σημερα περιμενω να μου ερθει το καινουριο κρανοσ που εχω παραγγηλει...... μου κλεψανε το παλιο πριν μερικεσ μερεσ....!
αυτο που θελω να πω πωσ ημουνα αθηνα πεμπτη -παρασκευη -σαββατο και συγγεκριμενα στην γλυφαδα...... επειδη εχω διαβασει πολλεσ φωρεσ για threads εδω μεσα για τα κρανη , θα ηθελα να πω οτ η αστυνομια τησ αθηνασ δεν κανει τπτ γιαυτο! 9 στουσ 10 μια η ωρα το βραδι και σφαιρα στην παραλιακη ξεκρανωτοι!
απο την αλλη γυρηζω λαρισα το σαββατο και μου τρωνε το κρανοσ! την κυριακη εχω ενα ζητα στον δρομο απο τον πλαταμονα να με σταματαει! βεβαια ειχα κανει προφορικη δηλωση στην αστυνομια οτι μου το κλεψανε και με λιγο τυχει γλητωσα την κληση!!!
αυτο που θελω να πω οτι ο μπατσοσ δεν ητανε κανενασ γκαυλακοσ , επεσα σε γνωστο τελικα αλλα ετρεξε να με φτασει για να με γραψει για την ασφαλεια μου.. απλωσ του εξηγησα πωσ εχω παραγγηλει και πωσ το πρωι ημουνα στο ταδε τμημα με τον ταδε....!
στην λαρισα το 9 στουσ 10 ειναι αναποδα ....9 φωρανε κρανοσ 1 δεν φωραει......!
ο καθενασ εχει το δικαιομα να κανει οτι γουσταρη αλλα ο μπατσοσ ειναι υπευθηνωσ για την ασφαλεια του πολιτι....... μεγαλα και ασχημα τα προστιμα αλλα εδω ειχε αποτελεσμα!
υ.γ ο μπατσοσ στο τμημα οταν το αναφερα αυτο ειπε πωσ ειχανε ξεκηνησει ενα προγραμα μαζι με την αθηνα και ολοι την ελλαδα και οτι στην αθηνα το εγκαταλιψανε!
αυτην την φοτο την εβγαλα γλυφαδα
![]()