Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Θες πρόταση...
    Μπορώ να σου αναλύσω πολλά, όμως εν τάχει.
    Ριζική αλλαγή του τρόπου απόκτησης διπλώματος. Επίσης ένας 18αρης να μη μπορεί να καβαλάει αυτοκίνητο 150 άλογα.
    Συνεχείς οργανώσεις από τοπικούς φορείς ημερίδων, με στόχο την οδηγική ασφάλεια & όχι με το τρόπο που γίνονται τώρα. Με πιο "interactive" τρόπο. Τι κάνεις πχ σε ένα CSS, τι κάνει ο Χελιώτης, ο Σπανός.
    Μείωση του φόρου σε όλα τα βασικά ήδη εξοπλισμού. Ευρηματικές διαφημίσεις στη τηλεόραση από μεγάλα ονόματα του χώρου. Δημιουργία μικρών πιστών σε Πελοπόννησο, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη. & πάρα πάρα πάρα πολλά άλλα....
    Σκέψου μόνο πόσοι από αυτούς που έχουν κάνει ένα CSSS έχουν αρχίσει να βλέπουν διαφορετικά το θέμα "προστασία", οδήγησης.
    Σε όλα αυτά μπορεί να συμβάλλει η τροχαία τα μέγιστα & τότε θα αλλάξει & η αντίληψη του κόσμου γι'αυτούς.

Αν ο άλλος δεν γουστάρει να βάλει κράνος ή να πάει νόμιμα, δε πα να μάθει και το ευαγγέλιο απ' έξω?????

Πάλι τα ίδια θα κάνει!!!! Δεν είναι θέμα παιδείας το αν γουστάρει να βάλει κάποιος κράνος! Νομίζεις πως δεν ξέρουν ότι θα σπασουν το κεφάλι τους σε περίπτωση στραβής? Νομίζεις πως δεν ξέρουν πως αν δεν φοράνε ζώνη και συμβεί κάτι, άντε γεια????

Τα ξέρουν! Αλλά απλά........

Αποκλείεται να συμβεί σε αυτούς!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Νομίζεις πως δεν ξέρουν ότι θα σπασουν το κεφάλι τους σε περίπτωση στραβής? Νομίζεις πως δεν ξέρουν πως αν δεν φοράνε ζώνη και συμβεί κάτι, άντε γεια????

Τα ξέρουν! Αλλά απλά........

Αποκλείεται να συμβεί σε αυτούς!!!!

Το "ξέρω" είναι σχετικό. Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με το "ξέρω ότι 1+1 κάνει 2 στο δεκαδικό σύστημα". Έχει να κάνει με το πόσο το συναισθάνομαι, το βιώνω, το αντιλαμβάνομαι.
    & μη κολλάτε μόνο στο κράνος. Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει... Περισσότερο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η οδηγική συμπεριφορά η οποία προκαλεί τροχαία όπου εμπλέκονται άλλοι που δε φταιν & τη πατάνε.
    Δες Λάμπρος χθες.

Όταν μιας φίλης της πήραν το δίπλωμα γιατί μιλούσε στο κινητό, ξέρεις τι μου είπε? "ε και τι έγινε? Αφού δεν πρόκειται να με σταματήσει κανείς για να ελέγξει αν το έχω!" και συνέχισε να οδηγεί σαν να μην τρέχει τίποτα! Και είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσει να οδηγάει μιλώντας στο κινητό! Αν υπέρχε σωστός έλεγχος, πολλοί θα έβαζαν μυαλό!!!!

Δυστυχώς το κράτος δεν έχει άλλο τρόπο να σε υποχρεώσει να προσέχεις αν εσύ γουστάρεις να παίζεις την δική σου ζωή και των άλλων, κορώνα - γράμματα, παρά μόνο με εισπρακτικά μέτρα!

Δυστυχώς η δύναμη της αστυνομίας- τροχαίας έχει μοιραστεί σε υπουργούς και δημόσια προσωπα, δεν είναι αρκετοί για σωστούς ελέγχους κλπ, κλπ, κλπ!!!!

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να σεβαστεί τον άλλο τουλάχιστον ας έχει κάτι να φοβάται!!!!

