Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 144

Θέμα: ο μ@λ@κ@ς της γειτονιας σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μάλιστα....κ να σου πώ, στα δικαστήρια τι θα έλεγες?

Εδω ειναι η διαφορα μας Μπαμπίνο, αν τελικα πηγαιναμε!
    Σκεψου ποιαν εννοω!

Ασε που 99% δε θα φταναμε στα δικαστηρια, εξου και η εκφραση που ειπα για τον πατερα του!

Τελος ως προς εμενα και σενα! Ασ το, δε τραβας! Καταλαβα!

Έκανα edit γιατι δεν εβγαινε το νοημα που ηθελα! :smilea:

ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    And for once more the truth spoken has he ....

Σας θυμίζω ότι πριν λίγους μήνες υπήρχε ολόκληρο πλάνο να κατεβούμε στον Πόρο για να παραδώσουμε "γνώσεις" σε τέτοια παιδιά ...

η μήπως όχι ;;

(μήπως πηγαίναμε για καλαμπαλίκι η για να ρίξουμε φάπες ;;; )

Ακη, διαβασε τι εγραψα παραπανω στον Ηλια και ελπιζω να καταλαβεις!
    Άλλη κατασταση η μια και αλλη η αλλη! Κι ας εχουν ισως κοινους πρωταγωνιστες!
    Μη συγκρινεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Εδω ειναι η διαφορα μας Μπαμπίνο, αν τελικα πηγαιναμε!
    Σκεψου ποιαν εννοω!

Ασε που 99% δε θα φταναμε στα δικαστηρια, εξου και η εκφραση που ειπα για τον πατερα του!

Τελος ως προς εμενα και σενα! Ασ το, δε τραβας! Καταλαβα!

Έκανα edit γιατι δεν εβγαινε το νοημα που ηθελα! :smilea:
    οκ αφού κατάλαβες....

Δλδ, οταν επί της Αγ. Μελετιου, Δευτερα απογευμα, ειναι σταματημενος μλκς με αμαξι και μιλαει στο κινητο, και τις 2 (Θεος να τις κανει) λωριδες, τις εχει κανει μια...και η ουρα φτανει μεχρι τη Λιοσίων, εσυ οταν με τη μοτό καταφερεις σαφως ευκολοτερα να περασεις και να βγεις στο φαναρι, θα πεις περνοντας απο διπλα του: "ε, και"?
    Οχι ρε Ηλια! Εγω σταματησα, ευγενικα του ειπα αν ειδε την ουρα που εχει σχηματισει, δεν με αντιμετωπισε καθολου ευγενικα και η συνεχεια... παντως ξεκουμπίστηκε! Δεν εκανα καλό σε καποιους που δεν ηξεραν τι συμβαινει 300 μετρα πιο πανω? Ή μηπως δε θα ειχαν κερδισει 10 λεπτα πορειας? Για δες το...
    Αν τωρα με θεωρεις το μλκ της υποθεσης, τι να πω...
    Νομίζω οτι δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο περιπτώσεις Μήτσο...

Χαβαλές απ' τη μια, ανευθυνότητα απο την άλλη
    Μικρή ηλικία απ' τη μια, μεγάλη απ' την άλλη.

Ανόμοιες καταστάσεις, αλλες αντιδράσεις.

Κατα τα άλλα

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες οτι πετάω μια κουβέντα για να "τσιτώνω" τη συζήτηση. Δεν το κάνω όμως απο αντίδραση ούτε ειναι αυτοσκοπός αλλα γιατι "τσιτώνοντάς" την βγαίνει κάτι, ακουγονται και οι μεν και οι δε.

ο χρόνος λείπει σε όλους μας Δημήτρη....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αν και συμφωνώ με των Cpt στα περισσότερα από όσα γράφει.

πιστεύω ότι το συγκεκριμένο παλικάρι έχει ένα πρόβλημα αυτό εκτίμησης και προσπαθεί να αναδείξει το άτομο του κάνοντας πράξεις ας πούμε παραβατικες για να δήξει ότι ασκεί έλεγχο με κάποιο τρόπο σε κάτι ( στην συγκεκριμένη περίπτωση στην κυκλοφορία του δρόμου και στα νεύρα των οδηγών ).

Κάτι που θα μπορούσα να δικαιολογήσω εν μέρη

Στο κάτω κάτω ο μαγκακος που παρακολουθήσαμε δεν ευθύνεται 100% που πιστεύει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος ( η ο μοναδικός ) να αναδειχθεί στην μικρή κοινωνία τις παρέας του.

Αν κατά κακή μου τύχη ήμουν εγώ πίσω του θα βρισκόμουν σε πολύ μεγάλο δίλημμα.

Αν είχα μαζί και τους γιους μου τα πράγματα θα ήταν μπορώ να πω τραγικά για εμένα

Τι να κάνεις δηλαδή

Αν βγεις έξω και τον τσακίσεις στο ξύλο ( μπορεί να της φας κιόλας δηλαδή όλα παίζουν σε αυτές της περιπτώσεις ) είσαι χαμένος από χέρι τι θα πεις μετά στα παιδιά σου.

Παιδιά αυτός είναι ο σωστός τρόπος να λύνετε της διαφορές σας και ο μπαμπάς έτσι κάνει.
    Και όσο αναφορά τον μαγκάκι ένα χέρι ξύλο δεν νομίζω ότι θα τον βοηθούσε και πολύ να καταλάβει ότι η κοινωνία στηρίζετε σε αρχές που καλό είναι να της ακολουθούμε ( αφού βέβαια εσύ θα της έχεις καταπατήσει χτυπώντας τον)

Αν περιμένεις να βρεις τρόπο να προσπεράσεις πάλι χαμένος είσαι

Γιατί αυτομάτως θα δείξεις στα παιδιά σου ότι ο τρόπος που τα μαθαίνεις να ζουν δεν είναι και πολύ στέρεος και αν βρεθούν μπροστά σε κάτι παραβατικο θα πρέπει να υποκύψουν και να κάνουν ότι το αγνοούν γιατί αλλιώς δεν μπορούν να προχωρήσουν.
    Όσο για τον μαγκάκι θα είναι σαν να χειροκροτείς τον δρόμο που ακολουθεί παροτρύνοντας τον να συνεχίσει έτσι με μεγάλο κίνδυνο οι τωρινές πράξεις του να θεωρηθούν ξεπερασμένες σε λίγο καιρό αναγκάζοντας τον να προχωρήσει ίσος παραπάνω.

Πιστεύω ότι μάλλον η καλύτερη λύση θα ήταν να βάλεις 1η και να τρακάρεις το μηχανάκι του την στιγμή που κατέβηκε ( όχι να τον χτυπήσουμε κιόλας ) .

Αν και αρκετά χρονοβόρο και επίπονη ενέργεια το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο
    Γιατί και το αίσθημα του ισχυρού που έχει θα του χάλαγες και οι επιπτώσεις της ενέργειας του θα ήταν μακροχρόνιες (το κατά δύναμη) και θα έπρεπε να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το συμβάν στους κηδεμόνες του και θα σου έδινε την δυνατότητα να ενημερώσεις ο ίδιος τους κηδεμόνες του για το συμβάν.
    Ίσο για τα παιδιά σου μπορείς εύκολα να ισχυριστείς ότι ήταν μια σχεδόν αναμενόμενη κατάληξη γατί ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν λειτούργησε σύμφωνα με τους κανόνες οδήγησης και μπλα μπλα μπλα

ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????

Πήγε για τριήμερο στην Τήλο ....

Ακη, διαβασε τι εγραψα παραπανω στον Ηλια και ελπιζω να καταλαβεις!
    Άλλη κατασταση η μια και αλλη η αλλη! Κι ας εχουν ισως κοινους πρωταγωνιστες!
    Μη συγκρινεις!

το μόνο που αλλάζει είναι ότι στον Πόρο δεν θα προκαλούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση ο πιτσιρίκος με το μηχανάκι .... πάλι όμως ξεκράνωτος θα ήταν να κάνει "φιγούρα" και να κινδυνεύει και αυτός και άλλοι ...

αυτό που λέει η μειοψηφία εδώ μέσα είναι απλά ότι με τις φάπες πιό πολύ αντίδραση θα του βγάλεις ..... αν ο σκοπός είναι να "διαπαιδαγωγήσεις" τότε αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος...

απλά ρε παιδιά .... μέσα στις θεότρελες πόλεις που ζούμε ο καθένας πνίγεται και αντιδρά με το δικό του τρόπο ... στο τρελάδικο που ζούμε ο πιτσιρικάς θα κάνει την π@παριά του , εγώ θα κατέβω να τον βρίσω , θα μου αντιμιλήσει , θα τον δείρω και πάει λέγοντας ....

θα έχω κάνει τη ζωή μου η την δική του καλύτερη ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ....Cpt. Haddock.

μ' αρεσει η θεση που πηρες και χαιρομαι που καποιος ξερει ποιος ειναι ο Περγκώ. Απο εκει και περα σχετικα με το ''ε και'' που εγραψες. Εγω δε θα σου πω για εγκυες αμεσες αναγκες. Αλλα αν ησουν εσυ πισω του στο αυτοκινητακι και φανταζομαι δεν εισαι κροισος αλλα απλως ανθρωπος οπως κι εγω. Και ολη την ημερα δινεις μαχη τοσο για τα προς το ζην, οσο και για να προστατεψεις τον εαυτο σου απ' ολα αυτα που σε κανουν ν' αναρωτιεσαι αν υπαρχουν ακομη καλες ψυχες γυρω μας. Και εκεινη την ωρα με το stress, τις εγνοιες και τις αγωνιες σου ειτε γυριζεις απο διασκεδαση, ειτε πας σε καποια ταβερνα, ειτε σπιτι σου να ξεκουραστεις. Και βρισκεσαι αποδεκτης αυτου του σκηνικου και της απαραδεκτης κι απαξιωτικης συμπεριφορας απο το χωρις εγνοιες [φαινοτυπικα τουλαχιστον] 15χρονο. Θα πεις ''ε και'' και θα περιμενεις να προχωρησει λιγο για να κανεις ελιγμο και να φυγεις, η θ' αρχισεις να χανεις την υπομονη σου, γιατι εκεινη τη στιγμη θελεις να φυγεις απο εκει; Εισαι σιγουρος οτι θ' ανεχτεις την καζουρα μεχρι τελους, η θα ξεσπασεις και δε σου μιλαω για ξυλο, αλλα για οποιαδηποτε εκφραση του εγω σου τη δεδομενη στιγμη;

Θα προσπαθήσω, θα προσπαθήσω πολύ να είμαι ψύχραιμος. Δε γίνεται πάντα αλλά θα προσπαθήσω.

Ενα είναι σίγουρο, αν ήμουν πισω κατέβαινα και αντολαμβανόμουν το σκηνικό με τον πιτσιρικά να κάνει τη πλακα, θα έσκαγα στο γέλιο

Κι αυτό θα με έκανε καλύτερο άνθρωπο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες οτι πετάω μια κουβέντα για να "τσιτώνω" τη συζήτηση. Δεν το κάνω όμως απο αντίδραση ούτε ειναι αυτοσκοπός αλλα γιατι "τσιτώνοντάς" την βγαίνει κάτι, ακουγονται και οι μεν και οι δε.

Βρε κάτι βγαίνει απλα δεν εχουμε ολοι τη δικη σου υπομονη!

το μόνο που αλλάζει είναι ότι στον Πόρο δεν θα προκαλούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση ο πιτσιρίκος με το μηχανάκι .... πάλι όμως ξεκράνωτος θα ήταν να κάνει "φιγούρα" και να κινδυνεύει και αυτός και άλλοι ...

Ρε π@π@ρα!
    Εννοω άλλη η κατασταση να πας να κανεις ενα
    "σχολείο" καπου! Όχι αν θα ειχε 3 ή 53 αμαξια ουρα!

αυτό που λέει η μειοψηφία εδώ μέσα είναι απλά ότι με τις φάπες πιό πολύ αντίδραση θα του βγάλεις ..... αν ο σκοπός είναι να "διαπαιδαγωγήσεις" τότε αυτός είναι ο χειρότερος τρόπος...

ΡΕ, ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΕΜΕ!!!!!

Απλά ρε παιδιά .... μέσα στις θεότρελες πόλεις που ζούμε ο καθένας πνίγεται και αντιδρά με το δικό του τρόπο ... στο τρελάδικο που ζούμε ο πιτσιρικάς θα κάνει την π@παριά του , εγώ θα κατέβω να τον βρίσω , θα μου αντιμιλήσει , θα τον δείρω και πάει λέγοντας ....

θα έχω κάνει τη ζωή μου η την δική του καλύτερη ;;;

Όχι αλλα θα εχεις εκτονωσει τα νευρα σου, ειδικα αν δε γαμας και πολυ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σορυ δε κρατηθηκα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ας αφήσουμε λοιπον τα διαδικτυακά, ανέξοδα και άνευ ρίσκου μπουνίδια, μήπως και δούμε το θέμα σοβαρά...

Κατ' αρχήν προς τρουπερ αλλα και όσους νομίζουν οτι απλά γράφω "αντιδραστικά" έτσι για να γράφω, σας πληροφορώ οτι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, δικαιολογείται απο το γεγονός οτι δε γνωριζόμαστε ουσιαστικά. 3 ιντερνετικά χρόνια δεν ειναι και πολλά για να μάθεις το ακριβές ποιόν του άλλου.

αυτο σου το γυριζω αυτουσιο καπ10!!

Στο προκείμενο.

Αρχίσατε να βάζετε συγκρίσεις με κλέφτες, τσαντάκιες κλπ. Μα είναι δυνατόν; Την έννοια "διαβαθμιση", το οτι απο το Α ως το Ω μεσολαβούν 22 γράμματα δεν την κατανοείτε; Πως μπορείς να εξισώσεις την - όποια - αντιμετώπιση στη μαλακία ενός πιτσιρικά στο δρόμο, με την κλοπή που είναι καταφανώς ποινικό αδίκημα.
    (παρακαλώ μην ακούσω οτι και η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι γιατί αφ' ενός τα 20'' που κράτησε η όλη φάση ειναι σταγονίδιο στον Ωκεανό της κυκλοφοριακά συμφορημένης πόλης, αφ' ετέρου χρόνια και χρόνια που κλείνουν δρόμοι, εθνικές οδοί κλπ απο τον καθένα, δεν ειδα να πηγαίνει καποιος φυλακή, οπότε )
    ηλια φαιδρο επιχηρημα.ξαναπροσπαθησε!!!

Η διαφορά τελικα που έχω με τους περισσότερους απο εδω (το δυστυχώς Μήτσο πήγαινε σ' εμένα και, όχι, δεν περασα καθόλου στο ντουκου αυτο που έγραψες), δεν είναι τόσο απόψεων όσο θεώρησης των πραγμάτων. οσο εσυ θα θεωρεις σκεπτομενος περιμενοντας ποτε θα καπνισει του πιτσιρικα να κανει στην ακρη ασε κανεναν αλλο να δρασει μπας και προχωρησεις γιατι αλλιως σε βλεπω με μουσια σαν τον μαθουσαλιξ στοχαζοντας να περναει η ζωη σου στο κουτι

Διότι κανένας ίσως δεν πρόσεξε οτι πουθενά δε σχολίασα αυτή καθεαυτή τη πράξη του πιτσιρικά, αν ήταν μαλακία ή όχι. Δε θεωρώ οτι πρέπει να αναλωνόμαστε στα αυτονόητα, σαφώς και ήταν μαλακία. Η διαφορά μας ειναι οτι πριν μπω και γράψω και υπερθεματίσω να τον δείρουμε, καψουμε, βράσουμε, ανασκολωπισουμε κλπ, περίμενα. Ομολογώ ξεκάθαρα οτι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ίδια με των περισσοτέρων. Αλλά... το σκέφτηκα λίγο. Κι εκεί μπήκε ο παράγοντας "ε, και;"

αυτο κανεις ρε επι μονιμου βασεως.γραφεις με τετοιον τροπο που να εχεις παντα μια εξοδο διαφυγης οταν πλεον βλεπεις οτι το πραμα δε σου βγαινει.αυτο ειναι και το πιο εκνευριστικο οταν γραφεις εριζοντας!!!

Ε, και τι έγινε δλδ; Σαφώς κι έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς αλλά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό (αυτές οι υπερβολές που γράφτηκαν περι νοσοκομειακών και εγγύων γυναικών ειναι αστείες - σε μια πολή κολλημένη σε διαρκές κυκλοφοριακό έμφραγμα με χιλιαδες ΙΧ και διπλό παρκαρισμα ο πιτσιρικάς μας έφταιξε; ).
    Αφ' ετέρου τέτοιες ανάλογες ή αντίστοιχες παπαριές έχουμε κάνει αν όχι όλοι, οι περισσότεροι όντας παιδιά. Αν δεν τις θυμάστε, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.
    ε και ???ρε ηλια εισαι σοβαρος???σου πηρανε την εξατμιση...ε και???θα βαλεις αλλη.σου παραβιασανε το σπιτι...ε και θα τα ξανακανεις τα χρηματα.σου παραβιαζουνε τη ψυχικη σου ηρεμια.ε και???εχεις καλο ψυχολογο(η καλα βιβλια που θα σου προσφερουνε αυτοιαση).ελα σε παρακαλω...αμα ειναι ε και...στασιμος θα μεινεις.ΔΡΑΣΕ ΚΑΠΩΣ!!!και επειδη μια χαρα κατεκρινες οσους βγηκανε απο τα ρουχα τους με τον εν λογω νεο,θα μας πεις τι προτεινεις εσυ???πως θα αντιδρουσες???θα γελαγες???μαλιστα και θα εκανες τον μπουλη καλυτερο ανθρωπο???η μηπως τελικα θες να μας πεις οτι η δικια σου αμυνα στην εξυπναδα του νεαρου ειναι το χαμογελο ενω η δικη μας αμυνα ειναι απο μπινελικια μεχρι χειροδικια???γιατι αν ειναι ετσι απλα αντιδρουμε διαφορετικα,αλλα κανεις απο τους 2 μας δεν χτυπαει το προβλημα στη ριζα του(δλδ το πως θα συμπεριφερθει ο πιτσιρικας και αυριο).αρα πες μου σε παρακαλω...που εισαι εσυ σωστος και εγω λαθος???

Διότι Γιώργο (τρουπερ) τα παιδαγωγικά βιβλία γράφουν πολλά περισσότερα πράγματα απο την απλοϊκή και λαϊκευμένη θεώρηση του "στοργή και προδέρμ", τουλάχιστον τα βιβλία που γράφτηκαν απο την εποχή του breakthrough στο μεγάλωμα των παιδιών που έκανε ο Dr Benjamin Spock. Προτείνουν πως τέτοια θέματα να αντιμετωπιστούν, όχι με την έυκολη αλλα βραχυπρόθεσμη λύση του ξύλου (όπου ο μονος αρμόδιος και πάλι ειναι ο γονιός κι όχι ο πρώτος τυχόντας στο δρόμο), αλλά με ουσιαστική παρέμβαση και παρακίνηση του παιδιού προς άλλα ενδιαφέροντα, χωρίς σε καμία περίπτωση να αφαιρέσεις την παιδικότητα, την αφέλεια/αμέλεια και τον αυθορμητισμό της ηλικίας. Ανθρώπους μεγαλώνουμε όχι ευνουχισμένα κουτάβια...σε προκαλω να παρακινησεις εναν κωλοπαιδαρα σε αλλα ενδιαφεροντα.σε παραπεμπω στο ποστακι του kalgeorge με τη κουβεντα αναμεσα σε μοτοσυκλετιστη και...παιδακι κανα 2 σελιδες πισω.γη καλει κααααααπτεεεεεεεν!!!!επισης θα ηθελα πολυ να μου υπενθημισεις το βιβλιο που εκανε πραξη τελικα τα αναμορφωτηρια.και αυτο παιδοψυχολογιας εργο ειναι.

Αλλά στην Ελλάδα πάντα κοιτάμε την εύκολη λύση, ποτέ δε προσεγγίζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα.
    Και το πρόβλημα στο συγκεκριμένο βιντεάκι δεν ειναι η πλάκα που έκανε ο πιτσιρικάς, ούτε οτι γέλαγαν οι φίλοι του, τα έχουμε κάνει όλοι αυτά επαναλαμβάνω. Το πρόβλημα ειναι οτι τα ενδιαφέροντα αυτου του παιδιου - ενδεχομένως πάντα μια και δεν τον γνωρίζουμε - περιορίζονται σε αντίστοιχες φάσεις/πλάκες με παπιά με ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ οδηγικής παιδείας (κράνος κλπ). Αυτή δε θα έρθει, όσες μπουφλες και να πέσουν απο όποιον παλληκαρά, διαδικτυακό ή μη. Αυτή θα έρθει μονο αν αντιμετωπίσεις στην πηγή το πρόβλημα και η πηγή είναι οι γονείς. Οπότε, αυτή η γενιά ειναι ήδη ξοφλημένη, ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα νεογέννητα και τα αγέννητα. Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει "δώσε σε εναν πεινασμένο ενα ψάρι και θα χορτάσει σήμερα, μάθε τον να ψαρεύει και δε θα ξαναπεινάσει"ΚΑΙΑΔΑΣ !!!κατι ξεραν οι σπαρτιατες τελικα

Σαν τελευταίο σχόλιο, να πω οτι σχεδόν όλοι όσοι ευχαρίστως θα δίνατε ενα χεράκι ξύλο στον πιτσιρικά έχετε ενα κοινό γνώρισμα: Δεν είστε γονείς ακόμα. Οταν γίνετε, θα δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά.φαντασου...παιδια αναθεματιζουν παιδι!!!θα επρεπε να σε προβληματισει αυτο

Τέλος, εάν θεωρείτε τέτοια φαινόμενα ενδεικτικά του καιρού μας και παρακμής της κοινωνίας μας κλπ κλπ σας προτείνω τρία βιβλία γραμμένα στο διάστημα 1900 - 1950 που εντρυφουν στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων με αλλο ματι - σίγουρα όχι κριτικό και στείρο.

α) Ο Πόλεμος των Κουμπιών - Λουίς Περγκώ (την κανονική όχι την παιδική έκδοση - Ερατώ)

β) Τα Ξύλινα Σπαθιά - Παντελής Καλιότσος

γ) Eroica - Κοσμάς Πολίτης

Να είστε όλοι καλά (και με συγχωρείτε για το μακροσκελές)

κουβεντα κανουμε και παντα κατι βγαινει απο αυτο οποτε δεν υπαρχει λογος να ζηταει κανεις συγγνωμη εκτος και αν ειχες σκοπο να προσβαλεις

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δε μπαίνω στην ουσία όσων έγραψες Γιώργο γιατι δεν έχει νοημα. Ειναι προφανές οτι βλεπουμε με τελείως άλλο τρόπο τα πράγματα, ας μεινει ο καθείς στην άποψή του.

Το μονο που θεωρώ τελείως άστοχο ώς και προσβλητικό είναι το παρακατω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο κανεις ρε επι μονιμου βασεως.γραφεις με τετοιον τροπο που να εχεις παντα μια εξοδο διαφυγης οταν πλεον βλεπεις οτι το πραμα δε σου βγαινει.αυτο ειναι και το πιο εκνευριστικο οταν γραφεις εριζοντας!!!
    Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις.

Ευχαριστώ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δε μπαίνω στην ουσία όσων έγραψες Γιώργο γιατι δεν έχει νοημα. Ειναι προφανές οτι βλεπουμε με τελείως άλλο τρόπο τα πράγματα, ας μεινει ο καθείς στην άποψή του.

Το μονο που θεωρώ τελείως άστοχο ώς και προσβλητικό είναι το παρακατω:

Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις.

Ευχαριστώ
    αν σε προσβαλει πραγματικα ΑΝΑΚΑΛΩ !!!! και σου ζητω και συγγνωμη μια και δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    τι έγινε εδώ ωρε μάγκες...?
    έφυγα 3 μέρες, αφήσετε ήσυχους τους κατόχους βεστρωμ και τα βάλατε με το πιτσιρικά...?

κατά βάση πάντως συμφωνώ με καπ10.
    (αλλά προηγουμένως θα του έριχνα και κανά δυό ψιλές...έτσι για να με προσέξει καλλίτερα όταν θα του μιλώ...είπατε κάτι για σύγκλιση απόψεων?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αν σε προσβαλει πραγματικα ΑΝΑΚΑΛΩ !!!! και σου ζητω και συγγνωμη μια και δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω.
    Παντως captain και εμενα μου δινεις την εντυπωση πολλες φορες οτι απαντας κατι μονο και μονο για να ειναι διαφορετικη η απαντηση σου απο των αλλων

ετσι για το γαμωτο δηλαδη...

οτι ενω ¨εξω¨ θα αντιδρουσες αλλιως σε οτιδηποτε, εδω οι απαντησεις σου ειανι οσο το δυνατον πιο ¨ριζοσπαστικες¨,

μπορει να κανω και ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ...απλα αυτο μου βγαινει.

εντελως φιλικα, ειλικρινα

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 16:21
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2012, 17:30
  3. Της βοηθειά σας παρακαλώ, για αγορά Τdm
    από mixalisX στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 17:56
  4. Απαντήσεις: 5