www.one-ring.net/vfrfaq/reg-rect.htm
sto parapanw site....
den xreiazetai na baleis psixtra sthn psixtra.... einai perito... mono to fan kanei!!
sto parapanw site....
den xreiazetai na baleis psixtra sthn psixtra.... einai perito... mono to fan kanei!!
χαρη, τσεκαρε το link γιατι ειναι ψοφιο... σε εμενα τουλαχιστον!Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
sto parapanw site....
den xreiazetai na baleis psixtra sthn psixtra.... einai perito... mono to fan kanei!!![]()
www.one-ring.net/vfrfaq/reg-rect.html
eixa jexasei to l sto telos sorry
alla gia pes, pou stin kallithea?Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Ο δικός μου είναι στην Καλλιθέα….μήπως σε ενδιαφέρει…??????
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Αγίας Βαρβάρας είναι η οδός…..μικρό στενάκι πίσω από την πλατεία με τις καφετέριες…..αν θες τηλ στείλε πμ……
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
www.one-ring.net/vfrfaq/reg-rect.html
eixa jexasei to l sto telos sorry
![]()
αυτο με το ανεμηστηρακι το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν το εκανα γιατι τα ανεμηστηρακια απο το pc δεν ειναι αδιαβροχα. και αμα γινει κανενα βραχυκυκλωμα τι κανουμε μετα?
to exw 1 xrono... Exw faei trelles broxes... plysimata h mixani me lastixo me piesh....
den exei pa8ei tipota!!!!
Twra ti na sou pw... pisteuw oti meta apo 2 xronia na balw kainourgio! 5-10 euro kanei kai to bazeis se 10lepta!
An kaei den ginetai tipota!!!!!!!
Hello σε όλους
Εγγυημένα είναι κάποιος απο εσάς που μετά το κάψιμο του ανορθωτή το πήγε σε καλό ηλεκτρολόγο και να μην του ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα?Γιατί υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες που και ζητάνε ότι θέλουνε και κάνουνε μάπα δουλειά και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει
Αν γνωρίζει καποιος ας πει στοιχεία ηλεκτρολόγου (αναφέρομαι για Αθήνα) για να αποφύγουμε να βάλουμε ψύκτρες κ.τ.λ .
Στην τελική θα του βάλουμε και κανένα air condition για να μην καίγεται
Άντε γιατί έπιασαν και οι ζέστες!!!!:P
SXelectronics.gr στον πειραιά, ο άνθρωπος είναι πολύ εντάξει. Στο ΑΧ μου είχε φτιάξει τη γεννήτρια.