Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: KTM 690sm

KTM 690sm

Χαιρετώ του φίλτατους kTMάδες,

θα ήθελα τα φώτα σας...Σκέφτομαι να αγοράσω το 690SM για μετακίνηση μέσα στην πόλη και 2ον για να βιώσω επιτέλους αυτη την αίσθηση των ΚΤΜ που ακούω απο πιτσιρικάς που είτε ισχύει είτε δεν ισχύει έχει χτίσει ένα μύθο. Για μετακίνηση μέσα στην πολη απ'οτι έχω ακούσει είναι αρκετά καλό, αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να δώσω το v-strom μιάς και το 90% το κάνω εντός πολής. Απο την άλλη τα ταξίδια έχουν μειωθεί δραστικά αφού έγινα οικογειάρχης πλέον αλλά δεν έχουν φύγει απο το πρόγραμμα εντελώς, οπότε 1-2 φορές το χρόνο με τη γυναίκα και κάποιες παραπάνω με γνωστούς και φίλους πάμε βόλτες του στύλ, βόρεια έυβοια, πήλιο, κόρινθο-νάυπλιο, καρύταινα κλπ, δλδ maximum καμια 200αρια-250 χλμ απο αθηνα και ξανα πίσω. Σε τέτοιες αποστάσεις σε εθνική ήθελα να μάθω πώς συμπεριφέρετε το μηχανάκι και αν κουράζει υπερβολικά.

Άντε και να χαίρεστε τα μοτόρια, έψαξα διάφορες συζητήσεις γύρω απο τα ktm και ομολογώ ότι είναι κουκλιά όλα τους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Φιλε μου συγνωμη που θα το πω αλλα κατ'εμε το 690sm ειναι το πιο ασχημο ΚΤΜ που κυκλοφορει αυτη την στιγμη...
    Αυτη η μυτη του δεν παλευεται με τιποτα ρε πουστη...

Δε διαλεγεις κανενα αλλο???ΠΧ το 690 smC ή το duke 3???
    Κ εχω ΚΤΜ εχω(LC4 640),μην με παρεξηγησεις
    Tωρα,για τα υπολοιπα που θες να μαθεις ας μιλησει κανεις που το εχει.Ρωτα και στο www.ktmhellasclub.gr

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς το μηχανάκι δε θα έχει κανένα πρόβλημα!

Καλωσήρθες στη πορτοκαλί οικογένεια!

KTM 950 SM
    και ξεμπερδευσεσ

Κι εγώ όταν το είχα πρωτοδεί πρίν απο 2 χρόνια στην έκθεση κάτι με είχε ξενίσει πανω του αλλά τις προαλλες που το ξαναείδα σε κάποιο μαγαζί μου έκανε ένα κλίκ..
    Τώρα αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα ασυζητητί στο 990smt αλλά μου λείπει το κάτιτις.
    Αυτό που με φοβίζει είναι ότι είναι μονοκύλινδρο και θα κουράζει στις αποστάσεις.
    Ο συμπλέκτης είναι ξηρός σαν τα προηγούμενα ή τον έχουνε αλλάξει?

εδινε η ΚΤΜ μερικα στοκ κοματια 950sm με προικα και σε πολυ καλη τιμη αλλα περα απο την πλακα αν και sm δε κανει για την πολη βραζει στα φαναρια και μεγαλη καταναλωση οπωσ και το 990smt

ειχα διαβασει προσφατα σε καποιο αλλο φορουμ οτι ειχε πουλησει το στρωμα ενασ και πηρε το 690 και εμεινε παρα πολυ ευχαρηστημενοσ και ειχε πει χαρακτηριστηκα οτι κανει μια μικρη υποχορηση στο 8εμα ανεσησ στο ταξιδι αλλα πηρε κατι που το χαιρετε απιστευτα κα8ημερινα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
    εδινε η ΚΤΜ μερικα στοκ κοματια 950sm με προικα και σε πολυ καλη τιμη αλλα περα απο την πλακα αν και sm δε κανει για την πολη βραζει στα φαναρια και μεγαλη καταναλωση οπωσ και το 990smt
    Οντως η καταναλωση κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα για το 990smt, οπως και το οτι οι εξατμισεις ειναι καλο τζακι για το χειμωνα αλλα οχι και για το καλοκαιρακι. Το μηχανακι ομως ειναι αρρωστεια. Εγω το εχω απο τελη ιουλιου και πραγματικα ειμαι ξετρελαμενος. Το κοστος κτησης ειναι ιδιαιτερα υψηλο αλλα η κ@@@@λα πληρωνεται......Παντως οσοι το ελεγαν ειχαν δικιο.....Τα μηχανακια αυτα εχουν κατι το διαφορετικο. Δε το πιστευα αλλα........ειχαν πολυ πολυ δικιο. Βουρ στο πατσα μεγαλε.......

