Ρε φίλε οδηγάς χωρίς δίπλωμα????![]()
......στο προγραμα μου να βγαλω σεπτεμβριο.......
οταν εδωσα για μηχανη πριν 10 χρονια,,,,,,εγηνε το εξησ καλο!!
περασα τα παντα και περιμενα κανα μηνα να παρω το διπλομα απο το μηχαναλογικο,,,,
που λεσ .....παω να το παρω και μου δηνει για 125!!!!!!!!!!! αλαξε ο νομοσ τοτε καταλαβεσ!
και τωρα αυτο δεν ανανεονεται οπωσ στουσ αλλουσ αλλα πρεπει να ξαναδωσο!!!!![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλημερα,,,,,, βαρια καλημερα και δυσκολη.....χτεσ ημουνα παπαριζου ,,,, ειναι ξαδερφη μου και τα κοπανησαμε χτεσ ,,,,2 μπουκαλακια μεσα στο γηπεδο!![]()
λοιπον πωσ θα γηνει να σε βαλω σε κοπο για τα SOUTHPARK?τα εχω κατεβασει αλλα ειναι αλανταλον η υποτιτλη και τα θελω πολυ!!!!!!
![]()
δεν πιστευω στα δρακοντια μετρα προστιμα κτλ ,,,,,,,πιστευω στην παιδια και στην ενημερωσει!
ειπαμε αν δεν θελει ο αλλοσ να βαλει μυαλο δεν τον βαζουν ουτε τα προστιμα ουτε το ξυλο,,,,,πρεπει να τον πλασησ απο την αρχη !
βεβαια εδω στην ελλαδα ισχυει οτι αμα φαει μια 700 και διπλομα μετα θα φωραει κρανοσ αλλα πωσ? μολισ φτανει στο κεντρο κοντα και εχει μπατσουσ η χωρισ να το δενουν απο κατω η πολλεσ φωρεσ το φωρανε και πανω απο το κεφαλι!!! τι ΒΛΑΚΕΣ!!!!!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο CARTMAN......![]()
Φίλε τα έχω χωρίς υπότιτλους. Στην αρχή ζοριζόμουν να τα καταλάβω, τώρα όμως πάρα πολύ καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
I had a dream ...