Oταν ολα τα αλλα θα τα βλεπετε σε παλιες φωτογραφιες και θα τα νοσταλγητε, οι κουβαδες μας θα γραφουν χιλιομετρα.![]()
![]()
![]()
Oταν ολα τα αλλα θα τα βλεπετε σε παλιες φωτογραφιες και θα τα νοσταλγητε, οι κουβαδες μας θα γραφουν χιλιομετρα.![]()
![]()
![]()
δλδ συν τοις άλλοις, τα βεστρομ πρόκειται να έχουν ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ...?????
Ρε ψηλέ, έχεις κι άλλα τέτοια?
συλλεκτική αξία έχει κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα σε καλή κατάσταση....v-strom βρίσκεις άπειρα σε καλή κατάσταση, ο ψηλός λέει ότι το στρόμι "χαϊλαντερίζει" θα δει τα λοιπά χρέπια να αποσύρονται και αυτό θα γράφει στην άσφαλτο όπως σήμερα.....γνώμη που ταπεινά ασπάζομαι! (ευλογίσαμε τα γένια μας πάλι)
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
αυτο παντως μεχρι τα 130 δε το βλεπω να κουναει http://www.youtube.com/watch?v=Ou6FumzAnZ8
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
πέρα από την πλάκα, η μηχανή με βαλίτσα έχει μια ασάφεια στα 190 ακριβώς....τώρα παίζουν πολλά στο αν εμφανιστεί σε όλους εγώ ζυγίζω ένα τόνο έχω και την ζελατίνα τέρμα πάνω έχω και την βαλίτσα και πρώτη φορά που το 200ρισα φοβήθηκα, νοιώθεις ότι έκανε ένα εσάκι (s) η πισινή εκεί που πας καρφί ισια.![]()
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Δεν εχω παρατηρησει ποτε τετοιο φαινομενο με την μπαγκαζιερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο οφειλετε οτι μονιμως ταξιδευω δικαβαλος και μαλλον δεν υπαρχει κενο για να μπει ο αερας να κανει την λαμογια του.
Αυτο που ειναι συνηθες και που στην αρχη με τρομαξε μεχρι να το ψυλιαστω ηταν ενα τρεμουλο στο τιμονι αναμεσα στα 60, με 70χλμ που οφειλετε στην μπαγκαζιερα αλλα πλεον το εχω συνηθησει.
Eμένα πάλι, κιχ δε κάνει μέχρι τα 230km.
Μετά όμως;Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Eμένα πάλι, κιχ δε κάνει μέχρι τα 230km.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
[B]Φιλε εαν εχεις μαλακωσει κατ αυτον τον τροπο τις αναρτησεις καλο ειναι να μην το κυκλοφορεις στον δρομο το vstrom.
Παρτο σιγα σιγα με τα χερια και τραβα το σε μια παραλια με δεντρα, βρες δυο καλα με 3, 4 μετρα αποσταση το ενα απο το αλλο, δεσε ενα χοντρο σχοινι στο τιμονι και καπου στην ουρα και κρεμασε το κατα τετοιον τροπο ωστε να γινει μια υπεροχη αιωρα και να απολαμβανεις χαλαρα και με ασφαλεια τις διακοπες σου.![]()
![]()
EΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ VESTROMAS:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Καλως τον Σωτηρη! Διακοπουλες ησουνα; Καιρο εχω να σε πετυχω.![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά βάζω 3η και με ψάχνετε..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μετά όμως;![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μετά βάζω 3η και με ψάχνετε..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: Ωραίος
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν εχω παρατηρησει ποτε τετοιο φαινομενο με την μπαγκαζιερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο οφειλετε οτι μονιμως ταξιδευω δικαβαλος και μαλλον δεν υπαρχει κενο για να μπει ο αερας να κανει την λαμογια του.
Αυτο που ειναι συνηθες και που στην αρχη με τρομαξε μεχρι να το ψυλιαστω ηταν ενα τρεμουλο στο τιμονι αναμεσα στα 60, με 70χλμ που οφειλετε στην μπαγκαζιερα αλλα πλεον το εχω συνηθησει.
Αφού είσαι δαμάλι ρε:rotflmao:
:rotflmao: που να κουνηθεί το μηχανάκι ?