Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σου ζήτησε;;;; Και δεν του την πήρες;;;; Άει ρε και σε είχα για προχώ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι! οταν μου κανουν! με τις νεους τροπους που ορίζω και προτεινω εγω ομως!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σου ζήτησε;;;; Και δεν του την πήρες;;;; Άει ρε και σε είχα για προχώ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Με συγχωρείες βρε DimChios αλλά εγώ απο την περιγραφή διαπιστώνω ότι υφάκι στο όργανο δεν υπάρχει, εσύ τον πήρες από τα μούτρα.
εξάλλου το λες και εσύ ότι σε χαιρέτισε και μάλιστα και ευγενικά
και η πρώτη "αγενής" και απότομη μουβέντα ήταν δική σου.
Και λίγα σου είπε όταν του είπες για το κράνος του συνεπιβάτη.
Δηλαδή πραγματικά δεν το ξέρεις;;;
Που είναι το παράξενο;;
Δηλαδή με ποια λογική πρέπει να φορά μόνο ο οδηγός και όχι και ο συνεπιβάτης.
Δηλαδή στα αυτοκίνητα, γιατί να φορά και ο συνοδηγός;; γιατί να φορούν ζώνη και οι πίσω;;
Μ' αρέσει που του την είπες και στο τέλος για κάτι που δεν φταίει αυτός, αλλή η υπηρεσία του που δεν του δίνει εξοπλισμό
Φιλικά
![]()
επρεπε να βγαλω το κινητο να τον τραβαω βιντεο ρε γμτ...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Να προσέξω... να... ΜΗΝ τους μάθω τους νέους τρόπους!!!![]()
![]()
![]()
Που θες και προχωρημένα κόλπα.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για την άγνοια του νόμου δεν υπάρχει δικαιολογία..... είναι λιγάκι υποχρεωτικό να τον ξέρεις...
ναι, ειναι!![]()
Για το άλλο με τον τόνο που του ζήτησες να κατεβάσει... Μάλλον δεν κατάλαβες ότι έπεσες σε άνθρωπο κι όχι σε τυπικό Ζ ο οποίος αν το τραβουσε μπορουσε να σου δώσει την ωραία κλήση (και στους 2 δλδ), να σου πάρει το δίπλωμα για 10 μέρες, να αρπάξεις 10 πόντους και να σε πάει και για μια εξακρίβωση...... για να μην σου πω ότι (επειδή σε ξέρω και πόσο παπ@ρας είσαι) ότι αν το χόντρενε λιγάκι (παρακαλώ κατεβείτε από την μηχανή - ανοιξτε το τσαντάκι σας - έλα κέντρο, έχω έναν ύποπτο για χ,ψ,ω κλπ κλπ) σε έβλεπα και σε κανένα αυτόφωρο για διάφορα αδικήματα.....
καταλαβα οτι επεσα σε "ανθρωπο" και ειπα οτι στην περιπτωση που θελει να συγγενεψουμε, ας κανω την αρχη να γινουμε φιλαρακια και να δει τη μαγκιτικο σοϊ εχουμε!![]()
Οσο για τα υπολοιπα, η πρωτη μου θα ηταν?![]()
![]()
![]()
Πες ένα μπράβο στον άνθρωπο κι άσε τα υπόλοιπα.... Γιατί στην Γαλλία εμένα που πήγαινα από Μονακό Νίκαια, με 120 σε δρόμο με όριο 60, με σταμάτησαν κάτι μπάτσοι από το πουθενά και μας στήσανε στο καπώ με τα περίστροφά τους (Manhurin 357Mag) να μας σημαδεύουν......
Εμενα μου το εκαναν προχειρα-προχειρα 2 φορες απ οτι θυμαμαι! Μια στο Μπουρναζι και μια στη Πατησιων! Α και 3 φορες στο Αρτεμισιο, και αλλη μια στο Ναυπλιο και γενικοτερα, καθε φορα που πηγαινα Πελοπονησο και τους ελεγα οτι ειμαι μουσικος...![]()
![]()
Κατι θα κουβαλας σου λεει, δε μπορει!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Παιδες
4 σελιδες ποστ για να καταλαβαιτε οτι τον οργανο γλυκοκοιταξε την αδελφη του Μήτσου και ηθελε να το παιξει μάτσο!
Εαν εκανε σοβαρο ελεγχο θα σταματουσε τους πακιστανους χωρις διπλωμα και ασφαλεια και φρενα που κατεβαινουν τον κηφισο...τα παπια χωρις κρανη-διπλωμα, τα λοιπα οχηματα χωρις πινακιδες, τα υπερβαρα αγροτικα των αθιγγάνων κλπ.
Οκ εσφαλε η συνεπιβατιδα τυπικα...ουσιαστικα ομως όλοι αυτοι που ανεφερα πιο πανω ειναι πιο επικυνδυνοι ή η κοπελια που πέρα του κεφαλιου της δεν βλαπτει κανεναν αλλο....
Υ.Γ.
Παντα κρανος και οι 2!
Μη τους παρεξηγεις Αντωνη μου! Ολοι τα εχουν κανει απλα εκαναν τουμπεκι γι αυτο εχουν εξαγριωθει!![]()
Με ζηλευουν που ειμαι αλανι!
:rotflmao: :rotflmao:
τι λεω και δε λυποθυμαω!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Kααααιιιιι δε μου λες ρε αδερφε Μητσο: ελευθερη η αδερφουλα σου;;;;;![]()
![]()
(πισω καναγιες! εγω την ειδα πρωτος!!!!)![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλον άλλος την ειδε πρωτος Νικολα!![]()
Αυτος που με ματιασε και με σταματησαν!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μήτσε, έπρεπε να στο δώσει το αυτόγραφο με φαίνεται ....
ένας καλός βρέθηκε, και συ τον προκαλούσες να γίνει μαλάκας σώνει και καλά ....
τώρα άμα θέλετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας, δικό σας πρόβλημα ....
α, και που 'σαι μη μου απαντήσεις και μένα προσωπικά....μας έχεις γαμήσει στα quote αδερφε![]()
δεν είναι ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μια κουβέντα κάνουμε ...![]()
ναι, τα λες αυτα ΕΣΥ???? Που δε θες να κανω και παραθεσεις?
Γιατι? επειδη δε στη χαρισαν εσενα τοτε στον Ωροπό? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αϊ ρε χαμενε!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ναι, ναι.....
κάτσε να κάνουμε το προσχέδιο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκανα δικο μου!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
αχά....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μισο να το διαβασω γιατι μλκια απο κολητο μου μυριζει!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
...αν και το νοημα το επιασες στο γιατι δεν σας εγραψε (βλεπε ματακια πεδιλακια κλπ)
..στην περιπτωση σου κ μια κ ησουν με φουλ εξοπλισμο,τουλαχιστων το κρανος θα το εδινα στην κοπελα(για την στραβη στιγμη) κ ας ηταν πιο πιθανο να με γραψουν (μονο εμενα αυτη τη φορα)...
![]()
και να μου μπει τπτ στο ματι να πεσουμε ετσι κι αλλιως?
Ή μηπως δε θα με σταματαγε να μου λεει γιατι φοραω τα παντα εκτος απο κρανος?
Τοτε θα με εγραφε σιγουρα, αφου τα δικα μου ματια δε θα του ελεγαν και τπτ...πιθανων, ποτε δε ξερεις!![]()
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Άρθρo 33
Mεταφoρά επιβατών με oχήματα
...........................................................................
3. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος και μοτοποδηλάτου επιβάλλεται να
μεριμνά για την ασφάλεια των συνεπιβατών του και ειδικότερα να ελέγχει αν
φορούν τις ζώνες ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος κατά τη μεταφορά
τους.
4. Ο οδηγός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ.
(σελ 75 ΚΟΚ)
Πρόστιμο 350?,αφαίρεση διπλώματος για 10 μέρες,10 βαθμοί ποινής ΣΕΣΟ(σελ.188 ΚΟΚ)
Και οι μπάτσοι τη δουλειά τους κάνουν...
Ηρεμήστε ρεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προς σωστή πληροφόρηση....... Το πρόστιμο 350?,αφαίρεση διπλώματος για 10 μέρες και βαθμοί ποινής είναι μόνο στην περίπτωση που δεν φοράει ο οδηγός κράνος!!!! Τώρα στην κρίση του αστυνομικού είναι αν θα κάνει αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 μέρες! Δηλαδή το άρθρο 33 προβλέπει μόνο χρηματική ποινή, αλλά αν ο μπάτσος είναι κ@υλομένος μπορεί να κάνει χρήση και του άρθρου 103.
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
6 σελίδες θρεντ για το αυτονόητο...
- Το οτι ο συνεπιβάτης πρεπει να φοράει κράνος
- Το οτι έπεσες σε έλληνα μπατσο κι οχι σε γερμανο αλλιώς θα είχες ελαφριά τσέπη
- Το οτι έχεις άδικο (και απορώ γιατι ανοίγετε τέτοια θρεντς γμτ τη πιστη μου μέσα)
- Το οτι έπρεπε να γνωρίζεις τον ΚΟΚ (ειδικά μετα απο 3 χρονια στο moto.gr και στις τόσες συζητήσεις για ασφάλεια κλπ στις οποιες έχεις υπερθεματίσει)
.....
- Το οτι η αδερφή σου ειναι πιο όμορφη απο σένα![]()
- Το οτι έδωσα σήμα να σε σταματήσουν στο ΟΑΚΑ αλλά ειναι μ@λ@κες και σε σταμάτησαν πιο πέρα :a39:
Μάνι-μάνι Μήτσε, άλλα 31 ποστ στο counter![]()
![]()
Y.γ. Ο τίτλος ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ λαθος. Μια και δεν έφαγες κλήση (ως όφειλε να κάνει), θα έπρεπε να γράψεις "Φτηνά τη γλύτωσα"![]()
Υ.γ.2. Είσαι πάντα τόσο αργός στην κίνηση ή έφταιγε το γεγονός οτι ήσουν δικάβαλος;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
6 σελίδες θρεντ για το αυτονόητο...
- Το οτι ο συνεπιβάτης πρεπει να φοράει κράνος
- Το οτι έπεσες σε έλληνα μπατσο κι οχι σε γερμανο αλλιώς θα είχες ελαφριά τσέπη
- Το οτι έχεις άδικο (και απορώ γιατι ανοίγετε τέτοια θρεντς γμτ τη πιστη μου μέσα)
- Το οτι έπρεπε να γνωρίζεις τον ΚΟΚ (ειδικά μετα απο 3 χρονια στο moto.gr και στις τόσες συζητήσεις για ασφάλεια κλπ στις οποιες έχεις υπερθεματίσει)
.....
- Το οτι έδωσα σήμα να σε σταματήσουν στο ΟΑΚΑ αλλά ειναι μ@λ@κες και σε σταμάτησαν πιο πέρα :a39:
Μάνι-μάνι Μήτσε, άλλα 31 ποστ στο counter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]6 σελίδες θρεντ για το αυτονόητο...
Είδατε ρε πως φαίνεται ο άντρας; Αό όλα όσα γράφτηκαν... ΜΟΝΟ το παραπάνω κατάλαβε!!!
Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας ρε. Αφήστε ήσυχη την αδελφή του ευαισθητούλη Dim μας.
Μήτσε... πότε είπαμε θα τη γνωρίσουμε;;;; Ε από ενδιαφέρον φιλικό και μόνο ρωτάω ο άνθρωπος.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"