Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: φοραμε κρανοσ????

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snowman
    Γιατί μήπως στην Πάτρα υπάρχει αστυνομία?? Ο καθένας ότι του κατέβει κάνει...Κυριολεκτικά όμως!

Όσων αφορά τους "μάγκες μηχανόβιους" ας είναι καλά τα δάνεια!

-Πάρτο το τώρα και μας το φέρνεις πίσω σε ένα χρόνο που δεν θα έχεις να πληρώσεις ούτε την πρώτη δόση!

Αλλά έτσι είναι... Γιατί οι πατρινοί αγοράζουν μοτοσυκλέτες 9000?++ για να τις μοστράρουν δίχως αύριο, δίχως κράνος, δίχως λεφτά, δίχως μοτοσυκλετιστική παιδεία, δίχως καμία εμπειρία .

Έχουμε κλάψει για αρκετά παιδιά σε αυτήν την πόλη, που οδηγούν RR με πέδιλο LAK. , λινή βερμούδα και ζελέ στο μαλί!

Σε μια πόλη που η "μούρη" είναι σημαντικότερη απο οτιδήποτε άλλο!

Υ.Γ. Αι σιχτήρ...τσαντίστικα πάλι!

Φίλε + 1.000.000.000.000.000 x 10 ^ 1.000.000.
    I had a dream ...

Re: CARTMAN

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ΕΧω σχεδον καμια 50 ρια επεισοδια southpark.........

Όμως εγώ τα έχω όλα.

Eric Cartman Rulez, αν και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Kenny

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kenny.jpeg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	3,3 KB 
ID:	139793
    I had a dream ...

Ναι αλλά αν τον αναγκάσει να πληρώσει μια φορά 700 ευρώ για κράνος και την επόμενη φορά μαζί με τα χρήματα του πάρει το δίπλωμα για κανα εξάμηνο, θα σου πώ εγώ για πότε φοράει κράνος και ο μ@λ@κ@ς. Τώρα θα μου πείς θα φοράει μια καζάνα από το Practiker...έστω μειώνει κατά ένα μικρό έστω ποσοστό την πιθανότητα να σκοτωθεί
    Εμένα θα μου άρεσε να δω κάτι άλλο στον ΚΟΚ.

Αν σε πιάσουν χωρίς κράνος, ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, να σου αφαιρούν το δίπλωμα (μοτοσυκλέτας μόνο) και ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, για ελάχιστο :

1η φορά, 6 μήνες
    2η φορά, 1 χρόνο + εξετάσεις για να το πάρεις
    3η φορά, υπότροπος, απαγόρευση διπλώματος μοτοσυκλέτας για 5 χρόνια.

Ούτε φράγκο να μη ζητήσουν. Τώρα οι ψευτογκλάμουρες λένε σιγά μωρά, θα τη σβήσω ή θα την πληρώσω (με πιστωτική φυσικά κι έχει ο Κύριος).

Τότε θα κουβεντιάζαμε διαφορετικά ...
    I had a dream ...

Πάρτε κι ένα καλό Link με όλα τα Seasons κι Episodes του South Park.

Κύριοι Moderators δεν είναι Warez το Link αλλά ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ.

All About SP
    I had a dream ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW

Αν σε πιάσουν χωρίς κράνος, ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, να σου αφαιρούν το δίπλωμα (μοτοσυκλέτας μόνο) και ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, για ελάχιστο :

1η φορά, 6 μήνες

Ούτε φράγκο να μη ζητήσουν. Τώρα οι ψευτογκλάμουρες λένε σιγά μωρά, θα τη σβήσω ή θα την πληρώσω (με πιστωτική φυσικά κι έχει ο Κύριος).

Συγνωμη αλλα, μιλας για μια ουτοπικη αστυνομια που τηρει εναν ουτοπικο ΚΟΚ σε ενα κρατος μπ@υρδελο,..............και παλι δεν γινεται.

