Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ουσιαστικά γίνεσαι ευεργέτης του δήμου στον οποίο θα τρώς τα πρόστιμα, αφού τα πρόστιμα πάνε στο ταμειο του οικείου δήμου αν δεν κάνω λάθος
    Μάλλον γίνεσαι ευεργέτης του δημάρχου
    Τέλος πάντων,καλό είναι να φοράμε και κανά κρανάκι έστω και από αυτά τα ελαφριά ανοιχτού τύπου να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από όλες τις απόψεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    απλά όταν σε τσακώνει, θα πληρώνεις πρόστιμα, ένα δύο τρία δεκατρία, όσες φορές σε τσακώσει
    Μακάρι 123445 φορές πρόστιμο.Αν γίνεται να κατάσχει τα μηχανάκια μέχρι να φέρει ο παραβάτης τιμολόγιο αγοράς κράνους στ'όνομά του,ά σιχτίρ με τους μαλάκες που δε φοράνε,γεμίσαμε τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία...

ουσιαστικά γίνεσαι ευεργέτης του δήμου στον οποίο θα τρώς τα πρόστιμα, αφού τα πρόστιμα πάνε στο ταμειο του οικείου δήμου αν δεν κάνω λάθος
    Ναι,όντως εκεί πάνε τα πρόστιμα

είσαι αυτό που λέμε "αλτρουιστής"
    Μάλλον δωρητής οργάνων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από chria
    Τώρα το αν θα φορέσω κράνος είναι δική μου επιλογή. Το πρόστιμο είναι καθαρα εισπρακτικό. Μη φορώντας κράνος δεν γίνομαι επικίνδυνος για την ασφάλεια άλλων...
    Σοβαρά;Γιατί τότε να πληρώνω φόρους για να περιθάλπτω μερικούς που από πείσμα παίζουν κορώνα γράμματα ενώ ξέρουν ότι κάνουν μαλακία;Ρώτησες τους υπόλοιπους αν είναι δίκαιο να πληρώνουν γαμησιάτικα μερικών που το παίζουν "Army of Immortals";
    Το αν γίνεσαι επικίνδυνος για την ασφάλεια των άλλων απαντήθηκε παραπάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Μάλλον δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι τα περισσότερα θανατηφόρα με δίκυκλα γίνονται μεσ'την πόλη.Εκεί είναι που κινδυνεύεις απ'τον καθένα/καθεμία που θα παραβιάσει STOP και θα σε ρίξει(όπως συνέβη και σε μένα).Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις με 30χλμ ξεκράνωτος στην πόλη που πετάγονται από παντού παρά με το Yaris σε μέρος που έχεις ορατότητα και χώρο να φυλαχτείς.Τώρα το ότι έχουν τσιγάρο οι μπάτσοι ειλικρινά απορώ γιατί θα πρέπει να σ'ενδιαφέρει...
    Σ'αυτό γιατί δεν απαντάς;;;

Μακάρι 123445 φορές πρόστιμο.Αν γίνεται να κατάσχει τα μηχανάκια μέχρι να φέρει ο παραβάτης τιμολόγιο αγοράς κράνους στ'όνομά του,ά σιχτίρ με τους μαλάκες που δε φοράνε,γεμίσαμε τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία...
    μπά θα το πάρει και θα το φοράει ως βραχιόλι

η βλακεία έιναι ανίκητη

σημειωτέον πως όποιος πέσει προς την πλευρά που φοράει το βραχιόλι, 90% έχει σπάσει το χέρι του από το μοχλό που θα σχηματιστεί

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    μπά θα το πάρει και θα το φοράει ως βραχιόλι

η βλακεία έιναι ανίκητη

σημειωτέον πως όποιος πέσει προς την πλευρά που φοράει το βραχιόλι, 90% έχει σπάσει το χέρι του από το μοχλό που θα σχηματιστεί

Τώρα που το είπες θα συμμορφωθούν και θα αποφεύγουν να τα βάζουν σαν βραχιόλια , θα τα περνάνε με κρίκο στο αυτί σαν σκουλαρίκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ( την κατάσταση σατιρίζω όχι τα λεγόμενα σου ,μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις )

Είμαι νέος στον κόσμο των μηχανών και το forum αυτό είναι ένα από τα βασικά μέρη για ανάγνωση πληροφοριών για μένα . Αυτό που είδα με τον καιρό διαβάζοντας διάφορα post είναι ότι οι αντιπαραθέσεις και τα θέματα αυτών με ξενερώνουν αφάνταστα και με προκαταβάλουν για διάφορα μέλη με κακό ή με καλό τρόπο. Το αποτέλεσμα για εμένα που είμαι νέος οδηγός είναι να έχω να επιλέξω δηλαδή μεταξύ του «κακού» και του «καλού» , του «συνετού» και του «κάγκουρα» , του «εποχιακού» και του «κοιμάμαι-τρώω-χ3ζω-παωταπαιδιάσχολείο-φορτώνωμπάζακαιψώνιααπόλαϊκή-με την μηχανη» κλπ

Εγώ είμαι 30 χρονών και δεν μπαίνω στην διαδικασία να επιλέξω στρατόπεδο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ζωή μου και με την σωματική ακεραιότητα μου ή με το αν θα προσπαθήσω να είμαι πάνω ή κάτω από μια μηχανή συνέχεια για να μην με λένε «τα άλλα παιδιά» εποχιακό κλπ .

Πραγματικά όμως φοβάμαι για το τι επιλογές θα κάνουν τα πιτσιρίκια στο μυαλό ή στην ηλικία που θα μπούνε σε αυτήν την διαδικασία να επιλέξουν με γνώμονα τα λεγόμενα σας μέσα από αυτές τις αντιπαραθέσεις. Το πιο πιθανό δηλαδή είναι με το που θα δουν έστω και ΕΝΑΝ να λέει «έλα μωρέ , δεν φοράς κράνος με ζελέ , πως θα το ρίξω το γκομενάκι με χάλια μαλλί ?» ,θα βρουν με την μια άλλον ένα που έχει τα ίδια πιστεύω και θα καταταγούν στον στρατό χωρίς κράνη…

Με λίγα λόγια λοιπόν , προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις , και φοβάμαι για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχουν.

Τεσπα , sorry αν κούρασα ή αν φαίνομαι σπαστικός με το στυλ που γράφω αλλά μόλις γύρισα από διακοπές και κάποιος πρέπει να πλερώσει
    I make good milkshake !!!

ΓΕΜΙΣΑΜΕ.............ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.........!!!!!!!

gdevelek................νά διαβάζεις καλά πρίν βγάλεις αύθαίρετα συμπεράσματα.....

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ......???????

ΜΗΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.......??????

ΠΑΙΔΕΙΑ......,.?????????

ΜΗΠΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.........???????

Λίαν επιεικώς............πολύ άφελείς οί σκέψεις σου

Οί κάμερες καί οί μπάτσοι πρέπει νά φαίνονται,.........νά τούς βλέπει ό κόσμος κι όχι νάναι
    κρυμμένοι έκεί πού είναι άκίνδυνα έπειδή κάποιος ήλίθιος συγκοινωνιολόγος ξέχασε
    νά άλλάξει τό όριο τών ίλιγγιωδών 60 κμ. πού είναι άπό τόν καιρό πού ό Ρίζος όδηγούσε
    τό σαραβαλάκι του στό λατέρνα -φτώχεια-καί φιλότιμο....!!!!

ΝΑΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ............

ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΚΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΤΡΟΕΝ...........

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.....!!!!!

Έξάλλου είναι τόσο προβλέψιμοι γιά αύτούς πού ένδιαφέρονται........πάντα τήν ίδια σκιά ψάχνουν
    καί σχεδόν πάντα πίσω άπό τόν ίδιο θάμνο πετάγονται.......
    Άς κάτσουν μπροστά άπό καμμιά έπικίνδυνη στροφή ,θάναι πολύ πιό μεγάλη ή προσφορά τους
    στήν κοινωνία..........ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ........ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....!!!!!!!!

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.........!!!!!!!!!

Προσωπικά δέν έχω τήν άφέλεια νά πιστεύω κάτι τέτοιο.........

Άν όμως έβλεπα, όπως έχω δεί έξω ..........
    ή ταχύτητα σας είναι τόσο..........παρακαλώ μειώστε γιατί κινδυνεύετε..........καί στήν έπόμενη
    κάμερα μέ τράβαγαν φωτογραφία ,τότε ναί θά έλεγα,τό κράτος νοιάζεται γιά τόν πολίτη καί
    άφού τόν προειδοποιεί καί δέν καταλαβαίνει ,τότε έρχεται καί ή ποινή.....
    Ή ένημέρωση λοιπόν καί ή πρόληψη είναι αύτά πού εύαισθητοποιούν τόν πολίτη καί όχι
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ............ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ....!!!!!

Ξέρεις πόσες ώρες έκαναν άπό περιοδικό δημοσιογράφοι κάνοντας τή διαδρομή
    Άθήνα-Θεσσαλονίκη τηρώντας αύτά τά γελοία όρια καί τήν ύπάρχουσα σηματοδότηση......
    ΚΥΡΙΕ........ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ..........??????
    ΠΕΡΙΠΟΥ 11.............!!!!!!!

Πές μας καί μέ πόσα πάς ............έκεί πού έχει όριο 60........
    Γιά μένα καλά τό μάντεψες............δέν πάω μέ 60 άλλά μέ 160............
    Τό σχόλιο μου όμως δέν άφορούσε έμένα...........άλλά τόν κοσμάκη πού τήν τρώει.....!!!!

ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...........ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 60..........?????

ΥΓ. Κανένας άστυνομικός δέ θέλει νά ξευτελίζεται.........καί τόχω διαπιστώσει προσωπικά......

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ......

σου εξήγησα λεπτομερώς πόσο άτοπο είναι αυτό που λες με τους μπάτσους να είναι φανεροί

δεν θα το ξανακάνω, αν δεν θες να διαβάσεις μη διαβάζεις

τα όρια είναι πολύ μικρά αλλά όσοι, σαν εσένα, διαμαρτύρονται, διαμαρτύρονται για ΟΛΑ

και για τις κλήσεις για κράνος

και για τις κλήσεις για πινακίδα ξηλωμένη

και για σούζες

και για ΟΛΑ

επίσης άλλο να λες "το 50 είναι γελοίο πάω με 80 και απαιτώ να μη με γράψουν"

κι άλλο "το 50 είναι γελοίο, πάω με 120 και απαιτώ να μη με γράψουν"

Νέο μέλος
    Λοιπόν για να κλείσει το θέμα από την πλευρά μου:

Όταν θα τρώει πρόστιμο ένας καπνιστής, όταν θα τρώει πρόστιμο ένα ζευγάρι που κάνει One night stand χωρίς προφύλαξη, και σε πολλές άλλες τέτοιου είδους περιπτώσεις, τότε θα δεχτώ κι εγώ το πρόστιμο για κράνος-ζώνη... Και ο καπνιστής είναι απαράιτητος για την οικογένειά του...

Τα λέμε...

Όταν θα τρώει πρόστιμο ένας καπνιστής, όταν θα τρώει πρόστιμο ένα ζευγάρι που κάνει One night stand χωρίς προφύλαξη, και σε πολλές άλλες τέτοιου είδους περιπτώσεις, τότε θα δεχτώ κι εγώ το πρόστιμο για κράνος-ζώνη... Και ο καπνιστής είναι απαράιτητος για την οικογένειά του...

Τα λέμε...
    Κοίτα άμα είσαι πάνω από 18 δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτά που λες τα οποία για μένα είναι ντροπή και να τα ακούω.Δηλαδή είσαι στη λογική του δημοτικού στο στύλ κάνουν όλα τα παιδάκια φασαρία οπότε μην τημωρίται ΄μόνο εμένα που πιάσατε;ή το λες με τη λογική του όχλου;όλοι κάνουμε τη μαλακία οπότε μπορώ να κρυφτώ μέσα και να μην έχω ευθύνες για τις πράξεις μου;ΡΕ "ΜΑΓΚΑ" ΕΛΕΟΣ είναι στάση ανθρώπου αυτή απέναντι στη κοινωνία και τους συνανθρώπους του;ΕΧΕΙΣ ευθύνες για τις πράξεις σου, για το παράδειγμα που δίνεις στους γύρο σου, για αυτά που λες και για αυτά που κάνεις!Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα καλήτερα δε πρόκειτε ποτέ να γίνουν καλήτερα από μόνα τους με κάποιο μαγικό τρόπο.Η στάση σου και η λογική σου πάνε ολόκληρη την κοινωνία πίσω.Εγώ έχω να σου πω μόνο ότι πρέπει να γίνεις άντρας επιτέλους ή έστω να έχεις αντρική και όχι παιδική συμπεριφορά και αντίληψη.Συγνώμη για το άσχημο ύφος μου αλλά με τσάτισες πολύ και έβαλες και ένα Τα λέμε στο τέλος λες και έκανες τη δήλωση του αιώνα!ΕΛΕΟΣ!

Νέο μέλος
    Ξέχασα να πω ότι πρέπει να μπει πρόστιμο και σ' αυτούς που κάνουν μπάνιο στην θάλασσα αμέσως μετά το φαι. Αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο απ' το να μη φοράς κράνος/ζώνη.

@ slowman: Φιλαράκι αν νευρίασες ΞΥΔΙ

Τα λέμε...
    Όταν καταφέρεις να μη λες ψέμματα στον εαυτό σου για κάποιες αλήθειες και όταν σταματήσεις ν'ασχολείσαι με το κάπνισμα και τα one night stand των άλλων τότε πιθανό να σταματήσεις να γράφεις ό,τι να'ναι και να προσέχεις την ασφάλειά σου,καθώς και την ασφάλεια των άλλων.
    Επιχειρήματα καφετέριας και γω έχω...όταν όμως μιλάω γι' αθλητικά,όχι για σοβαρά θέματα...

ΥΓ:Απάντα ντε στα παραπάνω ερωτήματά μου.
    ΥΓ2: :a019:
    ΥΓ3:Ειλικρινά πάντα όρθιος

Νέο μέλος
    Τα επιχειρήματά μου δεν είναι της καφετέρειας ούτε της ταβέρνας. Μου απαντήσατε για κόστος νοσηλείων και γιαυτό αντιπαρέθεσα αυτά τα επιχειρήματα.

Ζούμε σε κοινονία ισονομίας και ισοπολιτείας και οι θεσμοί και οι νόμοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντυ σε όλους.

Αν είναι να τρώνε πρόστιμο λοιπόν άνθρωποι που ρισκάρουν με ένα τρόπο τη ζωή τους (αποδεδειγμένα είτε μέσω στατιστικής είτε επιστήμης) θα πρέπει το πρόστιμο αυτό να μπει σε όλους τους τομείς και όχι μόνο σε ένα (κράνος, ζώνη)

Ίσως να δεχόμουν αυτό το πρόστιμο, αν ήξερα ότι θα πάει προς ενίσχυση της παιδείας για την ασφαλή κυκλοφορία (στις μικρές ηλικίες όπου πλάθονται οι συνειδήσεις) μέσω μαθημάτων κλπ και όχι να είναι ένα καθαρά εισπρακτικό μέσο για την πολιτεία/δήμο/κλπ.

Αν εσείς για να κυκλοφορείτε ασφαλείς θέλετε ένα βούρδουλα, εγώ δεν θέλω, είναι απλά τα πράγματα. Μπορώ να κρίνω πότε θα βάλω προστατευτικό εξοπλισμό και πότε όχι. Άλλωστε η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Πάντα φιλικά, και εννοείται πάντα όρθιοι (όλοι μας)...

Νέο μέλος
    Μάλλον δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι τα περισσότερα θανατηφόρα με δίκυκλα γίνονται μεσ'την πόλη.Εκεί είναι που κινδυνεύεις απ'τον καθένα/καθεμία που θα παραβιάσει STOP και θα σε ρίξει(όπως συνέβη και σε μένα).Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις με 30χλμ ξεκράνωτος στην πόλη που πετάγονται από παντού παρά με το Yaris σε μέρος που έχεις ορατότητα και χώρο να φυλαχτείς.Τώρα το ότι έχουν τσιγάρο οι μπάτσοι ειλικρινά απορώ γιατί θα πρέπει να σ'ενδιαφέρει...
    Δεν διαφωνώ μαζί σου σ'αυτό. Ναι τα περισσότερα ατυχήματα με δίκυκλα γίνονται εντός πόλης. Με αυτοκίνητα όμως? Μήπως με τα 160 χιλιόμετρα στην εθνική γίνεσαι επικίνδυνος για τους άλλους? Δεν είσαι μόνος σου φιλε μου. Εκεί δεν θα πρεπε να βαράνε γερά πρόστιμα? Αλλά ποτέ δεν είδα μπλόκο. Και ας με γράψουν, το αξίζω. Αλλά ξέρεις πόσο πιο εύκολο είναι να κυνηγάς το παπάκι μέσα στην πόλη? Άσε που εκεί την στήνεις και κόβεις παραπάνω πρόστιμα (άρα μεγαλύτερα έσοδα στο κράτος). Τι τους νοιάζει αν αποτρέψουν 1 παραπάνω τροχαίο στην εθνική? Δεν έχει πολλά λεφτά εκεί φίλε μου.

Όσο για το τσιγάρο, βεβαίως και με ενοχλεί να βλέπω κάποιον που ούτως η άλλως (κατά τη γνώμη μου) δεν κάνει όπως πρέπει τη δουλειά του, να είναι με ένα τσιγαράκι στο στόμα σε ώρα υπηρεσίας. Εννοείται ότι δεν είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά με πειράζει στο γενικό πακέτο. Μακάρι να ήταν στα άλλα σωστοί, και ας κάπνιζαν και αργιλέδες στην υπηρεσία. Αλλά.......

Μπορώ να κρίνω πότε θα βάλω προστατευτικό εξοπλισμό και πότε όχι.
    Αυτό πώς μπορείς να το κρίνεις;Ξέρεις πότε θα πέσεις;;;
    Αν ναι,πεστο και σε μας ώστε όταν είναι να πέσουμε να καθόμαστε σπίτι!
    Φίλε είσαι λάθος και το ξέρεις,Εμένα με τρακάρανε 1χλμ απ'το σπίτι με 40km/h.Κανείς δεν ξέρει πού και πότε θα πέσει/τον τρακάρουν.
    Επαναλαμβάνω μην κοιτάς τί λένε ή τί κάνουν οι άλλοι.Πούρο να καπνίζει ο μπάτσος μη σε απασχολεί.
    Παράδειγμα:Μάιο μήνα στη Ρόδο φορούσα μπότες Sidi,γάντια Spidi Sportcomposite,μπουφάν IXS,μπαλακλάβα και carbon κράνος.Σταμάταγα για καφέ και οι Rossistoner του νησιού με κοιτάζανε κάπως.Στη δουλεια μου λέγανε "τί τα φοράς όλ'αυτά";
    Προφανώς και τους έγραφα στ'αρχίδια μου και δικαιώθηκα,δες εδώ.ΑΝ φόραγα αντί τα Oxtar τις μπότες θα δικαιωνόμουν ακόμα περισσότερο,αλλά είναι ζεστές για καλοκαίρι...Αν τους άκουγα θα μουνα ΝΕΚΡΟΣ ρε φίλε,το καταλαβαίνεις,ΝΕΚΡΟΣ Η ΦΥΤΟ!
    Προστάτεψε την ακεραιότητά σου και μην ακούς μαλακίες,όλοι αυτοί που γυρνάνε χύμα(πια για μένα μόνο το κράνος δεν αρκεί,οι φωτό θα σε πείσουν) είναι αυτοί που ντρέπονται να κάνουν αυτό που πρέπει μήπως και τους πει κάτι η γκόμενα.
    Ποιά γκόμενα,αυτή που τη γουστάρουν 12445 ψωλαράιοι και αυτή κάθεται και παίζει με άλλους 34554 διασκεδαστές...
    Για σκέψου λίγα καλύτερα...

Νέο μέλος
    Φίλε καταρχήν περαστικά (αν δεν έχεις αναρρώσει ακόμα) και άλλο κακό να μην σου συμβεί.

Νομίζω ότι κάπου παραξήγησες αυτό πού θέλω να πω.

Συνοπτικά:

1. Εννοείται πώς ξέρω ότι δεν κάνω καλά που δεν φοράω πάντα προστατευτικό εξοπλισμό. Έχεις δίκαιο ότι μόνο το κράνος είναι πολύ λίγο. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο θεσμός του πρόστιμου για αυτού του είδους την παράβαση είναι λάθος και καθαρά φοροεισπρακτικός. Δεν με έχει συνετίσει ούτε εμένα (που συνήθως φοράω τουλάχιστο κράνος) ούτε την πλειοψηφία αυτών που δεν φοράνε

2. Οι μπάτσοι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ και κάνουν την δουλειά τους επιεικώς απαράδεκτα.

Κάνε αυτό που κρίνεις πάντα σωστό και άσε να σε κοροηδεύουν όλοι οι άνθρωποι γύρω σου. Το ένοιωσες κι εσύ άλλωστε...

Και πάλι περαστικά σου

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