ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ![]()
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ![]()
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
ΠΗΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΡΑΧΗ
φιλε καλημερα
Τι προβλημα σου δημιουργησε η τηλεειδοποιηση και στην αλλαξαν γιατι και εμενα δεν παει καλα. Σε ποια περιπτωση την αλλαζουν?
Φίλε TARAXIAS αφού δεν απαντάς εσύ (εύχομαι να είσαι διακοπές) θα πω εγώ την δική μου εμπειρία με την τηλεειδοποίηση.
Ενώ όλα δούλευαν μια χαρά κάποια μέρα (εξαιτίας δικού μου σφάλματος μια και ξέχασα να τον απενεργοποιήσω) πήγα να βάλω την μηχανή μπροστά και άρχισε να χτυπά ο συναγερμός. Ταυτόχρονα άρχισε και τη τηλεειδοποίηση να κάνει εκείνα τα χαζά μπιπ μπιπ μπιπ για κανα 5 δευτερόλεπτα. Μετά κάτι σαν να κόλλησε στο μπίπερ της ειδοποίησης και σταμάτησαν τα μπιπ μπιπ και άρχισε κάτι παράσιτα σαν "χρρρρρρ".
Σταμάτησε και ο συναγερμός αλλά η τηλεειδοποίηση το βιολί της. Έτσι έβγαλα τις μπαταρίες και περιμένω να έρθουν απο τις διακοπές τους οι κύριοι του Σφακιανάκη για να την στείλω πίσω για αλλαγη.
Δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά σε γενικές γραμμές η τηλεειδοποίηση του "Original" συναγερμού της SUZUKI είναι απλά ... Μ Ο Υ Φ Α
φιλε αυτος ο ηχος που ακους ειναι μαλλον οτι τελειωνει η μπαταρια . Τσεκαρε το γιατι θα χτυπαει ο συναγερμος και η ειδοποιηση τιποτα
την τηλεειδοποιηση μου την αλλαξανε τελειως απο το πομπο μεχρι και το κοντρολ του. Απο οτι μου ειπαν ειχε καποιο προβλημα μια συγκεκριμενη παρτιδα. Εχει δοσει εντολη η SUZUKI να τους αλλαζουν, ο αντιπροσωπος ειναι καπου στην Αλίμου αλλα δε θυμαμαι τηλ. Ρωτηστε απο εκει που την πηρατε σιγουρα το ξερουν. (Αυτο τον ηχο που κανει ειναι λογω μπαταριας αλλα και αλλες να βαλεις παλι τα ιδια) θελει αλλαγη.
sorry που αργησα να απαντησω αλλα ειχα παει το VSTROM ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Δεν είναι από αυτό φίλε. Άλλαξα και μπαταρίες και τελικά τα ίδια. Η αντιπροσωπεία δέχτηκε να μου την αλλάξει με καινούργιο, πιο βελτιωμένο όπως ανέφερε επειδή τα πρώτα μοντέλα παρουσίαζαν κάποιες φορές πρόβλημα. Περιμένω τώρα την Πέμπτη όπου και θα παραλάβω την νέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από arhagellos
φιλε αυτος ο ηχος που ακους ειναι μαλλον οτι τελειωνει η μπαταρια . Τσεκαρε το γιατι θα χτυπαει ο συναγερμος και η ειδοποιηση τιποτα
ρε παιδια με την καινουργια τηλεειδοποιηση που βαλατε ειδατε διαφορα στην ενταση του ηχου η στην διαρκεια ζωη της μπαταριας γιατι εμενα μου κραταει η μπαταρια γυρω στον εναμιση μηνα και δεν ακουγεται και δυνατα καθολου
Ξερει κανενας εκεινα τα 3 κουμπια τι κανουν και πως ρυθμιζονται;
Η ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΤΟ CONTROL ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ 2 ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ON/OFF & TO ΑΛΛΟ RESET ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 2 ΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ TO CONTROL OTAN ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Τελικα ... καποιος που θελει να βαλει συναγερμο με τηλεειδοποιηση ... τι πρεπει να κανει ?
Να βαλω εναν αλλο συναγερμο με τηλεειδοποιηση και να χασω την εγγύηση ή να βαλω της suzuki ?
Καλησπέρα σε όλους, σας παρακολουθώμε ενδιαφέρον απο το καλοκαίρι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ρωτήσω κάτι.....ως και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός μαύρου 650!
Τελικά πιο είναι το συμπέρασμα στα παραπάνω? Αξίζει ο original συναγερμός ή οχι? Θέλω να βάλω έναν αλλά δεν ξέρω πιον με όλα τα προβλήματα που ακούο....
Λίγη βοήθεια παρακαλώ.......
Ο δικός της είναι αρκετά καλός, αρκεί να έχει την νεότερη - βελτιομένη τηλεειδοποίηση και όχι αυτή που αρχικά υπάρχει στο ίδιο το κουτί με τον συναγερμό.
Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Ο συναγερμός δείχνει να είναι καλός. Αχρείαστον να είναι σε όλους μας βέβαια.
Δεν ξέρω αν ο γνήσιος αξίζει, αλλά - από όσο γνωρίζω - υπάρχει έτοιμη καλωδίωση (προέγκατασταση) στη μηχανή για αυτόν..Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
... Αξίζει ο original συναγερμός ή οχι? Θέλω να βάλω έναν αλλά δεν ξέρω πιον με όλα τα προβλήματα που ακούο....
Επίσης, μου είπαν από τη Suzuki ότι θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση στα ηλεκτρικά μερη της μηχανής, αν βάλω άλλο συναγερμό, πέρα από τον εργοστασιακό..
Με λίγα λόγια, αν έβαζα συναγερμό, θα τα (ξανά)έσκαγα στο φίλο μας το Σφακ..![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Καλησπέρα σε όλους, σας παρακολουθώμε ενδιαφέρον απο το καλοκαίρι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ρωτήσω κάτι.....ως και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός μαύρου 650!
Τελικά πιο είναι το συμπέρασμα στα παραπάνω? Αξίζει ο original συναγερμός ή οχι? Θέλω να βάλω έναν αλλά δεν ξέρω πιον με όλα τα προβλήματα που ακούο....
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ![]()
Πριν απο 1,5 χρονο εβαλα ενα της spyball και δεν μου εχει
παρουσιασει καποιο προβλημα τωρα για της Suzuki δεν ξερω
κατι
Καλημερα σε ολους
Θα ηθελα την αποψη σας
ο συναγερμος της Συζουκι που ειχα βαλει, καποια στιγμη αρχισε να κολλα και δεν μπορουσα να ξεκινησω την μηχανη. Το πηγα σε εξουσιοδοτημενο και μου ειπε οτι θα αλλαξει ολη την μοναδα γιατι ειχε προβλημα. Οταν το πηρα μου εδωσαν τα ιδια χειριστηρια που ειχα πριν και την ιδια τηλεειδοποιηση. Λογικα δεν θα επρεπε να μου δωσουν τα χειριστηρια του καινουργιου;
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhagellos
Καλημερα σε ολους
Θα ηθελα την αποψη σας
ο συναγερμος της Συζουκι που ειχα βαλει, καποια στιγμη αρχισε να κολλα και δεν μπορουσα να ξεκινησω την μηχανη. Το πηγα σε εξουσιοδοτημενο και μου ειπε οτι θα αλλαξει ολη την μοναδα γιατι ειχε προβλημα. Οταν το πηρα μου εδωσαν τα ιδια χειριστηρια που ειχα πριν και την ιδια τηλεειδοποιηση. Λογικα δεν θα επρεπε να μου δωσουν τα χειριστηρια του καινουργιου;
χωρις να ειμαι ειδικος ,
προφανως θα αλλαξαν την συχνοτητα ,
το χειριστηριο δεν παιζει ρολο αλλα η συχνοτητα που εκμπεμπει
νομιζω.
![]()
![]()
![]()