+ πολλά

στην ελλάδα επικρατεί το απόλυτο χάος, η απολυτη ασυδοσία, αλλα μερικοί το χαβά τους για τους κακούς μπάτσους, βέβαια όταν τύχει να πάνε και να οδηγήσουν έξω, γίνονται προβατάκια

@μικεΓ συμφωνώ αλλά όλα αυτά ΜΑΖΙ με αστυνόμευση

@λουλού είμαι βέβαιος πως δεν σε φοβίζουν τα πρόστιμα, αυτό ακριβώς λέω, πέφτουν πολύ σπάνια και έτσι οι παραβάτες δεν χαμπαριάζουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Ο φόβος είναι "απάνθρωπο" μέσο. Μέσο των χουντών, του Μεσαίωνα, των σκλάβων........
    Ναι αλλά φυλάει τα έρμα=το κεφάλι των κουφιοκέφαλων.
    Σε θέματα ασφάλειας φίλε Mike κοιτάς το αποτέλεσμα,δηλ.θες να σωθεί ο πιτσιρικάς και ο κάθε ξεροκέφαλος έστω και μέσω του φόβου.Καλύτερα φοβισμένος ζωντανός παρά "μαγκάκος" σε κάσα ή αναπηρικό 2τροχο...

Ο φόβος είναι "απάνθρωπο" μέσο. Μέσο των χουντών, του Μεσαίωνα, των σκλάβων........

Εδώ είναι που κάνεις λάθος! Ο φόβος υπήρχε και θα υπάρχει πάντα!!!!

Φόβος είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να χτυπάνε εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φόβος είναι αυτό που κάνει πολύ κόσμο να μην μπουκάρει σε καταστήματα για να κλέψει!!!! Φόβος είναι αυτό που κάνει τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στην ώρα τους στην δουλειά!!!!! Φόβος είναι αυτό που σε κάνει να βάζεις συναγερμό στη μηχανή σου!!!!

Φόβος είναι αυτό που σε προστατεύει από το να μην κάνεις ένα κάρο μ@λ@κίες!!!! Φοβόμαστε πολλά πράγματα!!!! Το να φοβάσαι μη σε γράψουν είναι το λιγότερο!!!!! Και ίσως να έπρεπε να είναι από τα πιο σημαντικά!!!!

Φόβος μήπως πληγώσεις τον διπλανό σου είναι αυτό που σε κάνει να προσέχεις τι λες όταν δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει!!!! Ο φόβος δεν είναι κάτι κακό!!! Η τρομοκρατία είναι!!!!

Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει...

βρίσκεις;;;;

αν έχει μια μάνα, πατέρα, αδέλφια, σύζυγο, παιδί ή παιδιά, ας πάει ε;

Η αστυνόμευση θα πρέπει να υπάρχει κυρίως για την οδηγική μας συμπεριφορά & ότι έγραψα πιο πριν. Δεν είμαι εναντίον της αστυνόμευσης αλλά εναντίον του τρόπου που γίνεται.
    Βγαίνουν μόνο για να εισπράξουν. Στη τελική ούτε οι ίδιοι δε πιστεύουν στο σκοπό τους (το σώσιμο των κουφιοκεφαλάκηδων οδηγών). Νομίζουν ότι είναι η εξουσία & έχετε δει συμπεριφορές τους, αυτοί οι οποίοι υπάρχουν για την ασφάλεια μας! Τέλος πάντων, άλλη συζήτηση είναι αυτή.

Το "ξέρω" είναι σχετικό. Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με το "ξέρω ότι 1+1 κάνει 2 στο δεκαδικό σύστημα". Έχει να κάνει με το πόσο το συναισθάνομαι, το βιώνω, το αντιλαμβάνομαι.
    & μη κολλάτε μόνο στο κράνος. Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει... Περισσότερο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η οδηγική συμπεριφορά η οποία προκαλεί τροχαία όπου εμπλέκονται άλλοι που δε φταιν & τη πατάνε.
    Δες Λάμπρος χθες.

Μα στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για το κράνος, το νόημα στον απέναντι και τα μπλόκα!!!! Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την οδηγική συμπεριφορά αλλά με την δική μας συμπεριφορά απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έχουν οδηγική συμπεριφορά!!!!

Εδώ είναι που κάνεις λάθος! Ο φόβος υπήρχε και θα υπάρχει πάντα!!!!

Φόβος είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να χτυπάνε εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φόβος είναι αυτό που κάνει πολύ κόσμο να μην μπουκάρει σε καταστήματα για να κλέψει!!!! Φόβος είναι αυτό που κάνει τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στην ώρα τους στην δουλειά!!!!! Φόβος είναι αυτό που σε κάνει να βάζεις συναγερμό στη μηχανή σου!!!!

Φόβος είναι αυτό που σε προστατεύει από το να μην κάνεις ένα κάρο μ@λ@κίες!!!! Φοβόμαστε πολλά πράγματα!!!! Το να φοβάσαι μη σε γράψουν είναι το λιγότερο!!!!! Και ίσως να έπρεπε να είναι από τα πιο σημαντικά!!!!

Φόβος μήπως πληγώσεις τον διπλανό σου είναι αυτό που σε κάνει να προσέχεις τι λες όταν δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει!!!! Ο φόβος δεν είναι κάτι κακό!!! Η τρομοκρατία είναι!!!!

Έχουμε διαφορετική αντίληψη για τη ζωή μάλλον....
    Δεν έχω μάθει να φοβάμαι. Ότι κάνω το κάνω γιατί το έχω κατανοήσει & δέχομαι τη "χρησιμότητα του" στο κοινωνικό σύνολο.
    Εκτός από το συναγερμό που δεν έχω.

Μα στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για το κράνος, το νόημα στον απέναντι και τα μπλόκα!!!! Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την οδηγική συμπεριφορά αλλά με την δική μας συμπεριφορά απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έχουν οδηγική συμπεριφορά!!!!

Οκ. Λάθος μου αν το γενίκευσα. :smilea:

η αστυνόμευση δεν γίνεται σωστά και η συμπεριφορά των μπάτσως συχνα δεν έιναι κι αυτή σωστή

αλλά γιατί περιμένεις να είναι;

η συμπεριφορά των οδηγών είναι σωστή;

έχουμε τους μπάτσους που μας αξίζουν

μέρος από μάς είναι εξάλλου, δεν είναι εισαγώμενοι

και τωρα που γραψαμε ολες αυτες τις μπουρδες,ας παμε μαζι να συνεχισουμε την ποιητικη αναλυση του "τι ειναι η μηχανη για μενα","εγω κι αυτη" "η μοτ/τα και η καθημερινοτητα","πως αποφασισα να αγορασω μοτ/τα" και διαφορα αλλα ευτραπελα αρκει να ειναι στην ενοτητα "αναζητησεις-σκεψεις-προβληματισμοι",ή εστω στο "ιστοριες του δρομου"...

ετσι κι αλλοιως,αλλοι ειμαστε οταν γραφουμε εκει και αλλοι οταν γραφουμε εδω..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Η αστυνόμευση θα πρέπει να υπάρχει κυρίως για την οδηγική μας συμπεριφορά & ότι έγραψα πιο πριν. Δεν είμαι εναντίον της αστυνόμευσης αλλά εναντίον του τρόπου που γίνεται.
    Βγαίνουν μόνο για να εισπράξουν. Στη τελική ούτε οι ίδιοι δε πιστεύουν στο σκοπό τους (το σώσιμο των κουφιοκεφαλάκηδων οδηγών). Νομίζουν ότι είναι η εξουσία & έχετε δει συμπεριφορές τους, αυτοί οι οποίοι υπάρχουν για την ασφάλεια μας! Τέλος πάντων, άλλη συζήτηση είναι αυτή.

Ας μην γενικεύουμε!!! Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι! Υπάρχουν αυτοί και υπάρχουν και αυτοί που πραγματικά τους ενδιαφέρει!!! Παντού υπάρχουν και οι δύο πλευρές του νομίσματος!!! Μα παραμένει το ίδιο νόμισμα! Αυτή είναι η δουλειά τους και αυτό κάνουν! Το γιατί το κάνουν είναι άλλο θέμα και μεγάλη συζήτηση!!!!!

Όσο για την οδηγηκή συπεριφορά? Δεν πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση! Παιδεία πρέπει ναυπάρχει! Αλλά όταν ο πατέρας περνάει 5-5 τα κόκκινα με το παιδάκι του μέσα???? Και γ@μώ τις παιδείες!!!! Ας φάει καμιά δεκαριά κλήσεις όμως να δεις για πότε ο πιτσιρικάς παίρνει άριστη παιδεία!!!!

Οκ. Λάθος μου αν το γενίκευσα. :smilea:

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Κωλ0μπάτσοι! Μόνο για τα γκαφρά οι περισσότεροι κόβουν κλήσεις αφού άνα μικρό
    ποσό του προστίμου πάει στο όργανο που έδωσε την κλήση. Και τα εξτραδάκια για
    τα μπατσάκια είναι μεγάλη υπόθεση.
    Δείτε εδώ αντιπατσοτικό βίντεο.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