Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Σωλήνας στο κεφάλι

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: δεν πρόκειται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Δεν πιστυεω ότι κανείς απο τους χουλιγκαν βλέπει τσουκαλά και πάει και τα σπάει. Απλά ο τσουκαλάς είναι μια κρυφή συνείδηση που λειτουργεί στον καθένα μας. Ενα νευμα στην πλάτη ότι αν σπάσω του κεφάλι του Παναθηναικάκα γειτονόπουλου, θα είμαι respect στην κόκκινη κοινωνία.

η πρώτη σου πρόταση λέει ακριβώς τα ανάποδα από τις υπόλοιπες
    τι από τα δύο ισχύει κατά τη γνώμη σου;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas

με γερανο τον σηκοσε?
    τον ειχε κατω απο τη σελα οπως παλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

τωρα σοβαρα...

1.το αθλημα μια χαρα ειναι.τα καλοπαιδα ειναι το προβλημα.

και

2.μαικ περαστικα ρε φιλαρακι.τι να πω για τα ατομα αυτα πλεον δε ξερω...:a29:

Παλαιο τόμαρο
    Περαστικά ρε μιχάλιο...
    για τα υπόλοιπα γάματα... Τι να λέμε τώρα...
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Μιχαλη περαστικα σου....

επειδη φαινεσαι και "ακουγεσαι" μυαλωμενο παιδι ...εγω θα σε παραπεμψω σε αυτο

και θα σου ελεγα να κοιταξεις το post του kaps και το δικο μου...

Μάικ περαστικά!

Την επόμενη φορά με κράνος και εξοπλισμο enduro στο γήπεδο!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μαικ Περαστικα........

Δεν υπαρχει λογος ( εδω και αρκετα χρονια ) να πηγαινουμε στο γηπεδο ( εξαιρουνται αγωνες της Εθνικης......)

( Μπεσα σου μιλαω...)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μαικ Περαστικα........

Δεν υπαρχει λογος ( εδω και αρκετα χρονια ) να πηγαινουμε στο γηπεδο ( εξαιρουνται αγωνες της Εθνικης......)

( Μπεσα σου μιλαω...)
    +1

Η άποψή μου ακριβώς !!!

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να εκτίθεσαι στην ηλιθιότητα και τον φανατισμό !!!

Μιχαλιό περαστικά σου φίλε, και μείνε μακρυά απ'τις κακοτοπιές..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Νοοτροπία γηπέδου.10-20 τσογλάνια χτυπάνε 2 και πισώπλατα.Η πούστρα που σε χτύπησε με το σίδερο αν έχει ψυχή ας σε αντιμετωπίσει στα ίσα.Έτσι κάνουν οι άντρες.Αλλά αυτή δεν το ξέρει.Γιατί είναι πούστρα. Και το γράφω έτσι μήπως τύχει και το διαβάσει...και ντραπεί.
    Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για το ύφος μου αλλά έχει παραγίνει το κακό.Και όλα αυτά για να παρακολουθήσετε ένα ...υπερθέαμα ποδοσφαιρικής μαγείας.Τέλος πάντων, περαστικά σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εγώ τώρα να πω ............ στα 'λεγα ;;; σε συζήτηση περί "οπαδών";;; ........ παλιότερα ;;;
    Αλλά να φάει και ο Νίκος μπούφλα ;;; !!! Όχι τίποτα άλλο είναι και Γαύρος !!!

Τέλος πάντων, περαστικά παιδιά ............
    καταρχην δεν ειμαι γάυρος. Ειμαι γεννημα θρέμα πειραιώτης αλλα βάζελος.
    Οταν εγινε το συμβάν δεν ειμασταν μονο αναμεσα σε γαυρους αλλα και σε πολλους ομιλητες που ειχαν πιασει κουβεντα με γαυρους κρητικους
    Αυτοι που εκαναν τις φασαριες ηταν καμμια 20αρια γαυροι απου αυτους που ειχαν κατεβει απο αθηνα και σκοπο είχαν να κανουν φασαριες.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Η μπάλα είναι πλέον για να μαζεύεσαι με φιλαράκια σε κάποιο σπίτι (συνίσταται οι φίλοι να είναι διαφορετικών προτιμήσεων ομάδας) και να χαβαλεδιάζεις πίνοντας και τρώγοντας.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    1... επειδή το παιχνίδι το έβλεπα απο το σπίτι, είχε ακουστεί καθαρά απο τα μεγάφωνα οι οπαδοί του ΟΦΗ να φύγουν πρώτοι και μετά εκείνοι του ΟΣΦΠ. Τώρα πως έγινε αυτό και ήσασταν όλοι μαζί έξω... μήπως κάποιοι περίμεναν τους υπόλοιπους ή απλά δεν περίμεναν να φύγουν όλοι και άφησαν και τους "επιστήμονες" να βγούν στο καπάκι.

2... Η βία δεν έχει χρώμα. Το τσογλάνι που θα κάνει οτι κάνει με κασκόλ της ομάδος , μπορεί να το κάνει με κράνος ή κουκούλα σε πορείες ή κάπου αλλού. Συγνώμη για την παρεκτροπή μου εδώ, αλλά τα τσογλανάκια αυτά θέλουν χούντα και φάλαγγα για να διαπιστώσουν πόσο μάγκες είναι.

3.. Στο γήπεδο θα πάω μόνο στην ομάδα μου και εφόσον δεν έχει άλλους οπαδούς φιλοξενούμενους. Επίσης κατά την έξοδο πάντα προσέχω γύρω μου , οχι τόσο για καυγάδες αλλά για κλοπές (π.χ. πορτοφόλι κτλ.)

Μιχάλη περαστικά φίλε... την επόμενη κάτσε σπίτι, βάλε συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι, πάρε πίτσα και μπυρίτσες και δεστο απο εκεί. Αρκεί αυτά που τραβάμε με τις μηχανές και το οτι δεν μας βλέπουν... αν μας θέλουν γήπεδο ας ξεκαθαρίσουν την βρώμα.

Όσο για το Λαύριο....

ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!!

Μπορουν να τους ρίξουν σε μια αρένα όλους τους, να σκοτωθούν ώς μονομάχοι και να τρώμε εμείς Pop-corn απο πάνω;... μπας και γλυτώσουμε απο την φύρα γύρω μας;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    1... επειδή το παιχνίδι το έβλεπα απο το σπίτι, είχε ακουστεί καθαρά απο τα μεγάφωνα οι οπαδοί του ΟΦΗ να φύγουν πρώτοι και μετά εκείνοι του ΟΣΦΠ. Τώρα πως έγινε αυτό και ήσασταν όλοι μαζί έξω... μήπως κάποιοι περίμεναν τους υπόλοιπους ή απλά δεν περίμεναν να φύγουν όλοι και άφησαν και τους "επιστήμονες" να βγούν στο καπάκι.

2... Η βία δεν έχει χρώμα. Το τσογλάνι που θα κάνει οτι κάνει με κασκόλ της ομάδος , μπορεί να το κάνει με κράνος ή κουκούλα σε πορείες ή κάπου αλλού. Συγνώμη για την παρεκτροπή μου εδώ, αλλά τα τσογλανάκια αυτά θέλουν χούντα και φάλαγγα για να διαπιστώσουν πόσο μάγκες είναι.

3.. Στο γήπεδο θα πάω μόνο στην ομάδα μου και εφόσον δεν έχει άλλους οπαδούς φιλοξενούμενους. Επίσης κατά την έξοδο πάντα προσέχω γύρω μου , οχι τόσο για καυγάδες αλλά για κλοπές (π.χ. πορτοφόλι κτλ.)

Μιχάλη περαστικά φίλε... την επόμενη κάτσε σπίτι, βάλε συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι, πάρε πίτσα και μπυρίτσες και δεστο απο εκεί. Αρκεί αυτά που τραβάμε με τις μηχανές και το οτι δεν μας βλέπουν... αν μας θέλουν γήπεδο ας ξεκαθαρίσουν την βρώμα.

Όσο για το Λαύριο....

ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!!

Μπορουν να τους ρίξουν σε μια αρένα όλους τους, να σκοτωθούν ώς μονομάχοι και να τρώμε εμείς Pop-corn απο πάνω;... μπας και γλυτώσουμε απο την φύρα γύρω μας;

Gandalf
    αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον μαγο, εδω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον μαγο !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    ....

Περαστικα βρε Μιχαλη...οτι και να ειπω8ει για τα ''ατομα'' ειναι λιγο ...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...
    από Aggelos_SV στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 13:51
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2006, 08:50
  3. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ
    από zolotas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 17:47
  4. Αν του έφερνα το λουκέτο στο κεφάλι θα έφταιγα;
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 14:43
  5. Οι mod ότι τους έρθει στο κεφάλι κάνουν...
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 10:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF