα τα στρουμφακια. Μια καλη ευκαιρια να πεσει το παιδι στα μαλακα πριν τον κανει κανενας τοπι στο ξυλο και να δικαιολογησουν και τα γαλαζια παιδια τους μισθους τους.
Εχω δυο ερωτησεις για ολους εσας που ειπατε για μπουνιδια...
α. Αυτος ειναι ενας 15χρονος μαλακας, εσεις οι ενηλικοι που θα πατε να τον χτυπησετε τι σας κανει αυτο;
β. Ειναι προφανες οτι αυτος κι η παρεα του ειναι εκει γιατι γουσταρουν το νταβαντουρι. Οταν λοιπον θα κατεβαινατε ως αλλοι ''Μπανανα Τζο'' που ξερετε οτι δε θα επενεβαινε κι η παρεα του;
Cpt. Haddock.
μ' αρεσει η θεση που πηρες και χαιρομαι που καποιος ξερει ποιος ειναι ο Περγκώ. Απο εκει και περα σχετικα με το ''ε και'' που εγραψες. Εγω δε θα σου πω για εγκυες αμεσες αναγκες. Αλλα αν ησουν εσυ πισω του στο αυτοκινητακι και φανταζομαι δεν εισαι κροισος αλλα απλως ανθρωπος οπως κι εγω. Και ολη την ημερα δινεις μαχη τοσο για τα προς το ζην, οσο και για να προστατεψεις τον εαυτο σου απ' ολα αυτα που σε κανουν ν' αναρωτιεσαι αν υπαρχουν ακομη καλες ψυχες γυρω μας. Και εκεινη την ωρα με το stress, τις εγνοιες και τις αγωνιες σου ειτε γυριζεις απο διασκεδαση, ειτε πας σε καποια ταβερνα, ειτε σπιτι σου να ξεκουραστεις. Και βρισκεσαι αποδεκτης αυτου του σκηνικου και της απαραδεκτης κι απαξιωτικης συμπεριφορας απο το χωρις εγνοιες [φαινοτυπικα τουλαχιστον] 15χρονο. Θα πεις ''ε και'' και θα περιμενεις να προχωρησει λιγο για να κανεις ελιγμο και να φυγεις, η θ' αρχισεις να χανεις την υπομονη σου, γιατι εκεινη τη στιγμη θελεις να φυγεις απο εκει; Εισαι σιγουρος οτι θ' ανεχτεις την καζουρα μεχρι τελους, η θα ξεσπασεις και δε σου μιλαω για ξυλο, αλλα για οποιαδηποτε εκφραση του εγω σου τη δεδομενη στιγμη;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Πολυ καλα βιβλία αυτα που πρότινε Ο Καπτεν![]()
Άδραξε τη μέρα...
τελικα εχετε δικιο,,,αυτο που θα επρεπε να γινει ειναι :
Μ= Μηχανοβιος απο ΜΟΤΟ.
π= παιδι που κανει την μ@λ@κ@ια
εχεις τα νευρα σου, θες να πας σπιτι απο ολη μερα δουλεια και πας με την μηχανη διπλα του , και ξεκινα ο ακολουθος διαλογος...
μ - φιλε μου ξερεις οτι αυτο που κανεις ειναι λαθος;; θα σε παρακαλεσω να σταματησεις αμεσως
π - ασε μας ρε φιλε
μ- σε παρακαλω μην μιλας ετσι...βλεπεις σου μιλαω ομορφα, εξαλου ...εισαι απλα παιδι.
π- και τι θες τωρα;;
μ- κανε σε παρακαλω στην ακρη να αναψεις το τσιγαρο γιατι εχεις κλεισει την κυκλοφορια
αγαπητε...
π- θα περιμενεις να το αναψω εδω ρε καραγκιοζη.
μ- καραγκιοζη;;;αχ πως φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει καθολου Περγκω![]()
π- περιμενε, καπου τον ξερω αυτον....δεξι μπακ στην Αστον Βιλλα δεν ειναι;;;
μ- αχ η νεολαια....λοιπον φιλτατε να πας να διαβασεις να γινεις ανθρωπος στην κοινωνια
π- τραβα γαμ@@@ ρε βλακα, τις ιδιες μαλ@@@ μου λεει και η μανα μου και την γραφω
μ- δεν μιλας καλα αγαπητε...να ακους την μανα σου , να διαβαζεις, να πλενεις τα δοντια σου και
να εισαι χρησιμος ανθρωπος στην κοινωνια....επισης θελω να πηγαινεις καθε κυριακη στην
εκκλησια και να εξομολογησαι συχνα......
π- καλα μεγαλε δεν την παλευεις καθολου...:rotflmao: φευγω μονο και μονο για να μην βλεπω
την βλακοφατσα σου.....:rotflmao:
ΟΠΟΤΕ...ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ......
Ο καγκουρας εκανε στην ακρη .....
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, τα βιβλία τα πρότεινα να τα διαβάσετε εσείς κι όχι ο πιτσιρικάς![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ουτε η μανα του? αυστηρα για εμας ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, τα βιβλία τα πρότεινα να τα διαβάσετε εσείς κι όχι ο πιτσιρικάς![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΓΩ, ΣΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
Ε Γ Ω ! ! ! ! ! !
Και να ξερεις Μπαμπινο, ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!
Επισης βαριεμαι να σχολιασω και τις υπολοιπες μαλακιες που ακουσα, απλά στις προκλησεις δεν κρατιεμαι!
μάλιστα....κ να σου πώ, στα δικαστήρια τι θα έλεγες?
Αυτο να το εχεις κατα νου οπως το ειπες! Κανεις για κανενα!![]()
Η ιδια διαβαθμιση ισχύει και στις μαλακιες που καναμε εγω,εσυ και ολοι μας! Αναλογα τι ειχαμε διδαχθει και πως ειχαμε διαπαιδαγωγηθει, πρατταμε!
Οσο για την κλοπη, παλι θεμα διαπαιδαγωγησης δεν ειναι? Γιατι αναγκη ειναι σπανια!
(παρακαλώ μην ακούσω οτι και η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι γιατί αφ' ενός τα 20'' που κράτησε η όλη φάση ειναι σταγονίδιο στον Ωκεανό της κυκλοφοριακά συμφορημένης πόλης, αφ' ετέρου χρόνια και χρόνια που κλείνουν δρόμοι, εθνικές οδοί κλπ απο τον καθένα, δεν ειδα να πηγαίνει καποιος φυλακή, οπότε...
Στο πρωτο σκελος εχεις ενα δικιο, γιατι και τους μπατσους οταν ρυθμιζουν τη κυκλοφορια και τα κανουν π00τανα δε τους πλακωνουμε αλλα...![]()
Στο 2ο ομως, δλδ εχει καποιο αιτημα ο πιτσιρικας, να καταλαβω? Αλλωστε δεν ειπαμε να παει μεσα, φαπες ειπαμε να φαει!![]()
Κι ομως, οσων αφορα εμενα (αν και ηθελα να στο γραψω ως επιλογο) κατα βαση δεν διαφωνουμε! Διαφερουμε στον "τροπο"! Και στην υπομονη που εχω και εχεις! Απλα, τα περισσοτερα ξεκινανε απο αυτα που οταν ξεκινας μια κουβεντα γραφεις! Ισως να ειναι εσκεμενο, ο τροπος σου δλδ να μας κανεις να προβληματιστουμε! Δεν τον βρισκω ομως σωστο και στην τελικη, μπορει να εχω προβληματιστει πριν και να εχω καταληξει στο συμπερασμα το οποιο γραφω ευθυς εξ αρχης! Το χεις το μικροβιο να "τσιτωνεις" τα πραγματα αλλα... σ αγαπαμε κι ετσι!![]()
(αν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω γιατι εγω ειμαι κι αγραμματος) :smilea:
Ίσως επισης να διαφερουμε κατα πολυ και σε οσα μας εχουν τυχει-συμβει! "Ποιοτικά" και ποσοτικά, χωρις βεβαια να μειωνω κανεναν!
Δλδ, οταν επί της Αγ. Μελετιου, Δευτερα απογευμα, ειναι σταματημενος μλκς με αμαξι και μιλαει στο κινητο, και τις 2 (Θεος να τις κανει) λωριδες, τις εχει κανει μια...και η ουρα φτανει μεχρι τη Λιοσίων, εσυ οταν με τη μοτό καταφερεις σαφως ευκολοτερα να περασεις και να βγεις στο φαναρι, θα πεις περνοντας απο διπλα του: "ε, και"?
Οχι ρε Ηλια! Εγω σταματησα, ευγενικα του ειπα αν ειδε την ουρα που εχει σχηματισει, δεν με αντιμετωπισε καθολου ευγενικα και η συνεχεια... παντως ξεκουμπίστηκε! Δεν εκανα καλό σε καποιους που δεν ηξεραν τι συμβαινει 300 μετρα πιο πανω? Ή μηπως δε θα ειχαν κερδισει 10 λεπτα πορειας? Για δες το...
Αν τωρα με θεωρεις το μλκ της υποθεσης, τι να πω...
Ειπαμε, ισχυουν και εκει οι διαβαθμισεις! Οπως επισης, να μη μπω σε λεπτομερειες, τις δικες μου μλκιες τις θυμαμαι! Φροντισαν οι γονεις μου να τις θυμαμαι και να μη τις επαναλαμβανω! Και μη παει ο νους σου οτι εχω φαει ξυλο! ΜΙΑ και ΜΟΝΗ φορα εφαγα χαστουκι, κι αυτο γιατι ειχα εξοργισει παρα πολυ τον πατερα μου!
Το τσογλανακι του βιντεο, ο μονος λογος να τη θυμαται θα ειναι η πλακα που εσπασε με τους φιλους του και τπτ παραπερα!
Εχεις την εντυπωση οτι αν ενας αγνωστος (και οχι ο πατερας του) του ριξει 2 ξεγυρισμενες, θα το ξανακανει? Αν ναι, και αν αυτη η φορα του βιντεο δεν ηταν η πρωτη, τοτε δεν ειναι μαλακας αλλα αρρωστος και επειδη ειναι και χεστης, φωναξε και τους 50 φιλους του για support μπας και τις γλιτωσει αυτη τη φορα!
Μη μου πεις οτι ισως να τις εχει φαει λοιπον αντι να του δωσουν βιβλιο να διαβασει και γι αυτο απο αντιδραση το ξανακανε γιατι τοτε ειπαμε...ειναι αρρωστος οποτε ή ας τον πανε να γινει καλα ή να μη βρισκετε μπροστα μου να μου πρηζει τ@@δια!
Ναι, μαζι σου! Ομως, αφου για τον χψ λογο, δεν τα καταφεραν οι γονεις του, εγω τι μπορω να κανω μεσα σε 2 λεπτα?
Και να σου πω και το αλλο? Ποσοι απο εμας τα εχουμε διαβασει ή εστω τα εχουμε υπ οψην μας αυτα τα βιβλια? Αγραμματος και ο πατερας μου βλεπεις και δε μου τα διαβαζε-δωριζε! Κατι καταφερε παρ ολα αυτα!
Και παλι μαζι σου αλλα ΕΓΩ τί να κανω?
Ολοι?
Εγω θα προσπαθησω να βρω το χρονο για καποιο απο αυτα!
![]()
ισως να ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλά τα ξέχασα μάλλον!![]()
![]()