Πριν καμμια ωρίτσα, πήγα ΕΚΤΑΚΤΩΣ να πάρω την αδερφη μου απο τη δουλειά της να επιστρέψουμε σπίτι!
Ετρεχα απο το πρωί μονος στην Αθηνα, plus κατι νοσοκομεία, τεσπα κατέληξα στο ιατρείο να την παραλάβω!
Κηφισιας, Ν. Ιωνια, Φιλαδελφεια, Κηφισός και...τσούπ, σήμα από Ζητά να σταματήσω δεξιά!
Εγω full εξάρτυση εκτός από το οτι φόραγα jean παντελόνι!
Η αδερφή μου χωρίς κράνος, με πεδιλάκι και φορτωμένη laptop, τσάντες, φακέλους κτλ...
Ερχεται, με χαιρετάει ευγενικά και μου λέει:
- Την κοπέλα τη γνωρίζετε?
- Μαλιστα, ειναι αδερφη μου!
- Και γιατι δεν φοράει κράνος?
- Γιατι εκτάκτως πήγα και την πήρα από τη δουλειά, απρογραμμάτιστα!Έχει δικό της αλλά επειδή δεν ηταν στο πρόγραμμα δεν το εχουμε μαζί!
- Ξερεις ποσο ειναι το προστιμο?
- Γιατί? Λεει ο ΚΟΚ οτι υποχρεούται ΚΑΙ ο συνεπιβάτης να φοράει κράνος?*
-ΚΑΛΑ! (και ανεβάζει τον τονο της φωνής του) Εσύ, με το κράνος σου, τις μπότες σου, τα γάντια και το δερμάτινο, (τη καλοκαιρινή κορντουρα φόραγα) σωστότατος από εξοπλισμό και με ΡΩΤΑΣ αν ειναι υποχρεωτικό?
- Κατ αρχήν γιατί υχώνεις τον τόνο σου? Δε μου αρέσει καθόλου αυτό! 2ον, Δεν σου είπα οτι δεν χρειάζεται, μιας και ανέφερες και εσυ ο ίδιος οτι είμαι τίγκα προβλεπόμενος καταλαβαινεις οτι ΞΕΡΩ αν πρέπει ή όχι!Σε ρωταω για τον ΚΟΚ ομως μιας και δεν το εχω ακουσει (όντως) γιατί ΠΑΝΤΑ φροντιζω για την ασφαλεια μου οποτε και δεν παιζει να τον παραβώ!
- Ξερεις πόσο ειναι το πρόστιμο, επιμενει?
- Όχι,για πές...
_ Μπλα, μπλα, μπλα μπλα... (εχω μεινει μαλακας ετσι?) και πεταει και το καρυφαίο! Ξερετε κυρια μου πόσο θα σας κοστιζε να παρετε ταξί? Τί προτιμάτε τωρα?
- Λοιπόν, επειδη το "Εκτάκτως" που σου είπα πρίν αναφέρεται σε ενα νοσοκομείο που πρέπει να πάω να δώ ενα μωρό παιδί, κόψε ό,τι καταλαβαινεις να τελειωνουμε!
- Σας ξαναλέω, μιας και εσείς είστε κομπλέ, γιατί να μην εχει το κράνος μαζί η κυρία!
- Ρε φίλε, σε παρακαλώ! Τα είπαμε, μη με εχεις 10 λεπτα στον ηλιο να κανουμε κουβεντα, κοψε οτι νομιζεις να φυγω!
- Την επόμενη φορα κυριε, όχι σήμερα!
- Οκ, να σε ρωτησω κατι?
- ...
- Ο δικός σου φουλ εξοπλισμος, μιας και υποτιθεται ΞΕΡΕΙΣ (για να με ζαλιζεις τοση ωρα με τον δικό μου) πού είναι? Μόνο το κράνος σου χρειαζεται? Τελως πάντων, καλή βαρδια και συγχαρητηρια για την ποιοτητα της δουλειας σου! Ευχομαι το ίδιο να κανεις σε όλους, ειδικά σε αυτούς με τα γιογιο στο κεφάλι!
-![]()
-![]()
Δλδ, ήμαρτον, ωρα ηταν να με ρωτησει αν το Arai μου εχει τις προδιαγραφες που πρέπει!
Οκ, σοβαρα το λεω! Χαρηκα που με σταματησε! Αν θα με εγραφε βεβαια θα ειχαμε ιστοριες!
*Προφανως και μαλλον ισχυει καποια νεα παραμετρος (εισπρακτικη παντα) του ΚΟΚ που αγνωω! ΑΛΛΑ, αφου και μονος σου ειχες βγαλει το πορισμα (μαλλον) οτι δεν θα με γραψεις! Εμενα βρηκες μεσα στην κωλοαθηνα που οι 7 στους 10 ειναι γμσε τα να ψαρωσεις και να πιασεις κουβεντα?
Πραγματικα, αν ψαρωνα μπορει και να με εγραφε!
Αυτα...
Quiz: Ποιόν συμφορουμίτη είδα 10 λεπτα πριν από το συμβαν στην Κηφισιας ο οποιος μου εκανε την παρατηρηση για το οτι δεν φοραει κρανος η συνεπιβατιδα?![]()