αν τον ειχατε γιο δε θα τον ειχατε ταραξει στις φαπες ?!?!?
![]()
![]()
αν τον ειχατε γιο δε θα τον ειχατε ταραξει στις φαπες ?!?!?
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
έπρεπε να κατέβει ο πισινός και ο λεωφορειατζής να τον πλακώσουν στο ξύλο και αυτόν και την παρέα του.....
Γιατί δεν μου τυχαίνει ένα τέτοιο μια φόρα...έστω μια φορά ρε θεέ...να πάρει τα δόντια του στη χούφτα το καμένο:a37: :a57:
Τι ψευτομαγκας ρε π**στη μου... αλλα οσο υπαρχουν ΖΩΑ που θα τον παροτρινουν και θα τον λενε μαγκα....
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
![]()
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015: :a015:
είσαι μεγάλος μάγκας ούγκα μπούγκα.. ααργκ.. ένα λεπτό, μου έσβησε.. βάζεις πρώτη και τον βάζεις από κάτω.. οοοπθ.. μου ξέφυγε.. μισό να καλέσω την ασφαλιστική μου.. :rotflmao:
Σταμάτα.. κάνω ακόμα χειρότερες σκέψεις :rotflmao:
Κοιτα ρε το μαλακισμενο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε Βαυαρε...μη με τυχεις καμμια φορα στη δουλεια σου φοβαμαι!
![]()
![]()
Ρε παίδες, σοβαρά τώρα... Να ρωτήσω.
Οταν είσασταν παιδιά, γελάγατε καθόλου, κάνατε πλάκες με τους φίλους σας ή περνάγατε την ώρα σας διαβάζοντας Νιτσε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Captain αυτό δεν είναι πλάκα.. πολύ :a31: και λίγοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Ρε παίδες, σοβαρά τώρα... Να ρωτήσω.
Οταν είσασταν παιδιά, γελάγατε καθόλου, κάνατε πλάκες με τους φίλους σας ή περνάγατε την ώρα σας διαβάζοντας Νιτσε;![]()
είναι
άντε καλημέρα μας..
Δεν κάνατε τέτοια όταν είσασταν μικροί;Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Captain αυτό δεν είναι πλάκα.. πολύ :a31: και λίγοείναι
άντε καλημέρα μας..
Δεν ξεπεράσατε το "οριο της πλάκας" καμια φορά;
Δεν σαν την είπανε ποτέ άγρια για κατι που εσείς και οι φίλοι σας θεωρούσατε αστείο;
Τι διάολο, όλοι με γκουβερναντες μεγαλώσατε![]()
![]()
"Ολοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά, ελάχιστοι όμως το θυμουνται"
Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ, Ο Μικρός Πρίγκηπας
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά τι να πω, και δεν νομίζω ότι είμαι η εξαίρεση, με την ασφάλεια μου και άλλων δεν έπαιξα ποτέ.. τι να πω.. κάναμε διάφορα στην βάση, αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν κάναμε ποτέ.. και δεν είναι και κανένα δεκάχρονο αυτό στο video.. ολοκληρος μαντράχαλος είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν κάνατε τέτοια όταν είσασταν μικροί;
Δεν ξεπεράσατε το "οριο της πλάκας" καμια φορά;
Δεν σαν την είπανε ποτέ άγρια για κατι που εσείς και οι φίλοι σας θεωρούσατε αστείο;
Τι διάολο, όλοι με γκουβερναντες μεγαλώσατε![]()
![]()
"Ολοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά, ελάχιστοι όμως το θυμουνται"
Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ, Ο Μικρός Πρίγκηπας
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ή περνάγατε την ώρα σας διαβάζοντας Νιτσε;![]()
αυτος ο αρκουδομαγκας σου φαινετε να διαβαζει νιτσε οταν μεγαλωσει?![]()
(δεν λεει κατι αυτο, πλακα κανω)
παντως υπο την εννοια που το θετει και ο καπταιν συμφωνω.
παιδια ειναι
βεβαια και εναν τυπο που θα τον εδερνε θα τον καταλαβαινα απολυτα![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ολοι δικιο εχουν...
και το μ@λ@κισμενο που θελει να κανει την μ@λ@κια του και αυτος που θα κατεβει να τον πλακωσει...
του πρωτου δεν του εχει ποτε κανενας να κοψει τις μ@λ@κιες ή δεν εχει βρεθει ποτε καποιος να του δωσει ενα χερι ξυλο και ο δευτερος θελει να παει στην δουλεια του και δεν ξερει ποτε κανενας τι νευρα εχει εκεινη την ωρα...
siga re.....ti ekane to paidaki???
Ton skotona ,tou kleba portofoli ,ekleba kai tous filous tou ,an eixe kana kalo mixanaki ekei giro ...to kleba kai auto....................alla poli tixeros o magas