Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ρε ψήνεστε ν'αγοράσουμε κανα νησί ΜΟΝΟ για μηχανόβιους;;;
    http://www.loupassis.gr/result-el.jsp?t=13&quick=

To φτηνοτερο εχει 1.650.000 ευρω και ειναι κοντα στην Κορυνθο. Ποσοι ειμαστε ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    http://74.125.39.104/search?q=cache:...lnk&cd=4&gl=gr

To φτηνοτερο εχει 1.650.000 ευρω και ειναι κοντα στην Κορυνθο. Ποσοι ειμαστε ;
    ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι που ελεγε κι ενας φιλος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Φίλε αυτό είναι μοιρολατρία, δεν είν'έτσι η ζωή.
    Κι ο θάνατος θα'ρθει αλλά αν πας γυρεύοντας θα'ρθει νωρίτερα!
    Πχ αν οδηγάς με σαγιονάρα κ ξεκράνωτος στην πρώτη πτώση που το κεφάλι σου θα χτυπήσει άντε γεια...
    Αν οδηγάς πιωμένος τα θέλει ο κώλος σου.
    Το ότι ελάχιστοι τη γλίτωσαν ενώ πηγαίνανε γυρεύοντας είναι απλά κωλοφαρδία...
    Το ότι οδηγάμε μηχανή τα θέλει ο κώλος μας,είναι η πιο πιθανή αιτία θανάτου/σοβαρού τραυματισμού...ή μήπως κάνω λάθος;
    Το παιδί στη Ρόδο πριν 3 μήνες που σκοτώθηκε με το ZZR 1400 και άφησε 4 παιδιά τα ρώτησε πρίν στρίψει το γκάζι;;;;;;;;;;;
    Δεν είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν η ζωή,ούτε πέσε πίτα να σε φάω...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ........

Άν όμως διάβαζες λίγο πιό προσεκτικά,θά διαπίστωνες .....
    άκριβώς τό άντίθετο....!!!

παντως απο ορθογραφια σκιζετε ολοι σας....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλαρακι αν αρχιζεις να φοβασαι αυτο και εκεινο και το αλλο,παρατατο το σπορ....εισαι και γινεσαι επικινδυνος και για σενα και για τους αλλους....μην μπερδευουμε βεβαια τον φοβο με τον σεβασμο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    δεν καταπιεζω τον εαυτο μου φιλε terens,και ναι σαφως η ψυχη του καθ ενος ειναι κτημα του.
    Αλλα το ερωτημα ειναι το εξης..αν σου συμβει και βλεπεις την υπολοιπη ζωη σου σε 2 τροχους -οχι μοτοσυκλετας,αλλα αναπηρικου αμαξιδιου?- δεν εχεις να δωσεις λογο σε αυτους που εχεις αποφασισει να ζησεις μαζι τους?
    και το θεμα δεν ειναι τοσο απλο,να κοψω το ενα και μετα το αλλο.
    και κατι τελευταιο
    ο ανθρωπος δεν σαλταρει απο το μυαλο
    το μυαλο σαλταρει απο τις κοινωνικο-οικονομικες συνθηκες που τον περιβαλλουν.
    με εκτιμηση παντα.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...........

Ίσως καί νάχεις δίκαιο μέ τά τόσα έρεθίσματα τού καταναλωτισμού
    πού μάς διαπερνούν κάθε μέρα,δέν θά διαφωνήσω,τό άποτέλεσμα όμως είναι
    τό ίδιο.......
    Σήμερα άν χάσεις τήν ψυχική σου ύγεία.....ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ....!!!!

Γιά τό δεύτερο ρητορικό σου έρώτημα ή άπάντηση μου είναι..........
    καθαρά προσωπική.........στάση ζωής.

Άν ποτέ τά έφερνε ή μοίρα καί καθόμουν σέ κάποιο καροτσάκι.......
    τόχω μιλήσει μέ τούς δικούς μου......
    όσο δύσκολο καί άκραίο καί νά φανεί........μιά λέξη ύπάρχει...
    ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ....!!!
    Άλλιώς θά τούς καταριέται τό φάντασμα μου.....!!!!!

Λυπάμαι άν σοκάρω κάποιους,άλλά μέ τέτοια κουβέντα είναι άναπόφευκτο
    νά όδηγηθούμε σέ τέτοιες σκέψεις .....

Άς μήν κάνουμε όμως τόσο άρνητικές σκέψεις.........άς έκπέμψουμε
    θετική ένέργεια,άς χαρούμε τά μηχανάκια μας....
    Έξάλλου ύπάρχουν τόσοι τρόποι νά φύγεις άπό αύτόν τόν μάταιο κόσμο,
    γιατί λοιπόν νά δηλητηριαζόμαστε μέ τέτοιες κακές σκέψεις γιά αύτό
    πού τόσο άγαπάμε...???

Καλό Σαββατοκύριακο σέ όλους.....

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ........στήν πόλη κόττες....!!!!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    καλησπερα
    θα ηθελα και εγω να καταθεσω μια αποψη..
    πιστευω οτι φταιμε και λιγο εμεις μερικες φορες τα θελει λιγο το κωλ@ρακι μας..
    αν και δεν εχω φαει ακομα σαβουρα με τη μηχανη(90% θεμα τυχης & 10% ικανοτιτας)μονο
    μια μικρη φετα με τον παπεο και χωρις να το παιζω πονηρος η ξερολας νωμιζω οτι αν καποιος που οδηγα μηχανη ελατωσει λιγο τις σφυνες,την υπερβολικη ταχυτητα μεσα στην πολη,τις αποτομες αλλαγες κατευθυνσης και γενικα τετοια μικρα πλυν σημαντικα πραματακια μειωνει σημαντικα το ενδεχομενο πτωσης..
    οσες φορες πιγα να στουκαρω παντα μα παντα μπορει να πεταχτικε ο μ@λ@κ@ς ο κουτακιας αλλα
    και εγω πηγενα με παραπανω χμ η ειχα κανει καποια αλλη μ@λ@κια..
    εγω προσωπικα προσπαθω να κανω τα παραπανω αν και ειναι κοματακι δυσκολο το γ@μιμενο το γκαζι ειναι γλυκο,η ατιμη η σφυνα και ο κρυος ιδροτας που σου μενει μετα απο αυτη ειναι αλλο πραμα..

τα παραπανω δεν αφορουν ατομα που θα κανουν μια διαδρομη 5χμ(πχ) με 20 σουζες και 17 πατιλικια..
    τους βλεπω μου αρεσουν θαυμαζω την οδηγηκη ικανοτιτα τους αλλα δεν μπορουμε να συζηταμε για οδικη ασφαλεια με τετοιους οδηγους
    φιλικα παντα δεν κρινω κανεναν ο καθενας οπως την βρισκει..
    αυτα ειχα να πω παμε καμια παραλια τωρα
    καληνυχτα σας
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Φίλε αυτό είναι μοιρολατρία, δεν είν'έτσι η ζωή.
    Κι ο θάνατος θα'ρθει αλλά αν πας γυρεύοντας θα'ρθει νωρίτερα!
    Πχ αν οδηγάς με σαγιονάρα κ ξεκράνωτος στην πρώτη πτώση που το κεφάλι σου θα χτυπήσει άντε γεια...
    Αν οδηγάς πιωμένος τα θέλει ο κώλος σου.
    Το ότι ελάχιστοι τη γλίτωσαν ενώ πηγαίνανε γυρεύοντας είναι απλά κωλοφαρδία...
    Το ότι οδηγάμε μηχανή τα θέλει ο κώλος μας,είναι η πιο πιθανή αιτία θανάτου/σοβαρού τραυματισμού...ή μήπως κάνω λάθος;
    Το παιδί στη Ρόδο πριν 3 μήνες που σκοτώθηκε με το ZZR 1400 και άφησε 4 παιδιά τα ρώτησε πρίν στρίψει το γκάζι;;;;;;;;;;;
    Δεν είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν η ζωή,ούτε πέσε πίτα να σε φάω...
    ακριβώς

αν πούμε "αν είναι να έλθει ας έλθει" τοτε ας πετάξουμε κράνος και μπουφαν, αν είναι "γραφτό" όπως λένε κάτι γιαγιάδες, θα γίνει, γιατί λοιπόν να λιώνουμε στη ζέστη... και μπότες και γάντια...

ο νεκρός με το ζζρ έκανε το κομμάτι του, γι' αυτόν αυτό ήταν προτεραιότητα, ή ζωή του "δεν ανήκε" στα τέσσερα παιδιά του, έτσι;

εξάλλου το να γκαζώνεις το χιλιάρι σ' ΑΥΤΟΥΣ τους δρόμους με ΑΥΤΟΥΣ τους ΙΧήδες, είναι εξίσου επικίνδυνο με το κινητό...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ακριβώς

αν πούμε "αν είναι να έλθει ας έλθει" τοτε ας πετάξουμε κράνος και μπουφαν, αν είναι "γραφτό" όπως λένε κάτι γιαγιάδες, θα γίνει, γιατί λοιπόν να λιώνουμε στη ζέστη... και μπότες και γάντια...

ο νεκρός με το ζζρ έκανε το κομμάτι του, γι' αυτόν αυτό ήταν προτεραιότητα, ή ζωή του "δεν ανήκε" στα τέσσερα παιδιά του, έτσι;

εξάλλου το να γκαζώνεις το χιλιάρι σ' ΑΥΤΟΥΣ τους δρόμους με ΑΥΤΟΥΣ τους ΙΧήδες, είναι εξίσου επικίνδυνο με το κινητό...

Θα απαντήσω μόνο στο πρώτο που λες! "αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει" Αλλά κι εμείς ας μην περπατάμε κάτω από την πολυκατοικία που πετάνε μπάζα! Κάπως έτσι είναι! Αν είναι να συμβεί κάτι, τουλάχιστον ας πάρουμε τα μέτρα μας! Είναι σα να λέμε: Πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια ή μια άλλη παρόμοια παροιμία! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!

Τώρα ο κάθε ένας κάνει ό,τι νομίζει! Αν θέλει να συνεχίσει να οδηγάει μηχανή ας το κάνει! Αν σκέφτεται πως μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτήν, ας την αφήσει! Ο κάθε ένας από εμάς αποφασίζει για την δική του τη ζωή και πώς θα την ζήσει!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αλλά κι εμείς ας μην περπατάμε κάτω από την πολυκατοικία που πετάνε μπάζα! Κάπως έτσι είναι!
    για οικογενειάρχη, αυτό ισοδυναμεί με "ας παρατήσω το δίκυκλο"

είτε μας αρέσει, είτε όχι

η μοτό είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, ειδικά στο ελαδιστάν

Ο,ΤΙ μέτρο και να πάρεις, είτε σε στυλ οδήγησης είτε σε εξοπλισμό, ούτε καν προσεγγίζεις την ασφάλεια του ΙΧ

για οικογενειάρχη, αυτό ισοδυναμεί με "ας παρατήσω το δίκυκλο"

είτε μας αρέσει, είτε όχι

η μοτό είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, ειδικά στο ελαδιστάν

Ο,ΤΙ μέτρο και να πάρεις, είτε σε στυλ οδήγησης είτε σε εξοπλισμό, ούτε καν προσεγγίζεις την ασφάλεια του ΙΧ

Ξέρεις πόσους οικογενειάρχες ξέρω που και καβαλάνε μηχανή και κάνουν πολλάαααααααααααααααα ωραία πράγματα με τη μηχανή τους (βολτες, ταξίδια κλπ)????

Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτή είναι η άποψή σου! Δεν σημαίνει πως την συμμερίζονται όλοι!!!!
    Το ξέρεις πως το αμάξι μπορεί να σε σκοτώσει σε μια λάθος κίνηση? Το ξέρεις πως στην εθνική μπορείς να βρεθείς στον άλλο κόσμο και να μην μπορούν καν να κόψουν τις λαμαρίνες????

Όλα είναι επικίνδυνα! Ακόμα και η ντομάτα που θα φάμε! Το αυγό που θα τηγανίσουμε! Το κοτόπουλο που θα μαγιρέψουμε! Η αγελάδα που θα πιούμε το γάλα της! Το τσιγάρο που θα καπνίσουμε! Όλα γύρω μας είναι επικίνδυνα!

Ε λοιπόν δε θέλουμε όλοι να ζούμε σε μια γυάλα μόνο και μόνο για να ζήσουμε για την οικογένειά μας! Γιατί ακόμα και η οικογένειά μας θα θέλει να ζήσει! Στη σχολή ξέρεις τι έλεγαν οι περισσότεροι? "Πολύ βρωμιά, θα πάθουμε τίποτα με αυτά που τρώμε!" Ξέρεις ποια ήταν η απάντηση σε όλους αυτούς?"Αντισώματα"

Έτσι και με την μηχανή! Ξερείς τι είναι όλα αυτά τα σημάδια από τα τρακαρίσματα? Γνώση!!!! Τι θα μου πει το παιδί μου όταν μεγαλώσει? Πως δεν ξέρω τι γίνεται έξω? Δε θα σταματήσω να οδηγάω όμως επειδή τράκαρα! Θα ξέρω να κρίνω πιο καλά την επόμενη φορά! Μέχρι να έρθει η τελευταία! Όποια κι αν είναι αυτή! Ακόμα κι αν είναι από τα παντζάρια που έφαγα το μεσημέρι!!!

Το ξέρεις πως στην εθνική μπορείς να βρεθείς στον άλλο κόσμο και να μην μπορούν καν να κόψουν τις λαμαρίνες????
    εσύ έχεις συνειδητοποιήσει πως, ένα ατύχημα που θα στείλει τον ΙΧή τσαντισμένο στον φαναρτζή του για να επισκευάσει το βούλιαγμα στο φτερό, τον μηχανόβιο τον στέλνει πανεύκολα στην εντατική ή και "πιο πέρα";;

τώρα, αν είναι να βάλουμε στην ίδια κλάση κινδύνου το αυγο, την τομάτα, το γάλα και τη μηχανή...

εσύ έχεις συνειδητοποιήσει πως, ένα ατύχημα που θα στείλει τον ΙΧή τσαντισμένο στον φαναρτζή του για να επισκευάσει το βούλιαγμα στο φτερό, τον μηχανόβιο τον στέλνει πανεύκολα στην εντατική ή και "πιο πέρα";;

τώρα, αν είναι να βάλουμε στην ίδια κλάση κινδύνου το αυγο, την τομάτα, το γάλα και τη μηχανή...

Μα δεν τα βάζω στην ίδια κλάση! Απλά μιλάμε με πιθανότητες! Και στον κόσμο που ζούμε όλα είναι πιθανά!!!!

Απλά τα πράγματα! Γιατί μπερδεύεσαι??

Αν σε χαλάει τόσο τό ότι κινδυνεύεις πάνω στη μηχανή, ξεκαβάλα!!!! Κι αυτό απλό είναι!!!!

Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις (τουλάχιστον εμένα) πως αν αφήσω τη μηχανή θα είμαι καλύτερα!

Συγκεκριμένα, τώρα που μιλάμε, είμαι σε στεριτικό σύνδρομο! 5 μήνες χωρίς μηχανή! Αυτό είναι σκέτη τρέλα!!!!

Ακόμα και όταν έπρεπε να κυκλοφορώ με κελεμπία για να μην με βλέπει ο ήλιος από τα καψίματα δεν ήμουν έτσι!

Αλλά λέω για άλλη μια φορά! Αυτά ισχύουν για μένα! Όσοι από τους υπόλοιπους θεωρούν πως μπορούν και αξίζει να αφήσουν τη μηχανή τους, ότι κι αν σημαίνει αυτή γι' αυτούς και γι' αυτές, ας το κάνουν!

Η ζωή είναι για να την ζει ο καθένας όπως την φτιάχνει!!!!

Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις (τουλάχιστον εμένα) πως αν αφήσω τη μηχανή θα είμαι καλύτερα!
    δεν προσπάθησα ποτέ να σε πείσω να κάνεις τίποτε, γιατί μπερδεύτηκες;

Η ζωή είναι για να την ζει ο καθένας όπως την φτιάχνει!!!!
    ...κι όπως τη χαραμίζει

δεν προσπάθησα ποτέ να σε πείσω να κάνεις τίποτε, γιατί μπερδεύτηκες;

...κι όπως τη χαραμίζει

Συγνώμη αλλά από την αρχή της κουβέντας, νομίζω, ανέφερα τι είναι η μηχανή για μένα!!!

Από κι και πέρα, προσπαθούσες με κάθε τρόπο να αποδείξεις πως δεν τα λέω καλά!!!!

Ποιόν προσπαθούσες να πείσεις???

Όσο για το δεύτερο? Ναι πραγματικά! Το να μην κάνεις πράγματα γιατί φοβάσαι είναι σα να την χαραμίζεις!!!!

κάνουμε (ή μαλλον κάναμε) μια κουβέντα σε θέματα αρχής, και όχι τι πρέπει να κάνεις εσύ ή εγώ συγκεκριμένα

το τι κάνεις εσύ με ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει εσένα το τι κάνω εγώ, δηλαδή ελάχιστα ως καθόλου

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF