Παιδεια καμια φορα μεταξυ 160-180 χλμ στην Αττικη Οδο που πηγαινω μου κουναει το πισω μερος τησ μηχανης λες και ειναι σκασμενο το λαστιχο..εχω ελενξει την πιεση και ειναι ενταξει σας το κανει και εσας??
Παιδεια καμια φορα μεταξυ 160-180 χλμ στην Αττικη Οδο που πηγαινω μου κουναει το πισω μερος τησ μηχανης λες και ειναι σκασμενο το λαστιχο..εχω ελενξει την πιεση και ειναι ενταξει σας το κανει και εσας??
να μην μένεις στα 160-180.... είναι παλιό κουσούρι στα βεστρώμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Μετά τα 190 και μέχρι τα 240 είναι ακλόνητο....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βγάλε τη βαλίτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Παιδεια καμια φορα μεταξυ 160-180 χλμ στην Αττικη Οδο που πηγαινω μου κουναει το πισω μερος τησ μηχανης λες και ειναι σκασμενο το λαστιχο..εχω ελενξει την πιεση και ειναι ενταξει σας το κανει και εσας??![]()
Ολα τα αποπάνω και επισης χαμηλωσε λιγο την πισω αναρτηση
παρα-φορτίζει το μπροστινό!
μανιατικο το εχεις κρατησει εκεινο το θρεντ με την τελική η μου φαινεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
να μην μένεις στα 160-180.... είναι παλιό κουσούρι στα βεστρώμ....
Μετά τα 190 και μέχρι τα 240 είναι ακλόνητο....
φίλε το στρωματακι κουναει μαλλον λόγω βαλίτσας, αερα κλπ (αν όλα τα υπολοιπα ειναι οκ)
bandit 1250 λεμε
Για Βεστρώμ μιλάμε τώρα ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
.....
....(αν όλα τα υπολοιπα ειναι οκ)![]()
![]()
για ριξε ενα βλεφαρο στην πισω αναρτηση![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Θα βγαλω και την βαλιτσα και θα σας πω..Παντως την αναρτηση την μισω την εχω τερμα χαμηλωμενη και την μπροστα τερμα μαλακη...(οι βιδες ειναι τερμα εξω)
Εκτός από το μίσος για την ανάρτηση..... γιατί έχεις κάνει αυτές τις επεμβάσεις ξέρεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
....Παντως την αναρτηση την μισω την εχω τερμα χαμηλωμενη και την μπροστα τερμα μαλακη...(οι βιδες ειναι τερμα εξω)
Γιατί βρε πουλάκι μου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Παντως την αναρτηση την μισω![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Θα βγαλω και την βαλιτσα και θα σας πω..Παντως την αναρτηση την μισω την εχω τερμα χαμηλωμενη και την μπροστα τερμα μαλακη...(οι βιδες ειναι τερμα εξω)
Φιλαράκι το παίρνω πίσω για τη βαλίτσα.
Τράβα σε κανένα συνεργείο να σου κοιτάξουν τις αναρτήσεις έτσι όπως τις έκανες, γιατί σε βλέπω να το κόβεις ευθεία από Αττική οδό για Ελ. Βενιζέλος![]()
θέλει και ρώτημα?....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί βρε πουλάκι μου ???![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
βασικα ειδα οτι οταν ειχα την πισω αναρτηση στην θεση 3-5 μολις ανοιγα αποτομα το γκαζι το πισω μερος ολη την ωρα σπινιαρε και επαιζε ειδικα σε κατι προσπερασεις στην Λιοσιων..Αμα της μαλακωσεις το μηχνακη "βυθυζεται" και δεν εχεις τετοιο προβλημα..Τωρα με το μπροστινο ειδα οτι εχει μια μικρη βελτιωση στο φρεναρισμαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εκτός από το μίσος για την ανάρτηση..... γιατί έχεις κάνει αυτές τις επεμβάσεις ξέρεις;
Φιε μου αυτες τις ρυθμησεις τις κανεις αναλογα με το στυλ που οδηγεις..δηλ. αν πηγαινεις σαν Κυρια το αφηνεις οπως ειναι αν πηγαινεις λιγο διαφορετικα παιζεις με τις αναρτησεις μεχρι να βρεις τις ρυθμισεις που σου αντιστοιχουν.......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φιλαράκι το παίρνω πίσω για τη βαλίτσα.
Τράβα σε κανένα συνεργείο να σου κοιτάξουν τις αναρτήσεις έτσι όπως τις έκανες, γιατί σε βλέπω να το κόβεις ευθεία από Αττική οδό για Ελ. Βενιζέλος![]()