Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν το πήρες πρόσεχε μην του γίνει συνήθεια!
Και μεγειά..αν το πήρες τελικά.![]()
Πρόσεχε και τα όργανα, παρνουν νερά ευκολα.
Βιαζεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε..... λέμε.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν το πήρες πρόσεχε μην του γίνει συνήθεια!
Και μεγειά..αν το πήρες τελικά.![]()
Πρόσεχε και τα όργανα, παρνουν νερά ευκολα.
Βιαζεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε..... λέμε.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
"long term test" ?![]()
είναι φοβερό μηχανάκι...ειδικά όταν το καβαλάς και δε βλέπεις τη μούρη...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
![]()
![]()
![]()
me exeis stilei adiavasto lemeeeeeee
περιμενω να το επισημοποιησεις για να σου ριξω τη μουτζα !!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περιμενω να το επισημοποιησεις για να σου ριξω τη μουτζα !!!
Όπως θα δεις και το βράδυ, το μηχανάκι είναι στοκ!![]()
![]()
![]()
![]()
ελεγα να σου τη ριξω ιντερνετικα...τη θες live? live θα τη φας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όπως θα δεις και το βράδυ, το μηχανάκι είναι στοκ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o αναμάρτητος, πρώτος τω.....
κτλ, κτλ, κτλ....
![]()
![]()
You BETA believe...
παλι μου κληρωσε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
o αναμάρτητος, πρώτος τω.....
κτλ, κτλ, κτλ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά γιατι τόσο απέχθεια για το 690???
άραγε το έχετε οδηγήσει;;;;δεν την λέω σε κάποιον συγκεκριμένα, ούτως η άλλως δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον, απλά να κάνουμε και λίγο συζήτηση.
δηλαδή πρέπει όλοι να πάρουμε ή v-strom ή gsx-r????
τουλάχιστον γιαυτόν που ξέρει γιατί θα το πάρει και τι χρήση θα του κάνει πιστεύω πως δεν θα τον απογοητεύσει, κάθε άλλο μάλιστα.....
ας φύγουμε από τα τετριμμένα κάποιων περιοδικών που σαν καλύτερο sm παρουσιάζουν το fmx, με έναν κινητήρα τουλάχιστον 10ετίας και παραπλήσιο πλαίσιο και ψαλίδι.ναι, συμφωνώ πως σε θέμα αξιοπιστίας έχει αποδειχτθεί σκυλί, αλλά μην ξεχνάμε πως βγάζει και 40 άλογα στον στρόφαλο, ενώ το 690 με ίδια πάνω κάτω κυβικά, βγάζει 59 με 61 στην ρόδα.
όσο για τα μικροπροβλήματα, για πείτε λίγο περισσότερα. π.χ. πως τα διαπιστώσατε; σας το έκανε στο δικό σας ή απλά το έκανε σε κάποιον φίλο , φίλου και το θεωρείται γενικό πρόβλημα;
αυτό που έχω διαπιστώσει πάντως εγώ είναι ότι σε πολύ χαμηλές στροφές (μέσα σε κίνηση που ίσα , ίσα μπορείς να ανεβάσεις στροφές με δευτέρα) αν δεν προσέξεις το μηχανάκι σκορτσάρει. και επίσης αυτό που προαναφέρθηκε αλλά όχι έτσι ακριβώς, και μου το έχουν πει και άλλα παιδιά ότι μόλις ξεκινάνε από το φανάρι, με λίγο γκάζι, τους έχει σβήσει.
σε μένα αυτό έχει γίνει 1-2 φορές και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι οδηγικό λάθος δικό μου(γυρνώντας λίγο γκάζι άν άφησα πιο απότομα τον συμπλέκτη και έσβησε). εγώ έχω το prestige, δεν ξέρω αν παίζει διαφορά στην χαρτογράφηση, με τα απλά.