Βούρ λοιπόν...!!
    Θα κατέβω σήμερα στην hellinmoto στο Πειραία μήπως έχουν κανενα για τεστ ραιντ.. (να τον δοκιμάσουμε και τον πατσά πρίν τον πάρουμε, μήν καούμε..:rotflmao: :rotflmao: )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Βούρ λοιπόν...!!
    Θα κατέβω σήμερα στην hellinmoto στο Πειραία μήπως έχουν κανενα για τεστ ραιντ.. (να τον δοκιμάσουμε και τον πατσά πρίν τον πάρουμε, μήν καούμε..:rotflmao: :rotflmao: )

Να δωσεις λιγο χρονο στο μηχανακι να το συνηθισεις...
    Ισως,σου φανει λιγο περιεργο στην αρχη.Τα ΚΤΜ ειναι διαφορετικα μηχανακια

Οτι και να παρεις καλοταξιδο.
    Αλλα,

ξανασκεψου το και παρε ή το duke 3 ή το 690 smC.Eιναι πιο ωραια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Να δωσεις λιγο χρονο στο μηχανακι να το συνηθισεις...

Οτι και να παρεις καλοταξιδο.
    Αλλα,

ξανασκεψου το και παρε ή το duke 3 ή το 690 smC.Eιναι πιο ωραια...

Επιμένεις εσύ...!:smilea:
    Εμφανιασιακά και τα 3 μου αρέσουν αρκετά (ίσως τα 690 λίγο περισσότερο απο το duke). Στο 690sm όμως παίζει μία προσφορά τώρα και το δίνει η αντιπροσωπεία 7,800 που τη θεωρώ άριστη τιμή για αυτό το μηχανάκι. Γι'αυτο και κοιτάζω κυρίως αυτό.

Στο πειραία δεν παίζει τεστ ραιντ, πάμε για βουλιαγμένης...
    Πάντως αυτό το τεστ ράιντ πολύ πονεμένη ιστορία, λές και το φυσιολογικό είναι να πάρεις γουρούνι στο σακί. Προσπαθούσα να βρώ ένα dorsoduro και τελικά απογοητέυθηκα και τα παράτησα.

Προσπαθούσα να βρώ ένα dorsoduro και τελικά απογοητέυθηκα και τα παράτησα.

Καλύτερα.... Αν ψάξεις θα δεις ότι έχουν βγάλει αρκετά προβληματάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καλύτερα.... Αν ψάξεις θα δεις ότι έχουν βγάλει αρκετά προβληματάκια
    ρε μαίκ όντως το έψαξα λιγάκι και ξενέρωσα γιατί όντας δικύλινδρο πιστεύω είναι πιό κοντά σε αυτό που θέλω...............Άλλα αν είναι να μου βγάλει την παναγία.!

ρε μαίκ όντως το έψαξα λιγάκι και ξενέρωσα γιατί όντας δικύλινδρο πιστεύω είναι πιό κοντά σε αυτό που θέλω...............Άλλα αν είναι να μου βγάλει την παναγία.!

Μην ανησυχείς που το KTM είναι μονοκύλινδρο. Για τη δουλειά που το θέλεις είναι ότι πρέπει. Γι'αυτό άλλωστε είναι φτιαγμένο.
    Πλέον τα σύγχρονα μονοκίλυνδρα δεν έχουν τόσο σχέση με τα παλιά, όσον αφορά τους κραδασμούς.

Try it & νομίζω ότι το χαμόγελο θα γίνει μόνιμο

Welcome to the Orange World

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Μονο να μην θελει οι καθρεφτες να παραμενουν βιδωμενοι στο τιμονι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    [B]Να δωσεις λιγο χρονο στο μηχανακι να το συνηθισεις...

διαφορετικα????????????
    και σε παπι να ανεβεισ θα σου φανει διαφορετικο αφου θα ειναι κατι περα απο αυτο που ειχεσ συνι8ησει τοσο καιρο...
    κατα την γνωμη μου το μονο που 8α σε ξενησει ειναι ο αερασ που θα τρωσ δεν εχει σε καμια περιπτωση την καλυψη του v-strom και το βασικο οτι τα ΚΤΜ αδυνατουν να πανε χαλαρα

δεν ξερω για τα μονοκυλινδρα αλλα το δικο μου 950sm μου σπαει τα αρχ......... οταν παω πολυ αργα σκορτσαρει

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 690sm
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2008, 14:30
  2. ΕΚΛΑΠΗ: Ktm 690sm Πορτοκαλί
    από Noela στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2008, 15:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα