Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow

7 σε εναν μηνα-απολογισμος

εχω δει και εχω ακουσει 7 ατυχηματα σε ενα μηνα.
    2 εξω απο το σπιτι μου σε διαστημα μιας ωρας,και στις 2 ηρθε το ΕΚΑΒ
    ενας γνωστος εσκασε στα κωλονακια και εσπασε πλευρα(παραβιαση κοκκινου σηματοδοτη απο κουτακια)
    ενας αλλος εσπασε καρπο(κουτακιας ανοιξε πορτα και στην συνεχεια εγκατελειψε τον μοτοσυκλετιστη)
    και το χειροτερο ενα παιδι τρακαρε απο υπερβολικη ταχυτητα.αν και φοραγε εξοπλισμο εσπασε χερι,λεκανη και του ακρωτηριασανε το ενα ποδι.
    Καθοτι νεος οδηγος δεν σας κρυβω οτι τα εχω κανει πανω μου.Οι φιλοι με απειλουν οτι αν δεν δωσω την μηχανη θα μου την καψουν.
    Η κυρα μου μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει πανω στην μηχανη ποτε,και καθε φορα που κανω βολτα μετραει την ωρα για να γυρισω,το βλεπω οταν την κοιταω.
    Αρα τι κανουμε φιλοι?
    σκεφτομαι σοβαρα να την δωσω την κουκλα μου...
    η να παρω κανα αντιτορπιλικο να κυκλοφορω στους δρομους,γαμω την τυχη μου και τους ανεγκεφαλους που κυκλοφορουν εκει εξω.
    Συγγνωμη αν σας μαυρισα την ψυχη παρασκευη βραδυ αλλα δεν αντεχα αλλο.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Τελικα θα καταληξουμε να τις μεταφερουμε με τρειλερ σε πιστες για να χαζοχαιρομαστε λιγο και μετα θα μπαινουμε στα κουτακια μας.
    Φιλε δε θελω να σε συμβουλεψω στο προβλημα σου. Και στο θεμα της γυναικας και στο θεμα των φιλων σου εγω ειμαι κατα καποιο τροπο καθετος. Αλλα εγω δε δινω λογαριασμο και ουτε εχω παιδια. Αν δε νιωθεις καλα η σε προκαταβαλλει διαρκως το περιβαλλον σου ισως να την αφησεις στην ακρη και μια φορα το χρονο αν εχεις χρονο και χρημα να βγαινεις εκτος Ελλαδας.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ο προβληματισμός είναι απολύτως βάσιμος και λογικός

το θέμα είναι πώς αποφασίζει κανείς να υποστεί αυτό το κυκλοφοριακό κι αυτό το παρκάρισμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το θέμα φίλε μου είναι πως νιώθεις ΕΣΥ πρώτα απ'όλα και λαμβάνοντας υπόψη σου τη ζωή σου. Από εκεί ξεκινάς. Οι φίλοι σου δεν μου λέει κάτι σόρι κιόλας που το θέτω έτσι ωμά. Θα συνηθίσουν ή θα βαρεθούν να μιλάνε και θα τους περάσει.
    Αλλά η γυναίκα σου είναι άλλο πράγμα. Κι εδώ μπαίνεις ο παράγοντας εσύ. Τι θέλεις;;; Και τι μπορείς να κάνεις; Είσαι διατεθιμένος να κάνεις υποχωρήσεις;
    Αυτά θα τα βρεις εσύ και μόνο εσύ. Αλλά να θυμάσι πως εμείς εγώ τουλάχιστον ούτε παντρεμένος είμαι ούτε οικογένεια έχω ούτε παιδιά ετοιμάζομαι να κάνω. Επομένως τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα. Είμαι πιο "μόνος" από μένα λογαριασμό ουσιαστικά δίνω μόνο στον εαυτό μου. Εσύ είσαι αλλιώς.
    όποια απόφαση και αν πάρεις σωστή θα είναι.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε απ`ότι κατάλαβα μένεις Αθήνα ε, στην ζούγκλα! Δεν πας σε ενα πιο ήρεμο περιβάλλον (λέω γω τώρα)? Το χειρότερο μου είναι να οδηγώ στην Αθήνα. Πραγματικό χάος ρε παιδιά! Προτιμώ την Κορίθου-Πατρών (αν και είναι χάλια δρόμος), τουλάχιστον εκεί βλέπω τα αμάξια και έχω κάποιον έλεγχο. Στην Αθήνα με τόσες σφήνες μηχανών και αδέξιους ελιγμούς αμαξιών πιστεύω θέμα χρόνου είναι για κάποιον και θέμα τύχης...τι να πώ!