περιμένω και εγώ πάντως να μας πεις πως σου φάνηκε και αν τελικά το απόκτησες και εσύ.
φιλικά πάντα, βασίλης
Καλλίτερα v-strom.Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
Αυτό λέγεται "προσωπικότητα", αγαπητέ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το μηχανάκι εχει κατι μικροπροβληματάκια, που όμως δεν λύνονται απ οτι εχω καταλάβει...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
σόρρυ που επεμβαίνω, αλλά γιατι τόσο απέχθεια για το 690???
άραγε το έχετε οδηγήσει;;;;δεν την λέω σε κάποιον συγκεκριμένα, ούτως η άλλως δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον, απλά να κάνουμε και λίγο συζήτηση.
τουλάχιστον γιαυτόν που ξέρει γιατί θα το πάρει και τι χρήση θα του κάνει πιστεύω πως δεν θα τον απογοητεύσει, κάθε άλλο μάλιστα.....
ας φύγουμε από τα τετριμμένα κάποιων περιοδικών που σαν καλύτερο sm παρουσιάζουν το fmx, με έναν κινητήρα τουλάχιστον 10ετίας και παραπλήσιο πλαίσιο και ψαλίδι.ναι, συμφωνώ πως σε θέμα αξιοπιστίας έχει αποδειχτθεί σκυλί, αλλά μην ξεχνάμε πως βγάζει και 40 άλογα στον στρόφαλο, ενώ το 690 με ίδια πάνω κάτω κυβικά, βγάζει 59 με 61 στην ρόδα.
όσο για τα μικροπροβλήματα, για πείτε λίγο περισσότερα. π.χ. πως τα διαπιστώσατε; σας το έκανε στο δικό σας ή απλά το έκανε σε κάποιον φίλο , φίλου και το θεωρείται γενικό πρόβλημα;
αυτό που έχω διαπιστώσει πάντως εγώ είναι ότι σε πολύ χαμηλές στροφές (μέσα σε κίνηση που ίσα , ίσα μπορείς να ανεβάσεις στροφές με δευτέρα) αν δεν προσέξεις το μηχανάκι σκορτσάρει. και επίσης αυτό που προαναφέρθηκε αλλά όχι έτσι ακριβώς, και μου το έχουν πει και άλλα παιδιά ότι μόλις ξεκινάνε από το φανάρι, με λίγο γκάζι, τους έχει σβήσει.
σε μένα αυτό έχει γίνει 1-2 φορές και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι οδηγικό λάθος δικό μου(γυρνώντας λίγο γκάζι άν άφησα πιο απότομα τον συμπλέκτη και έσβησε). εγώ έχω το prestige, δεν ξέρω αν παίζει διαφορά στην χαρτογράφηση, με τα απλά.
περιμένω και εγώ πάντως να μας πεις πως σου φάνηκε και αν τελικά το απόκτησες και εσύ.
φιλικά πάντα, βασίλης
προσωπικα συμφωνω με οσα λες...
το μηχανακι αντικειμενικα ειναι πολυ καλο, δε χρειαζεται να το εχει οδηγησει καποιος για να το καταλαβει, εχει πολυ καλες αναρτησεις,φρενα, πολυ δυνατο κινητηρα κλπ κλπ κλπ, δηλαδη πραγματα που το κανουν εγγυημενα καλο και ευχαριστο.
το προβλημα που εχει ομως ειναι μεγαλο και το διαπιστωνεις πρωτου καν το καβαλησεις.
ειναι τοσο ΑΣΧΗΜΟ που πρεπει να εισαι στραβος για να σ'αρεσει
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Kάτι άλλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....
ειναι τοσο ΑΣΧΗΜΟ που πρεπει να εισαι στραβος για να σ'αρεσει
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kάτι άλλο;
οχι, θιχτηκες?
Εγώ καθόλου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οχι, θιχτηκες?
τα κριτήρια βλέπω που κρίνετε τα μηχανάκια....