Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Ξαφνικα δεν κραταη ρελαντι

το tps είναι μία συνηθισμένη βλάβη για τα vstrom. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον που έχει αυτό το μηχανάκι (650+1000 cc) με πάνω από 25000χλμ που να μην έχουν αλλάξει το tps. (Και κάποια άλλα εμφανίζονται μετά τα 25000χλμ αλλά δεν είναι επί του παρόντος...)
    Δεν είναι επικίνδυνο όταν κινείσαι στη πόλη γιατί το ρελαντί δουλεύει μια χαρά και έχεις την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (στην πραγματικότητα όμως υπάρχει).
    Οταν όμως έρχεσαι από ταξίδι πλακωμένος στα γκάζια και σταματήσεις στο πρώτο φανάρι όταν μπαίνεις στη πόλη, τότε είναι πράγματι επικίνδυνο γιατί μπορεί να σου σβήσει σε ελιγμό ή υπό κλίση και τότε (εάν είσαι και δικάβαλος) η κατάσταση είναι δύσκολη.
    Μακάρι όμως να κάνω λάθος και να είναι η κ***βενζίνη.

Εγινε ετσι ακριβως οπως το περιεγραψες, vstrider. Μετα απο πλακωμα στην εθνικη, στο πρωτο φαναρι στη γεφυρα της Βαρυμπομπης. Απο εκει και μεχρι το παγκρατι, που ειναι το σπιτι μου, δεν ξανακρατησε ρελαντι. Επειδη ομως απο συνηθειο, καλο η κακο, οδηγω παντα με διπλογκαζιες στις αλαγες ταχυτητων, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, παρα μονο εαν ξεχνιομουνα στα φαναρια και δεν το κραταγα λιγο ανοιχτο, οποτε και εσβηνε.
    Την αλλη μερα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, ουτε στο πηγενε, ουτε στο ελα
    Ηταν ακριβως η ιδια αποσταση. Εαν επαναληφθει, σιγουρα δεν θα το αφησω ετσι, μια και ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο, αλλα στην περιπτωση μου, οχι επικυνδινο.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    [ Επειδη ομως απο συνηθειο, καλο η κακο, οδηγω παντα με διπλογκαζιες στις αλαγες ταχυτητων,

Σωστός. Και εγώ αυτό κάνω, διπλογκαζιές.
    Επίσης, όταν είχα το προβλημα με το tps μετά από γκάζια στην εθνική ανέβαζα λίγο το ρελαντί και αφού το μοτέρ αποκτούσε μία σχετικά σταθερή λειτουργία (μέσα στη πόλη) τις κατέβαζα πάλι στις κανονικές. Ολα αυτά βέβαια ήταν γιατροσόφια ανάγκης μέχρι να το αλλάξω το tps οπότε και λύθηκε το πρόβλημα.

να ρωτησω κατι ρε παιδια ??εχω το 2008 και στο service μου ειπαν οτι δεν ρυθμιζεται το ρελαντι ισχυει????και αν ναι στο 08 εχει παρουσιαστει το ιδιο προβλημα???

τι πράγμα...??
    το ρελαντί ρυθμίζεται με σταυροκατσάβιδο από μία βίδα που βρίσκεται στα αριστερά της μηχανής κάτω από τη σέλα (δεν χρειάζεται να την βγάλεις). Κοιτόντας το μοτέρ από αριστερά θα την δεις οπωσδήποτε!
    Δεν έχω μοντέλο του 08, δεν έχω ψάξει για ρύθμιση ρελαντί σε 08, αλλά νομίζω ότι ρυθμίζεται...
    Εάν σου παρουσιαστεί πάντως πρόβλημα με το tps συνήθως γίνεται μετά τα 25000 χλμ.
    Οσον αφορά δηλώσεις της suzuki ότι έχει επιλύσει το πρόβλημα εχω να πω ότι είναι μ******ς.
    Τα ίδια είχε πει σε προβλήματα που έβγαζαν τα πρώτα 1000άρια (και είναι γνωστά σε όσους έχουν το 1000) και δεν είχε γίνει τπτ.

39.600km.

Και κάποια στιγμή πριν από 2000km περίπου που μου έδωσε μερικά τέτοια συμπτώματα, πήγα και ρύθμισα τις πεταλούδες. Από τότε δεν έχει ξανακάνει τίποτα!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Aπο τοτε που πρωτοποσταρα το θεμα εχω παει Ωροππ και Λουτρακι πηγαινε ελα σε δυο Σαββατοκυριακα και δεν μου χει κανει κιχ. Λετε να μου την φιλαη; Η τελικα ισως να εφταιγε η βενζινη;
    Λογικα δεν επρεπε να εχει ξαναπαρουσιαστει, εαν υπηρχε οντος προβλημα με το tps;
    Θεωρω οτι ειναι σεβαστα τα χλμ, και μικτη η χρηση με κινηση και γρηγορη οδηγηση στην εθνικη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από shadow.gr
    να ρωτησω κατι ρε παιδια ??εχω το 2008 και στο service μου ειπαν οτι δεν ρυθμιζεται το ρελαντι ισχυει????και αν ναι στο 08 εχει παρουσιαστει το ιδιο προβλημα???

στα τελευταια 650,δυστυχως, ρυθμιζεται μεσω διαγνωστικου της σουζουκι (αντιπροσωπεια δηλαδη)...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2017, 07:29
  2. Δεν κρατάει ρελαντί, yamaha R6
    από angel_f στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 20:31
  3. Dakar - Δεν κρατάει ρελαντί
    από mike1821 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3