Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αμφιβολία για το αν θα φτάσεις έχεις ακόμα κι αν πας με λεωφορείο.Αυτό που με τρελαίνει είναι το ότι ακόμα και μια χαζή πτώση(όταν με έριξε δεν είχα ούτε 50χαω)μπορεί να σου κάνει πολύ σοβαρή ζημιά.Το χειρότερο είναι όταν εσύ δεν φταις! Αν έπεφτα μόνος μου θα'λεγα "μπράβο βλάκα" και θα'κανα τουμπεκί.Αλλά να κουτσαθείς επειδή η άλλη "συγγνώμη δε σας είδα!"...αη σιχτίρ πια!
    οκ.απλα επειδη αναφερεις μια πτωση με 50χαω ως χαζη, να σου πω απλα οτι ισοδυναμει με πτωση απο τον 5ο οροφο πολυκατοικιας.επισης να σου πω οτι μονοι μας πεφτουμε ουτως η αλλως.δε μπορω να σου το εξηγησω απο εδω μεσα (για την ακριβεια βαριεμαι) αλλα καλο θα ηταν να εστελνες ενα πμ στον Operater και να του ζητουσες να σου στειλει ενα dvd απο το σεμιναριο οδηγησης στη πολη.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οκ.απλα επειδη αναφερεις μια πτωση με 50χαω ως χαζη, να σου πω απλα οτι ισοδυναμει με πτωση απο τον 5ο οροφο πολυκατοικιας.επισης να σου πω οτι μονοι μας πεφτουμε ουτως η αλλως.δε μπορω να σου το εξηγησω απο εδω μεσα (για την ακριβεια βαριεμαι) αλλα καλο θα ηταν να εστελνες ενα πμ στον Operater και να του ζητουσες να σου στειλει ενα dvd απο το σεμιναριο οδηγησης στη πολη.

Ρε συ όταν εννοώ "χαζη" εννοώ σε σχέση με τα χλμ που έχεις αναπτύξει κατά καιρους στις βόλτες σου!
    U=g*t,s=(1/2)*g*t^2 κλπ από φυσική ξέρω φίλε,μηχανικός έχω σπουδάσει.Αυτή η προσομοίωση ισχύει όταν στουκάρεις και ακινητοποιηθείς σε σταθερό εμπόδιο
    Άλλο πτώση lowside,άλλο highside,άλλο στούκα σε πόρτα ταρίφα,άλλο η στούκα η δικιά μου(με χτύπησε στα δεξιά της μηχανής και το μηχανάκι άρχισε να κάνει τα δικά του).Δεν έγινε μέσα στην πόλη της Ρόδου αλλά στο μοντε Σμιθ.Η γυναίκα έκανε κάτι που θα ξεγελούσε τους πάντες: κοκκάλωσε μέσα στη διασταύρωση
    αφού είχα κάνει:σινιάλα,κόρνα,άναμμα μεγάλης σκάλας
    και περίμενε σταματημένη.Μετά απ'όλ'αυτά δε θα συμπέραινε κανείς ότι τον είδε;
    Ε ξαφνικά στα 2 μέτρα της ήρθε να κάνει αριστερά!!!:a31: Υπ'οψη ότι πλησίαζα τη διασταύρωση με 4η και κλειστό γκάζι επί πολλάαααα μέτρα,το SV τη στιγμή του μπαμ στάνταρ είχε κάτω από 50.
    Καλά χρυσά τα DVD και πολύ εκπαιδευτικά,αλλά δεν γίνεται να προβλέψεις ούτε να μαντέψεις τα πάντα,να μην κοροϊδευόμαστε...Κάποια ατυχήματα δε γίνεται ν'αποφευχθούν και το μόνο που εύχεσαι είναι αυτού του είδους τ'ατυχήματα να μη συμβούν σε σένα...

... αλλα καλο θα ηταν να εστελνες ενα πμ στον Operater και να του ζητουσες να σου στειλει ενα dvd απο το σεμιναριο οδηγησης στη πολη.
    Περί τίνος πρόκειται ακριβώς??

Κάποια ατυχήματα δε γίνεται ν'αποφευχθούν και το μόνο που εύχεσαι είναι αυτού του είδους τ'ατυχήματα να μη συμβούν σε σένα...

αυτο,ξαναπεστο.
    απ'ολα οσα γραφτηκανε,το πιο πραγματικο ειναι αυτο.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Περί τίνος πρόκειται ακριβώς??
    Περί αυτού
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρε συ όταν εννοώ "χαζη" εννοώ σε σχέση με τα χλμ που έχεις αναπτύξει κατά καιρους στις βόλτες σου!
    U=g*t,s=(1/2)*g*t^2 κλπ από φυσική ξέρω φίλε,μηχανικός έχω σπουδάσει.Αυτή η προσομοίωση ισχύει όταν στουκάρεις και ακινητοποιηθείς σε σταθερό εμπόδιο
    Άλλο πτώση lowside,άλλο highside,άλλο στούκα σε πόρτα ταρίφα,άλλο η στούκα η δικιά μου(με χτύπησε στα δεξιά της μηχανής και το μηχανάκι άρχισε να κάνει τα δικά του).Δεν έγινε μέσα στην πόλη της Ρόδου αλλά στο μοντε Σμιθ.Η γυναίκα έκανε κάτι που θα ξεγελούσε τους πάντες: κοκκάλωσε μέσα στη διασταύρωση
    αφού είχα κάνει:σινιάλα,κόρνα,άναμμα μεγάλης σκάλας
    και περίμενε σταματημένη.Μετά απ'όλ'αυτά δε θα συμπέραινε κανείς ότι τον είδε;
    Ε ξαφνικά στα 2 μέτρα της ήρθε να κάνει αριστερά!!!:a31: Υπ'οψη ότι πλησίαζα τη διασταύρωση με 4η και κλειστό γκάζι επί πολλάαααα μέτρα,το SV τη στιγμή του μπαμ στάνταρ είχε κάτω από 50.
    Καλά χρυσά τα DVD και πολύ εκπαιδευτικά,αλλά δεν γίνεται να προβλέψεις ούτε να μαντέψεις τα πάντα,να μην κοροϊδευόμαστε...Κάποια ατυχήματα δε γίνεται ν'αποφευχθούν και το μόνο που εύχεσαι είναι αυτού του είδους τ'ατυχήματα να μη συμβούν σε σένα...
    φυσικα διαφωνοντας ακρατα με την εντυπωση που εχεις αποχωρω χωρις περαιτερω συζητηση διοτι μου μυριζει μπαρουτι και επειδη στη παρουσα φαση της ζωης μου αδυνατω να χρησιμοποιησω τη ψυχραιμια μου (για την οποια δε φημιζομαι κιολας στην καθημερινη μου ζωη) προσπαθοντας να μεταπεισω ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν ορεξη να ακουσουν καν αλλα παραμενουν παγειωμενοι στις αποψεις τους.
    αν θες να κανεις κατι για σενα, την οικογενεια σου, τους φιλους σου οποιονδηποτε νοιαζεσαι στειλε πμ στον οπερατερ που σου ειπα.δες τα dvd σκεψου τα και απαντησε στον εαυτο σου (θεωρητικα) αν υπαρχουν ατυχηματα που αποφευγονται.μετα σκεψου τα δικα σου και θυμισου ποσα λαθη εκανες.και μετα ξεκινα να δουλευεις αυτα που θα ακουσεις.

απο μενα over and out (δεν ειμαι και σωτηρας κανενος σε τελικη) και σου ευχομαι να σαι παντα καλα και ορθιος !!!

φυσικα διαφωνοντας ακρατα με την εντυπωση που εχεις αποχωρω χωρις περαιτερω συζητηση διοτι μου μυριζει μπαρουτι και επειδη στη παρουσα φαση της ζωης μου αδυνατω να χρησιμοποιησω τη ψυχραιμια μου (για την οποια δε φημιζομαι κιολας στην καθημερινη μου ζωη) προσπαθοντας να μεταπεισω ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν ορεξη να ακουσουν καν αλλα παραμενουν παγειωμενοι στις αποψεις τους.
    αν θες να κανεις κατι για σενα, την οικογενεια σου, τους φιλους σου οποιονδηποτε νοιαζεσαι στειλε πμ στον οπερατερ που σου ειπα.δες τα dvd σκεψου τα και απαντησε στον εαυτο σου (θεωρητικα) αν υπαρχουν ατυχηματα που αποφευγονται.μετα σκεψου τα δικα σου και θυμισου ποσα λαθη εκανες.και μετα ξεκινα να δουλευεις αυτα που θα ακουσεις.

απο μενα over and out (δεν ειμαι και σωτηρας κανενος σε τελικη) και σου ευχομαι να σαι παντα καλα και ορθιος !!!

Τώρα τί έπαθες;Ούτε μπαρούτι ούτε τπτ, κουβέντα γίνεται.
    Για να καταλάβω,πιστεύεις ότι όλα τα ατυχήματα και όλες οι βλακείες των άλλων αποφεύγονται;Δηλ.το 2003 ο συμφοιτητής μου στην Πάτρα που ήταν σταματημένος με το Modenas στο φανάρι για το Πανεπιστήμιο και τον έριξε(από πίσω) νταλικιέρης επειδή έχασε τα φρένα από αφηρημάδα θα μπορούσε να το προβλέψει;Η γάτα που μπλέχτηκε στην πίσω ρόδα της RS50 φίλου μου ροδίτη με αποτέλεσμα να φάει τούμπα ήταν κάτι το προβλέψιμο;
    Φυσικά και υπάρχουν ατυχήματα που αποφεύγονται αλλά όχι όλα,you can't control the universe ,ή μήπως μπορείς;
    Από κείνο το σημείο έχω περάσει μετά τη στούκα πολλές φορές ως συνοδηγός μετά το ατύχημα και θυμάμαι κάθε κίνηση που έκανα μέχρι να φτάσω στη διασταύρωση,το πιο πάνω ποστ περιγράφει το σκηνικό μια χαρά,η κίνησή της να κοκκαλώσει μετά τα σινιάλα με ξεγέλασε.Εκτός κι αν πιστεύεις ότι μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του καθενός...
    Πιστεύω 3000% ότι το DVD όπως και κάθε διδακτικό υλικό βοηθάει πάρα πάρα πολύ,δεν αποκλείω αν τελικά ξανακαβαλήσω να πάρω ένα.Δεν μπορεί όμως ν'αποτρέψει όλες τις στραβές απλά επειδή εμείς δεν γίνεται να προβλέψουμε/μαντέψουμε/αποφύγουμε τα πάντα.

Πηγαίνοντας στη δουλειά μου, πρωί, Αττική Οδό, πριν την έξοδο για Ασπρόπυργο.

Οδηγός καινούργιας BMW, μαύρο τζάμι, 2 εξατμίσεις μπουρούδες, κινείται με 120-130 δεξιά λωρίδα.

Ακολουθώ. Αριστερή και μεσαία πηγαίνουν με 80-90 λόγω "γρήγορων" οδηγών .

Ξαφνικά, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, κοκκαλώνει τα φρένα. Μιλάμε για ΤΟ κοκκάλωμα.

Από πέμπτη-δευτέρα, και φρένα. Σταματάω γύρω στα 3 μέτρα πίσω του. Φώτα, κόρνες κ.λ.π.

Ανοίγει το τζάμι. Οδηγός γύρω στα 55+. Χεσμένος. "Συγγνώμη παληκάρι, δεν σε είδα."

"@#$%^&......"

Τον ψιλολυπήθηκα. "Μα γιατί σταμάτησες?"

"ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΤΟ ABS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Αν δεν είχα απόσταση ασφαλείας (που πάντα έχω), δεν τη γλύτωνα με τίποτα.

Ναι, κάποια ατυχήματα δεν αποφεύγονται με τίποτα.

Και,

Ναι, κάποια ατυχήματα αποφεύγονται με προφυλάξεις.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τώρα τί έπαθες;Ούτε μπαρούτι ούτε τπτ, κουβέντα γίνεται.τοτε οκ
    Για να καταλάβω,πιστεύεις ότι όλα τα ατυχήματα και όλες οι βλακείες των άλλων αποφεύγονται;ναι Δηλ.το 2003 ο συμφοιτητής μου στην Πάτρα που ήταν σταματημένος με το Modenas στο φανάρι για το Πανεπιστήμιο και τον έριξε(από πίσω) νταλικιέρης επειδή έχασε τα φρένα από αφηρημάδα θα μπορούσε να το προβλέψει;Η γάτα που μπλέχτηκε στην πίσω ρόδα της RS50 φίλου μου ροδίτη με αποτέλεσμα να φάει τούμπα ήταν κάτι το προβλέψιμο;οχι αλλα θα μπορουσε να εχει αποφευχθει η πτωση και στις 2 περιπτωσεις
    Φυσικά και υπάρχουν ατυχήματα που αποφεύγονται αλλά όχι όλα,you can't control the universe ,ή μήπως μπορείς;we don t talk about the universe.we talk about our bikes mate
    Από κείνο το σημείο έχω περάσει μετά τη στούκα πολλές φορές ως συνοδηγός μετά το ατύχημα και θυμάμαι κάθε κίνηση που έκανα μέχρι να φτάσω στη διασταύρωση,το πιο πάνω ποστ περιγράφει το σκηνικό μια χαρά,η κίνησή της να κοκκαλώσει μετά τα σινιάλα με ξεγέλασε.Εκτός κι αν πιστεύεις ότι μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του καθενός...μπορεις αν οδηγεις με την πεποιθηση οτι ολοι ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ να σε σκοτωσουν.απλα την πατησες γιατι ησουν ανυποψιαστος.
    Πιστεύω 3000% ότι το DVD όπως και κάθε διδακτικό υλικό βοηθάει πάρα πάρα πολύ,δεν αποκλείω αν τελικά ξανακαβαλήσω να πάρω ένα.τι ειδους λογικη ειναι αυτη δε μπορω να καταλαβω...δλδ αν δεν ξανακαβαλησεις δε θες να μαθεις???παρε το dvd να ανοιξεις τα ματια σου.τοσο τα δικα σου οσο και οποιου αλλου μπορεις.ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!!! Δεν μπορεί όμως ν'αποτρέψει όλες τις στραβές απλά επειδή εμείς δεν γίνεται να προβλέψουμε/μαντέψουμε/αποφύγουμε τα πάντα.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ.
    αλλωστε η πτωση ειναι ενα προβλημα και προβλημα χωρις τη λυση του παυει να ειναι προβλημα.
    το να ψαχνεις να βρεις τη λυση στο να μη πεφτεις ειναι θεμιτο.το να αποφευγεις το προβλημα ειναι εξισου θεμιτο.το να αρνεισαι ομως τη λυση σε ενα προβλημα λεγεται καπως αλλιως και δε λεω πως γιατι δεν εχω προθεση να σε προσβαλω.

εν παση περιπτωση περαστικα σου και παλι και οτι νομιζεις καλυτερο κανε!!!

να θυμασαι παντως οτι το φρενο, το γκαζι, το τιμονι και την αντιληψη την εχεις εσυ και την εχεις για να τη χρησιμοποιεις.

το να αρνεισαι ομως τη λυση σε ενα προβλημα λεγεται καπως αλλιως και δε λεω πως γιατι δεν εχω προθεση να σε προσβαλω.
    Ρε συ δεν αρνούμαι τη λύση,απλά δεν έχουν όλα τα προβλήματα λύση=δεν μπορείς ν'αποφύγεις τα πάντα.Για παράδειγμα στο "Δηλ.το 2003 ο συμφοιτητής μου στην Πάτρα που ήταν σταματημένος με το Modenas στο φανάρι για το Πανεπιστήμιο και τον έριξε(από πίσω) νταλικιέρης επειδή έχασε τα φρένα από αφηρημάδα θα μπορούσε να το προβλέψει;Η γάτα που μπλέχτηκε στην πίσω ρόδα της RS50 φίλου μου ροδίτη με αποτέλεσμα να φάει τούμπα ήταν κάτι το προβλέψιμο;" μου απάντησες οχι αλλα θα μπορουσε να εχει αποφευχθει η πτωση και στις 2 περιπτωσεις . Πώς ρε συ; O Χάρης ήταν πρώτος στο φανάρι και μάλιστα άκρη δεξιά ,η νταλίκα τον χτύπησε με πολύ λιγα χλμ και τον έριξε(και προς τιμή του νταλικιέρη κάλεσε ΕΚΑΒ και προληπτικά τον πήγαν στο Νοσημάτων θώρακος),δεν ήταν ότι είδε στον καθρέφτη κάτι να έρχεται κομμάτια και δεν αντέδρασε.Ο Κώστας τί να'κανε με τη γάτα,πως να μην έπεφτε δηλαδή;(ειδικά στην περίπτωση της γάτας έχεις κάποια ιδέα.