Όσο για τους φίλους σου, καλά κάνουν να σε στηρίξουν σε ότι αποφασίσεις, αλλιώς δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Οκ να σου πούν την άποψή τους αλλά μέχρι εκεί. Όσο για την γυναίκα σου..εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι θα τραβάει κάθε φορά που λείπεις...να ξέρεις όμως ότι αν δεί ότι προσέχεις θα σου έχει εμπιστοσύνη και θα το συνιθίσει.
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Τελικα θα καταληξουμε να τις μεταφερουμε με τρειλερ σε πιστες για να χαζοχαιρομαστε λιγο και μετα θα μπαινουμε στα κουτακια μας.
    Όπως πάει η φάση μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς;
    Κάνω πρόγνωση απαισιόδοξη:Σε 20 χρόνια δε θα κυκλοφορούν μηχανές σε δημόσιους δρόμους,θα'ναι υπερβολικά επικίνδυνο.
    Μακάρι να βγω ψεύτης και να με πάρετε με τις ντομάτες..ειλικρινά μακάρι.
    Εκτός και αν:
    1)Στα κέντρα των πόλεων επιτρέπονται μόνο πεζοί,δίκυκλα και επαγγελματικά(για τα καταστήματα)
    2)Πάει το πετρέλαιο 200$/βαρέλι και το γυρίσουν όλοι στα δίκυκλα!

Παλαιό μέλος

Re: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    εχω δει και εχω ακουσει 7 ατυχηματα σε ενα μηνα.
    2 εξω απο το σπιτι μου σε διαστημα μιας ωρας,και στις 2 ηρθε το ΕΚΑΒ
    ενας γνωστος εσκασε στα κωλονακια και εσπασε πλευρα(παραβιαση κοκκινου σηματοδοτη απο κουτακια)
    ενας αλλος εσπασε καρπο(κουτακιας ανοιξε πορτα και στην συνεχεια εγκατελειψε τον μοτοσυκλετιστη)
    και το χειροτερο ενα παιδι τρακαρε απο υπερβολικη ταχυτητα.αν και φοραγε εξοπλισμο εσπασε χερι,λεκανη και του ακρωτηριασανε το ενα ποδι.
    Καθοτι νεος οδηγος δεν σας κρυβω οτι τα εχω κανει πανω μου.Οι φιλοι με απειλουν οτι αν δεν δωσω την μηχανη θα μου την καψουν.
    Η κυρα μου μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει πανω στην μηχανη ποτε,και καθε φορα που κανω βολτα μετραει την ωρα για να γυρισω,το βλεπω οταν την κοιταω.
    Αρα τι κανουμε φιλοι?
    σκεφτομαι σοβαρα να την δωσω την κουκλα μου...
    η να παρω κανα αντιτορπιλικο να κυκλοφορω στους δρομους,γαμω την τυχη μου και τους ανεγκεφαλους που κυκλοφορουν εκει εξω.
    Συγγνωμη αν σας μαυρισα την ψυχη παρασκευη βραδυ αλλα δεν αντεχα αλλο.
    φιλε μου ακου πως θα οδηγας στην Αθηνα
    θα παρεις ενα σκουτερ 250 που ειναι αρκουντως δυνατο, οικονομικο και
    προστατευει με τα πλαστικα του απο πορτες που ανοιγουν.
    Θα φορας παντα τουλαχιστον κρανος, μπουφαν με προστατευτικα και γαντια.
    Θα οδηγας συνετα και αμυντικα.
    Θα προσεχεις παντου και παντα και 100% εγρηγορση.
    Δεν θα κανεις ασκοπες βολτες. Δεν θα κανεις ταρζανιες και καγκουριες.
    Εχουν δοθει και αλλου παλιοτερα ενα κατεβατο οδηγιες για οδηγηση μεσα στην αθηνα.
    Αν τα τηρεις ολα αυτα εχεις πολλες πιθανοτητες να μην εμπλακεις ποτε σε ατυχημα.
    Δυστυχως μονο ετσι γινεται, αλλα γινεται.
    Παντα ορθιος.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    ΧΑ!!!

Κι ερχόμαστε πάλι στα ίδια!!!!

Φτάνουμε στο σημείο να ζυγίζουμε τι είναι πιο πολίτιμο για μας!!!!

Το θέμα είναι να βάζουμε τα σωστά πράγματα στη ζυγαριά! Και τα σωστά πράγματα είναι διαφορετικά για τον καθένα!!!

Δεν μπορώ να μιλήσω για τα δικά σου σωστά πράγματα φίλε drow αλλά για τα δικά μου!!!!

Την μηχανή δεν την πήρα ποτέ γιατί με βόλευε στην κίνηση! Δεν την καβάλησα ποτέ για να πάω πιο γρήγορα κάπου. Δεν ταξίδεψα ποτέ με αυτήν για να μην περιμένω στις ουρές των διοδίων στις εθνικές οδούς!!!1 Πάντα την καβαλούσα γιατί την αγαπάω! Γιατί μου προσφέρει κάτι που κανένας άνθρωπος και κανένα πράγμα δεν μπορεί να μου δώσει! Η αίσθηση στο γκρίπ είναι αναντικατάστατη. Ο αέρας που σου κάνει παρέα στο ταξίδι, η μοναξιά που σε κυκλώνει εσένα και τις υπόλοιπες 10 μηχανές που ταξιδεύετε μαζί, η ανάγκη που καλύπτεται με μια βόλτα μέχρι το πιο κοντινό δασάκι εδώ στην Αθήνα, για να ξεφύγω λίγο απ' όλα! Όλα αυτά μου τα προσφέρει η μικρή μου, η μηχανή! Την ελευθερία, την αδρεναλίνη, το παιχνίδι με τον θάνατο, την ζήλια στα μάτια κάποιων, το φθόνο στα μάτια άλλων. Την συμπόνια μετά από ένα ατύχημα. Τους φίλους που έχουν την ίδια τρέλα!!!

Όλα αυτά είναι ένα πακέτο! Και είτε το παίρνεις όλο και ζεις με αυτό ή δεν το παίρνεις καθόλου. Δεν υπάρχει κανένας που να σου εγγυηθεί πως δεν θα πάθεις κάτι καβαλόντας μηχανή. Αποφασίζεις και πράτεις! Και φροντίζεις να καταλάβουν οι δικοί σου άνθρωποι τις ανάγκες που σου καλύπτει αυτή σου η απόφασή!!!!

Για μένα η μηχανή είναι ένα κομμάτι από μένα! Ρώτα λοιπόν τι είναι η μηχανή για σένα και αποφάσισε ανάλογα! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει παρά μόνο εσύ!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αλλα εγω δε δινω λογαριασμο και ουτε εχω παιδια.
    Γονεις, αδελφια δεν εχεις?

Την μηχανή δεν την πήρα ποτέ γιατί με βόλευε στην κίνηση! Δεν την καβάλησα ποτέ για να πάω πιο γρήγορα κάπου. Δεν ταξίδεψα ποτέ με αυτήν για να μην περιμένω στις ουρές των διοδίων στις εθνικές οδούς!!!1 Πάντα την καβαλούσα γιατί την αγαπάω! Γιατί μου προσφέρει κάτι που κανένας άνθρωπος και κανένα πράγμα δεν μπορεί να μου δώσει! Η αίσθηση στο γκρίπ είναι αναντικατάστατη. Ο αέρας που σου κάνει παρέα στο ταξίδι, η μοναξιά που σε κυκλώνει εσένα και τις υπόλοιπες 10 μηχανές που ταξιδεύετε μαζί, η ανάγκη που καλύπτεται με μια βόλτα μέχρι το πιο κοντινό δασάκι εδώ στην Αθήνα, για να ξεφύγω λίγο απ' όλα! Όλα αυτά μου τα προσφέρει η μικρή μου, η μηχανή! Την ελευθερία, την αδρεναλίνη, το παιχνίδι με τον θάνατο, την ζήλια στα μάτια κάποιων, το φθόνο στα μάτια άλλων. Την συμπόνια μετά από ένα ατύχημα. Τους φίλους που έχουν την ίδια τρέλα!!!
    :a19:

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    παιδια δεν μενω αθηνα,πατρα μενω και δεν μπορω να καταλαβω πως την παλευετε εσεις που ζειτε αθηνα,αν ειναι ετσι επαρχια, η αθηνα θα ειναι παραπανω απο κολαση.
    και συμφωνω απολυτα με την Μaira ουτε εγω πηρα την μηχανη για να αποφυγω την κινηση,το παρκαρισμα κλπ,εχω γραψει παλιοτερα πως πηρα την μηχανη,τι μεσολαβησε ως που να την παρω.
    ναι,η αισθηση του αερα πανω στην μηχανη ειναι μοναδικη.Ναι, η αισθηση της ελευθεριας ειναι εντονη.
    Αλλα οπως λεει και ο τριπολιτης "η ζωη ειναι θεμα πιθανοτητων".Μηπως οι πιθανοτητες οπως εχουν γινει οι δρομοι ειναι εναντιον μας?απορια εκφραζω...
    οσο αφορα το οτι η μηχανη ειναι δικο μου θεμα και ολοι οι υπολοιποι οφειλουν να το σεβαστουν,νομιζω παιδια οτι δεν ειναι ετσι.Δεν ειναι μια αποφαση απλη,αν σου κατσει η στραβη δεν αλλαζει μονο η δικη σου ζωη,αλλαζει και των αλλων.
    και ευτυχως η δυστυχως,οι φιλοι,η σχεση μας,η οικογενεια μας,ειναι μια μικρη κοινωνια,και τα αποτελεσματα των πραξεων μας δυναται να επηρρεασουν ολο το υπολοιπο συνολο.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Γονεις, αδελφια δεν εχεις?
    Δυστυχως οχι
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Re: Re: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    Εχουν δοθει και αλλου παλιοτερα ενα κατεβατο οδηγιες για οδηγηση μεσα στην αθηνα.
    Αν τα τηρεις ολα αυτα εχεις πολλες πιθανοτητες να μην εμπλακεις ποτε σε ατυχημα.
    Παντα ορθιος.
    Και να προσθεσω κατι κι εγω. Οταν ανοιγει το φαναρι, ειτε ειμαι με το xmax, ειτε με το fazer, ειτε με δανεικη μηχανη απ' αυτες που σε σκανδαλιζουν να τις πουσαρεις, κοντοστεκομαι, δεν ξεκιναω αμεσως. Ελεγχω κι ας κανουν συμφωνια οργανων τα κουτια με τις κορνες τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    παιδια δεν μενω αθηνα,πατρα μενω και δεν μπορω να καταλαβω πως την παλευετε εσεις που ζειτε αθηνα,αν ειναι ετσι επαρχια, η αθηνα θα ειναι παραπανω απο κολαση.
    και συμφωνω απολυτα με την Μaira ουτε εγω πηρα την μηχανη για να αποφυγω την κινηση,το παρκαρισμα κλπ,εχω γραψει παλιοτερα πως πηρα την μηχανη,τι μεσολαβησε ως που να την παρω.
    ναι,η αισθηση του αερα πανω στην μηχανη ειναι μοναδικη.Ναι, η αισθηση της ελευθεριας ειναι εντονη.
    Αλλα οπως λεει και ο τριπολιτης "η ζωη ειναι θεμα πιθανοτητων".Μηπως οι πιθανοτητες οπως εχουν γινει οι δρομοι ειναι εναντιον μας?απορια εκφραζω...
    οσο αφορα το οτι η μηχανη ειναι δικο μου θεμα και ολοι οι υπολοιποι οφειλουν να το σεβαστουν,νομιζω παιδια οτι δεν ειναι ετσι.Δεν ειναι μια αποφαση απλη,αν σου κατσει η στραβη δεν αλλαζει μονο η δικη σου ζωη,αλλαζει και των αλλων.
    και ευτυχως η δυστυχως,οι φιλοι,η σχεση μας,η οικογενεια μας,ειναι μια μικρη κοινωνια,και τα αποτελεσματα των πραξεων μας δυναται να επηρρεασουν ολο το υπολοιπο συνολο.

Και βέβαια η ζωή είναι θέμα πιθανοτήτων! Αν σκεφτούμε τι τρώμε, τι αναπνέουμε και τι πίνουμε, μειώνουμε καθημερινά τις πιθανότητες ζωης μας! Ο τρόπος που ζούμε, που διασκεδάζουμε, που κυκλοφορούμε, επίσης μειώνει πολύ τις πιθανότητες! Η μηχανή είναι άλλο ένα!

Γι' αυτό και όταν είμαστε πάνω προσπαθούμε να προφυλαχτούμε όσο γίνεται περισσότερο, με κράνος, μπουφάν, μπότες κλπ. Όλα είναι μια πιθανότητα! Για το αν θα σου κάτσει η στραβή ή όχι και πόσο στραβή θα είναι!!!

Και οι οικογένειές μας, και οι φίλοι μας, έχουν να κάνουν με εμάς, που καβαλάμε μηχανή. Αν είχαν να κάνουν με άλλον, μπορεί να μην καβάλαγε μηχανή! Η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, απλά θέλουν τη σιγουριά και την ασφάλεια για μας! Τα κατεβασμένα μούτρα μας (επειδή δεν θα έχουμε μηχανή) τα θέλει κανείς? Τα νεύρα μας? Τις εκρήξεις μας? Την απαισιοδοξία μας?

Το μόνο που βλέπουν είναι την ασφάλεια που μας προσφέρει το αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι δεν βλέπουν το πιο ουσιώδες! Το χαμόγελο που εμφανίζεται κάθε φορά που κλείνει το σταντ!!!!

Re: Re: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    Παντα ορθιος.

Τώρα να σου πω πως 4 από τις 6 φορές που με τρακάρανε, ήταν η πλήρης υπακοή σε όλα τα παραπάνω???

Δεν υπάρχει συνταγή! Απλά είναι μη σου κάτσει!

Γιατί ......................... αν σου κάτσει.......σου αλλάζει τη ζωή!!!

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF