ναι ρε !! "το πάει το λουκάνικο"Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
την ξύνεις την πίτσα?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχάριος και χωρίς μεγάλη εμπειρία
Μέτριος χωρίς μεγάλη εμπειρία
Μέτριος και το παλεύω
Καλός και προσεκτικός
Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που
Πολύ καλός με εμπειρία
Πολύ καλός αλλα συντηρητικός
Πολύ καλός αλλά τις καγκουριές τις κάνω....
Επιδαυρος, Μπράλλος, Αγιος, Ιτέα κάθε ΣΚ...
Rossi my ass...
ναι ρε !! "το πάει το λουκάνικο"Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
την ξύνεις την πίτσα?![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι υποκειμενικό καθαρά.Για μένα ο καλός οδηγός είναι αυτός που βρίσκεται μια κίνηση πιο "μπροστά" από τους άλλους.Με αυτό εννοώ οτι μπορεί να "προβλέψει" αλλά και αποφύγει (στα όρια του δυνατού) μια λάθος κίνηση άλλων οδηγών (συνήθως οδηγών αυτοκινήτου) που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν μας εξηγεις ομως πως ειναι ενας μετριος οδηγος και πως ειναι ενας καλος πχ???
![]()
Για κάποιον άλλο ο καλός οδηγός είναι αυτός που πηγαίνει πηγαίνει τάπα παντού ή που ξύνει άσφαλτο κλπ.
Ξαναγυρνώντας στη δημοσκόπηση, συνεχίζουν οι άνω του μετρίου οδηγοί να καταλαμβάνουν ένα ποσοστό άνω του 70%.Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
Εγω παλι πιστευω, πως ειμαστε καλυτεροι απ οτι ψηφιζουμε, απλως ειμαστε σεμνοι και μετριοφρονες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα. Για να βρισκόμαστε εδώ, σημαίνει ότι υπάρχει ένα Α ενδιαφέρον για την οδήγηση, το οποίο θέλοντας και μη θα σε τραβήξει προς τα εμπρός και η βελτίωση θα είναι αναπόφευκτη. :oΑρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
Μπορουμε να βγαλουμε και ψηφοφορια, ποσο κουλοι νιωθουμε οτι ειμαστε.![]()
Κουλοι, πολυ κουλοι, παρα πολυ κουλοι, Θεοκουλοι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αρα πολυ γενικη δημοσκοπηση για να βγαζεις ενα πορισμα με τοση σιγουρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Είναι υποκειμενικό καθαρά.Για μένα ο καλός οδηγός είναι αυτός που βρίσκεται μια κίνηση πιο "μπροστά" από τους άλλους.Με αυτό εννοώ οτι μπορεί να "προβλέψει" αλλά και αποφύγει (στα όρια του δυνατού) μια λάθος κίνηση άλλων οδηγών (συνήθως οδηγών αυτοκινήτου) που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.
Για κάποιον άλλο ο καλός οδηγός είναι αυτός που πηγαίνει πηγαίνει τάπα παντού ή που ξύνει άσφαλτο κλπ.
Ξαναγυρνώντας στη δημοσκόπηση, συνεχίζουν οι άνω του μετρίου οδηγοί να καταλαμβάνουν ένα ποσοστό άνω του 70%.Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
![]()
Δεν έχει να κάνει με τη δημοσκόπηση.Ουτε υπάρχει κάποιος κανόνας για το ποιος είναι καλός οδηγός ή τουλάχιστον πώς ορίζεται ο ¨καλός οδηγός¨Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αρα πολυ γενικη δημοσκοπηση για να βγαζεις ενα πορισμα με τοση σιγουρια...
wave2:
Ο κάθε ένας ψήφισε με δικό του μέτρο.Δηλαδή όπως αντιλαμβάνεται τη έννοια καλός οδηγός. Ο κάθε ένας από μας έχει δική του κλίμακα και εκεί κατατάσει τον εαυτό του.Απλά και στη δική του κλίμακα είναι πάνω από μέτριος.
Άρα το πόρισμα παραμένει το ίδιο. Πάνω από 70% άνω του μετρίου.Ας μας βάλει σε σκέψη το αποτέλεσμα για να γίνουμε καλύτεροι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Κουλοι, πολυ κουλοι, παρα πολυ κουλοι, Θεοκουλοι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Kαι ο υπερθετικός--> Λιακό-κουλοι...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
Δηλονω τρεισθεοκουλος!!!!!!!! :rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
θεωρω πως ποτε δεν μπορεις να φτασεις καπου με την οδηγηση, παντα υπαρχει και πιο πανω! Η οδηγηση ειναι μεσα στη ζωη και οσο ζεις μαθaiνεις! και οποιος λεει οτι εγω ξερω να οδηγο... μαλλον θα γελαει μαζι του ο Θεος...
mrdaellis
Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που,εκει που με παιρνει βεβαια.
"Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που"
Τελικα οι πολλοι αυτο απαντησαμε...
Αλλα,
μην ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ειμαστε προσεκτικοι και δεν προσεξουμε οτι δεν προσεχουμε !
:hypnotize
Με προσεχετε?
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
"Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που"
...για να πούμε την αλήθεια!![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχάριος.
Μπορώ να ψηφίσω και την Επίδαυρο κάθε ΣΚ?
Life begins at 45°.