Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 144

Θέμα: ο μ@λ@κ@ς της γειτονιας σας!

Γιώργο (τρουπερ): λήξαν το ζήτημα

Γιώργο (kalgeorge): Κι όμως όχι, πάντα οι απόψεις μου ειναι ριζοσπαστικές και μακρια απο την "πεπατημενη"

Είτε γραπτά, είτε προφορικά.

Ασχέτως εάν στη ζωή μου (δουλειά κλπ) κάνω τους αναγκαίους συμβιβασμούς πολλές φορές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιώργο (τρουπερ): λήξαν το ζήτημα

Γιώργο (kalgeorge): Κι όμως όχι, πάντα οι απόψεις μου ειναι ριζοσπαστικές και μακρια απο την "πεπατημενη"

Είτε γραπτά, είτε προφορικά.

Ασχέτως εάν στη ζωή μου (δουλειά κλπ) κάνω τους αναγκαίους συμβιβασμούς πολλές φορές
    οκ μαν...εβερυθινγκ οκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και απο τη στιγμη που με προσβαλει,θιγει,ταλαιπωρει,προκαλει,αποδιδω τα ισα.παιζει με τη ψυχικη μου υγεια,παιζω με τη σωματικη του υγεια.sounds fare to me.

Εχω ενα φιλαρακι που χει διαβασει τη βιβλιοθηκη της αλεξανδριας.Ειναι η πιο ριζοσπαστικη ματια που χω συναντησει. Θα κατελειγε ακριβως σε αυτο: "παιζει με τη ψυχικη μου υγεια,παιζω με τη σωματικη του υγεια" με τις ιδιες λεξεις

Αυτο θελει καποιες εξηγησεις.

Ειναι ορθο; Οχι
    Ειναι ηθικο; Οχι
    Ειναι σωστο; Οχι
    Ειναι πρακτικο; Ναι , προς στιγμη γιατι μετα ακολουθουν οι παρεες ,οι γονεις ,οι μυνησεις, τα δικαστηρια, κι ολη η κουβεντα για την ορθη διαπαιδαγωγιση.

Αλλα αυτο το "προς στιγμη" αρκει.

Οπως ακριβως σε σφαζει η γατουλα οταν της παραζαλισες τον ερωτα.Φυση, ενστικτα, αλλα και σταση ,οχι θεση

Ενας ανθρωπος τα περνει γιατι δεν τον σεβεται ενα μαλακισμενο και τον ταλαιπωρει.Τον ενδιαφερει που ταλαιπωρουνται κι οι αλλοι αλλα δεν ειναι δικη του ευθηνη το τι κανουν οι αλλοι.Αυτος ευθηνεται για τη ζωη του .Εχει βαλει καποια ορια, κι αν καποιος του τα περασει ,δρα. Φυσικα δεχεται βλακιες απο τη δουλεια του ,απο τους φιλους του, απο την οικογενεια του, αλλα ειναι δικη του επιλογη για να μπορει να επιβιωνει.Ο πιτσιρικας δεν ειναι. Αλλο λοιπον το ενα αλλο το αλλο.

Ριχνει τις σφαλιαρες του χωρις καν να ειναι Θυμωμενος.Απλα ειναι ρυθμισμενος να εχει ορια και να φροντιζει να τα τηρει
    Υπαρχει κι αλλη μια πρακτικη πλευρα.Ο πιτσιρικας μαθαινει πως δεν εχει το κοσμο για τα @ρχιδι@ του, γιατι δεν τον εχει εκ των πραγματων κι αργα ή γρηγορα θα το μαθει σκληρα οχι με δυο φαπες... ... σκληροτερα. Κατ αυτη την ενοια εχει χρεος κανεις να τον πλακωσει

Ο χαρακτηρας του εχει ηδη διαμορφωθει απο τα 7 του.Συμφωνα με τους παιδοψυχολογους. Δεν υπαρχει σεβασμος μεσα του ακριβως οπως τον διδαξαν με τη ζωη τους οι γονεις του.Αν τον εχεις γειτονοπουλο, ή μαθητη κατι μπορεις να κανεις.Στη μεση του δρομου ομως ,τιποτα για αυτον.

Δεν δερνω... ακομα .Ειτε θα προσπερνουσα.Ειτε θα λεγα κανα δυο κουβεντες για να τον ταπεινωσω στους φιλους του.Κι οι λεξεις , βια ειναι. Το παιδι μου ποτε δε θα γινοταν ετσι ,εκτος κι αν εγω ημουν τελειωμενος. Αν ομως με αυτα τα μυαλα που χω τωρα ,το βλεπα να κανει τετοιες μαγκιες προφανως σε καποια γυναικα οδηγο, θα τον παταγα κατω.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Κατι τετοιοι ειναι που πρεπει να κανουν τη μ@λ@κι@ μια φορα μονο στα λαθος ατομα :a39:

να ριξω κι εγω μια ιδεα ,

αφου εγινε ΣΑΛΟΝΙΚΑ το σκηνικο ,

κατεβαινεις κατω & φωναζεις οτι ειναι ΓΑΥΡΟΙ που σκασανε για τσαμπουκα !!!!

χαλαρα θα εξαφανιζοντουσαν οι

μαγκες .............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. : αν ηταν εξαρχεια θα ελεγες οτι ειναι ασφαλιτες .........:rotflmao:
    load runner

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos er
    να ριξω κι εγω μια ιδεα ,

αφου εγινε ΣΑΛΟΝΙΚΑ το σκηνικο ,

κατεβαινεις κατω & φωναζεις οτι ειναι ΓΑΥΡΟΙ που σκασανε για τσαμπουκα !!!!

χαλαρα θα εξαφανιζοντουσαν οι

μαγκες .............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. : αν ηταν εξαρχεια θα ελεγες οτι ειναι ασφαλιτες .........:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σκηνικο : Κανε στην ακρη ρε ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ

σε πεντε λεπτα θα τον εχουν κανει τοπι στο ξυλο :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Αν μου συνέβαινε εμένα ή θα ξαφνιαζόμουν ή θα εκνευριζόμουν αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από ένα δευτερόλεπτο θα γέλασα και θα τον άφηνα να κάνει την πλάκα του να έχει να λέει κάτι

+1

παντως η ατακα " κατσε να ρυθμισω και τις βαλβιδες" ειναι κορυφαια! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Εχω ενα φιλαρακι που χει διαβασει τη βιβλιοθηκη της αλεξανδριας.Ειναι η πιο ριζοσπαστικη ματια που χω συναντησει. Θα κατελειγε ακριβως σε αυτο: "παιζει με τη ψυχικη μου υγεια,παιζω με τη σωματικη του υγεια" με τις ιδιες λεξεις

Αυτο θελει καποιες εξηγησεις.

Ειναι ορθο; Οχι
    Ειναι ηθικο; Οχι
    Ειναι σωστο; Οχι
    Ειναι πρακτικο; Ναι , προς στιγμη γιατι μετα ακολουθουν οι παρεες ,οι γονεις ,οι μυνησεις, τα δικαστηρια, κι ολη η κουβεντα για την ορθη διαπαιδαγωγιση.

Αλλα αυτο το "προς στιγμη" αρκει.

Οπως ακριβως σε σφαζει η γατουλα οταν της παραζαλισες τον ερωτα.Φυση, ενστικτα, αλλα και σταση ,οχι θεση

Ενας ανθρωπος τα περνει γιατι δεν τον σεβεται ενα μαλακισμενο και τον ταλαιπωρει.Τον ενδιαφερει που ταλαιπωρουνται κι οι αλλοι αλλα δεν ειναι δικη του ευθηνη το τι κανουν οι αλλοι.Αυτος ευθηνεται για τη ζωη του .Εχει βαλει καποια ορια, κι αν καποιος του τα περασει ,δρα. Φυσικα δεχεται βλακιες απο τη δουλεια του ,απο τους φιλους του, απο την οικογενεια του, αλλα ειναι δικη του επιλογη για να μπορει να επιβιωνει.Ο πιτσιρικας δεν ειναι. Αλλο λοιπον το ενα αλλο το αλλο.

Ριχνει τις σφαλιαρες του χωρις καν να ειναι Θυμωμενος.Απλα ειναι ρυθμισμενος να εχει ορια και να φροντιζει να τα τηρει
    Υπαρχει κι αλλη μια πρακτικη πλευρα.Ο πιτσιρικας μαθαινει πως δεν εχει το κοσμο για τα @ρχιδι@ του, γιατι δεν τον εχει εκ των πραγματων κι αργα ή γρηγορα θα το μαθει σκληρα οχι με δυο φαπες... ... σκληροτερα. Κατ αυτη την ενοια εχει χρεος κανεις να τον πλακωσει

Ο χαρακτηρας του εχει ηδη διαμορφωθει απο τα 7 του.Συμφωνα με τους παιδοψυχολογους. Δεν υπαρχει σεβασμος μεσα του ακριβως οπως τον διδαξαν με τη ζωη τους οι γονεις του.Αν τον εχεις γειτονοπουλο, ή μαθητη κατι μπορεις να κανεις.Στη μεση του δρομου ομως ,τιποτα για αυτον.

Δεν δερνω... ακομα .Ειτε θα προσπερνουσα.Ειτε θα λεγα κανα δυο κουβεντες για να τον ταπεινωσω στους φιλους του.Κι οι λεξεις , βια ειναι. Το παιδι μου ποτε δε θα γινοταν ετσι ,εκτος κι αν εγω ημουν τελειωμενος. Αν ομως με αυτα τα μυαλα που χω τωρα ,το βλεπα να κανει τετοιες μαγκιες προφανως σε καποια γυναικα οδηγο, θα τον παταγα κατω.

το point ειναι οτι τα νεα "παιδια" δεν εχουν ιχνος οδικης παιδιας!

εαν κανει τετοια "αστειακια" σταματημενος φαντασου τι κανει οταν οδηγαει.....αν κ μια γευση τη πηρατε, παει αναποδα στο πιο κεντρικο σημειο της πολης σε ωρα αιχμης σε ενα δρομο με 3 λωριδες ανα κατεύθυνση!

το ξεκρανωτος για τετοια γλυκα παιδακια ειναι πταισμα κ παει ασχολίαστο...

Dorsoduro 750 & Norton 16H

αν εχεις παλιο αυτοκινητο προσπερνας κανεις οπισθεν και περνας πανω απο το παπακι και μετα στο δικαστηριο οτι σε χτυπησε απο πισω....

βεβαια για οποιον εχει ορεξη ενα χερακι χυλο ειναι οτι πρεπει... (βεβαια αυτοι οι ψευτομαγκες αμα τους ακουμπησεις κανουν σαν παιδακια 2 χρονων που τους πηρες το παιχνιδι οποτε δεν αξιζει να μπλεχεις...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ μαγκια, πολυ μαγκια...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    οδικης παιδιας
    Το παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με οδική παιδεία. Παιδεία γενικά, τρόπο αντίληψης και θεώρησης των πραγμάτων, κλπ, μπορεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    αν εχεις παλιο αυτοκινητο προσπερνας κανεις οπισθεν και περνας πανω απο το παπακι και μετα στο δικαστηριο οτι σε χτυπησε απο πισω....
    κ τα παιδάκια που τόση ώρα γράφουν σε βίντεο τον κάγκουρα τον φίλο τους,
    γράφουν κ σένα να κάνεις αυτή τη δολοφονική υπερμαλακία...

είσαι κ 30+ χρονών παναθεμά σε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κ τα παιδάκια που τόση ώρα γράφουν σε βίντεο τον κάγκουρα τον φίλο τους,
    γράφουν κ σένα να κάνεις αυτή τη δολοφονική υπερμαλακία...

είσαι κ 30+ χρονών παναθεμά σε....
    meta plakwneis sto ksulo kai ta paidakia pou videoskopoun, tous pairneis to kinito , opote NO PROBLEM

Περισσεύει η «βαρβατίλα» και ο «τσαμπουκάς» σε πολλούς εδώ μέσα…

Ο Captain (χωρίς να τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο) έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε αυτά που λέει ….

Δηλαδή κανείς σας δεν είχε κλείσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ δρόμο όταν ήταν πιτσιρικάς για να παίξει ποδόσφαιρο και κράζαμε όποιο αυτοκίνητο προσπαθούσε να περάσει;
    Κι αυτό μαλακία ήταν , και μας κυνηγάγανε , και δίκιο είχαν , αλλά ήμασταν πιτσιρικάδες και ξέγνοιαστοι και δεν μας ένοιαζε…

Μεγαλώνοντας , γίναμε «σοβαροί» και «πολιτικά ορθοί»… Δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και τις «πατάσσουμε αμείλικτα»…

Ο «καγκουρας» , το «μαλακισμένο» έχουν λόγους που έχουν γίνει έτσι…δεν γεννήθηκαν έτσι…
    Οι λόγοι ΠΑΝΤΑ θα βρίσκονται στην οικογένεια και στην κοινωνία που ζουν…

Γι αυτό όσοι από δω μέσα είναι «τσαμπουκάδες» και «ευέξαπτοι» καλό θα είναι να διοχετεύσουν τον «δυναμισμό» τους και την αυστηροτητα τους στην καταπολέμηση των κοινωνικοπολιτικών συνθηκών που δημιουργούν «καγκουρες» και «μαλακισμένα» και όχι στους πιτσιρικαδες….

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 16:21
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2012, 17:30
  3. Της βοηθειά σας παρακαλώ, για αγορά Τdm
    από mixalisX στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 17:56
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 10:19