Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
    Δηλαδή υπάρχει σώφρων οδηγός που θεωρεί ότι η τροχαία κάνει σωστή/σοβαρή δουλειά?

Πλάκα κάνουμε τώρα. Που κρύβονται πίσω από τους θάμνους για να σε γράψουν για παραβίαση πάνω από 20 χλμ/ω των γελίων ορίων ταχύτητας των ελληνικών δρόμων?
    Που κοιτάνε να γράψουν μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους όταν τα έσοδα δεν πάνε καλά?

Ρε σηνιάλο και άγιος ο θεός....
    Γιατί είναι γελοία τα όρια ταχύτητας στους ελληνικους δρόμους;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

το να κρύβονται για να σε πιάσουν που πας με 100 αντί για 80 σε περιοχή που με καθε ασφάλεια πας με 100 και 120 είναι φάουλ

ωστόσο στο φόρουμ υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί που είναι αντίθετοι σε ΚΑΘΕ κλήση (π.χ. για κράνος ή για ξηλωμένη/κρυμμένη πινακίδα)

και συχνά το "γίνονται για εισπρακτικούς λόγους" είναι πρόφαση γιατί δεν θέλουν ανοικτά να πούν "δεν θα ήθελα ΚΑΜΙΑ αστυνόμευση για μένα, θα ήθελα να αστυνομεύονται μόνο οι άλλοι"

einai apla....

αυτοι κρυβονται και εμεισ κανουμε συνιαλο!
    Aλλα τα ορια ταχυτητασ δεν ειναι γελοια ειναι το ιδιο με την υπολιποι ευρωπη και συμβαδιζουμε με αυτα που θετουν στην EU.

αλλα πχ,, σε μια πλατια που το οριο ειναι 30! και εμεισ περναμε με 100 και σκοτωνομαστε? πιοσ φταει? μονο η τροχαια φταιει? αλλα μαθαμε το βαροσ να το περνουμε απο πανο μασ και να το χωνουμε οπου αλλου μπορουμε ,,,,και οι τροχαια φταιει και εμεισ φταιμε ειναι απλο. αν σεβομασταν εμεισ κατι θα σεβοτανε και οι τροχαια! αλλα τα ιδια ημαστε shit !

gtevelvek μια γραφεισ η τροχαια ειναι οτι να ναι μια λεσ πωσ στα τελευταια 5 χρονια η μιση και παραπανω φορανε κρανοσ. γιατι αμφησβητισεσ οταν εγραπσα πωσ η τροχαια πρωσπαθει? οπωσ εγραψα και μαλλων δεν το καταλαβεσ οτι πρωσπαθει με το υλικο που εχει για να κανει κατι!

βεβαια προσ θεου δεν υποστηριζω την τροχαια που οπωσ λετε μασ την στηνει στην εθνικη πισω απο ενα θαμνο και μασ γραφει! εγω τουσ βρηζω πρωτοσ .! διπλομα εδω και ποσα χρονια δεν εχω οδηγαω ετσι .....η τροχαια μου φταει? και το απιστευτο ειναι πωσ τελικα νωμηζα πωσ μονο εγω ειμαι χωρισ διπλομα και τελικα εχω καταλαβει πωσ 3 στουσ 10 ημαστε χωρισ διπλομα!

ελλαδααααααααααααααααααααααααααααα
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

δεν υπάρχει καμία αντίφαση σε όσα γράφω, η τροχαία ΔΕΝ προσπαθεί, κάνει πάρα πολύ λίγα, ακολουθεί τη λογική της "ελάχιστης δυνατής προσπάθειας" που κατατρέχει όλο το δημόσιο, αλλά κι αυτά τα λίγα έχουν φέρει αποτέλεσμα στο θέμα του κράνους

αυτό που περιμένω να μάθω είναι πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε μέχρι να ξεκουνηθεί στο θέμα της παραβίασης του κόκκινου

Re: einai apla....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ... διπλομα εδω και ποσα χρονια δεν εχω οδηγαω ετσι .....η τροχαια μου φταει? και το απιστευτο ειναι πωσ τελικα νωμηζα πωσ μονο εγω ειμαι χωρισ διπλομα και τελικα εχω καταλαβει πωσ 3 στουσ 10 ημαστε χωρισ διπλομα!
    ελλαδααααααααααααααααααααααααααααα
    Μπράβο....

Όσο για το 3 στους 10 είναι μάλλον δικό σου συμπέρασμα

Το να πας να βγάλεις το θεωρείς περιττή διαδικάσία φαντάζομαι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τότε να μην διαμαρτυρηθείς αν σε σκίσουνε όταν (που κάποια στιγμή) σε πιάσουνε χωρίς δίπλωμα και σου πάρουν τα σώβρακα!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ειπα τιποτα?

και φυσικα 8α με σκισουν αλλα οπωσ λεει και ο φιλοσ ο gdevelek ....... δεν υπαρχει συστημα ακομα,,,,

με σταματησανε πανω απο 15 φωρεσ για ελενχο μεχρι στιγμησ!

οσο για διπλομα αμεσωσ μετα τησ 18 αυγουστο παω να βγαλω αλλα ο λογοσ που δεν εχω ειναι γιατι το κολο συστημα θα με παρει 2 φωρεσ λεφτα για διπλομα! οταν εδωσα για μηχανη στα 19 μου νωμηζω,,,,ετυχε να ειμαι απο τουσ ατοιχουσ που αλαξε η νομοθεσια και επρεπε να εισαι 21 για μεγαλου κυβησμου.....βεβαια αμα το εβγαζα ενα χρονο μετα μετατρεπεται αυτοματα αλλα οχι την περιοδο εκεινη που εδωσα εγω........ ξερεισ τι ειναι να πασ στο μηχαν/κο και να σου πουναι οριστε το διπλομα σου 125 χωρισ να ξερω κατι? και τωρα θελουν αλλα 250 eu για να το αλαξω και να δωσο!

καλυτερα με μπυρεσ,,,,περνω την μηχανη και την κανω για πλαταμονα για κανα καφε και μπυριτσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Κακιά Συνήθεια...

Μια φορά στο δρόμο προς Καπανδρίτι ένας φορτηγατζής μού έκανε σήμα με τα χέρια
    για να βάλω κράνος και τον αγνόησα! Μετά από λίγο σαν να το ήξερε, έγινε
    μπλόκο και με έγραψαν χωρίς δικαιολογία...

Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και παρότρυνση για κράνος...
    Νομίζεις ότι αυτοί που ΔΕΝ φορούν κάνουν για εντύπωση???

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ για ποικίλους λόγους...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ
    ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ..

Re: Re: einai apla....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπράβο....

Όσο για το 3 στους 10 είναι μάλλον δικό σου συμπέρασμα

Το να πας να βγάλεις το θεωρείς περιττή διαδικάσία φαντάζομαι
    και ομωσ δεν το πιστευα ουτε εγω και φυσικα δεν ελεγα σε καπιον πωσ δεν εχω ακομα διπλομα αλλα ετυχε μια μερα να μηλαμε για διπλομα και ξαφνιαστηκα που υπαρχουν και αλλοι , γιατι μετα μπηκα στο τρυπακι να ρωτο,,,,,γιαυτο σου λεω πωσ εδω για λαρισα σου μιλαω βρηκα αρκετουσ χωρισ διπλομα! δεν εχω λογο να λεω ψεματα και ουτε καλιβομαι ετσι ,,,,ειναι λαθοσ και με το που 8α εθκαιρεσω 8α παω! promice ! αρχεσ σεπτεμβριου 8α εχω!!!! εκτοσ και τα φαω ολα στησ διακοπεσ!!!!!!!!!!!

επισησ ......

επισησ θελω να πω κατι ,επειδη δεν ειχα διπλομα παντα κυκλοφορουσα με κρανοσ ,,,,μου εγηνε σηνηθεια τωρα πλεων,,, καλο μου εκανε,,,! το να βλεπω τυπουσ με διπλομα , παπακια να φωρανε ενα κρανακι ποδιλατου και να μην ειναι κουμπουμενο....αλλα μονο για τα ματια του μπατσιου??? αυτο ειναι χαζομαρα!@!!!!

ς

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ς

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    ς

Αυτό σε χάλασε?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

παντα κανω σινιαλο για μπλοκα.

ειτε το θελω,ειτε οχι ανηκω σε μια ομαδα που μπορει να εχει "μαυρα προβατα",αλλα τουλαχιστον τα ξερω και μερικες φορες ειναι πολυ δυσκολη η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ εμου και αυτων....

αντι για κρανος θα παει ν'αγορασει μια μαλακια με 30 ευρω κι αυτο θα τον σκοτωσει σιγουρα.
    και στην τελικη,αν ειναι να φαει το κεφαλι του,ας μην παει και αφραγκος ο μαλακας...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...

αντι για κρανος θα παει ν'αγορασει μια μαλακια με 30 ευρω κι αυτο θα τον σκοτωσει σιγουρα.
    και στην τελικη,αν ειναι να φαει το κεφαλι του,ας μην παει και αφραγκος ο μαλακας...
    καταπληκτικό

απλα καταπληκτικό

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