Συμφωνα μ'αυτα που διαθετουμε στα χερια μας, μονο οι προσωπικες συμπεριφορες του καθε ''σωστου'' μοτοσυκλετιστη δειχνει να αλλαζει κατι, εστω και μακροπροθεσμα.

Αν περιμενω αυτοι που τους τραβαν τ'αυτια να τραβηξουν τα δικα μου για να ''βαλω κρανος''..........καληνυχτα σας.

+1000 στο κρανος και +1000 σ'αυτους ολους που δεν καταλαβαν, προλαβαν , εζησαν.

Συμπαθα με.

Re: Re: CARTMAN

Όμως εγώ τα έχω όλα.

Eric Cartman Rulez, αν και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Kenny
    καλημερα,,,,,, βαρια καλημερα και δυσκολη.....χτεσ ημουνα παπαριζου ,,,, ειναι ξαδερφη μου και τα κοπανησαμε χτεσ ,,,,2 μπουκαλακια μεσα στο γηπεδο!

λοιπον πωσ θα γηνει να σε βαλω σε κοπο για τα SOUTHPARK?τα εχω κατεβασει αλλα ειναι αλανταλον η υποτιτλη και τα θελω πολυ!!!!!!

δεν πιστευω στα δρακοντια μετρα προστιμα κτλ ,,,,,,,πιστευω στην παιδια και στην ενημερωσει!
    ειπαμε αν δεν θελει ο αλλοσ να βαλει μυαλο δεν τον βαζουν ουτε τα προστιμα ουτε το ξυλο,,,,,πρεπει να τον πλασησ απο την αρχη !

βεβαια εδω στην ελλαδα ισχυει οτι αμα φαει μια 700 και διπλομα μετα θα φωραει κρανοσ αλλα πωσ? μολισ φτανει στο κεντρο κοντα και εχει μπατσουσ η χωρισ να το δενουν απο κατω η πολλεσ φωρεσ το φωρανε και πανω απο το κεφαλι!!! τι ΒΛΑΚΕΣ!!!!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο CARTMAN......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Στα μερη μου 9 στουσ 10 μπατσους κυκλοφορουν με τα 1000ρια εκτοσ υπηρεσιας ξεκρανωτοι και οταν σε σταματαν για ελεγχο σουν κανουν και κυρηγμα για το τι είναι παρανομο και τι όχι!!!!!! Ελεος!!!!!!!!
    Ζουμε σε μια χώρα οπου η οδηγηση χωρις κρανος (για το κρατος) κοστιζει 350€ και η οδηγηση μεθυσμένος 600€ χωρις να γινεται παντα η αφιρεση διπλοματος και τα άλλα σχετικα.
    Τι να πει κανεις ????????
    Ουτος η άλλως τα προστιμα της Τροχαίας τα εισπρατει ο δήμος και αν δεν τα εισπράξει τα διεκδικεί!!!!
    Συμπέρασμα ? Κανεις δεν ενδιαφερεται για το κεφάλι μας εκτος από εμάς τους ίδιους.
    Τελικα είναι θεμα παιδείας!!!!!!!!!!!!
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    καλα ρε φιλε εκανες 100 χιλιομετρα πηγαινε ελα στον πλαταμωνα και μαλιστα παιρνοντας απο τεμπη και μας κανεις κυρηγμα για κρανος.
    και ο μπατσος ηταν σωστος επειδη δεν σε εγραψε?
    και τι ειναι το κρανος και δηλωνοντας κλοπη την βγαζεις καθαρη διπλωμα?
    τελος παντων να κοιταμε πρωτα τα δικα μας και μετα να κρινουμε.

ευτυχως στην λαρισα υπαρχει καθημερινο μπλοκο στο κεντρο και στην νεαπολη οποτε ολοι φορανε κρανος.

οσοι δεν φορανε ειναι οι ανω των 50 που δικαιογημενα πιστευουν οτι ο φλοιος τους εχει σκληρηνει (τουλαχιστον αυτοι δεν τρεχουν)

το παν ειναι το κρανος να θεωρηθει μοδα και να τρεχουν ολοι να παρουν το πιο ομορφο, κατι σαν το τατου που εγινε μοδα φετος.μονο ετσι θα φορεθει παντου το κρανος.

το οτι κλεψανε απο τον φιλο κρανος ειναι σιγουρα ενθαρυντικο.
    στην εποχη του 80 και ταπελα να ελεγες χαριζεται δεν θα το επαιρνε κανενας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

το οτι κλεψανε απο τον φιλο κρανος ειναι σιγουρα ενθαρυντικο.
    στην εποχη του 80 και ταπελα να ελεγες χαριζεται δεν θα το επαιρνε κανενας.

και φιλε αν με εγραφε δεν 8α ειχα να παρω καλο κρανακι τωρα ,,,,,,αρα καλα δεν εκανε?
    ημουνα ατυχωσ και φυσικα δεν κανω κηρυγμα , την γνωμη μου ειπα οπωσ ολοι εδω μεσα!

φυσικα εψαξα για κρανοσ αλλα ηταν τετοια η μερα κυριακη που ολοι την ειχανε κανει απο λαρισα και το ξερεισ πολυ καλα. και πλαταμονα επρεπε να παω οχι για μπανιο αλλα για μια υποχρεωση!

οσο για τα μπλοκα καλα κανουν , απλα να μην το παιζουν και νταηδεσ καποιοι..........

και θελω να πω οτι λαρισα εχει ερθει ενα καινουριο φρουτο ,,,,τον στηλανε απο αθηνα , ειναι ενασ πιτσιρικασ ξυρισμενο κεφαλι και καθεται συνεχεια στην μηχανη σε κατι περιεργα μερη μονοσ του! εχω ακουσει απο αστυνομο πωσ ειναι πολυ καθικη! και το παρακανει.

1η φορά, 6 μήνες

Εγώ θα προτιμούσα κάτι που θα βόλευε όλους.

Η καλύτερη δικαιολογία όσων δεν φοράνε κράνος είναι το "τι σε νοιάζει εσένα αν σκοτωθώ εγώ?"
    Ωραία ! Να καταργηθεί εντελώς το πρόστιμο για ζώνη/κράνος με την προϋπόθεση πως σε περίπτωση ατυχήματος, ο ξεκράνωτος να αναλάβει μόνος του τα έξοδα νοσηλείας του σε ιδιωτική κλινική και να μην γίνει δεκτός από κανένα ταμείο ή δημόσιο νοσοκομείο.
    Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος που υπάρχει θάνατος, ξεκράνωτος θα παίρνει όλη την ευθύνη και δεν θα δικαιούται καμία αποζημίωση από πουθενά ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του.
    Απλό και βολικό. Ούτε αυτός θα διαμαρτυρηθεί ούτε οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να πληρώνουν τους ανεγκέφαλους.
    Όλα στον βωμό του χρήματος. Τα συναισθηματικά περνάνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

και θελω να πω οτι λαρισα εχει ερθει ενα καινουριο φρουτο ,,,,τον στηλανε απο αθηνα , ειναι ενασ πιτσιρικασ ξυρισμενο κεφαλι και καθεται συνεχεια στην μηχανη σε κατι περιεργα μερη μονοσ του! εχω ακουσει απο αστυνομο πωσ ειναι πολυ καθικη! και το παρακανει.
    νταξ μην εχουμε και εμεις παραπονο για τους μπατσους εδω γιατι και φιλικοι ειναι και πλακα κανουν και συζητισιμοι ειναι.
    τωρα γι'αυτον που λες τον εχω δει κανα δυο φορες να καθεται μονος στην ηρωων πολυτεχνειου με παναγουλη αλλα αν ειναι καθικι θα αποξενωθει στην λαρισα και θα τον δειχνουν με το δαχτυλο

οντωσ...

ειναι πολυ φιλικοι και σωστοι......καταλαβεσ πιον λεω,προσοχη γιατι ειναι τσογλανακι .

μου το πε συναδελφοσ του!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Πριν από καμιά 10ριά μέρες ήμου στον Αστακό,ξέρετε τι επικρατεί εκεί??Η αστυνομία κυκλοφορούσε το πρωί στην παραλία για να γράψει αυτοκίνητα που λόγο υποδομής δεν έχουν που αλλού να παρκάρουν και τα αφήνουν όπου βρουν και το βράδι,κατά τις 3-4,έβγαιναν από κάθε στενό κάθε λογής ss με ακράνωτα παιδάκια ή και μεγάλα παιδάκια,ή και δικάβαλα με κανένα κοριτσάκι,με κατεύθυνση μια γέφυρα για να ξεκινήσει το παρτυ!!!Κόντρες σε μια όχι μεγάλη ευθεία που γέμιζαν μέχρι και 4η.....τους άκουγα από το δωμάτιο που έμενα και σε κάθε γέμισμα σφιγγόταν η καρδιά μου, λες και ήμου εγώ στη μηχανή και περίμενα να ακούσω το μπαμ...Ευτυχώς όσο ήμουν εκεί δεν το άκουσα...Ομως εκείνες τις ώρες η αστυνομία απλά δεν υπήρχε...

Μέλος Το avatar του/της snowman
    χεχεχεχεχε

Στην Λάρισα ξέρουν τους μπάτσους με τα ονοματά τους σχεδόν....
    Εδώ στην Πάτρα για να δούμε αστυνομία πρέπει να βγεί αίμα...και άν!! Και δεν μιλάω για αστυνομία που γράφει για κράνη, γενικότερα!

Χάος στο κέντρο της ώρες αιχμής! Όλοι παρκάρουν όπου τους αρέσει και τεράστιο ποσοστό τον οδηγών είναι με ένα κινητό στο χέρι!
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

Αρχικά δημιουργήθηκε από snowman
    χεχεχεχεχε

Στην Λάρισα ξέρουν τους μπάτσους με τα ονοματά τους σχεδόν....
    Εδώ στην Πάτρα για να δούμε αστυνομία πρέπει να βγεί αίμα...και άν!! Και δεν μιλάω για αστυνομία που γράφει για κράνη, γενικότερα!

Χάος στο κέντρο της ώρες αιχμής! Όλοι παρκάρουν όπου τους αρέσει και τεράστιο ποσοστό τον οδηγών είναι με ένα κινητό στο χέρι!
    καλα ναι ,,,,,σχεδων εγω ξερω τρεισ προσοπικα με μηχανη,,,,,, και κανα δυο με αμαξι,,!

η καλυτερη ιστορια ητανε οταν ειχα προτοπαρη ενα 250 σκουτερ.....περναω το φαναρι 1 δευτερολεπτο πριν αναψει το πρασινο(καθε μερα περναω απο το φαναρι για δουλεια) .......
    η ωρα ειναι 8,30 το πρωι , 100 μετρα πιο κατω μπατσομηχανοσ με σταματαει γιατι μου λεει περασεσ με κοκκινο.

και αρχζει,,,,,
    κρανοσ??? δεν ειχα
    διπλομα??? δεν ειχα
    ασφαλεια??? δεν ειχαααα
    μονο αδεια !

και αρχηζει να γελαει και να λεει ποποοοοοοο 1000 ευρο πρωι θα φασ καλα!!!!!

τελικα την γλειτωσα με τον γνωστο ελληνικο τροπο! να ναι καλα τα φιλαρακια! απο τοτε εβαλα μυαλο πηρα κρανοσ εβγαλα ασφαλεια και σε ενα μην θα βγαλω και το διπλομα!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ 2013 !?
    από diogenis στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 19:52
  2. ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!
    από tilo_wolff στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12