Όταν γράφω "αν τελικά ξανακαβαλήσω" δεν είναι ότι δε θέλω να μάθω(εννοείται ότι όσο οδηγάς μαθαίνεις και σίγουρα έχω πάρα πολλά να μάθω),απλά δεν θέλω να πάθω σωματικές βλάβες,ανεπανόρθωτες ή μη από -έστω κουφά-περιστατικά...το αποτέλεσμα=υγεία δεν κοιτάμε;

Και στην τελική...ΑΝ μπορούσαμε να προβλέψουμε/μαντέψουμε/αποφύγουμε τα πάντα ,κοινώς να μη πέφτουμε ποτέ,ποιός ο λόγος να φοράμε εξοπλισμό;
    Φιλικά πάντα..

Ρε συ δεν αρνούμαι τη λύση,απλά δεν έχουν όλα τα προβλήματα λύση=δεν μπορείς ν'αποφύγεις τα πάντα.Για παράδειγμα στο "Δηλ.το 2003 ο συμφοιτητής μου στην Πάτρα που ήταν σταματημένος με το Modenas στο φανάρι για το Πανεπιστήμιο και τον έριξε(από πίσω) νταλικιέρης επειδή έχασε τα φρένα από αφηρημάδα θα μπορούσε να το προβλέψει;Η γάτα που μπλέχτηκε στην πίσω ρόδα της RS50 φίλου μου ροδίτη με αποτέλεσμα να φάει τούμπα ήταν κάτι το προβλέψιμο;" μου απάντησες οχι αλλα θα μπορουσε να εχει αποφευχθει η πτωση και στις 2 περιπτωσεις . Πώς ρε συ; O Χάρης ήταν πρώτος στο φανάρι και μάλιστα άκρη δεξιά ,η νταλίκα τον χτύπησε με πολύ λιγα χλμ και τον έριξε(και προς τιμή του νταλικιέρη κάλεσε ΕΚΑΒ και προληπτικά τον πήγαν στο Νοσημάτων θώρακος),δεν ήταν ότι είδε στον καθρέφτη κάτι να έρχεται κομμάτια και δεν αντέδρασε.Ο Κώστας τί να'κανε με τη γάτα,πως να μην έπεφτε δηλαδή;(ειδικά στην περίπτωση της γάτας έχεις κάποια ιδέα.

Όταν γράφω "αν τελικά ξανακαβαλήσω" δεν είναι ότι δε θέλω να μάθω(εννοείται ότι όσο οδηγάς μαθαίνεις και σίγουρα έχω πάρα πολλά να μάθω),απλά δεν θέλω να πάθω σωματικές βλάβες,ανεπανόρθωτες ή μη από -έστω κουφά-περιστατικά...το αποτέλεσμα=υγεία δεν κοιτάμε;

Και στην τελική...ΑΝ μπορούσαμε να προβλέψουμε/μαντέψουμε/αποφύγουμε τα πάντα ,κοινώς να μη πέφτουμε ποτέ,ποιός ο λόγος να φοράμε εξοπλισμό;
    Φιλικά πάντα..
    θα το παρω αναποδα ετσι για να κανω εντυπωση

λοιπον εξοπλισμο φοραμε γιατι ενω μπορουμε να αποφυγουμε/προβλέψουμε/μαντέψουμε τα παντα σαν ανθρωποι που ειμαστε μπορει καλλιστα να κανουμε λαθος και τοτε ο εξοπλισμος ελπιζουμε να κανει τη δουλεια για την οποια εχουμε σταξει ενα σκασμο λεφτα.αυτο τι σημαινει?αυτο σημαινει οτι ενω μπορουμε να αποφυγουμε/προβλέψουμε/μαντέψουμε τα παντα δεν το καναμε.και φυσικα δε φταιει κανενας αλλος εκτος απο μας γι αυτο.Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ!!!γιατι δεν ειδε, γιατι δεν ακουσε, γιατι αφαιρεθηκε στο φαναρι οπως ο φιλος σου και δεν ειχε πρωτη ωστε να ειναι ετοιμος να εκκινησει μια και ακουσε απο πισω τη νταλικα (καθρεφτες ειχε να υποθεσω), γιατι τρομαξε οταν μπηκε η γατα στη ροδα και αντι να καρυδωσει το γκαζι. το εκλεισε οπως ο 2ος φιλος σου, γιατι δεν επλασε σε κλασματα του 2ευτερολεπτου 500 διαφορετικα σεναρια για να ειναι ετοιμος για κατι απο αυτα (κατι το οποιο το αποκτας με πολυ δουλεια, προπονηση και χιλιομετρα για να το πετυχεις και σχεδον αδυνατο να το τελειοποιησεις).

τωρα επειδη αναφερθηκες στο θεμα ''υγεια'' και επειδη η εργασια μου εχει να κανει με τη υγεια εχω να σου πω το εξης:αν θελεις να παραμεινεις υγειης μη ξαναβγεις απο το σπιτι το οποιο θα αποστειρωσεις.ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω

και τελος να σου ξαναπω οτι προβλημα χωρις λυση ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Φιλικά πάντα..

Με αυτη τη λογικη,

Μη βγαινεις απο το σπιτι για να μη σου πεσει καμια γλαστρα στο κεφαλι,
    Μην πας για μπανιο στη θαλασσα για να μη πνιγεις
    Μη γ@μ@ς για να μην κολλησεις AIDS....

Οτι μπορεις να κανεις μπορει να ειναι επικινδυνο... γι'αυτο και υπαρχουν οι προφυλαξεις για ολες τις περιπτωσεις

ετσι ειναι και το κρανος, μπουφαν, γαντια κλπ για τη μηχανη.

Αρκει να οδηγας συνετα και με μυαλο..... γιατι αλλιως δε σε σωνει τιποτα....

If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

θα το παρω αναποδα ετσι για να κανω εντυπωση

λοιπον εξοπλισμο φοραμε γιατι ενω μπορουμε να αποφυγουμε/προβλέψουμε/μαντέψουμε τα παντα σαν ανθρωποι που ειμαστε μπορει καλλιστα να κανουμε λαθος και τοτε ο εξοπλισμος ελπιζουμε να κανει τη δουλεια για την οποια εχουμε σταξει ενα σκασμο λεφτα.αυτο τι σημαινει?αυτο σημαινει οτι ενω μπορουμε να αποφυγουμε/προβλέψουμε/μαντέψουμε τα παντα δεν το καναμε.και φυσικα δε φταιει κανενας αλλος εκτος απο μας γι αυτο.
    Μα αν φτάσεις στο επίπεδο να προβλέπεις όλα τα λάθη των άλλων δε θα κάνεις ποτέ λάθος εσύ!Οπότε τί το θες το κράνος;

γιατι αφαιρεθηκε στο φαναρι οπως ο φιλος σου και δεν ειχε πρωτη ωστε να ειναι ετοιμος να εκκινησει μια και ακουσε απο πισω τη νταλικα (καθρεφτες ειχε να υποθεσω)
    Πλάκα κάνεις;Το φορτηγό απλά τον έριξε=πήγαινε το πολύ με 5(ε τότε συγνώμη αλλά δεν το υπολογίζεις ούτε φεύγεις σφεντόνα με 1η)

γιατι τρομαξε οταν μπηκε η γατα στη ροδα και αντι να καρυδωσει το γκαζι. το εκλεισε οπως ο 2ος φιλος σου, γιατι δεν επλασε σε κλασματα του 2ευτερολεπτου 500 διαφορετικα σεναρια για να ειναι ετοιμος για κατι απο αυτα (κατι το οποιο το αποκτας με πολυ δουλεια, προπονηση και χιλιομετρα για να το πετυχεις και σχεδον αδυνατο να το τελειοποιησεις).
    Δεν τρόμαξε,ούτε άνοιξε ούτε έκλεισε(μιλάμε για πίσω ρόδα έτσι)απλά τούμπαρε!
    500σενάρια/sec ούτε ο Rossi δεν εφαρμόζει ο οποίος στην τελική οδηγά σε ρυθμούς αγώνα και αναμένει περισσότερο απ'το μέσο αναβάτη τη στραβή.
    To Norick Abe τον θυμάσαι;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Norick_Abe
    Πέθανε όχι στην πίστα ,αλλά στο δρόμο με το T-max επειδή μια νταλίκα έκανε αναστροφή μπροστά του.Λες να είμαστε εξυπνότεροι/ικανότεροι/πιο επινοητικοί/με γρηγορότερες αντιδράσεις και φαντασία οδηγοί από MotoGP αναβάτη;;;;Ή μήπως καλύτεροι στην εφαρμογή σεναρίων κινδύνου;

τωρα επειδη αναφερθηκες στο θεμα ''υγεια'' και επειδη η εργασια μου εχει να κανει με τη υγεια εχω να σου πω το εξης:αν θελεις να παραμεινεις υγειης μη ξαναβγεις απο το σπιτι το οποιο θα αποστειρωσεις.ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω
    http://www.moto.gr/forums/showthread...37#post1209737
    Δεν εννοώ αυτό,κοίτα τα ποστ μου και θα καταλάβεις

και τελος να σου ξαναπω οτι προβλημα χωρις λυση ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
    Και τί είναι,άλυτο πρόβλημα;;

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    :.Εκτός κι αν πιστεύεις ότι μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του καθενός...
    Οχι δεν μπορεις να μπεις στο μυαλο του καθενος, αλλα απο τη γενικοτερη συμπεριφορα στο δρομο που την αντιλαμβανεσαι στο πρωτο λεπτο καταλαβαινεις αν ενας οδηγος ειναι αξιοπιστος η οχι και κανεις την κινηση σου.
    Αποψη μου, γ//μησε τα και δωσε προτεραιοτητα. Ε και τι εγινε στην τελικη;;; Και με τσοπερ 125αρι να εισαι τουλαχιστον μεσα στην πολη μπορεις να προσπερασεις οποιοδηποτε κουτι. Αρα παραχωρεις προτεραιοτητα και μετα απο λιγο τον περνας.
    Δε σας εχει τυχει ποτε να σταματησει καποιος να του κανεις νοημα να περασει, να σου ανταποδωσει και την ωρα που περνας, να ξεκινησει κι εκεινος η να το αφησει να ρολαρει; Περιμενε εκει κι ας σου κορναρουν, ασε το μαλ//κα να περασει και μολις μπει μπροστα σου θα δεις κατι πολυτιμο. Οτι ναι ειχες δικιο για την αναξιοπιστια του γιατι στα 3 μετρα εκανε μαλ//κεια κι ευτυχως που τον αφησες να περασει γιατι θα την εκανε πανω σου κι εσυ θα ψαχνοσουνα και θα σε μαζευανε με το κουταλακι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    Με αυτη τη λογικη,

Μη βγαινεις απο το σπιτι για να μη σου πεσει καμια γλαστρα στο κεφαλι,
    Μην πας για μπανιο στη θαλασσα για να μη πνιγεις
    Μη γ@μ@ς για να μην κολλησεις AIDS....

Οτι μπορεις να κανεις μπορει να ειναι επικινδυνο... γι'αυτο και υπαρχουν οι προφυλαξεις για ολες τις περιπτωσεις

ετσι ειναι και το κρανος, μπουφαν, γαντια κλπ για τη μηχανη.

Αρκει να οδηγας συνετα και με μυαλο..... γιατι αλλιως δε σε σωνει τιποτα....

Σ'αυτά έχω ήδη απαντήσει εδώ

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF